?>

Rijksstraatweg 49 9257 DS NOARDBURGUM

€ 430.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

In stijl gerenoveerd karakteristiek vrijstaand herenhuis van bijna 800 m³ met o.a. veel leefruimte, inpandige garage/hobbyruimte van ca. 55 m² en aangebouwde garage/berging van ca. 60 m². Het geheel is gelegen op een royale kavel van bijna 1400 m² eigen grond.

Omstreeks 1939 is de woning onder architectuur “Amsterdamse School” gebouwd als woon-/winkelpand (bakkerij) en bezit nog vele authentieke elementen uit die tijd, zoals glas-in-lood ramen, paneeldeuren en balkenplafonds.

Deze degelijk gebouwde en goed onderhouden woning is vanaf 2004 geheel gemoderniseerd, gerenoveerd en verduurzaamd. Er is sprake van (deels) vloer- en muurisolatie, isolatieglas en groene energieopwekking door middel van 13 zonnepanelen (2020). Verwarming en warmwater voorziening geschiedt d.m.v. een HR combiketel (2014).

De woning is gelegen op goede woonstand aan de rand van het dorp aan parellelweg van doorgaande weg N355, zeer nabij het oude bos ‘Toutenburg’ en vele wandel- en fietspaden.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een beschutte, diepe en zonnige tuin met meerdere terrassen, royale overkapping (voorheen in gebruik als carport) met houten berging en groen/grasveld met fruitbomen. Het groen/grasveld is eerder gebruikt als dierenweide voor kleinvee.

Kortom een uniek karaktervol pand met vele mogelijkheden, welke uitermate geschikt is voor diegene die veel hobby-/werkruimte nodig heeft en royaal wil wonen!

Op loop/fietsafstand bevinden zich o.a. school, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en het moderne Multifunctioneel Centrum (MFC) waarin o.a. kinderopvang, huisarts en peuterspeelzaal zijn gehuisvest. De woning is verder gelegen op fietsafstand van treinstation van buurdorp Feanwâlden. Feanwâlden is gelegen aan de spoorlijn Leeuwarden-Groningen, binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen en binnen 15 treinminuten Leeuwarden.

Noardburgum is centraal gelegen in een driehoek tussen Drachten, Leeuwarden en Dokkum.

De verkoop van deze woning zal starten op 22 juni a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: zij-entree, hal met ruime kelder (stahoogte ca 1.80 m.), woonkeuken (ca. 20 m²) met balkenplafond, vinylvloer (v.v. vloerverwarming) en nette hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur, sfeervolle en zonnige woonkamer (ca. 30 m²) met balkenplafond en glas-in-loodramen (bovenlichten), werkruimte met balkenplafond en doorgang naar 2e sfeervolle woon/achterkamer (ca. 35 m²) met balkenplafond, vaste kasten en houtkachel, gang, vrijdragend toilet met fonteintje, witgoed-ruimte, inpandige garage/berging (ca. 55 m²) met royale zolder met mogelijkheid voor het realiseren van meerdere (slaap)kamers, aangebouwde ruime berging/garage van ca. 60 m² (in spouwmuren opgetrokken).

1e verdieping: overloop, 4 slaapkamers waarvan 2 met bergruimte, lichte badkamer met dakkapel (2010), vloerverwarming, inloopdouche, dubbele wastafel en antiek Frans vrijstaand ligbad, separaat 2e vrijdragend toilet met fonteintje, royale zolder met mogelijkheid voor realiseren van meerdere (slaap)kamers.

2e verdieping: vaste trap naar zolderberging.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte180 m²
Bouwperiode1939
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen