?>

Rijksstraatweg 49 9254 DB HURDEGARYP

€ 650.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Aan de rand van het dorp doch centraal en nabij vele voorzieningen bevindt zich deze fraaie woonboerderij met vrij uitzicht, aangrenzend weiland, royale schuur met paardenboxen en optioneel mogelijkheid voor bijkopen extra weiland (totaal 71.130 m² incl. huisperceel).

Het 'huisperceel' meet ca. 11.000 m², het optioneel bij te kopen aangrenzende weiland meet ruim 6 hectare.

De boerderij is grotendeels voorzien van isolatieglas, deels van muurisolatie en verwarming geschiedt door middel van een HR combiketel. In 1996 is de woning uitgebreid met een serre aan de westzijde, de garage is toen nieuw gebouwd en het dak van de schuur voorzien van dakpanplaten. Intern is de boerderij op meerdere onderdelen gedateerd waardoor modernisering c.q. renovatie veelal wenselijk zal zijn. Zowel het buitenschilderwerk als enig houtwerk verdienen wat aandacht en liefde.

Vanuit de woning loop je zo de royale schuur in. Deze schuur met onder meer viertal fraaie paardenboxen en zolder meet ca. 250 m² op de begane grond en is uitermate geschikt voor houden paarden, uitoefenen hobby’s, realiseren Bêd & Brochje (B&B), uitbreiden woonruimte of gebruik als
bijvoorbeeld opslag- of werkruimte. Elke paardenliefhebber en hobbyist droomt van z’n ruime schuur!

Daarnaast leent het object zich ook uitstekend voor bijvoorbeeld kangoeroe woning of bedrijvigheid aan huis.

Het geheel is op fraaie en privacy volle locatie centraal in het dorp en in ruim opgezette straat gelegen. Op loop- en fietsafstand vind je o.a. scholen (basis- en voortgezet onderwijs), winkels, openbaar vervoer (o.a. treinstation), kinderopvang/BSO, sportfaciliteiten etc..

De boerderij beschikt over een zonnige royale tuin met vijverpartij en landelijke uitzichten. Aansluitend bevindt zich aan de achterzijde een mooi perceel weiland (optioneel uit te breiden tot totaal ruim 7 hectare).

Op het erf is voldoende parkeergelegenheid en nog een vrijstaande garage (bouwjaar 1996) met extra paardenbox en praktische kap/wagenschuur(tje) aanwezig.

Kom kijken en laat u verrassen door de ruimte en de fraaie ligging!

Begane grond: zij-entree, ruime hal, slaap/werkkamer, toilet met fonteintje, zonnige half open woonkeuken met nette U-opstelling v.v. enige inbouwapparatuur, ruime L-vormige woonkamer met vaste kast, aangebouwde serre met plavuizenvloer en tuindeur, ruime slaapkamer met vaste kast, lichte badkamer met douche, wastafelmeubel en 2e toilet, bijkeuken met c.v.-opstelling, bergruimte en eenvoudige vaste trap naar verdieping, royale schuur van ca. 250 m² met viertal paardenboxen, veel berg/stallingsruimte en zolder.

1e verdieping: overloop, 2 eenvoudige slaapkamers en bergzolder.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte140 m²
EnergielabelD
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Rijksstraatweg 49

Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy