?>

Rijksstraatweg 59 9257 DS NOARDBURGUM

€ 225.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op goede en vrije locatie aan de rand van de bebouwde kom en aan doorgaande weg, bevindt zich deze gemoderniseerde en uitgebouwde vrijstaande woning met ruime stenen garage (ca. 30 m²), vrijstaande houten schuur (ca. 30 m², bouwjaar 2004) en diepe zonnige tuin.

Aan de achterzijde heeft men een diepe zonnige en privacy volle tuin van ca. 14 x 55 meter met meerdere terrassen, moestuin, hobbykas en overkapping voor hout voorraad. De brede oprit en het achtererf bieden ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

Het geheel is gelegen op een royale kavel van 1150 m² eigen grond, op mooie locatie met vrij uitzicht aan de voorzijde en op loop/fietsafstand van de dorpsvoorzieningen en openbaar vervoer.

De van oorsprong in omstreeks 1924 gebouwde woning is nadien aan de zij- en achterkant uitgebouwd en vanaf 2013 grotendeels gemoderniseerd. Verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een recente HR c.v-combiketel van 2014 deels in combinatie met vloerverwarming.

Op de begane grond zijn een slaapkamer en de badkamer aanwezig waardoor de woning voor vele doelgroepen geschikt is. Verder is grotendeels sprake van voorzien van isolatieglas, vloer-, muur- en dakisolatie.

Het dorp Noardburgum (Noordbergum) is een vriendelijk dorp in de Friese gemeente Tytsjerksteradiel. Deze gemeente kent een fraai, afwisselend landschap. Zo vindt u er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten.

Noardburgum is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen (Centrale As, de Haak, nieuwe N381) naar onder andere Dokkum, Leeuwarden en Drachten. Noardburgum ligt tussen een tweetal jachthavens in (Kuikhorne en Zwartkruis) die in open verbinding met de Friese meren staan: het Bergumermeer en het Lauwersmeer liggen slechts op enkele kilometers afstand.

In Noardburgum vindt u o.a. basisonderwijs, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en een modern Multifunctioneel Centrum (MFC) waarin o.a. kinderopvang, huisarts en peuterspeelzaal zijn gehuisvest. Het op fietsafstand gelegen buurdorp Feanwâlden beschikt over een treinstation. Feanwâlden is gelegen aan de spoorlijn Leeuwarden-Groningen, binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen en binnen 15 treinminuten Leeuwarden.

Begane grond: voor-entree, hal met PVC vloer en kelder, ruime woonkeuken van ca. 20 m² met PVC vloer (i.c.m. vloerverwarming) en moderne hoekopstelling v.v. veel kastruimte en diverse inbouwapparatuur, zonnige woonkamer van ca. 25 m² met PVC vloer (i.c.m. vloerverwarming) en erker, tussenhal met PVC vloer, slaapkamer met vloerverwarming, gemoderniseerde badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en design-radiator, ruime bijkeuken met PVC vloer, witgoed-aansluitingen en achter-entree, modern vrijdragend toilet met fonteintje.

1e verdieping: overloop met vaste kasten, berg- en c.v.-ruimte, 2-tal slaapkamers waarvan 1 met vaste kast.

2e verdieping: kleine zolderberging.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte110 m²
EnergielabelG
Bouwperiode1924
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen