?>

Rijksstraatweg 73 9257 DS NOARDBURGUM

€ 495.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Inruil eigen woning bespreekbaar!

Hecht u veel waarde aan privacy en veel leefruimte? Hier kunt u royaal, landelijk & vrij wonen nabij open vaarwater!!

Deze goed onderhouden woonboerderij is omstreeks 1979 zeer degelijk gebouwd en heeft een woonoppervlak van maar liefst ca. 355 m²! Op de begane grond vindt u onder meer een kantoorruimte van ca. 30 m² waardoor het object ook geschikt is voor de combinatie wonen/werken.

Het betreft een lichte zonnige woning door de zuidelijke ligging.

De aangebouwde stenen garage met kap en berging heeft een oppervlak van ca. 57 m² en de houten schuur/garage met drie paardenboxen (nu in gebruik als opslagruimte) meet ca. 49 m². Het object is uitermate geschikt voor het houden van bijvoorbeeld paarden en/of ander kleinvee.

Rondom heeft men de beschikking over een zonnige en fraai aangelegde royale tuin met o.a. meerdere zonneterrassen, vijverpartij en landelijke uitzichten. Aansluitend bevindt zich aan de achterzijde een perceel weiland. De totale kaveloppervlakte bedraagt 5720 m² eigen grond.

De woonboerderij is gelegen naast het karakteristieke zandpad ‘Oostersingel’, te midden van natuurgebieden en nabij o.a. jachthaven Zwartkruis.

Kom kijken en laat u verrassen door de ruimte en de vrije landelijke ligging!

Het dorp en omgeving
Noardburgum (Noordbergum) is een vriendelijk dorp in de Friese gemeente Tytsjerksteradiel. Deze gemeente kent een fraai, afwisselend landschap. Zo vindt u er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten. Zo liggen de Noordelijke Friese Wouden bezaaid met de zgn. paardenstoelen (verwijzingsborden) die met elkaar prachtige ruiter- en menroutes vormen.

Noardburgum ligt tussen een tweetal jachthavens in (Kuikhorne en Zwartkruis) die in open verbinding met de Friese meren staan: het Burgumermeer en het Lauwersmeer liggen slechts op enkele kilometers afstand. Verder treft men in de gemeente onder meer gezellige watersportdorpen (o.a. Earnewoude) en historische buitenplaatsen (De Klinze, Stania State en Vijversburg in het bos van Ypey). Naast dit bos is een 18-holes golfbaan gelegen.

Tytsjerksteradeel is de trotse "huisvester" van twee bijzondere natuurgebieden: Nationaal landschap "De Noordelijke Wouden" en Nationaal Park "De Alde Feanen": een bijna 4.000 hectare groot laagveenmoeras. Dit Nationaal Park bestaat uit zeer afwisselende en zeldzame landschappen met onder meer meren, veenplassen, rietlanden, moerasbossen en geel gekleurde dotterbloemhooilanden. Deze enorme landschappelijke variatie zorgt ook voor een enorme rijkdom aan planten en dieren.

Beg.grond: zij-entree, hal met plavuizenvloer, gemoderniseerd vrijdragend toilet met fonteintje, gang met plavuizenvloer, kantoorruimte van ca. 30 m², zeer royale living (totaal ca. 76 m²) met rondom vrij landelijk uitzicht, tuindeuren, grotendeels plavuizenvloer en verlaagde tweede zithoek met haardpartij, open keuken met plavuizenvloer en luxe opstelling voorzien van o.a. granieten aanrechtblad en kwaliteit inbouwapparatuur (zoals Siemens inductiekookplaat , vaatwasser en luxe Amerikaanse koelkast van 2013 met vriezer en ijsmachine), ruime bijkeuken met plavuizenvloer, dubbele spoelbak, witgoed aansluitingen en separate douche.
Souterrain: hal met plavuizenvloer en vaste kasten, ontspanningsruimte van ca. 30 m², technische ruimte, opslag-/provisieruimte, royale ruimte van ca. 49 m².

1e verdieping: overloop, 5 slaapkamer waarvan één met wastafel, één met vaste kasten en één met extra speel/werk/bergkamer (boven voorhuis), gemoderniseerde luxe badkamer met wirhlpool ligbad/douche, vrijdragend toilet en badkamermeubel.

2e verdieping: vlizotrap naar zolderberging.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte355 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1979
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen