?>

Rijksstraatweg 91 9254 DC HURDEGARYP

€ 275.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Zoek je een royaal vrijstaand woonhuis met zonnige ruime tuin en landelijk vrij uitzicht? Dan is dit je kans!

Op fraaie locatie, aan de rand van het dorp met aan de achterzijde vrij uitzicht over landerijen bevindt zich deze royale uitgebouwde vrijstaande woning met een woonoppervlak van maar liefst ca. 165 m²!

Aan de achterzijde heeft men de beschikking over een diepe en privacy biedende achtertuin met meerdere terrassen en stenen berging. De meer dan 40 meter diepe achtertuin grenzend aan een perceel weiland, je kunt hier volop van de zon en het landelijke uitzicht genieten!

De nog te renoveren, moderniseren en verduurzamen woning kan met behoud van karakter naar eigen smaak worden ingericht zodat er een comfortabele (tuingerichte) woning ontstaat. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een recente HRE c.v.-combiketel van 2022. De woning is verder extern goed onderhouden en grotendeels voorzien van isolatieglas. Het buitenschilderwerk is in 2020 uitgevoerd.

Naast de woning is aan beide zijden ruimte voor het realiseren van parkeergelegenheid waarna men meerdere auto’s op eigen erf kan parkeren. De ruime kavel meet 740 m² eigen grond.

Deze in 1950 zeer degelijk gebouwde woning is oorspronkelijk gebouwd als bankkantoor met een woonruimte en nadien nog jaren gebruikt voor dubbele bewoning. In de ’70 jaren is de woning aan de achterzijde uitgebouwd en werd de laatste jaren bewoond als eengezinswoning. Door de royale omvang leent de woning zich uitstekend voor bijvoorbeeld kantoor- of praktijkruimte aan huis.

Het geheel is op een goede locatie gelegen centraal in het dorp en in een ruim opgezette straat. Op loop- en fietsafstand vind je o.a. scholen (basis- en voortgezet onderwijs), winkels, uitstekend openbaar vervoer (o.a. treinstation), kinderopvang/BSO, sportfaciliteiten etc..

Kom kijken en laat je verrassen door de ruimte en de vrije ligging!

Begane grond: voor-entree, hal met kelderkast, toilet, sfeervolle kamer en suite met vaste kasten, suitedeuren en erker, royale woonkamer van ruim 40 m² met houtkachel, hal met zij-entree, woonkeuken met lichte opstelling v.v. enige inbouwapparatuur, bijkeuken met achter-entree, witgoed- en c.v.-ruimte.

1e verdieping: overloop met was- en bergruimte, 4 slaapkamers waarvan 2 met vaste kast(en), lichte badkamer met douche, toilet en wastafel.

2e verdieping: vliering.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte165 m²
EnergielabelE
Bouwperiode1950
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen