?>

Sanhichte 28 9263 RP GARYP

€ 738.000 Vrij op naam
Status: 

Omschrijving

Aan de rand van het dorp op fraaie en kindvriendelijke locatie wordt deze moderne royale vrijstaande, onderhoudsarme en energiezuinige woning met garage gebouwd.

Deze eigentijdse woning van maar liefst ruim 170 m² woonoppervlak wordt duurzaam en zeer energiezuinig gebouwd door Bouwbedrijf De Haan (Garyp).

De woning zal van vele extra’s worden voorzien, te weten o.a. van een warmtepomp (gasloze woning), zonnepanelen, geheel vloerverwarming, inpandige bijkeuken, brede garage, kunststof kozijnen etc..

Voorzieningen zoals dorpssupermarkt, arts, fysiotherapeuten, sportfaciliteiten, openbaar vervoer, school, kinderopvang e.d. bevinden zich op loop/fietsafstand.

De woning is gesitueerd op goede en vrije locatie in een verkeersluwe kindvriendelijke nieuwbouwwijk op royale kavel van 1020 m² eigen grond. Aan de achter- en zijde is de kavel vrij en landelijk gelegen waardoor men in de royale zonnige tuin veel privacy heeft.De Kling

De Kling heeft een dorps karakter waarbij materiaal de spil vormt in het ontwerp. Zo is gekozen voor een stenen karakter richting het dorp en hout richting de coulissen en weilanden. Het is een woning met een ruime living, gekenmerkt door een open haard en een ruim overstek over de gehele breedte.
Door de vele glaspartijen op het zuidwesten lijkt binnen- en buitenshuis samen te vallen. Om dit gevoel te versterken is ervoor gekozen het dak boven de veranda door te laten lopen, ondersteund door landelijke houten balken. De ruime deuropening zorgt ervoor dat woonkamer en veranda voelen als één geheel. Zeker in de warmere seizoenen staat deze oplossing garant voor extra woonplezier.

De kleurstelling van de materialen is natuurlijk van aard. Het zijn natuurlijke materialen die aansluiten bij de reeds gebouwde woningen in de omgeving. De basiskleur van de gevel wordt gevormd door de opvallend mooie bruin-rode stenen.

De toegevoegde en uitgesneden volumes worden onder andere bekleed met donkere houten – Red Cedar – delen. Deze vormen een mooi contrast met de basiskleur en geven een speels karakter. Het dakvlak van deze fraaie impressiewoning is verder vlak uitgevoerd door gebruik te maken van vlakke dakpannen en geïntegreerde zonnepanelen. Door de minimalistische uitvoering en detaillering blijft het beeld echter rustig.


Het dorp en omgeving

Garyp is een dorp aan de rand van de Wâlden (het Woudengebied) op ca. 5 autominuten gelegen van het watersportdorp Earnewâld en natuurgebied “de Âlde Feanen”. Het ligt prachtig centraal in de provincie tussen Leeuwarden en Drachten. Openbaar vervoer is net buiten het dorp, aan de N31 (Wâldwei), waar een bus tussen Drachten en Leeuwarden rijdt. Er is ruim aanbod in allerlei basisvoorzieningen waaronder: supermarkt (Spar), basisschool, (sport)verenigingen en openlucht zwembad. Burgum ligt slechts op 4 kilometer afstand.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte171 m²
EnergielabelA ++
Bouwperiode2022
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Sanhichte 28

Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy