?>

Sanjesreed 8 9062 EK OENTSJERK

€ 54.000 v.o.n.
Status: 

Omschrijving

Nieuwbouw bedrijfsunits te Oentsjerk

Aan de rand van Oentsjerk op kleinschalig bedrijventerrein zullen aan de Sanjesreed nieuwe bedrijfsunits worden gerealiseerd door DSR Beheer.

Het gaat om 40 geheel geïsoleerde en hoogwaardige bedrijfsunits met een oppervlakte variërend van circa 46 m² tot 92 m² BVO. Optioneel is het mogelijk om meerdere units te koppelen.

De bouw zal naar verwachting rond april 2023 starten.

De bedrijfsunits gesitueerd aan de Sanjesreed te Oentsjerk hebben via de N361 een goede ontsluiting in de richting van Leeuwarden en ook de Centrale As richting Drachten is snel te bereiken.

Uitgangspunten voor het ontwerp zijn functionaliteit en kwaliteit. Daarbij zijn aan de voorgevel een aantal grotere units gesitueerd waarbij ook een extra pui in voorgevel zit. Verder naar achteren op de kavel zijn de kleinere (opslag)units getekend, waarbij een flexibele indeling uiteraard mogelijk is. Er is gekozen voor zoveel mogelijk onderhoudsarme materialen.

De ruimtes zijn geschikt voor zeer uiteenlopende doeleinden, waarbij activiteiten mogelijk zijn tot categorie 2 als genoemd in het bestemmingsplan. Een viertal units dicht tegen de bestaande bebouwing zijn beperkt tot categorie 1 (units 10 en 20).

De stramienmaat (breedte) van de bedrijfsunits is 5.00 meter waarbij de diepte vanaf de gevel 9.25 meter bedraagt. De scheidingswanden tussen de units onderling zijn geïsoleerd en 80 mm dik. De wanden hebben geen dragende functie, waardoor een flexibele indeling (grotere of kleinere units) tot de mogelijkheden behoort.
Door de toepassing van een lessenaar dak varieert de dakhoogte van het gebouw. De minimale hoogte van units aan de lage zijde bedraagt ca. 5.50 meter netto onder het dak. De minimale hoogte aan de hoge zijde bedraagt ca. 6.30 meter onder het dak, wat ook mogelijkheden biedt voor het aanbrengen van een optionele verdiepingsvloer.

Het omliggende en voorgelegen terrein/erf betreft gezamenlijk (mandelig) eigendom en zal worden voorzien van 8 parkeerplaatsen.

Voor meer (technische) informatie en tekeningen verwijzen wij naar de te downloaden en bij ons aan te vragen projectbrochure. Deze brochure geeft een schetsmatig beeld van de indeling, uitstraling en opbouw van het gebouw aan de hand van tekeningen en impressies.

Prijzen vanaf € 54.000,- v.o.n. (excl. B.T.W.).

Kenmerken

Hoofdfunctiebedrijfsruimte
Bouwvormnieuwbouw
Bouwperiode2023
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Sanjesreed 8

Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy