?>

Sape de Vriesstrjitte 7 9257 WN NOARDBURGUM

€ 249.500 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Centraal in het dorp op vrije en rustige locatie nabij alle dorpsvoorzieningen bevindt zich deze vrijstaande woning met o.a. ruime dubbele garage en zonnige tuin grenzend aan weiland.

Deze nette woning is gebouwd omstreeks 1987 en nadien gemoderniseerd. Verwarming en warmwater geschieden door middel van een Nefit HR c.v. combiketel van 2013. Verder is de woning nagenoeg geheel voorzien van isolatieglas, vloerisolatie, muur- en dakisolatie.

Aan de achterzijde heeft men de beschikking over een zonnige en privacy volle achtertuin grenzend aan perceel weiland met meerdere terrassen waaronder een overkapping. De tuin is gesitueerd op het zuidwesten waardoor je hier volop van de zon kunt genieten!

In 2008 is er praktische ruime houten garage met kap gebouwd, deze garage meet ca. 8 x 6 meter en is ideaal voor de hobbyist.

Op eigen erf is ruim voldoende parkeergelegenheid. Het geheel is gesitueerd op een mooie kavel van 409 m² eigen grond in een autoluwe en kindvriendelijk straat.

Op loop/fietsafstand bevinden zich o.a. scholen, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en het moderne Multifunctioneel Centrum (MFC) waarin o.a. kinderopvang, huisarts en peuterspeelzaal zijn gehuisvest. De woning is verder gelegen op fietsafstand van het treinstation van buurdorp Feanwâlden. Feanwâlden is gelegen aan de spoorlijn Leeuwarden-Groningen, binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen en binnen 15 treinminuten Leeuwarden.

De verkoop van deze woning zal starten op dinsdag 6 oktober a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: zij-entree, hal met plavuizenvloer, badkamer met inloopdouche en wastafel, vrijdragend toilet, woonkamer met schuifpui, open keuken met nette moderne opstelling v.v. natuurstenen blad en diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met plavuizenvloer, vaste kast, c.v.-opstelling, witgoed-aansluitingen en achter-entree.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met vaste kastenwand, bergkamertje/inloopkast.

2e verdieping: schuiftrap naar zolderberging.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte102 m²
Bouwperiode1987
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen