?>

S.K. Feitsmastraat 25 9257 VX NOARDBURGUM

€ 325.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Modern en Verduurzaamd!

Op goede woonstand in een kindvriendelijke woonwijk vind je deze recent verduurzaamde en gemoderniseerde half vrijstaande woning met onder meer 5 tal slaapkamers, aangebouwde ruime garage en zonnige tuin.

In de afgelopen jaren is deze degelijk gebouwde (gezins)woning nagenoeg geheel gerenoveerd, gemoderniseerd en verduurzaamd. Er is gebruik gemaakt van moderne energiezuinige technieken zoals o.a. hybridewarmtepompboiler (2022), een 24 tal zonnepanelen (2022) en 4 tal airco’s voor verwarming en koeling (2022). Daarnaast is er veel glas vervangen door HR++ isolatieglas en is de woning voorzien van muur- en dakisolatie waardoor de energielasten zeer laag zijn. De woning heeft groen A energielabel!

De onderhoudsvriendelijke achtertuin met groot zonneterras, overkapping, ruime schuur/berging en achterom is op het zuidwesten gesitueerd. Je kunt hier volop van het zonnetje genieten!

Op de brede oprit is ruim voldoende parkeergelegenheid, de kavel meet 340 m² eigen grond. De aangebouwde garage is verlengd en biedt daarom naast de ruime schuur/berging in de achtertuin veel stallings- en bergruimte.

De woning is gelegen op loop/fietsafstand van basisschool, supermarkt, openbaar vervoer (o.a. treinstation van Feanwâlden op slechts 8 minuten fietsen), sportfaciliteiten, bedrijfsplein ‘Plein 45A’ en het moderne Multifunctioneel Centrum (MFC) waarin o.a. kinderopvang, huisarts en peuterspeelzaal zijn gehuisvest.

Het dorp
Noardburgum (Noordbergum) is een vriendelijk dorp in de Friese gemeente Tytsjerksteradiel. Deze gemeente kent een fraai, afwisselend landschap. Zo vindt u er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten.

Noardburgum is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen (Centrale As, de Haak, nieuwe N381) naar onder andere Dokkum, Leeuwarden en Drachten. Noardburgum ligt tussen een tweetal jachthavens in (Kuikhorne en Zwartkruis) die in open verbinding met de Friese meren staan: het Bergumermeer en het Lauwersmeer liggen slechts op enkele kilometers afstand.

Begane grond: voor-entree, hal met moderne laminaatvloer en vernieuwde groepenkast, modern vrijdragend toilet, strakke recent gerenoveerde woonkamer met moderne laminaatvloer (2023) en praktische trapkast, tussenhal met trapopgang, deels uitgebouwde keuken met plavuizenvloer en moderne luxe hoekopstelling (2022) v.v. diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen en tuindeur, hobby/werkkamer met doorgang naar ruime verlengde garage.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 ruime slaapkamers met laminaatvloer, gemoderniseerde badkamer (2020) met inloopdouche, vrijdragend toilet, wastafelmeubel, vloerverwarming en deur naar platdak.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met laminaatvloer, 2 slaapkamers met laminaatvloer en bergruimte.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte135 m²
EnergielabelA
Bouwperiode1977
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen