?>

S.K. Feitsmastraat 34 9257 VZ NOARDBURGUM

€ 225.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

ONDERHOUDSARM & RUIM WONEN

Op goede woonstand, nabij speeltuin en sportfaciliteiten & alle overige dorpsvoorzieningen op loop-/fietsafstand bevindt zich deze leuke, royale en gemoderniseerde woning met o.a. aangebouwde bijkeuken en met onderhoudsvriendelijke achtertuin.

Deze goed onderhouden woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met (deels)isolatieglas, muur- en dakisolatie. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een recente HRE combiketel (2020) en de woning beschikt over een groen energielabel C.

De woning is gesitueerd op een kavel van 148 m² eigen grond en zowel de voor- als achtertuin zijn strak en onderhoudsvriendelijk aangelegd. In de achtertuin (met achterom) bevindt zich naast een ruime stenen berging een sfeervolle overkapping.

Op loop/fietsafstand bevinden zich o.a. basisschool, sportfaciliteiten, supermarkt, openbaar vervoer (bus & trein) en het moderne Multifunctioneel Centrum (MFC) waarin o.a. kinderopvang, huisarts en peuterspeelzaal zijn gehuisvest.

Het dorp
Noardburgum (Noordbergum) is een vriendelijk dorp in de Friese gemeente Tytsjerksteradiel. Deze gemeente kent een fraai, afwisselend landschap. Zo vindt u er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten.

Noardburgum is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen (Centrale As, de Haak, nieuwe N381) naar onder andere Dokkum, Leeuwarden en Drachten. Noardburgum ligt tussen een tweetal jachthavens in (Kuikhorne en Zwartkruis) die in open verbinding met de Friese meren staan: het Bergumermeer en het Lauwersmeer liggen slechts op enkele kilometers afstand.

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer, modern vrijdragend toilet, Z-vormige woonkamer (ca. 34 m²) met laminaatvloer, half open keuken met laminaatvloer en eigentijdse hoekopstelling
voorzien van diverse inbouw apparatuur, aangebouwde ruime bijkeuken met achter-entree.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 ruime slaapkamers met laminaatvloer waarvan 1 met wastafel, vergrootte en nette badkamer met whirlpool hoekbad, douche en badkamermeubel.

2e verdieping: vaste trap naar royale zolder met laminaatvloer, witgoed-aansluitingen, berg- en c.v.-ruimte en mogelijkheid voor het realiseren van 1 tot 2 (slaap)kamers.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte127 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1974
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen