?>

S.K. Feitsmastraat 7 9257 VX NOARDBURGUM

€ 385.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op fraaie locatie ligt deze levensloopbestendige en verduurzaamde vrijstaande woning met o.a. zonnige royale tuin, ruime garage en vrij zicht in de straat.

De woning wordt nu alleen gelijkvloers bewoond maar de verdieping van meer dan 70 m² kan men eventueel naar eigen smaak herinrichten, de woning is voor vele doelgroepen geschikt!

In de loop der jaren is deze degelijk gebouwde en altijd keurig onderhouden woning grotendeels gemoderniseerd, optimaal (na)geïsoleerd en voorzien van verglaasde dakpannen. Mede door gebruikmaking van een 10-tal zonnepanelen (2018) zijn de energielasten laag.

De zonnige en privacy volle tuin met meerdere terrassen, hobbykas, prieeltje en houten berging is sfeervol en speels ingericht. Door de ligging op het zuidwesten kunt u hier volop van het zonnetje genieten!

Verder ligt de woning op loop/fietsafstand van o.a. basisschool, sportfaciliteiten, supermarkt, openbaar vervoer (bus & trein) en het moderne Multifunctioneel Centrum (MFC) waarin o.a. kinderopvang, huisarts en peuterspeelzaal zijn gehuisvest.

Het geheel is gelegen op een royale kavel van 709 m² eigen grond en op eigen erf is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Het dorp Noardburgum (Noordbergum) is een vriendelijk dorp in de Friese gemeente Tytsjerksteradiel. Deze gemeente kent een fraai, afwisselend landschap. Zo vindt u er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten.

Noardburgum is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen (Centrale As, de Haak, nieuwe N381) naar onder andere Dokkum, Leeuwarden en Drachten. Noardburgum ligt tussen een tweetal jachthavens in (Kuikhorne en Zwartkruis) die in open verbinding met de Friese meren staan: het Bergumermeer en het Lauwersmeer liggen slechts op enkele kilometers afstand.

Begane grond: voor-entree, ruime hal met plavuizenvloer en voldoende ruimte voor eventueel plaatsen vaste trap naar verdieping, zonnige woonkamer met PVC vloer (met comfortabele vloerverwarming), ruim vrij zicht in de straat, brede schuifpui en sfeervolle gashaard, open keuken met PVC vloer (met comfortabele vloerverwarming), ruime kelder en nette lichte U-opstelling met veel bergruimte en diverse inbouwapparatuur, gang met plavuizenvloer, 3 slaapkamers met moderne PVC vloer waarvan 1 met vaste kastenwand, modern vrijhangend toilet met fonteintje, moderne badkamer met inloopdouche en badkamermeubel, bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, schuiftrap naar verdieping en doorgang naar ruime garage.

1e verdieping: overloop, (slaap)kamer, royale hobbyruimte met c.v.-opstelling, groot dakraam en veel bergruimte, bergkamer/zolder.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte102 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1981
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen