?>

Skierstins 9 9269 VN FEANWÂLDEN

€ 379.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op vrije hoeklocatie, aan de rand van het dorp met aan de voorzijde prachtig vrij uitzicht over vijverpartij bevindt zich deze vrijstaande woning met o.a. aangebouwde tuingerichte erker, brede garage, slaapkamer/kantoor op de begane grond en privacy volle royale tuin.

Deze goed onderhouden woning is degelijk en traditioneel gebouwd, voorzien van betonvloeren (m.u.v. zoldervloer), isolatieglas, dak- en muurisolatie. In 2000 is de woning uitgebreid met een sfeervolle tuingerichte erker en er is sprake van gebruikmaking van duurzame energieopwekking door middel van een 10 tal zonnepanelen (2019).

Verder zou men ervoor kunnen kiezen om bijvoorbeeld een gedeelte van de ruime bijkeuken in te richten als tweede badkamer waardoor de woning levensloopbestendig en voor vele doelgroepen geschikt is!

Het geheel is gelegen op prachtige en rustige locatie, in autoluwe en doodlopende straat, nabij de natuur- en recreatiegebieden "De Houtwiel" en "It Bûtenfjild". De ruime kavel meet 778 m² eigen grond.

De royale en zonnige achtertuin beschikt over meerdere terrassen, vijverpartij, een overkapping en achterom. Aan de voor-, achter- als westzijde is het perceel omgeven door veel groen waardoor men zowel in de tuin als de woning volop privacy heeft.

De woning bevindt zich op loop/fietsafstand van openbaar vervoer (o.a. treinstation), scholen, winkels, sportfaciliteiten, kinderopvang etc..

Feanwâlden betreft een dorp gelegen in de prachtige Friese Wouden aan klein vaarwater en de spoorlijn Leeuwarden-Groningen. De “Feanwâldster Feart” staat in open verbinding met de unieke natuur- en recreatiegebieden "De Houtwiel" en "It Bûtenfjild".

Feanwâlden is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen (Centrale As, de Haak, nieuwe N381) naar onder andere Dokkum, Leeuwarden en Drachten.

Begane grond: zij-entree, hal met garderobe en kelder, vrijdragend toilet met fonteintje, uitgebouwde zonnige woonkamer met ruim vrij uitzicht over vijverpartij en gemeentelijk groen, gashaard en tuingerichte erker met schuifpui, slaapkamer/kantoor, open keuken met plavuizenvloer (v.v. vloerverwarming) en nette hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, ruime bijkeuken met c.v.-opstelling, achter-entree, witgoed-aansluitingen en doorgang naar brede garage met technische ruimte.

1e verdieping: overloop met vide, bergruimte en vaste kasten, 3 slaapkamers waarvan 1 met dakkapel en bergruimte, nette lichte badkamer met douche, vrijdragend toilet, badkamermeubel met dubbele wastafel en vloerverwarming. De voorzijde van de woning leent zich uitstekend voor het plaatsen van een dakkapel en realiseren van een extra (slaap)kamer (ter plaatse van vide en bergruimte).

2e verdieping: schuiftrap naar bergzolder.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte166 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1978
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen