?>

Slotsingel 14 9216 WH OUDEGA

€ 275.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op fraaie en rustige woonstand bevindt zich deze vrijstaande woning met volop mogelijkheden, zonnige tuin en garage.

De traditioneel gebouwde woning is gelegen op een mooie locatie op steenworp afstand van jachthaven en het dorpscentrum van Oudega waar alle basisvoorzieningen aanwezig zijn.

De onderhoudsstaat is redelijk tot goed te noemen, het buitenschilderwerk is van 2021. Modernisering c.q. renovatie zal veelal wenselijk zijn, doch is deze vrijstaande woning dit meer dan waard!

Verwarming geschiedt door middel van gaskachels en op de begane grond is deels sprake van isolatieglas. De woning verkeert grotendeels in authentieke staat waardoor het naar eigen smaak kan worden aangepakt en ingericht. Er zijn volop mogelijkheden om de leefruimte intern uit te breiden.

Rondom beschikt men over een ruime zonnige tuin met onder meer groot terras, hobbykas en moestuin. De tuin is gesitueerd op het zuidwesten, je kunt hier volop van het zonnetje genieten! De kavel meet 456 m² eigen grond en de oprit biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

De zuidkant van Oudega en omgeving worden momenteel herontwikkeld; er ontstaat een mooi en groot recreatiegebied.

Oudega (gemeente Smallingerland) is een levendig dorp met ca. 1700 inwoners, een dorp met een moderne jachthaven en straks een groot meer. Winkels, een bijna nieuwe basisschool en een multifunctioneel centrum (MFC), waarin diverse (sport-)verenigingen en een huisartsenpraktijk zijn
ondergebracht. Oudega is gesitueerd in een prachtige omgeving met natuurgebieden waaronder Alde Feanen. Door de centrale ligging is het dorp niet ver van de Wâldwei (N31)/A7 gelegen en zijn de plaatsen Leeuwarden, Groningen of Heerenveen goed bereikbaar. Via een open waterverbinding zijn de Friese meren eveneens uitstekend bereikbaar.

Begane grond: zij-entree, ruime hal, slaap/werkkamer, zonnige woonkamer met vaste kast en kelder, keuken met achter-entree en eenvoudige opstelling, eenvoudige badkamer met douche, wastafel en wasmachine-aansluiting, toilet, ruime berging, achter portaal/overkapping.

1e verdieping: ruime overloop, 3 eenvoudige slaapkamers waarvan 2 met vaste kast en 1 met dakkapel.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte105 m²
EnergielabelG
Bouwperiode1952
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen