?>

Stateheide 34 9257 MJ NOARDBURGUM

€ 485.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Hecht u veel waarde aan privacy en ruim wonen? Hier kunt u royaal, landelijk & vrij wonen nabij vele voorzieningen!

Aan de rand van Burgum gelegen sfeervolle gerenoveerde boerderij met o.a. vrijstaande dubbele garage van ruim 70 m², overkapping met dierenverblijf, prachtig vrij uitzicht over landerijen en fraai aangelegde privacy volle tuin.

Deze goed onderhouden woonboerderij is heerlijk vrij gelegen waardoor men hier veel privacy zowel in huis als buiten huis ervaart. Het perceel grenst aan landerijen waarvan het weiland aan de noordzijde optioneel is bij te kopen, dit weiland meet 11.455 m² eigen grond. Het object is daardoor ook uitermate geschikt voor het houden van bijvoorbeeld paarden of ander (klein)vee.

De oorspronkelijke boerderij is gebouwd omstreeks 1909 waarna de boerderij meerdere malen is gerenoveerd en gemoderniseerd. Tussen 2007 en 2010 zijn de laatste grondige renovaties door vakspecialisten uitstekend uitgevoerd. U vindt hier het karakter van een oude sfeervolle boerderij met hedendaags conform!

De boerderij is voorzien van (grotendeels) vloerisolatie, muurisolatie, isolatieglas en deels dakisolatie. Centrale verwarming (zone verwarming) i.c.m. nagenoeg geheel vloerverwarming op de begane grond en warmwatervoorziening geschieden door middel van een HR combiketel, de woonkamer is tevens voorzien van een eigentijdse sfeervolle houtkachel. De woning is eveneens voorzien van WTW.

Het betreft een lichte zonnige woning door de zuidelijke ligging.

De ruime werkkamer op de begane grond zou zich ook uitstekend kunnen lenen voor bijvoorbeeld kantoor- of praktijk aan huis. Verder zijn alle basisvoorzieningen op de begane grond waardoor de woning ook geschikt is voor diegenen die levensloopbestendig willen wonen.

Het geheel is gelegen op een ruim erf omgeven door een royale, zonnige en fraai aangelegde tuin met meerdere terrassen, overkapping met dierenverblijf, veel privacy en rondom vrij uitzicht over landerijen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De huiskavel meet 2290 m² eigen grond.
De ligging aan rand van Burgum en Noardburgum maakt dat de vele voorzieningen die Burgum biedt binnen fietsafstand bereikbaar zijn.

Kom kijken en laat u verrassen door de ruimte en de vrije landelijke ligging!

Noardburgum (Noordbergum) en Burgum (Bergum) zijn vriendelijke dorpen in de Friese gemeente Tytsjerksteradiel. Deze gemeente kent een fraai, afwisselend landschap. Zo vindt u er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten. Zo liggen de Noordelijke Friese Wouden bezaaid met de zgn. paardenstoelen (verwijzingsborden) die met elkaar prachtige ruiter- en menroutes vormen.

De dorpen zijn gelegen in het hart van de driehoek Leeuwarden, Dokkum en Drachten met goede ontsluitingen via “de Centrale As” naar het centrum van het land. Burgum is de hoofdplaats van de gemeente Tytsjerksteradiel en telt ongeveer 10.000 inwoners. Het dorp beschikt over alle mogelijke voorzieningen zoals; scholen, openbaar vervoer, horeca, bibliotheek, diverse winkels en sportvoorzieningen waaronder overdekt zwembad.

Begane grond: voor-entree, gang met leistenen vloer en balkenplafond, woonkeuken van ca. 22 m² met leistenen vloer, balkenplafond, tuindeur en moderne strakke opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, sfeervolle zonnige woonkamer van ca. 40 m² met leistenen vloer, balkenplafond, houtkachel, tuindeur en prachtig vrij landelijk uitzicht, toilet met fonteintje, ruime badkamer met ligbad, douche, wastafel en 2e toilet, slaapkamer met massief houten vloer en balkenplafond, ruime slaap/werkkamer (voorheen twee slaapkamers) met massief houten vloer en balkenplafond, hal met leistenen vloer en achter-entree, ruime bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, keukenblok en hoge (voormalige) ‘schuur’ deuren.

De duurzame natuurlijke leistenen vloeren zijn voorzien van comfortabele vloerverwarming.

1e verdieping: overloop met massief houten vloer, 2-tal sfeervolle ruime slaapkamers met massief houten vloer en wastafel waarvan 1 met bergruimte, grote zolder aan de voorzijde van de boerderij met veel bergruimte, technische opstellingen en mogelijkheid tot realiseren van eventueel extra (slaap)kamers.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte210 m²
EnergielabelD
Bouwperiode1909
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen