?>

Swagermanstraat 8 9254 CV HURDEGARYP

€ 169.500 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op rustige woonstand in ruim opgezette straat met veel gemeentelijk groen vind je deze betaalbare hoekwoning met o.a. vrij uitzicht aan de voorzijde en diepe zonnige en privacy volle achtertuin.

De woning is traditioneel gebouwd en deels gemoderniseerd doch renovatie zal op meerdere onderdelen noodzakelijk c.q. wenselijk zijn. Ook de vrijstaande stenen berging behoeft onderhoud.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een HR c.v.-combiketel en verder is sprake van deels isolatieglas.

De diepe en zonnige achtertuin (ca. 16 meter diep bij ca 8.5 meter breed) met veel privacy, meerdere terrassen, recent gerealiseerde overkapping, stenen berging en achterom is gesitueerd op het westen. Je kunt hier volop van de zon genieten!

Het geheel is op goede en kindervriendelijke locatie nabij het centrum op een ruime kavel van 319 m² eigen grond gelegen. Op loop- en fietsafstand vind je o.a. scholen (basis- en voortgezet onderwijs), winkels, openbaar vervoer (o.a. treinstation), kinderopvang/BSO, sportfaciliteiten etc..

De verkoop van deze woning zal starten op dinsdag 25 mei a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: voor-entree, hal met kelderkast, toilet, zonnige woonkamer met erker en tuindeur, open keuken met achter-entree en lichte hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur.

1e verdieping: overloop met witgoed- en bergruimte, 3 slaapkamers met vaste kast waarvan 1 met toegang tot balkon en 1 voorzien van inbouw dubbel stapelbed, badkamer met ligbad/douche, vrijdragend toilet en wastafelmeubel.

Alle vloeren (m.u.v. ‘natte’ ruimtes) zijn voorzien van eiken vloerdelen.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte91 m²
Bouwperiode1962
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen