?>

Tienewei 14 9108 AM BROEKSTERWÂLD

€ 350.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Wil je ook genieten van het landelijke leven? Dat kan! Deze prachtige locatie is aan drie zijden vrij gelegen, hier wordt je getrakteerd op landelijke uitzichten en alles wat het buitenleven je kan bieden!

Aan de rand van Broeksterwâld, op fietsafstand van de dorpsvoorzieningen en de nabij gelegen grotere kern Feanwâlden, bevindt zich op landelijke woonstand deze karakteristieke doch eenvoudig woonboerderij (type wâldspultsje) met diverse bijgebouwen en ruime zonnige tuin. Geheel gelegen op een royale kavel van 2240 m² eigen grond.

Deze karaktervolle woning is eenvoudig ingericht doch functioneel en sfeervol te noemen. De boerderij kan naar eigen smaak worden gemoderniseerd/gerenoveerd en er zijn volop mogelijkheden voor uitbreiden woonruimte (bijv. in het schuurdeel). Ook nieuwbouwen op deze prachtige locatie kan een optie zijn.
Het betreft een lichte woning door de zonnige zuidelijke ligging!

Verwarming geschiedt voornamelijk door middel van een houtkachel waardoor de huidige energielasten zeer laag zijn. Er is een geiser voor de warmwatervoorziening aanwezig en de woning is niet voorzien van noemenswaardige isolatie.

Vanuit de woning loop je zo de ruime schuur van in. Deze schuur meet ca. 135 m2 en is uitermate geschikt voor uitoefenen hobby’s, uitbreiden woonruimte of gebruik als bijvoorbeeld opslag- of werkruimte. Elke hobbyist droomt van z’n ruime schuur!

De vrijstaande houten garage/schuur van ca. 65 m2 en de praktische kapschuur van ca. 38 m2 zijn in verouderde matige staat doch nog functioneel.

Rondom beschikt men over een zonnige, privacy volle en royale tuin met meerdere terrassen en er volop parkeergelegenheid op eigen erf. Je kunt hier heerlijk van het zonnetje en het prachtige Friese landschap genieten!

Deze locatie is gezien het ruime perceel ook geschikt voor het hobbymatig houden van dieren.

Omgeving/Ligging
De woning is aan de rand van Broeksterwâld en nabij de grotere buurdorpen Feanwâlden en Damwâld gelegen. Alle dorpsvoorzieningen van deze dorpen waaronder trein- en busstation bevinden zich op fietsafstand van de woning.

Feanwâlden is gelegen aan de spoorlijn Leeuwarden-Groningen, binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen en binnen 15 treinminuten Leeuwarden.

Broeksterwâld is een vriendelijk dorp in de Friese gemeente Dantumadiel. Deze gemeente kent een fraai, afwisselend landschap. Zo vindt u er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten. Zo liggen de Noordelijke Friese Wouden bezaaid met de zgn. paardenstoelen (verwijzingsborden) die met elkaar prachtige ruiter- en men routes vormen.

Feanwâlden en Damwâld beschikken over ruim voldoende basisvoorzieningen zoals o.a. scholen, kinderopvang, winkels en openbaar vervoer.

Begane grond: zij-entree met overkapping/portaal, ruime bijkeuken met witgoed-aansluitingen en doorgang naar royale schuur van ca. 135 m2, hal, eenvoudige nette badkamer met toilet, douche en wastafel, zonnige woonkeuken met prachtig vrij landelijk uitzicht, sfeervol balkenplafond en nette opstelling v.v. enige inbouwapparatuur, woonkamer met eveneens prachtige vrije landelijke uitzichten, sfeervol balkenplafond, houtkachel en vaste kastenwand.

1e verdieping: overloop met bergruimte, gerenoveerde slaapkamer met dakkapel en (open) inloopkast, 2e slaapkamer aan voorzijde (beperkte stahoogte).

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte80 m²
EnergielabelG
Bouwperiode1870
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen