?>

Torenlaan 36 9261 XA EASTERMAR

€ 219.500 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op gewilde locatie aan de rand van het pittoreske Friese dorpje Eastermar aan It Heechsân bevindt zich deze uitgebouwde vrijstaande woning met ruime stenen garage met kap en zonnige privacy volle tuin.

Het karaktervolle voorhuis is de ’30 jaren traditioneel gebouwd, goed onderhouden en is in de loop der jaren gerenoveerd en gemoderniseerd. In 2004 is de woning aan de achterzijde royaal uitgebouwd.

Verwarming en warm water geschiedt door middel van een recente HR c.v. combiketel (dec. 2018).

Verder is de woning voorzien van isolatieglas, dak- en muurisolatie. Met 16 zonnepanelen hebt je hier lage stroomkosten!

De garage van ca. 7 x 5 meter met zolder is in spouwmuren opgetrokken en ideaal voor de hobbyist! Aan de achterzijde vindt je een onderhoudsarme en privacy volle tuin met sfeervolle ruime overkapping (2018). De lange oprit biedt ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

Het geheel is gelegen op een kavel van 308 m² eigen grond.

Voorzieningen zoals scholen, winkels, arts, fysiotherapeuten, sportfaciliteiten etc. bevinden zich allen op loopafstand.

Het sfeervolle watersportdorp Eastermar heeft verbazend veel winkels & bedrijvigheid voor een dorp op deze schaal en is een parel in de Fryske Wâlden, een eeuwenoud dorp, waar de rust en ruimte van weleer nog volop aanwezig zijn, gelegen in een uniek natuurgebied tussen de Burgumer Mar en de Leijen. Het dorp heeft nog volop voorzieningen. (o.a. slager, dorpssupermarkt met postkantoor, basisscholen, huisarts, kinder- en naschoolse opvang enz.) woning is op slechts 10 minuten van de A7 gelegen met goede verbindingen naar o.a. de Randstad, Groningen, Heerenveen, Zwolle etc..

De verkoop van deze woning zal starten op donderdag 20 augustus a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: achter-entree, ruime hal met laminaatvloer en vaste kastenwand met c.v.-opstelling, vrijdragend toilet, ruime nette en lichte badkamer met inloopdouche, ligbad, wastafel en witgoed-aansluitingen, sfeervolle woonkamer met laminaatvloer en balkenplafond, open keuken met laminaatvloer, vaste (kelder)kast en moderne opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, trapopgang naar verdieping.

1e verdieping: overloop met berg/kastruimte, slaapkamer met laminaatvloer en vaste kast aan de voorzijde, (tussen)slaapkamer met laminaatvloer, ruime slaapkamer met laminaatvloer aan de achterzijde.

2e verdieping: luikje naar kleine vliering.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte86 m²
Bouwperiode1931
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen