?>

Valckeniersweg 4 8433 JA HAULERWIJK

€ 215.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op fraaie en rustige woonstand bevindt zich onderhoudsarme vrijstaande woning met o.a. ruime stenen garage en diepe privacy volle tuin.

Deze traditioneel gebouwde woning is gelegen op een mooie locatie op korte afstand van openluchtzwembad ‘Haulewelle’, het ‘Blauwe Bos’ en het dorpscentrum van Haulerwijk waar alle basisvoorzieningen aanwezig zijn.

In de loop der jaren is de woning nagenoeg geheel voorzien van vernieuwde kunststof (en deels houten) kozijnen met isolatieglas en (deels) centrale verwarming. Diverse authentieke elementen waaronder paneeldeuren en erker zijn behouden gebleven.

De onderhoudsstaat is redelijk tot goed te noemen. Modernisering c.q. renovatie zal veelal wenselijk zijn, doch is deze betaalbare woning dit meer dan waard!

Aan de achterzijde beschikt men over een diepe en privacy volle zonnige tuin (ca. 30 meter diep) met ruime stenen garage met kap, overkapping en meerdere terrassen. De ruime kavel meet 604 m² eigen grond en de lange oprit biedt ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

Haulerwijk is een gemoedelijk dorp en ligt aan de rand van de gemeente Ooststellingwerf, vlakbij het drieprovinciën-punt van Friesland, Groningen en Drenthe.

Het dorp heeft een betrokken dorpsleven en beschikt over een goed voorzieningsniveau waaronder diverse winkels, horeca, supermarkten, basisschool, sportfaciliteiten, huisartsen etc. Het dorp ligt centraal en kent prima verbindingen naar plaatsen als onder andere Drachten en Assen.

Uniek aan het dorp Haulerwijk is de prachtige ligging in een bosrijke omgeving met veel natuurgebieden rondom waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en sporten. In slechts een paar minuten ben je in het z.g. Blauwe Bos en op de Duurswouderheide. De Duurswouderheide is het grootst overgebleven heideveld van Friesland en maakt deel uit van ca. 1000 hectare bos (de bossen van Bakkeveen). Iets verderop liggen de bossen van Appelscha en Norg en natuurgebied het Fochteloërveen.

De verkoop zal starten met een kijkdag op donderdag 4 februari a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: zij-entree, hal, zonnige L-vorige woonkamer met erker en schouw met sfeervolle gashaard, open keuken met plavuizenvloer, ruime kelder en nette opstelling v.v. enige inbouwapparatuur, bijkeuken met achter-entree, witgoed-aansluitingen en c.v.-opstelling, vrijdragend toilet, eenvoudige badkamer met douche en wastafelmeubel.

1e verdieping: overloop met vaste kast, 3 slaapkamers met vaste kast.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte88 m²
EnergielabelF
Bouwperiode1951
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen