?>

Van Helsdingenstraat 3 9254 CC HURDEGARYP

€ 350.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Om door een ringetje te halen! Deze woning is in de afgelopen jaren compleet vakkundig aangepakt, royaal uitgebouwd (2018) en zo goed als alles is vernieuwd en/of gemoderniseerd. Deze woning heeft een heuse metamorfose ondergaan en is van een woning met een eenvoudige afwerking veranderd in een luxe woning. U zult tijdens een bezichtiging met eigen ogen zien hoeveel werk hier de afgelopen jaren is verzet. En dat werk is u alvast uit handen genomen! U kunt er zo in!

Deze schitterende moderne woning met verlengde garage (ca. 8.5 meter) en diepe zonnige achtertuin is gelegen in een rustige straat, in het centrum van Hurdegaryp. Op loop- en fietsafstand vindt u o.a. scholen, winkels, openbaar vervoer (waaronder treinstation), kinderopvang/BSO, sportfaciliteiten etc..

Het geheel is gelegen op een ruime kavel van bijna 400 m² eigen grond!

Deze woning is nagenoeg geheel voorzien van vernieuwde kozijnen (deels kunststof), isolatieglas (deels HR++), vloer-, muur- en dakisolatie en beschikt over het groene C energielabel.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een HR c.v.-combiketel van 2018. De begane grond is (grotendeels) voorzien van vloerverwarming en kan daardoor in de toekomst eventueel worden verwarmt met een warmtepomp. De huidige energielasten zijn echter ook laag en betaalbaar (huidig voorschot bedraagt € 126,- per maand).

De verlengde garage zou je bijvoorbeeld (deels) kunnen ombouwen tot werkkamer/kantoor of slaapkamer met badkamer waardoor de woning voor meerdere doelgroepen geschikt is.

Aan de achterzijde heeft men de beschikking over een diepe zonnige en privacy volle tuin van ca. 25 meter diep met groot zonneterras, veranda, speel/grasveld, recent aangebouwde multifunctionele (dieren)ren en achterom. De oprit biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

Begane grond: voor-entree, hal, modern vrijdragend toilet met fonteintje, zonnige, sfeervolle en zeer royaal uitgebouwde woonkamer met prachtige lichtstraat en brede tuindeuren naar zonnige tuin en veranda, open keuken met moderne luxe opstelling v.v. kookeiland, diverse inbouwapparatuur en vaste kast, bijkeuken met c.v.- en bergkast, witgoed-aansluitingen en doorgang naar ruime garage met spoelbakje en dubbele deuren naar aangebouwde multifunctionele (dieren)ren met eveneens dubbeldeuren aan tuinzijde.

De begane grond is voorzien van een nieuwe geïsoleerde betonvloer met (grotendeels) vloerverwarming en duurzame moderne PVC vloer.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, moderne luxe badkamer met inloopdouche, wasmeubel met dubbele wastafel, vrijdragend toilet en designradiator, 3 slaapkamers met laminaatvloer waarvan 1 met ruime vaste kast en 1 met deur naar platdak.

2e verdieping: vlizotrap naar zolderberging.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte127 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1961
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen