?>

Wedzebuorren 29 9286 ES TWIJZEL

€ 185.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Fraaie karaktervolle en grotendeels authentieke vrijstaande woning met voormalig ‘kruidenierswinkeltje’, houten garage en privacy volle tuin met achteringang.

Deze sfeervolle woning is gelegen aan de rand van het dorp aan ventweg van de provinciale weg N355, nabij o.a. natuurgebieden, vele wandel- en fietspaden, openbaar vervoer, school, huisarts en dorpscafé.

Diverse authentieke elementen waaronder paneeldeuren, balkenplafonds en suitedeuren zijn bij deze in 1930 degelijk gebouwde woning behouden gebleven. In de loop der jaren is de woning aan de achterzijde uitgebouwd.

De onderhoudsstaat is redelijk tot goed te noemen, modernisering c.q. renovatie zal veelal wenselijk zijn, doch is deze karaktervolle woning dit meer dan waard! Verwarming geschiedt door middel van gaskachels en verder is er sprake van deels dubbele beglazing.

Aan de achterzijde vindt je een diepe en privacy volle zonnige tuin met eenvoudige houten garage, achteringang en voldoende parkeergelegenheid op eigen erf. De kavel meet 480 m² eigen grond.

Alle dorpsvoorzieningen die Twijzel biedt bevinden zich op loop/ fietsafstand van de woning.

Twijzel is een goed bereikbaar en levendig dorp gelegen in de Fryske Wâlden, nabij de grote dorpen Burgum, Buitenpost, Surhuisterveen en stad Drachten. Drachten bereik je binnen ca. 15 autominuten en Leeuwarden en Groningen binnen ca. 30 autominuten.

Begane grond: voor-entree, voormalige winkelruimte met trapopgang, achterkamer met erker, vaste kast en suitedeuren naar voorkamer met vaste kast, gesloten keuken met kelder, witgoed-aansluiting en eenvoudige inrichting, ruime bijkeuken/berging met achter-entree, eenvoudig toilet, eenvoudige douche-ruimte.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met vaste kast en wastafel en 1 met vaste kasten, 2 bergruimtes.

2e verdieping: losse trap naar bergruimte.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte127 m²
Bouwperiode1930
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen