?>

Willem Kroezestraat 1 8434 NN WASKEMEER

€ 325.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op fraaie hoeklocatie centraal in het dorp bevindt zich deze markante, eigentijds ontworpen vrijstaande woning met o.a. royale zonnige tuin, ruim vrij uitzicht over de straat en stenen garage.

In 1965 is de voormalige woning ‘voor het hoofd der school’ eigentijds ontworpen en degelijk gebouwd. Het geheel is altijd zeer goed onderhouden en in de loop der jaren grotendeels gerenoveerd en gemoderniseerd. De woning is voorzien van dakisolatie, isolatieglas en recent aangebrachte spouwmuurisolatie.

Rondom de woning beschikt men over een zonnige royale tuin op het zuiden met groot zonneterras, houten berging en achterom. De ruime kavel meet maar liefst 806 m² eigen grond! De stenen garage en brede oprit bieden ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

Waskemeer is een fraai en gemoedelijk dorp met ongeveer 850 inwoners en ligt aan de rand van de gemeente Ooststellingwerf, vlakbij het drieprovinciënpunt van Friesland, Groningen en Drenthe.

Het dorp heeft een betrokken dorpsleven en beschikt onder andere over een dorpshuis, een sporthal, een peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang, een basis- en een middelbare school. Ook o.a. een bloeiende toneel-, voetbal- en volleybalvereniging ontbreken niet.

Een dorp dus met voldoende mogelijkheden om hier kinderen te laten opgroeien!

Grotere plaatsen met veel voorzieningen zoals Oosterwolde, Drachten en Assen zijn in ca. 10 tot 25 autominuten bereikbaar. Alle basisvoorzieningen zoals supermarkten, bakker, huisartsenpraktijk, tandarts, etc. zijn te vinden op zo’n 5 minuten autorijden in de aangrenzende dorpen Haulerwijk en Bakkeveen. Ook is in beide dorpen een zwembad en een tennisbaan.

Uniek aan het dorp Waskemeer is de prachtige ligging in een bosrijke omgeving met veel natuurgebieden rondom waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en sporten. In slechts een paar minuten ben je op de Duurswouderheide en in het z.g. Blauwe Bos. De Duurswouderheide is het grootst overgebleven heideveld van Friesland en maakt deel uit van ca. 1000 hectare bos (de bossen van Bakkeveen). Iets verderop liggen de bossen van Appelscha en Norg en natuurgebied het Fochteloërveen.

En verder is iedereen welkom in het gezellige ontmoetingscafé ‘De Herberg’, dat staat in het hart van het dorp, voor een gezellig praatje onder het genot van een natje en een droogje!

Begane grond: zij-entree, hal met plavuizenvloer en vaste kast, vrijdragend toilet met fonteintje, keuken met plavuizenvloer en moderne opstelling (2016) v.v. diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte, zonnige ruime woonkamer (ca. 36 m²) met laminaatvloer, sfeervol balkenplafond (deels), tuindeuren en ruim vrij zicht in de straat, bijkeuken met plavuizenvloer, c.v.- opstelling, vaste kast, witgoed-aansluitingen en achter-entree.

1e verdieping: overloop met vaste kast, 4 slaapkamers met vaste kast(en) waarvan 1 met wastafel en toegang tot balkon, gemoderniseerde nette badkamer met douche, 2e vrijdragend toilet, wastafelmeubel en vloerverwarming.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte140 m²
Bouwperiode1965
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen