?>

Zevenhuisterweg 33 9257 VH NOARDBURGUM

€ 159.500 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op goede locatie centraal in het dorp gelegen vrijstaande semi-bungalow met o.a. vrijstaande houten garage en zonnige privacy volle achtertuin.

Deze betaalbare woning is gebouwd omstreeks 1969 en dient grotendeels nog gerenoveerd en gemoderniseerd te worden. De prijsstelling, ruimte en gunstige ligging maken dat dit zeker de moeite waard is!

Verwarming geschiedt door middel van gaskachels en verder is er sprake van deels isolatieglas.

De moderne keuken is vernieuwd in 2009.

Alle basisvoorzieningen bevinden zich op de begane grond waardoor de woning levensloopbestendig is. Op de verdieping is echter nog behoorlijk ruimte waar je extra kamers c.q. woonruimte kunt realiseren waardoor deze woning voor meerdere doelgroepen geschikt is.

De zonnige achtertuin op het (zuid)westen met groot terras biedt veel privacy en hier kan men volop van de zon genieten! De kavel meet 390 m² eigen grond.

Op loop/fietsafstand bevinden zich o.a. sportfaciliteiten, openbaar vervoer, basisschool en het moderne Multifunctioneel Centrum (MFC) waarin o.a. kinderopvang, huisarts en peuterspeelzaal zijn gehuisvest. De woning is verder gelegen op fietsafstand van het treinstation van buurdorp Feanwâlden. Feanwâlden is gelegen aan de spoorlijn Leeuwarden-Groningen, binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen en binnen 15 treinminuten Leeuwarden.

Het dorp:
Noardburgum (Noordbergum) is een vriendelijk dorp in de Friese gemeente Tytsjerksteradiel. Deze gemeente kent een fraai, afwisselend landschap. Zo vindt u er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten.

Noardburgum is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen (Centrale As, de Haak, nieuwe N381) naar onder andere Dokkum, Leeuwarden en Drachten. Noardburgum ligt tussen een tweetal jachthavens in (Kuikhorne en Zwartkruis) die in open verbinding met de Friese meren staan: het Bergumermeer en het Lauwersmeer liggen slechts op enkele kilometers afstand.

Begane grond: zij-entree, hal, slaapkamer, toilet met fonteintje, woonkamer met laminaatvloer, slaapkamer met aangrenzend verouderde eenvoudige badkamer met douche en wastafel, gesloten keuken met laminaatvloer, vaste kasten en moderne hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, ruime bijkeuken met witgoed-aansluitingen en achter-entree.

1e verdieping: vlizotrap naar ruime zolder met mogelijkheid voor realiseren meerdere kamers.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte76 m²
EnergielabelD
Bouwperiode1969
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen