?>

Zevenhuisterweg 63 Noardburgum 9257VJ Noardburgum

€ 259.500 k.k.
Status: 

Omschrijving

Aan de rand van het dorp gelegen doch nabij de dorpsvoorzieningen bevindt zich deze karaktervolle, gerenoveerde en uitgebreide ’30 jaren woning met ruime schuur, diepe zonnige tuin en aan de achterzijde prachtig weids vrij uitzicht!

Deze goed onderhouden woning is in de loop der jaren (vanaf 1995) gerenoveerd en gemoderniseerd en in 2009 is de verdieping uitgebreid door middel van een verlenging van de kap. Verwarming en warmwater geschieden door middel van een recente HRE c.v. combiketel (nov. 2017) in combinatie met een zonneboiler. Verder is de woning nagenoeg geheel voorzien van isolatieglas, deels vloerisolatie, muur- en dakisolatie en heeft de woning een keurig (groen) energielabel B.

Aan de achterzijde heeft men de beschikking over een diepe zonnige achtertuin op het westen met meerdere terrassen en prachtig vrij uitzicht over landerijen. De oprit en het grote zonneterras zijn in 2018 aangelegd.

In 2003 is er een praktische ruime houten schuur met zolder en houtkachel aan de woning gebouwd, deze schuur meet ca. 6 x 6 meter (incl. luifel/overkapping). Aan de zijwand van de schuur bevindt zich een handzwengelpomp welke is verbonden aan een ruim bemeten (ca. 5 m3) regenwaterput.

Op eigen erf is ruim voldoende parkeergelegenheid en de schuur is voorzien van dubbele deuren waardoor men ook bijv. aanhangwagen of auto binnen zou kunnen stallen. Het geheel is gesitueerd op een mooie kavel van 541 m² eigen grond. 
Op loop/fietsafstand bevinden zich o.a. scholen, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en het moderne Multifunctioneel Centrum (MFC) waarin o.a. kinderopvang, huisarts en peuterspeelzaal zijn gehuisvest. De woning is verder gelegen op fietsafstand van het treinstation van buurdorp Feanwâlden. Feanwâlden is gelegen aan de spoorlijn Leeuwarden-Groningen, binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen en binnen 15 treinminuten Leeuwarden.

Het dorp 
Noardburgum (Noordbergum) is een vriendelijk dorp in de Friese gemeente Tytsjerksteradiel. Deze gemeente kent een fraai, afwisselend landschap. Zo vindt u er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten.

Noardburgum is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen (Centrale As, de Haak, nieuwe N381) naar onder andere Dokkum, Leeuwarden en Drachten. Noardburgum ligt tussen een tweetal jachthavens in (Kuikhorne en Zwartkruis) die in open verbinding met de Friese meren staan: het Bergumermeer en het Lauwersmeer liggen slechts op enkele kilometers afstand.

Begane grond: voor-entree, ruime hal met plavuizenvloer, toilet met fonteintje, eet/woonkeuken met plavuizenvloer, balkenplafond en ‘landelijke’ massieve hoekopstelling v.v. granietenblad, diverse inbouwapparatuur en Quooker-kraan (2016), woonkamer met eiken vloerdelen, balkenplafond en schouw, bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen en provisiekast, hal met plavuizenvloer, werk/hobby/slaapkamer, ruime schuur met houtkachel en zolder.

1e verdieping: overloop met houten vloerdelen, technische ruimte en inloop kastenwand, 4 slaapkamers waarvan 1 met vaste kast, badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel.

2e verdieping: vlizotrap naar zolderberging.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte126 m²
Bouwperiode1928
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen