?>

Zomerweg 35 9257 MD NOARDBURGUM

€ 295.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op fraaie locatie aan de rand van het dorp, net buiten Burgum, bevindt zich dit sfeervolle vrijstaand waldhûske met vrij landelijk uitzicht, ruime tuin en royale dubbele garage/schuur met o.a. paardenbox en grote zolder.

Deze altijd netjes onderhouden woning is in eenvoudig qua inrichting en bouw doch functioneel en sfeervol te noemen. Alle voorzieningen bevinden zich op de begane grond en er zijn volop mogelijkheden om de woning eventueel uit te breiden of naar eigen smaak te moderniseren/renoveren. Ook nieuwbouwen op deze prachtige locatie kan een optie zijn.

Verwarming geschiedt door middel van gaskachels, er is een huurboiler voor de warmwatervoorziening aanwezig en is de woning niet voorzien van (behoudens dat sprake is van gedeeltelijk muurisolatie is) noemenswaardige isolatie.

De woning is gelegen op een ruime kavel van 1060 m² eigen grond en biedt ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf. Het westelijk deel van de kavel werd voorheen altijd grotendeels gebruikt als paardenbak maar is uiteraard ook uitermate geschikt voor het houden c.q. weiden van dieren.

De dubbele houten garage/schuur meet ca. 60 m² (beg.gr.) en heeft een zeer ruime zolder welke voor vele doeleinden is geschikt. Je zou hier bijvoorbeeld kantoor/werkruimtes of Bêd & Brochje kamers (B&B) kunnen realiseren. Maar ook de hobbyist droomt van zo’n ruime schuur!

Rondom de woning bevindt zich een ruime, zonnige en privacy volle tuin met onder andere groot terras en (dieren) weideveld. In de schuur is een paardenbox aanwezig. De vrije achtertuin grenst aan meerdere zijden aan weiland!

In de directe omgeving zijn vele mooie wandel-, fiets- en ruitenpaden, de woning ligt te midden van het prachtige Friese coulisselandschap nabij de Burgumer Mar. Je kunt hier volop genieten van de natuur, het buitenleven en de landelijke uitzichten!

Begane grond: achter portaaltje met entree, hal met plavuizenvloer, witgoed- en kookruimte, lichte nette badkamer met toilet en douche, sfeervolle woonkamer met vrij landelijk uitzicht en balkenplafond, half open keuken met plavuizenvloer en nette eenvoudige opstelling, 2 slaapkamers.

1e verdieping: luik naar bevloerde zolderberging.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte60 m²
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen