?>

Zomerweg 67 9257 ME NOARDBURGUM

Prijs op aanvraag
Status: 

Omschrijving

Op fraaie landelijke locatie aan de rand van het dorp, net buiten Burgum, bevindt zich deze gerenoveerde en karaktervolle woonboerderij met o.a. vrij landelijk uitzicht, royale tuin, multifunctioneel bijgebouw (2005), dubbele houten garage met diverse dierenverblijven, tuinschuur, praktische dubbele carport en perceeltje weiland.

Het geheel is gelegen op een ruime kavel van 4.155 m² eigen grond en biedt ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf. Mede door de aanwezigheid van diverse dierenverblijven is het object uitermate geschikt voor het houden c.q. weiden van dieren.

De in 1939 degelijk gebouwde woonboerderij is met behoud van karakter in de loop der jaren geheel gerenoveerd en gemoderniseerd. Het geheel is uitstekend onderhouden, levensloopbestendig en met goede zorg bewoond door huidige eigenaren. Verwarming geschiedt door middel van een HR combiketel in combinatie met deels vloerverwarming en verder is er sprake van grotendeels isolatieglas.

In 2005 is geheel in stijl van de boerderij een multifunctioneel bijgebouw met vloeroppervlak van ca. 70 m² bijgebouwd welke voor vele doeleinden geschikt is. Dit gebouw is luxe gebouwd, centraal verwarmd (eigen HR combiketel), compleet geïsoleerd en onder andere voorzien van royale badkamer met sauna.

Na overleg gemeente zou je dit bijgebouw bijvoorbeeld kunnen gebruiken/inrichten als 2e woning c.q. mantelzorg- of kangoeroewoning, kantoor/praktijkruimtes of Bêd & Brochje kamers (B&B).

Rondom de woning bevindt zich een ruime, zonnige en privacy volle tuin met onder andere meerdere (grote) terrassen, sfeervolle overkapping, grote moestuin voor kweken biologische groentes en (dieren) weide.

In de directe omgeving zijn vele mooie wandel-, fiets- en ruitenpaden, de woning ligt te midden van het prachtige Friese coulisselandschap nabij de Burgumer Mar, de manage ‘De Mennoruif’ en het Ritskebosk. Je kunt hier volop genieten van de natuur, het buitenleven en de landelijke uitzichten!

Omgeving/Ligging

Burgum is de hoofdplaats van de gemeente (Tytsjerksteradiel), telt ongeveer 11.000 inwoners en is gelegen in het hart van de driehoek Leeuwarden, Dokkum en Drachten. Er zijn goede ontsluitingen via ‘de Centrale As’ naar het midden van het land als ook via het op fietsafstand bereikbare treinstation te Feanwâlden. Feanwâlden is gelegen aan de spoorlijn Leeuwarden-Groningen (binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen).

Het dorp Burgum beschikt over alle mogelijke voorzieningen zoals: voorgezet onderwijs, horeca, diverse winkels, vele sportfaciliteiten (o.a. overdekt zwembad) en bibliotheek etc..

De gemeente kent een fraai, afwissend landschap. Zo vind je er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten.

Begane grond: zij-entree, ruime gang/hal met plavuizenvloer en garderobe, vrijdragend toilet met fonteintje, zonnige en ruime woonkamer met eiken parketvloer en sfeervolle schouw, woonkeuken met eiken parketvloer, balkenplafond en speelse moderne opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, veel kastruimte en gezellige eetbar, bijkeuken met recente plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, c.v.-kast en achter-entree, moderne badkamer met ruime inloopdouche, 2e vrijdragend toilet en badkamermeubel met dubbele wastafel, aangrenzende ruime slaapkamer met eiken parketvloer en balkenplafond.

1e verdieping: ruime overloop met laminaatvloer en bergruimte, 4 slaapkamers met laminaatvloer en bergruimtes.

2e verdieping: vaste trap naar ruime, verwarmde en keurig afgewerkte zolder(kamer) met groot dakraam.

Indeling multifunctioneel bijgebouw:
Begane grond: entree, hal met vaste kast, luxe en royale badkamer met sauna, ruime inloopdouche, wastafel, toilet en urinoir, grote ruimte van ca. 37 m² met dubbele entree/tuindeuren momenteel in gebruik als hobby- en winkelruimte c.q. atelier maar geschikt voor vele doeleinden.

1e verdieping: vaste trap naar kamer (vloeropp. ca. 13 m²).

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte225 m²
EnergielabelD
Bouwperiode1939
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen