Dromen, denken, durven, doen!

Recent aanbod

Burgemeester van Panhuyslaan 21
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte179 m² Woning oppervlakte96 m² Bouwjaar1976

Luxe, Modern en Energiezuinig!

Op goede woonstand, in een rustige en kindvriendelijke woonwijk aan de rand van Burgum en nabij vele voorzieningen vind je deze in nieuwstaat verkerende woning met zonnige tuin en veel privacy.

Vanaf eind 2020 is deze sfeervolle woning volledig en vakkundig gerenoveerd, gemoderniseerd en verduurzaamd. De gehele installatietechniek is eveneens vernieuwd en er zijn sinds afgelopen augustus een 6 tal grote zonnepanelen (395 Wp p/st) in gebruik genomen. Veel ramen zijn vervangen door HR++ beglazing en verder is er sprake van muur- en dakisolatie.

Mede door gebruik making van duurzame energieopwekking door middel van de zonnepanelen zijn de energielasten laag. De woning beschikt over een groen A energielabel!

De recent aangelegde strakke en privacy volle achtertuin met sfeervolle overkapping, ruime berging en achterom is op het zuiden gesitueerd. Je kunt hier volop van het zonnetje genieten!

Aan de achterzijde grenst de kavel aan een gemeentelijke bosschage met openbaar parkeerterrein en aan de voorzijde aan een voetpad waardoor je veel privacy zowel in de woning als in de tuin ervaart. De ruime kavel meet 179 m² eigen grond.
De woning is gelegen in een ruim opgezette woonwijk met veel groen en wandelpaden. Het uitgebreide winkelcentrum en alle voorzieningen die Burgum biedt zijn gemakkelijk bereikbaar. Zeer nabij de woning vind je een speeltuintje voor de kleintjes.

Burgum biedt een uitgebreid winkelaanbod, vele sportvoorzieningen, prima openbaar vervoer, voortgezet- en basisonderwijs etc..

Kortom; een luxe, moderne en energiezuinige woning die je zo kunt betrekken!

Begane grond: voor-entree, ruime hal met laminaatvloer, modern vrijdragend toilet, speelse en zonnige woonkamer met laminaatvloer en verlaging naar achterkamer met praktische trapkast, open keuken met moderne hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met strakke plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, c.v.-opstelling en achter-entree.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 slaapkamers met laminaatvloer waarvan 1 met ‘bedstede’, moderne vergrootte badkamer douche, badkamermeubel, designradiator en dakraam.

€ 219.500 Kosten koper

S.K. Feitsmastraat 34
NOARDBURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte148 m² Woning oppervlakte127 m² Bouwjaar1974

ONDERHOUDSARM & RUIM WONEN

Op goede woonstand, nabij speeltuin en sportfaciliteiten & alle overige dorpsvoorzieningen op loop-/fietsafstand bevindt zich deze leuke, royale en gemoderniseerde woning met o.a. aangebouwde bijkeuken en met onderhoudsvriendelijke achtertuin.

Deze goed onderhouden woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met (deels)isolatieglas, muur- en dakisolatie. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een recente HRE combiketel (2020) en de woning beschikt over een groen energielabel C.

De woning is gesitueerd op een kavel van 148 m² eigen grond en zowel de voor- als achtertuin zijn strak en onderhoudsvriendelijk aangelegd. In de achtertuin (met achterom) bevindt zich naast een ruime stenen berging een sfeervolle overkapping.

Op loop/fietsafstand bevinden zich o.a. basisschool, sportfaciliteiten, supermarkt, openbaar vervoer (bus & trein) en het moderne Multifunctioneel Centrum (MFC) waarin o.a. kinderopvang, huisarts en peuterspeelzaal zijn gehuisvest.

Het dorp
Noardburgum (Noordbergum) is een vriendelijk dorp in de Friese gemeente Tytsjerksteradiel. Deze gemeente kent een fraai, afwisselend landschap. Zo vindt u er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten.

Noardburgum is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen (Centrale As, de Haak, nieuwe N381) naar onder andere Dokkum, Leeuwarden en Drachten. Noardburgum ligt tussen een tweetal jachthavens in (Kuikhorne en Zwartkruis) die in open verbinding met de Friese meren staan: het Bergumermeer en het Lauwersmeer liggen slechts op enkele kilometers afstand.

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer, modern vrijdragend toilet, Z-vormige woonkamer (ca. 34 m²) met laminaatvloer, half open keuken met laminaatvloer en eigentijdse hoekopstelling voorzien van diverse inbouw apparatuur, aangebouwde ruime bijkeuken met achter-entree.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 ruime slaapkamers met laminaatvloer waarvan 1 met wastafel, vergrootte en nette badkamer met whirlpool hoekbad, douche en badkamermeubel.

2e verdieping: vaste trap naar royale zolder met laminaatvloer, witgoed-aansluitingen, berg- en c.v.-ruimte en mogelijkheid voor het realiseren van 1 tot 2 (slaap)kamers.

€ 225.000 Kosten koper

Onze klanten beoordelen ons met een