Dromen, denken, durven, doen!

Recent aanbod

Tsjerkelân 6
TWIJZEL

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte335 m² Woning oppervlakte110 m² Bouwjaar1997

Op fraaie, rustige en kindvriendelijke locatie aan de rand van het dorp vind je deze geschakelde woning met o.a. ruime vrijstaande garage en diepe zonnige achtertuin.

Deze verrassend ruime woning is in 1997 degelijk en (groten)deels traditioneel gebouwd en nadien altijd netjes onderhouden. In de loop der jaren is de woning grotendeels gemoderniseerd. De verdiepingsvloer is evenals de begane grond vloer van beton waardoor er geen (tot weinig) sprake is van geluidsoverdracht. Verder is er op de 2e verdieping volop ruimte voor het realiseren van bijvoorbeeld een extra (slaap)kamer.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een recente HR combiketel en verder is er sprake van isolatieglas, dak-, muur- en vloerisolatie.

De woning is gesitueerd op een diepe kavel van 335 m² eigen grond. De lange oprit en de garage bieden ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

Aan de achterzijde heb je een onderhoudsarme en zonnige tuin (ca. 17 meter diep) met veel privacy, sfeervolle veranda, groot zonneterras en ruime overkapping. De vrije achtertuin grenst aan gemeentelijke groenstrook.

De kindvriendelijke ligging zeer nabij speeltuin in ruim opgezette rustige straat maken deze woning uitermate geschikt voor gezinsbewoning.

Twijzel is een goed bereikbaar en levendig dorp gelegen in de Fryske Wâlden. Drachten bereik je binnen ca. 15 autominuten en Leeuwarden en Groningen binnen ca. 30 autominuten.

De verkoop van deze woning zal starten met een kijkdag op dinsdag 29 juni a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: zij-entree, hal met laminaatvloer, toilet met fonteintje, zonnige L-vormige woonkamer met laminaatvloer en tuindeuren, (half) open keuken met nette hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, uitpandige bijkeuken met plavuizenvloer, c.v.-opstelling, witgoed-aansluitingen en achter-entree.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 slaapkamers met laminaatvloer, nette lichte en complete badkamer met ligbad, wastafel, 2e toilet en (vernieuwde) douche.

2e verdieping: vlizotrap naar ruime zolder (stahoogte) met mogelijkheden voor realiseren extra (slaap)kamer.

€ 219.500 Kosten koper

Rijksstraatweg 49
NOARDBURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte1393 m² Woning oppervlakte180 m² Bouwjaar1939

In stijl gerenoveerd karakteristiek vrijstaand herenhuis van bijna 800 m³ met o.a. veel leefruimte, inpandige garage/hobbyruimte van ca. 55 m² en aangebouwde garage/berging van ca. 60 m². Het geheel is gelegen op een royale kavel van bijna 1400 m² eigen grond.

Omstreeks 1939 is de woning onder architectuur “Amsterdamse School” gebouwd als woon-/winkelpand (bakkerij) en bezit nog vele authentieke elementen uit die tijd, zoals glas-in-lood ramen, paneeldeuren en balkenplafonds.

Deze degelijk gebouwde en goed onderhouden woning is vanaf 2004 geheel gemoderniseerd, gerenoveerd en verduurzaamd. Er is sprake van (deels) vloer- en muurisolatie, isolatieglas en groene energieopwekking door middel van 13 zonnepanelen (2020). Verwarming en warmwater voorziening geschiedt d.m.v. een HR combiketel (2014).

De woning is gelegen op goede woonstand aan de rand van het dorp aan parellelweg van doorgaande weg N355, zeer nabij het oude bos ‘Toutenburg’ en vele wandel- en fietspaden.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een beschutte, diepe en zonnige tuin met meerdere terrassen, royale overkapping (voorheen in gebruik als carport) met houten berging en groen/grasveld met fruitbomen. Het groen/grasveld is eerder gebruikt als dierenweide voor kleinvee.

Kortom een uniek karaktervol pand met vele mogelijkheden, welke uitermate geschikt is voor diegene die veel hobby-/werkruimte nodig heeft en royaal wil wonen!

Op loop/fietsafstand bevinden zich o.a. school, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en het moderne Multifunctioneel Centrum (MFC) waarin o.a. kinderopvang, huisarts en peuterspeelzaal zijn gehuisvest. De woning is verder gelegen op fietsafstand van treinstation van buurdorp Feanwâlden. Feanwâlden is gelegen aan de spoorlijn Leeuwarden-Groningen, binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen en binnen 15 treinminuten Leeuwarden.

Noardburgum is centraal gelegen in een driehoek tussen Drachten, Leeuwarden en Dokkum.

De verkoop van deze woning zal starten op 22 juni a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: zij-entree, hal met ruime kelder (stahoogte ca 1.80 m.), woonkeuken (ca. 20 m²) met balkenplafond, vinylvloer (v.v. vloerverwarming) en nette hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur, sfeervolle en zonnige woonkamer (ca. 30 m²) met balkenplafond en glas-in-loodramen (bovenlichten), werkruimte met balkenplafond en doorgang naar 2e sfeervolle woon/achterkamer (ca. 35 m²) met balkenplafond, vaste kasten en houtkachel, gang, vrijdragend toilet met fonteintje, witgoed-ruimte, inpandige garage/berging (ca. 55 m²) met royale zolder met mogelijkheid voor het realiseren van meerdere (slaap)kamers, aangebouwde ruime berging/garage van ca. 60 m² (in spouwmuren opgetrokken).

1e verdieping: overloop, 4 slaapkamers waarvan 2 met bergruimte, lichte badkamer met dakkapel (2010), vloerverwarming, inloopdouche, dubbele wastafel en antiek Frans vrijstaand ligbad, separaat 2e vrijdragend toilet met fonteintje, royale zolder met mogelijkheid voor realiseren van meerdere (slaap)kamers.

2e verdieping: vaste trap naar zolderberging.

€ 430.000 Kosten koper

Onze klanten beoordelen ons met een