Link voor bedrijven

Link Makelaars & Taxateurs is actief in commercieel vastgoed op het gebied van bedrijfsruimten, winkel- en kantoorpanden alsmede woon/werkobjecten.

Van huur tot verhuur. Van koop tot verkoop. Van eerste selectie tot bezichtiging, van onderhandeling tot en met contractsluiting, wij nemen alle facetten professioneel van u over terwijl u gewoon verder met uw corebusiness ….. ondernemen!

U kijkt terug op een totaal kloppend eindresultaat!

Tessa de Jong is RT VastgoedCert gecertificeerd (kamers Bedrijfsmatig Vastgoed (BV) en Wonen, op grond waarvan zij bevoegd is tot het uitvoeren van taxaties binnen het commercieel vastgoed. Onze taxatierapporten zijn grondig, gedetailleerd en vormen daarmee een erkende grondslag voor alle handelingen die u met uw bedrijfsmatig vastgoed wilt verrichten. U kunt bij ons terecht voor taxaties ten behoeve van onder meer financieringsaanvragen, gezamenlijke waarderingen met de belastingdienst en huurprijsherzieningsprocedures voor detailhandel.

in de afgelopen 12 maanden

57Verkocht
4Verhuurd
9Aangekocht

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u altijd nog contact met ons opnemen. Maak gebruik van het onderstaande formulier, bel ons via 0511 469 048 of mail direct naar [email protected].

*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy