Alsof het ons eigen is!

Vrouwen hebben veel goede kwaliteiten, omdat ze van nature een moederinstinct hebben. Ze zijn sterk, behulpzaam, persoonlijk, zorgzaam, nuchter en kunnen geweldig goed multitasken. Alles voor hun eigen nest. Link Makelaars bestaat uit drie Friese vrouwen die aan het roer staan, die al deze moederlijke kwaliteiten hebben. We runnen de zaak met deze zelfde benadering. Wij verkopen jouw huis en helpen je met het vinden van een huis, alsof het ons eigen is en behandelen je huis ook op die manier. We nemen je onder onze vleugels. We plaatsen jouw belangen voor onze belangen, alsof je huis ons eigen vlees en bloed is.

We zijn sterk, we willen je helpen, we willen je inspireren en hebben het beste met je voor. We zijn nuchter, eerlijk, spelen geen spelletjes en zullen altijd voor je klaar staan. Bij ons weet je zeker dat het goed en eerlijk geregeld wordt, omdat we daar voor staan.

Behulpzaam

We nemen je onder onze vleugels

Behulpzaamheid staat op nummer een voor ons. We behandelen jouw (toekomstige) huis, alsof het ons eigen huis is. Wij willen er voor onze klanten zijn met meer dan 200% inzet. Persoonlijke service vinden we belangrijk. Zitten we op het strand terwijl we goed nieuws krijgen voor een klant? Dan sturen we ons kind even om een ijsje. We lopen het vuur uit onze schoenen en doen alles voor de klant. Belofte maakt schuld en daar houden we ons ook aan. We verliezen onze aandacht niet, zodra we de klant binnen hebben. Dan begint de betrokkenheid juist voor ons. Vrouwen zijn nou eenmaal net wat behulpzamer. ;-) Deze behulpzaamheid geeft jou rust. Je hoeft er niet naar om te kijken, geen moeite te doen en je kan er van op aan dat je bij ons niet belazerd wordt.

Inspirerend!

Met passie en gedrevenheid

We houden van echt en doen alles met passie en gedrevenheid. We gaan mee in de tijd. We willen mensen inspireren met onze visie en eigenheid. In tegenstelling tot andere makelaars schieten we onze eigen foto’s die geen onrealistische hoeken hebben. Voor jou als verkoper doen we de verkoopstyling op onze eigen manier. We kleden de plattegronden voor je aan met meubels, stylen het huis en maken het huis helemaal verkoopklaar, zodat jouw huis beter verkoopt.

Ben je juist een koper? Dan kunnen we jou de meubels op je eigen manier in laten delen met onze speciale online tool hiervoor. We proberen je als koper zelfs te inspireren om verder te kijken dan alleen het aankleden van je huis. Zou die extra slaapkamer passen? Misschien kan er een extra muurtje in of juist uit. Wij zoeken het voor je uit. Doordat we je hier in inspireren, weet je zeker dat jij jouw droomhuis vindt of jouw huis op de beste manier mogelijk verkoopt. We halen alles eruit, wat erin zit.

Nuchter 

Maar we weten het wel beter dan anderen

Vallen, opstaan en doorgaan. Geen gezeur en no-nonsense.

Onze Friese mentaliteit brengt ons ver en houdt ons met beide benen op de grond. We vinden eerlijke en realistische verkoop belangrijk, omdat we zelf ook niet belazerd willen worden. We vertrouwen op onze eigen identiteit, kennen en kunnen. We vertrouwen op ons eigen gevoel. We vinden het belangrijker dat jij je thuis vindt of je huis kunt verkopen, dan dat onze eigen portemonnee dikker wordt. Bij ons weet je altijd zeker dat je een goede vraagprijs krijgt voor je huis en eerlijke onderhandelingen. Je kan erop vertrouwen dat jouw belang boven ons eigen belang geplaatst wordt. Want dat doet elke goede moeder. ;-)

Speels

Maar geen spelletjes

We nemen het leven niet te serieus en houden van een tikkeltje humor, maar zijn wel nuchter. We staan open voor nieuwe dingen en laten ons graag verrassen. Het liefst bedenken we creatieve en speelse dingen als het even kan. Het kan niet gek genoeg. Communiceren doen we ook op deze wijze. We doen alles op onze eigen manier. De ‘Link’ manier. Onze speelse vrouwenmanier. We gebruiken vrouwelijke kleuren zoals roze, paars en oranje en vrolijke lettertypes, omdat we dit mooi vinden en het bij onze vrouwelijkheid past. Door de speelse manier waarop we alles benaderen, beleef je echt plezier aan het kopen en verkopen van jouw huis. We geven je een goed gevoel.