1 - 8 van de 8

Tussendijken 14
Burgum

kantoorruimte, bestaande bouw

Woning oppervlakte214 m²
Op één van de mooiste locaties van Burgum, in het ‘oude’ Tussendijken vindt u deze bijzondere onder architectuur gebouwde woning met o.a. voormalige praktijkruimte, schitterende royale Engelse tuin en dubbele garage. De ruime kavel meet 1661 m² eigen grond.

Deze zeer goed onderhouden rietgedekte woning heeft een totale woonoppervlakte van maar liefst ruim 300 m² en is gelegen in een rustige omgeving met veel (volwassen) groen en privacy.

“Tussendijken” is een zeer gewilde woonlocatie aan de rand van Burgum met vele voorzieningen zoals o.a. winkels, sportfaciliteiten, scholen etc. op loop-/fietsafstand. U kunt hier met uw gezin genieten van rust en ruimte!

De royale maatvoering in combinatie met de prachtige ligging maakt deze speelse en levensloopbestendige woning met voorheen praktijkruimte (met eigen ingang) uniek en biedt vele mogelijkheden. Het geheel leent zich uitstekend voor een combinatie van wonen en werken, met een praktijk, kantoor of atelierruimte aan huis. De ‘voormalige praktijkruimte’ is tevens voor andere doeleinden geschikt, bijvoorbeeld hobbyruimte of een separate woning met eigen voorzieningen (zijnde ‘kangoeroewoning’).

De zeer ruime Engelse tuin rondom de woning is een waar paradijs te noemen. Wij nodigen u van harte uit om deze schitterde tuin te bewonderen, het is een lust voor het oog! Maximale privacy, meerdere (grote) terrassen, smalle paadjes, mysterieuze doorgangen, veel volwassen bomen, vijverpartij,
moestuin (voor kweken biologische groentes), fruitbomen, kleine zitjes en nog veel meer valt er te zien en ontdekken bij een wandeling door de romantisch tuin.

Het voorerf en de brede oprit bieden ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf en dubbele garage veel stallingsruimte.

In 2001 is de (voormalige) praktijkruimte aan de voorzijde uitgebreid en is de praktijk geheel gerenoveerd c.q. gemoderniseerd.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een tweetal HR combiketels. De woonkamer is voorzien van comfortabele vloerverwarming met tijdloze leistenenvloer en in de woonkamer vindt u daarnaast voor de koudere en donkere dagen een sfeervolle houtkachel.

Het buitenschilderwerk is in 2021 uitgevoerd en de woning is voorzien van grotendeels isolatieglas (deels HR++), dak-, vloer- en muurisolatie.

Alle denkbare voorzieningen bevinden zich op loop/fietsafstand. Burgum biedt een uitgebreid winkelaanbod, vele sportvoorzieningen, prima openbaar vervoer, voortgezet- en basisonderwijs etc..

Kom sfeerproeven bij dit bijzondere object, zien is geloven!

Zie ook www.tussendijken14.nl. Deze prachtige woning is in collegiale verkoop met Makelaardij Friesland te Leeuwarden.


Begane grond: zij-entree, ruime hal met leistenenvloer en garderobe, toilet met fonteintje, royale eetkamer van ca. 38 m² met leistenenvloer (v.v. vloerverwarming), schuifpui en vaste kast, sfeervolle tuingerichte woonkamer van ca. 25 m² met leistenenvloer, vide, houtkachel, (open) vaste kasten en schuifpui, ruime slaapkamer met houten vloerdelen, tuindeur, vaste kastenwand en aangrenzende nette badkamer met inloopdouche, wastafel en vrijdragend toilet, keuken met leistenenvloer en moderne kwaliteitssopstelling (Bulthaup designkeuken) met veel kastruimte en diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met praktische vaste kastenwand, spoelbak en achter-entree, overkapping naar dubbele garage.

Vanuit de hal bereikt men de gang naar de voorgelegen (voormalige) praktijkruimte van ca. 90 m².

1e verdieping: trapopgang vanuit eetkamer naar kantoor/werkruimte met vide en bergruimtes, tweede trapopgang vanuit hal naar overloop, technische ruimte met witgoed-aansluitingen, nette 2e badkamer met ligbad, toilet, dubbele wastafel en douche, slaapkamer met toegang tot balkon, speelse verlaagde doorloop naar overloop met berg/inloopkast, 3 slaapkamers.

2e verdieping: trap vanaf overloop naar bergzolder.

Indeling (voormalige) praktijkruimte:

Begane grond: voor-entree met receptie, modern vrijdragend toilet met fonteintje, wachtruimte/kamer met grote (hoek)raampartij en fraai ruim zicht, gang met vaste kastenwand, receptie/werkkamer met praktisch en keurig keukenblok, spreekkamer met aangrenzende onderzoekskamer met eveneens
praktisch en keurig keukenblok, spreekkamer met wastafel.

1e verdieping: vlizotrap naar ruime zolder met mogelijkheid voor realiseren van bijvoorbeeld extra (slaap)kamer of verruimen al aanwezige slaapkamers.
€ 795.000 k.k.

Eewal 31
BURDAARD

winkelruimte, bestaande bouw

Een royale moderne bovenwoning met separate winkel op prachtige droomplek aan de Dokkumer Ee!

In het beeldbepalende centrum van Burdaard, aan de Dokkumer Ee, ligt dit unieke object met vele mogelijkheden! Het betreft hier een gerenoveerd en goed onderhouden pand bestaande uit een royale bovenwoning van ca. 195 m² en mooie winkel/bedrijfsruimte van ca. 250 m² op de begane grond.

Tot eind 2021 was de dorp(service)supermarkt ‘Super Oan ‘e Ie’ in de winkel gevestigd echter vanwege gezondheidsredenen moest de huidige eigenaar spijtig genoeg de winkeldeuren sluiten. De toekomstige eigenaar zou hier uiteraard weer een supermarkt kunnen vestigen maar de bedrijfsruimte biedt ook vele andere mogelijkheden.

Bijvoorbeeld wonen met Bêd & Brochje (Bed & Breakfast), wonen en thuiswerken, kangoeroewoning, wonen met atelier etc..

Zowel aan de Hoofdweg als aan de Eewal heeft de winkel een entree waardoor de winkel zowel per boot, voet, fiets of auto goed bereikbaar is.

De bestemming is ‘Detailhandel met inbegrip van supermarkten en bedrijfswoning’ en biedt diverse mogelijkheden. Voor informatie over bestemmingswijzigingen kunt u contact opnemen met de gemeente.

Burdaard ligt aan de beroemde Elfstedenroute, tussen Dokkum en Bartlehiem (van het bekende bruggetje), aan de Dokkumer Ee (staande mastroute). Vanwege deze ligging is Burdaard een bekende aanlegplaats voor watersporters.

De royale bovenwoning is omstreeks 2005 degelijk gebouwd, goed onderhouden en in de afgelopen jaren grotendeels gemoderniseerd. De woning is goed geïsoleerd en deels voorzien van kunststof kozijnen.

Langs het open vaarwater is het genieten van de rust langs het water en het bootverkeer dat ’s zomers langs vaart. In de zomer passeren zo’n twaalfduizend boten het dorp.

Het geheel is gelegen op een kavel van 360 m² eigen grond en op eigen erf is voldoende parkeergelegenheid.

Kortom uniek pand met vele mogelijkheden gelegen op prachtige locatie!

Het dorp en omgeving
Burdaard (gelegen in de gemeente Noardeast-Frylân) is een van de mooiste Friese terpdorpen gelegen aan de Waddenkust, een ongerept agrarisch gebied met stille wandel- en fiets paden, zoals het fraaie pad langs de Dokkumer Ee. Er is volop gelegenheid om de omgeving te verkenner op het land maar ook te water.

Het gemoedelijke dorp Burdaard heeft bijna 1200 inwoners en is gelegen tussen Dokkum en Leeuwarden aan de Dokkumer Ee met verbindingen via open bruggen (staande mastroute) naar Dokkum, het Lauwersmeergebied, de Waddenzee, Leeuwarden, Harlingen en het Friese Merengebied.
Mocht er weer eens een Elfstedentocht komen, dan schaatsen de deelnemers tweemaal door het centrum van het dorp. De route langs het water is ook zeer populair bij wandelaars en fietsers.

Het dorp heeft vele voorzieningen, een actief verenigingsleven en er zijn vele mogelijkheden om te sporten. Zo is er een groot multifunctioneel centrum (Het Spectrum) met theater en zwembad, een nieuw sportcomplex met tennisbanen, passantenhaven met trailerhelling en minicamping, een basisschool, peuterspeelplaats, kinderdagverblijf, café-restaurant met hotelkamers, bakkerswinkeltje, bloemenwinkel, doe-het-zelf-winkel, huisarts met apotheek, museum enz..

Opvallend in het dorp is de imposante molen De Zwaluw, de hoogste molen van Friesland.

Indeling winkel/bedrijfsruimte
Overdekte entree ‘Hoofdweg’, keurige winkelruimte van ca. 215 m² met plavuizenvloer, systeemplafond en twee entree vanaf de ‘Eewal’, opslagruimte, toilet, kantoortje, opslagruimte met garagedeur, hal met separate opgang naar bovenwoning.

Indeling bovenwoning
Separate zij-entree ‘Hoofdweg’, hal met plavuizenvloer, vaste trap naar overloop met houten vloerdelen, gang met houten vloerdelen, vrijdragend toilet met fonteintje, witgoed-ruimte met dakkapel, technische- en bergruimte, lichte (halfopen) keuken met houten vloerdelen, moderne hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en schuifpui naar zonnige dakterras gesitueerd op het westen, woonkamer met houtenvloerdelen, prachtig uitzicht over de ‘Dokkumer Ee’, schuifpui naar dakterras ‘keuken’ en kunststof schuifpui naar dakterras ‘Eewal’, 4 slaapkamers met houten vloerdelen waarvan 1 zeer royale met vaste kastenwand, schuifpui naar dakterras en toegang tot moderne en complete badkamer met douche, ligbad, vrijdragend toilet en wastafelmeubel.
€ 395.000 k.k.

Sanjesreed 8-B
OENTSJERK

bedrijfsruimte, bestaande bouw

Nieuwbouw bedrijfsunits te Oentsjerk


Aan de rand van Oentsjerk op kleinschalig bedrijventerrein zullen aan de Sanjesreed nieuwe bedrijfsunits worden gerealiseerd door DSR Beheer.

Het gaat om 40 geheel geïsoleerde en hoogwaardige bedrijfsunits met een oppervlakte variërend van circa 46 m² tot 92 m² BVO. Let op; er zijn nog maar een aantal te koop waarvan 1 grote van 92 m² BVO!

De aannemer is zo goed als gereed met de bouwwerkzaamheden en de units zijn dan ook meteen beschikbaar voor gebruik.

De bedrijfsunits gesitueerd aan de Sanjesreed te Oentsjerk hebben via de N361 een goede ontsluiting in de richting van Leeuwarden en ook de Centrale As richting Drachten is snel te bereiken.

Uitgangspunten voor het ontwerp zijn functionaliteit en kwaliteit. Daarbij zijn aan de voorgevel een aantal grotere units gesitueerd waarbij ook een extra pui in voorgevel zit. Verder naar achteren op de kavel zijn de kleinere (opslag)units getekend, waarbij een flexibele indeling uiteraard mogelijk is. Er is gekozen voor zoveel mogelijk onderhoudsarme materialen.

De ruimtes zijn geschikt voor zeer uiteenlopende doeleinden, waarbij activiteiten mogelijk zijn tot categorie 2 als genoemd in het bestemmingsplan. Een viertal units dicht tegen de bestaande bebouwing zijn beperkt tot categorie 1 (units 10 en 20).

De stramienmaat (breedte) van de bedrijfsunits is 5.00 meter waarbij de diepte vanaf de gevel 9.25 meter bedraagt. De scheidingswanden tussen de units onderling zijn geïsoleerd en 80 mm dik. De wanden hebben geen dragende functie, waardoor een flexibele indeling (grotere of kleinere units) tot de mogelijkheden behoort.

Door de toepassing van een lessenaar dak varieert de dakhoogte van het gebouw. De minimale hoogte van units aan de lage zijde bedraagt ca. 5.50 meter netto onder het dak. De minimale hoogte aan de hoge zijde bedraagt ca. 6.30 meter onder het dak, wat ook mogelijkheden biedt voor het aanbrengen van een optionele verdiepingsvloer.

Het omliggende en voorgelegen terrein/erf betreft gezamenlijk (mandelig) eigendom en zal worden voorzien van 8 parkeerplaatsen.

Voor meer (technische) informatie en tekeningen verwijzen wij naar de te downloaden en bij ons aan te vragen projectbrochure. Deze brochure geeft een schetsmatig beeld van de indeling, uitstraling en opbouw van het gebouw aan de hand van tekeningen en impressies.

Prijzen vanaf € 54.000,- v.o.n. (excl. B.T.W.).

Beschikbaarheid: zie bijgaande beschikbaarheidslijst.
€ 54.000 v.o.n.

Sanjesreed 8-B-7
OENTSJERK

bedrijfsruimte, bestaande bouw

Op fraaie locatie op kleinschalig bedrijventerrein aan de rand van het dorp Oentsjerk vind je deze in aanbouw zijnde representatieve bedrijfsunit. De aangeboden unit maakt onderdeel uit van een 40 tal hoogwaardige bedrijfsunits.

Uitgangspunten voor het ontwerp zijn functionaliteit en kwaliteit.

De bedrijfsunits gesitueerd aan de Sanjesreed te Oentsjerk hebben via de N361 een goede ontsluiting in de richting van Leeuwarden en ook de Centrale As richting Drachten is snel te bereiken.

De in aanbouw zijnde unit meet ca. 46 m² vloeroppervlak, is optimaal geïsoleerd en voorzien van o.a. een gevlinderde betonvloer (max. vloerbelasting van 1.000kg/m²), grote elektrisch bedienbare overheaddeur (3.6 x 4.5 m.), separate looddeur met raampartij, meterkast met elektra en wateraansluiting (o.a. krachtstroom aanwezig), toilet en mogelijkheid voor optioneel realiseren van bijvoorbeeld kantoor/kantine en/of zolder.

Door de toepassing van een lessenaar dak varieert de dakhoogte van het gebouw. De minimale hoogte van de te huur aangeboden unit (aan de hoge zijde) bedraagt ca. 6.30 meter onder het dak, wat mogelijkheden biedt voor het aanbrengen van een optionele verdiepingsvloer.

De stramienmaat (breedte) van de bedrijfsunits is 5.00 meter waarbij de diepte vanaf de gevel 9.25 meter bedraagt. De scheidingswanden tussen de units onderling zijn geïsoleerd en 80 mm dik.

De ruimtes zijn geschikt voor zeer uiteenlopende doeleinden, waarbij activiteiten mogelijk zijn tot categorie 2 als genoemd in het bestemmingsplan.

Het omliggende en voorgelegen terrein/erf betreft gezamenlijk (mandelig) eigendom en zal worden voorzien van 8 parkeerplaatsen.

De (vanaf) huurprijs voor de unit van 46 m² bedraagt € 350,- per maand (exclusief BTW). De minimale huurperiode bedraagt 2 jaar en verder is er sprake van borgstelling (2 huurmaanden).

Verwachte ingangsdatum huur per eind 2023.


Voor meer informatie over deze te huren nieuwe unit of het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u contact met ons opnemen.
€ 350,00 p.m

Kupersstrjitte 60-A
BURGUM

bedrijfsruimte, bestaande bouw

Op fraaie locatie aan de rand van het centrum mogen wij deze multifunctionele bedrijfsruimte met inpandige (bedrijfs)woning te koop aanbieden. Gezien de uitstekende ligging is deze locatie ook uitermate geschikt voor herontwikkeling of herbestemming van de huidige gebouwen.

De totale vloeroppervlakte meet momenteel ruim 460 m² waarvan op de begane grond ca. 418 m² (incl. woonruimte).

Het geheel is in 1975 als PEB-gebouw degelijk en traditioneel gebouwd en de laatste jaren in gebruik geweest als automaterialenwinkel met woning. De inpandige bedrijfswoning (ca. 134 m²) is in 2015 gerealiseerd.

De ruime kavel, bestaande uit ondergrond, voor- en omliggend terrein en bijbehorende parkeerplaatsen, meet 1849 m² eigen grond.

Huidige bestemming: bedrijventerrein 2 (geschikt voor bedrijven vallende onder de categorieën 1 en 2) en volumineuze detailhandel. Uitbreiding opstallen behoort tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie over dit object of het maken van een vrijblijvende afspraak voor bezichtiging kunt u contact met ons opnemen.

Begane grond woning: hal met plavuizenvloer en witgoed-ruimte en toegang tot garage met overheaddeur, vrijdragend toilet, woonkamer met open keuken en tuindeuren naar terras, 2 slaapkamers, badkamer met hoekbad, inloopdouche en wastafel, berg- en c.v.-kast.

Bedrijfsruimte indeling:
entree/hal bedrijfsruimte, technische ruimte, halletje met toilet en spoelbak werkplaats, grote werkplaats van met o.a. drietal overheaddeuren, loopdeur, opslagzolder en daarachter kleinere werkplaats met bergruimtes (werkplaats totaal groot ca. 192 m²), kantine met keuken en berging, magazijn met vaste balie en eigen entree.

1e verdieping bedrijfsruimte:
Trapopgang vanuit hal naar meerdere vertrekken. De verdieping meet momenteel ca. 44 m² maar zou uitgebreid kunnen worden.
€ 550.000 k.k.
1 - 8 van de 8

Bedrijfsonroerendgoed 
BOG aanbod van Link Makelaars