Verkoopstyling

Voor een betere verkoopbaarheid.

Innovatie is voor ons kantoor een belangrijk woord. Wij zijn altijd bezig om vooruit te kijken om zo het beste resultaat te bereiken.

Het stylen van een woning zal in de toekomst vast onderdeel worden alvorens de verkoop van een woning opgestart zal worden. Wij hebben deze kracht nu al in huis. Met gepaste trots laten wij weten dat Heidi de Haan een gespecialiseerde training verkoopstyling heeft ondergaan bij House of KIKI. Dit betekent onder meer dat wij de meest uitgebreide dienstverlening aan kunnen blijven bieden. In ons verkooppakket is de styling standaard inclusief/inbegrepen.

Wat doen we?
Wij zullen samen met u in de huid van de aspirant koper kruipen om zo uw woning aantrekkelijker te maken. Dit betekent dat een kritisch oog voor meerwaarde zal zorgen. Er wordt onder andere gewerkt met zichtlijnen, daglichttoetreding en rust. Dit alles wordt met u besproken in een persoonlijke ontmoeting.


De voordelen
• uw woning wordt beter, langer en intensiever bekeken
• uw woning wordt veel duidelijker en inzichtelijker gepresenteerd
• uw woning valt op ten opzichte van uw concurrenten
• potentiële kopers krijgen op internet al de juiste indruk van uw woning
• de kwaliteit van de bezichtiging en de kans op succes neemt toe
• uw woning wordt sneller en voor een hogere prijs verkocht!


Superieure presentatie

Link Makelaars levert de hoogste kwaliteit om uw woning succesvol te verkopen. U wilt toch dat uw woning de presentatie krijgt die het verdient?! Hoe kunt u er nu voor zorgen dat ze uw woning kiezen? Allereerst door uw woning op schitterende wijze te presenteren. Potentiële kopers zoeken voornamelijk op internet een woning om te gaan bezichtigen. Als uw woning er dan niet uitspringt, dan klikken ze direct door naar een andere woning die wel de interesse wekt. Bij Link Makelaars worden altijd professionele foto’s genomen door onze eigen fotografe Heidi de Haan, waardoor u verzekerd bent van kwalitatief goede foto’s, bewerkt en geen groothoeklens. Uiteraard worden de foto’s ondersteund door pakkende verkoopteksten.

Om uw woning te onderscheiden in de markt en te zorgen dat deze opvalt tussen de concurrenten, werkt Link Makelaars met  presentatietechnieken zoals de 2D&3D presentatie, professionele 360 graden foto’s en video’s. 

2D&3D presentatie
• uw woning gepresenteerd met plattegronden (‘plat’, 2-dimensionaal)
• potentiële kopers kunnen de woning inrichten met meubels en accessoires
• verkopen is maatwerk: wij passen de indeling aan naar wens van de potentiële koper
• met 1 druk op de knop uw woning volledig in 3D (‘ruimtelijk’, 3-dimensionaal)

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u altijd nog contact met ons opnemen. Maak gebruik van het onderstaande formulier, bel ons via 0511 469 048 of mail direct naar [email protected].

*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy