1 - 18 van de 25

Tsjerkelân 6
TWIJZEL

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte335 m² Woning oppervlakte110 m² Bouwjaar1997

Op fraaie, rustige en kindvriendelijke locatie aan de rand van het dorp vind je deze geschakelde woning met o.a. ruime vrijstaande garage en diepe zonnige achtertuin.

Deze verrassend ruime woning is in 1997 degelijk en (groten)deels traditioneel gebouwd en nadien altijd netjes onderhouden. In de loop der jaren is de woning grotendeels gemoderniseerd. De verdiepingsvloer is evenals de begane grond vloer van beton waardoor er geen (tot weinig) sprake is van geluidsoverdracht. Verder is er op de 2e verdieping volop ruimte voor het realiseren van bijvoorbeeld een extra (slaap)kamer.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een recente HR combiketel en verder is er sprake van isolatieglas, dak-, muur- en vloerisolatie.

De woning is gesitueerd op een diepe kavel van 335 m² eigen grond. De lange oprit en de garage bieden ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

Aan de achterzijde heb je een onderhoudsarme en zonnige tuin (ca. 17 meter diep) met veel privacy, sfeervolle veranda, groot zonneterras en ruime overkapping. De vrije achtertuin grenst aan gemeentelijke groenstrook.

De kindvriendelijke ligging zeer nabij speeltuin in ruim opgezette rustige straat maken deze woning uitermate geschikt voor gezinsbewoning.

Twijzel is een goed bereikbaar en levendig dorp gelegen in de Fryske Wâlden. Drachten bereik je binnen ca. 15 autominuten en Leeuwarden en Groningen binnen ca. 30 autominuten.

De verkoop van deze woning zal starten met een kijkdag op dinsdag 29 juni a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: zij-entree, hal met laminaatvloer, toilet met fonteintje, zonnige L-vormige woonkamer met laminaatvloer en tuindeuren, (half) open keuken met nette hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, uitpandige bijkeuken met plavuizenvloer, c.v.-opstelling, witgoed-aansluitingen en achter-entree.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 slaapkamers met laminaatvloer, nette lichte en complete badkamer met ligbad, wastafel, 2e toilet en (vernieuwde) douche.

2e verdieping: vlizotrap naar ruime zolder (stahoogte) met mogelijkheden voor realiseren extra (slaap)kamer.

€ 219.500 Kosten koper

Rijksstraatweg 49
NOARDBURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte1393 m² Woning oppervlakte180 m² Bouwjaar1939

In stijl gerenoveerd karakteristiek vrijstaand herenhuis van bijna 800 m³ met o.a. veel leefruimte, inpandige garage/hobbyruimte van ca. 55 m² en aangebouwde garage/berging van ca. 60 m². Het geheel is gelegen op een royale kavel van bijna 1400 m² eigen grond.

Omstreeks 1939 is de woning onder architectuur “Amsterdamse School” gebouwd als woon-/winkelpand (bakkerij) en bezit nog vele authentieke elementen uit die tijd, zoals glas-in-lood ramen, paneeldeuren en balkenplafonds.

Deze degelijk gebouwde en goed onderhouden woning is vanaf 2004 geheel gemoderniseerd, gerenoveerd en verduurzaamd. Er is sprake van (deels) vloer- en muurisolatie, isolatieglas en groene energieopwekking door middel van 13 zonnepanelen (2020). Verwarming en warmwater voorziening geschiedt d.m.v. een HR combiketel (2014).

De woning is gelegen op goede woonstand aan de rand van het dorp aan parellelweg van doorgaande weg N355, zeer nabij het oude bos ‘Toutenburg’ en vele wandel- en fietspaden.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een beschutte, diepe en zonnige tuin met meerdere terrassen, royale overkapping (voorheen in gebruik als carport) met houten berging en groen/grasveld met fruitbomen. Het groen/grasveld is eerder gebruikt als dierenweide voor kleinvee.

Kortom een uniek karaktervol pand met vele mogelijkheden, welke uitermate geschikt is voor diegene die veel hobby-/werkruimte nodig heeft en royaal wil wonen!

Op loop/fietsafstand bevinden zich o.a. school, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en het moderne Multifunctioneel Centrum (MFC) waarin o.a. kinderopvang, huisarts en peuterspeelzaal zijn gehuisvest. De woning is verder gelegen op fietsafstand van treinstation van buurdorp Feanwâlden. Feanwâlden is gelegen aan de spoorlijn Leeuwarden-Groningen, binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen en binnen 15 treinminuten Leeuwarden.

Noardburgum is centraal gelegen in een driehoek tussen Drachten, Leeuwarden en Dokkum.

De verkoop van deze woning zal starten op 22 juni a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: zij-entree, hal met ruime kelder (stahoogte ca 1.80 m.), woonkeuken (ca. 20 m²) met balkenplafond, vinylvloer (v.v. vloerverwarming) en nette hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur, sfeervolle en zonnige woonkamer (ca. 30 m²) met balkenplafond en glas-in-loodramen (bovenlichten), werkruimte met balkenplafond en doorgang naar 2e sfeervolle woon/achterkamer (ca. 35 m²) met balkenplafond, vaste kasten en houtkachel, gang, vrijdragend toilet met fonteintje, witgoed-ruimte, inpandige garage/berging (ca. 55 m²) met royale zolder met mogelijkheid voor het realiseren van meerdere (slaap)kamers, aangebouwde ruime berging/garage van ca. 60 m² (in spouwmuren opgetrokken).

1e verdieping: overloop, 4 slaapkamers waarvan 2 met bergruimte, lichte badkamer met dakkapel (2010), vloerverwarming, inloopdouche, dubbele wastafel en antiek Frans vrijstaand ligbad, separaat 2e vrijdragend toilet met fonteintje, royale zolder met mogelijkheid voor realiseren van meerdere (slaap)kamers.

2e verdieping: vaste trap naar zolderberging.

€ 430.000 Kosten koper

Zevenhuisterweg 84
NOARDBURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte345 m² Woning oppervlakte80 m² Bouwjaar1930

Op mooie en vrije locatie aan de rand van het dorp doch nabij alle dorpsvoorzieningen vind je deze vrijstaande woning met o.a. ruime stenen garage, deels vrij landelijk uitzicht en onderhoudsarme tuin.

Deze ’30 jaren woning is in de loop der jaren uitgebouwd, (groten)deels gerenoveerd en gemoderniseerd. De verdieping is aan de achterzijde voorzien van een brede kunststof dakkapel.

Vanuit de woonkamer, de keuken en achtertuin heeft men prachtig vrij uitzicht over het naastgelegen weiland!

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR combiketel en verder is er sprake van isolatieglas. Alle basisvoorzieningen bevinden zich op de begane grond waardoor deze woning voor vele doelgroepen geschikt is.

Aan de achterzijde beschikt men over een beschutte, privacy volle en onderhoudsvriendelijke tuin met royale overkapping (ca. 9 x 4 meter), groot zonneterras en achterom. Hier kun je volop van de zon genieten! Het geheel is gelegen op een kavel van 345 m² eigen grond.

De royale oprit en ruime garage bieden ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De vrijstaande stenen garage met bergzolder meet maar liefst ca. 6 bij 5 meter, ideaal voor de hobbyist!

Op loop/fietsafstand bevinden zich o.a. school, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en het moderne Multifunctioneel Centrum (MFC) waarin o.a. kinderopvang, huisarts en peuterspeelzaal zijn gehuisvest. De woning is verder gelegen op fietsafstand van het treinstation van buurdorp Feanwâlden. Feanwâlden is gelegen aan de spoorlijn Leeuwarden-Groningen, binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen en binnen 15 treinminuten Leeuwarden.

Noardburgum is centraal gelegen in een driehoek tussen Drachten, Leeuwarden en Dokkum.

De verkoop van deze woning zal starten op 22 juni a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: voor-entree, hal met houten vloerdelen, zonnige woonkamer met houten vloerdelen, balkenplafond, sfeervolle schouw met gashaard en deels vrij landelijk uitzicht, slaapkamer met laminaatvloer (ca. 2.40 x 2.75 m.), open keuken met plavuizenvloer en nette opstelling v.v. enige
inbouwapparatuur, bijkeuken met plavuizenvloer, achter-entree, witgoed-aansluitingen en c.v.-opstelling, nette badkamer met inloopdouche en wastafel, toilet.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer en mogelijkheid realiseren 3e slaapkamer, slaapkamer met laminaatvloer, brede kunststof dakkapel en vaste kastenwand.

€ 217.500 Kosten koper

Reiddekkersstrjitte 17
NOARDBURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte283 m² Woning oppervlakte95 m² Bouwjaar1982

Op mooie locatie vindt u deze goed onderhouden en ‘in stap klare’ hoekwoning met o.a. zonnige tuin en voldoende parkeergelegenheid op eigen erf en met mogelijkheden voor het realiseren van bijvoorbeeld een carport of garage.

In de afgelopen jaren is woning geheel gemoderniseerd, gerenoveerd en eigentijds ingericht!

Deze degelijk gebouwde woning is voorzien van (grotendeels) HR++ isolatieglas, muur- en dakisolatie en verwarming en armwatervoorziening geschiedt d.m.v. een HR c.v.-combiketel.

Aan de achterzijde heeft men de beschikking over een diepe (ca. 16 m.), zonnige en privacy volle achtertuin op het zuiden met groot zonneterras, houten berging met sfeervolle royale veranda/overkapping en achterom. Het geheel is gelegen op een ruime kavel van 283 m² eigen grond.

Op loop/fietsafstand bevinden zich o.a. school, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en het moderne Multifunctioneel Centrum (MFC) waarin o.a. kinderopvang, huisarts en peuterspeelzaal zijn gehuisvest. De woning is verder gelegen op fietsafstand van het treinstation van buurdorp Feanwâlden. Feanwâlden is gelegen aan de spoorlijn Leeuwarden-Groningen, binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen en binnen 15 treinminuten Leeuwarden.

Noardburgum is centraal gelegen in een driehoek tussen Drachten, Leeuwarden en Dokkum.

Kortom geheel gerenoveerde en gemoderniseerde hoekwoning met zonnige en diepe achtertuin en ruime houten berging en mogelijkheid voor realiseren van garage of carport!

De verkoop van deze woning zal starten op 31 mei a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer en ruime trapkast, vrijdragend toilet, doorzon woonkamer met laminaatvloer, deels uitpandige (half) open keuken met plavuizenvloer en moderne opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte, nette geïsoleerde bijkeuken met
plavuizenvloer, achter-entree en witgoed-aansluitingen met praktisch werkblad met spoelbak.

1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers met laminaatvloer waarvan 1 royale met dakkapel en inloopkast (ook geschikt als twee slaapkamers), gemoderniseerde badkamer met douche, ligbad en wastafelmeubel.

2e verdieping: vlizotrap naar ruime zolderberging.

€ 185.000 Kosten koper

De Plataan 8
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte152 m² Woning oppervlakte103 m² Bouwjaar1982

Op fraaie locatie aan de rand van Burgum, op rustige en kindvriendelijke woonstand bevindt zich deze grotendeels gerenoveerde ruime geschakelde woning met o.a. zonnige tuin op het zuidwesten.

In de afgelopen jaren is deze goed onderhouden woning geheel voorzien van HR ++ isolatieglas en verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een recente HRE c.v.-combiketel van 2019.

Verder is er sprake van muur- en dakisolatie en beschikt de woning over een groen B energielabel!

Aan de achterzijde vind je een zonnige en onderhoudsvriendelijke tuin op het zuidwesten (ca. 11 meter diep) met achterom en ruime houten berging/schuur. Je kunt hier volop van de zon genieten! Het geheel is gelegen op een kavel van 152 m² eigen grond.

In de woning maar ook in de achtertuin is sprake van veel privacy doordat er zowel aan de voor- als achterzijde sprake is van geen tot weinig directe inkijk.

De woning ligt nabij een grote openbare groenvoorziening met voet– en fietspad grenzend aan de Nieuwstadservaart. Het centrum, scholen, winkels, artsen, fysiotherapeuten, kinderopvang, sportfaciliteiten bevinden zich op loop-/fietsafstand.

De verkoop van deze woning zal starten op dinsdag 1 juni a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: voor-entree, hal met plavuizenvloer en trapkast, toilet met fonteintje, doorzon woonkamer met fraaie parketvloer, halfopen en deels uitgebouwde keuken met nette lichte hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte, ruime en nette geïsoleerde bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, praktisch keukenblokje en achter-entree.

1e verdieping: overloop met c.v.-kast en laminaatvloer, 3 slaapkamers met laminaatvloer, gemoderniseerde nette badkamer met douche en wastafel.

2e verdieping: vast trap naar royale zolder met groot dakraam, bergruimte en mogelijkheid voor het realiseren van een 4e slaapkamer.

€ 185.000 Kosten koper

Sânhichte 17
GARYP

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte280 m² Woning oppervlakte89 m² Bouwjaar2017

MODERN & DUURZAAM wonen op rustige en kindvriendelijke woonstand!

Op fraaie locatie in een kindvriendelijke buurt, bevindt zich deze in nieuwstaat verkerende hoekwoning met o.a. zonnige diepe achtertuin met houten berging en overkapping.

Deze strakke moderne woning is in 2017 degelijk, onderhoudsarm en met hoogwaardige materialen gebouwd en afgewerkt. Alle kozijnen, buitendeuren, goten en gevelplanken zijn van duurzaam kunststof waardoor er geen sprake is van buitenschilderwerk.

Op loop/fietsafstand vind je alle dorpsvoorzieningen zoals bijvoorbeeld basisonderwijs, kinderopvang, enkele winkels, openbaar vervoer en sportfaciliteiten (waaronder openlucht zwembad) etc..

De woning is (groten)deels voorzien van vloerverwarming en kan daardoor in de toekomst eventueel ook worden verwarmt met bijvoorbeeld een warmtepomp. De energielasten van deze woning zijn echter nu ook al zeer laag door uitstekende isolatie (gasverbruik ca. 600 m³ p/jr).

De diepe en zonnige achtertuin met groot zonneterras, speel/grasveldje en achterom is op het zuidwesten gesitueerd waardoor je hier volop van het zonnetje kan genieten. Het geheel is gelegen op een ruime kavel van 280 m² eigen grond. In de achtertuin vind je nog een ruime houten schuur met sfeervolle overkapping/veranda.

Op eigen erf is ruim voldoende parkeergelegenheid en daarnaast mogelijkheden voor realiseren van bijvoorbeeld carport of garage!

De inrichting is neutraal en eigentijds waardoor je deze prachtige woning zo kan betrekken.

De verkoop van deze woning zal starten op 10 juni a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: voor-entree, hal met garderobe en bergruimte, vrijdragend toilet met fonteintje, tuingerichte woonkamer met tuindeuren, open keuken met moderne opstelling v.v. natuurstenenblad en diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met achter-entree, witgoed-aansluitingen en c.v.-opstelling.

De gehele begane grond is voorzien van een duurzame en moderne pvc vloer met vloerverwarming.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 slaapkamers met laminaatvloer, moderne badkamer met groot dakraam, inloopdouche, 2e vrijdragend toilet en badkamermeubel.

2e verdieping: vlizotrap naar ruime zolder (stahoogte).

€ 239.500 Kosten koper

Rijksstraatweg 11 a
NOARDBURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte3810 m² Woning oppervlakte140 m² Bouwjaar1980

Aan de rand van Noardburgum, nabij alle dorpsvoorzieningen en op fietsafstand van Burgum, bevindt zich op landelijke woonstand deze vrijstaande woning met o.a. royaal bijgebouw en prachtige ruime tuin. De totale kaveloppervlakte meet 3810 m² eigen grond.

Vanaf 2009 is deze degelijk gebouwde woning nagenoeg geheel gemoderniseerd en gerenoveerd.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR c.v.-combiketel (deels vloerverwarming) en verder is er sprake van isolatieglas, dak- en muurisolatie. Het buitenschilderwerk is in 2020 uitgevoerd.

Rondom de woning beschikt men over een royale fraai aangelegde en zonnige tuin met o.a. veel volwassen fruitbomen, grote vijverpartij, meerdere terrassen, hobbykas en tweetal houten bergingen. De tuin is op het zuidwesten gesitueerd waardoor je hier volop van het zonnetje kunt genieten! Het perceel is vrij gelegen, grenst aan weiland en biedt veel privacy.

Deze locatie is gezien het ruime perceel ook geschikt voor het hobbymatig houden van dieren.

In 2015 is er een royaal vrijstaand bijgebouw (loods/schuur) gerealiseerd van maar liefst 100 m². Deze loods is geheel geïsoleerd, voorzien van een degelijke zolder en de droom van elke hobbyist!

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

De verkoop van deze woning zal starten op donderdag 3 juni a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Omgeving/Ligging
De woning is aan de rand van Noardburgum en nabij Burgum en Feanwâlden gelegen. Alle voorzieningen waaronder trein- en busstation bevinden zich op fietsafstand van de woning. Feanwâlden is gelegen aan de spoorlijn Leeuwarden-Groningen, binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen en binnen 15 treinminuten Leeuwarden.

Noardburgum (Noordbergum) is een vriendelijk dorp in de Friese gemeente Tytsjerksteradiel. Deze gemeente kent een fraai, afwisselend landschap. Zo vindt u er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten. Zo liggen de Noordelijke Friese Wouden bezaaid met de zgn. paardenstoelen (verwijzingsborden) die met elkaar prachtige ruiter- en men routes vormen.

Begane grond: voor-entree, hal met plavuizenvloer, toilet met fonteintje, slaapkamer met vaste kast, zonnige L-vormige woonkamer met plavuizenvloer (v.v. vloerverwarming), open keuken met plavuizenvloer (v.v. vloerverwarming) en moderne industriële opstelling v.v. enige inbouwapparatuur, uitpandige bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, vaste kasten, tuindeur en doorgang naar in spouwmuren opgetrokken garage met spoelbakje.

1e verdieping: overloop met vide en technische ruimte, 3 slaapkamers met vaste kast(en)/bergruimte, gemoderniseerde lichte badkamer met dakkapel, inloopdouche, 2e toilet en dubbele wastafel.

2e verdieping: luik naar kleine vliering.

€ 525.000 Kosten koper

Pastoriekamp 10 j
BURGUM

Appartement, bestaande bouw

Woning oppervlakte120 m² Bouwjaar2009

Dit prachtige onder architectuur gebouwde driekamerappartement met eigen carport, berging en zeer ruim dakterras valt in notendop te omschrijven als; modern, uniek en royaal!

In hartje centrum van Burgum in het luxe complex ‘De Berch’ vindt u op de 2e verdieping dit bijzondere appartement van 120 m² woonoppervlak en maar liefs totaal ruim 60 m² eigen buitenruimte (dakterras en balkon)! Het gehele complex is voorzien van een liftinstallatie.

Het achtergelegen eigen terrein met voor elke appartementseigenaar een eigen carport en separate berging is makkelijk bereikbaar. Verder is de ligging aan de Schoolstraat levendig en gunstig met alle voorzieningen op steenworp afstand.

Dit comfortabele en in nieuw staat verkerend appartement is in 2014 geheel ingericht en in stap klaar.

Het appartement is onder ander voorzien van een zeer royaal en privacy vol dakterras (van 10 x 5.5 meter!), twee slaapkamers, royale woonkamer met (half) open keuken (bijna 60 m²), modern sanitair en berging/bijkeuken.

De centrale ligging, de aanwezige bedrijvigheid, vele voorzieningen en het ruime winkelaanbod maken Burgum tot een veelzijdige en comfortabele woonplaats. Het dorp ligt aan het Prinses Margrietkanaal tussen de Wijde Ee en Bergumermeer. Tussen bos en water, of op z’n Fries ‘wâld en wetter’!

Begane grond: entree, gang met laminaatvloer, vrijdragend toilet met fonteintje, berging/bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen en c.v.-opstelling, gang met laminaatvloer en toegang tot balkon en trapopgang naar zeer ruim dakterras, royale en zonnige woonkamer met laminaatvloer en drietal Franse balkons, (half) open keuken met laminaatvloer en moderne hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, twee ruime slaapkamers met beiden toegang tot aangrenzende moderne badkamer met douche, 2e toilet en badkamermeubel met dubbele wastafel.

€ 375.000 Kosten koper

Swagermanstraat 8
HURDEGARYP

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte319 m² Woning oppervlakte91 m² Bouwjaar1962

Op rustige woonstand in ruim opgezette straat met veel gemeentelijk groen vind je deze betaalbare hoekwoning met o.a. vrij uitzicht aan de voorzijde en diepe zonnige en privacy volle achtertuin.

De woning is traditioneel gebouwd en deels gemoderniseerd doch renovatie zal op meerdere onderdelen noodzakelijk c.q. wenselijk zijn. Ook de vrijstaande stenen berging behoeft onderhoud.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een HR c.v.-combiketel en verder is sprake van deels isolatieglas.

De diepe en zonnige achtertuin (ca. 16 meter diep bij ca 8.5 meter breed) met veel privacy, meerdere terrassen, recent gerealiseerde overkapping, stenen berging en achterom is gesitueerd op het westen. Je kunt hier volop van de zon genieten!

Het geheel is op goede en kindervriendelijke locatie nabij het centrum op een ruime kavel van 319 m² eigen grond gelegen. Op loop- en fietsafstand vind je o.a. scholen (basis- en voortgezet onderwijs), winkels, openbaar vervoer (o.a. treinstation), kinderopvang/BSO, sportfaciliteiten etc..

De verkoop van deze woning zal starten op dinsdag 25 mei a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: voor-entree, hal met kelderkast, toilet, zonnige woonkamer met erker en tuindeur, open keuken met achter-entree en lichte hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur.

1e verdieping: overloop met witgoed- en bergruimte, 3 slaapkamers met vaste kast waarvan 1 met toegang tot balkon en 1 voorzien van inbouw dubbel stapelbed, badkamer met ligbad/douche, vrijdragend toilet en wastafelmeubel.

Alle vloeren (m.u.v. ‘natte’ ruimtes) zijn voorzien van eiken vloerdelen.

€ 169.500 Kosten koper

De Excelsior 71
DRACHTEN

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte482 m² Woning oppervlakte144 m² Bouwjaar1980

In stap klare, moderne en ruime half vrijstaande woning met o.a. royale zonnige tuin, aangebouwde kantoor c.q. praktijkruimte en praktische carport.

Deze geheel gemoderniseerde en gerenoveerde woning is gelegen op goede en fraaie woonstand in de wijk de Folgeren, op royale hoekkavel van maar liefst bijna 500 m²! Het wijkwinkelcentrum en basisscholen bevinden zich op loopafstand.

In de afgelopen jaren is de woning van onder tot boven vakkundig gemoderniseerd, gerenoveerd en eigentijds ingericht. Zowel binnen als buiten is het schilderwerk van 2020/2021 en je kan deze luxe moderne woning dan ook zonder te hoeven klussen betrekken!

De voormalige garage is deels omgebouwd tot kantoor- c.q. werkruimte. Deze kantoorruimte van ca. 13 m² is geheel geïsoleerd en heeft een eigen entree/ingang. Uiteraard kun je deze ruimte ook voor andere doeleinden gebruiken, te denken aan bijvoorbeeld praktijkruimte, kapsalon, hobby- of speelruimte.
Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een (huur) HR combiketel van 2014, de badkamer en gehele begane grond zijn v.v. vloerverwarming. Verder is er sprake van (HR++) isolerende beglazing, dak- en muurisolatie.

Naast de woning in de brede zijtuin is volop ruimte voor bijvoorbeeld stallen van een caravan, aanhangwagen of camper. Aan de achterzijde kun je volop van de zon genieten want de royale en zonnige tuin met ruime berging/schuur, groot zonneterras en overkapping is op het zuidwesten gesitueerd! De kavel meet 482 m² eigen grond.

Kortom; een kant en klare moderne en luxe woning met vele mogelijkheden en royale zonnige tuin!

De verkoop van deze woning zal starten met kijkdagen op dinsdag 18 mei en woensdag 19 mei a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: zij-entree, hal met garderobe, modern vrijdragend toilet, strakke doch sfeervolle woonkamer met praktische trapkast, brede schuifpui en open keuken met moderne luxe opstelling v.v. vele inbouwapparatuur, schiereiland met barretje en veel kastruimte, ruime bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed aansluitingen en achter-entree, kantoor/werkkamer c.q. praktijkruimte met houten vloerdelen en eigen entreedeur.

Nagenoeg de gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming met een fraaie en duurzame PVC vloer.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 ruime slaapkamers met laminaatvloer, luxe moderne badkamer met inloopdouche, badkamermeubel met dubbele wastafel en vrijdragend toilet.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met berg- en c.v.-ruimte, ruime 4e slaapkamer met dakkapel.

€ 319.500 Kosten koper

De Wetterwille 40
DRACHTEN

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte233 m² Woning oppervlakte123 m² Bouwjaar1982

Om door een ringetje te halen! Deze prachtige half vrijstaande woning is recent geheel gemoderniseerd en verduurzaamd en valt in notendop te omschrijven als; modern, comfortabel en eigentijds!

Een tot in de puntjes afgewerkte strakke woning met garage en zonnige tuin die je zo kan betrekken, een woning die zeker een bezichtiging waard is!

De degelijk gebouwde woning is vanaf 2019 tot heden van onder tot boven geheel vakkundige gemoderniseerd, gerenoveerd en verduurzaamd. Zowel binnen als buiten is het schilderwerk van 2020.

Alle beglazing is vervangen door HR++ beglazing en verder is er sprake van extra dakisolatie en muurisolatie. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een recente HR combiketel van 2018, de badkamer en gehele begane grond zijn v.v. vloerverwarming.

Het geheel is gelegen op goede en fraaie woonstand in wijk de Folgeren, het wijkwinkelcentrum en basisscholen bevinden zich op loopafstand.

De oprit is recent opnieuw bestraat en de voor- en achtertuin zijn tevens onlangs onderhoudsarm in ingericht. Aan de achterzijde kun je volop van de zon genieten want de zonnige tuin is op het zuidwesten gesitueerd! De kavel meet 233 m² eigen grond.

Kortom kant en klare moderne en luxe woning met garage en zonnige tuin!

Begane grond: voor-entree, hal met garderobe, modern vrijdragend toilet, tuingerichte woonkamer met brede schuifpui en trapkast, open keuken met moderne luxe opstelling v.v. veel kastruimte, vele inbouwapparatuur en Quooker (Combi Fusion Square), bijkeuken met achter-entree, witgoed-aansluitingen en doorgang naar garage met geïsoleerde zolder en tuindeur.

De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming met eigentijdse gietvloer.

1e verdieping: overloop met plavuizenvloer, 3 slaapkamers met laminaatvloer, moderne luxe badkamer met inloopdouche, vrijdragend toilet, vloerverwarming en badkamermeubel met dubbele wastafel.

2e verdieping: vaste trap naar royale en luxe 4e slaapkamer met laminaatvloer, vrijstaand design ligbad en meerder bergruimtes.

€ 259.000 Kosten koper

Klompstraloane 12
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte427 m² Woning oppervlakte149 m² Bouwjaar1983

Zoek je een verduurzaamde en ruime halfvrijstaande woning met zeer diepe tuin op een fraaie locatie? Dan heb je nu wellicht je droomwoning gevonden.

Deze goed onderhouden en royaal uitgebouwde woning gelegen op goede locatie is en voor meerdere doelgroepen geschikt!

Omstreeks 2016 is de woning op de begane grond met ca. 55 m² uitgebreid en verder is de woning zeer recent verduurzaamd door plaatsing van 15 stuks zonnepanelen (2021), nieuwe HR combiketel (2020) en deels nieuwe HR ++ beglazing. Er is sprake van muur-, vloer- en dakisolatie en geheel HR++ isolatieglas.

Op de begane grond vind je onder meer een (2-persoons)slaapkamer met mogelijkheid voor realiseren compacte 2e badkamer waardoor de woning ook geschikt is voor diegenen die alle basisvoorzieningen op de begane grond wensen.

Het geheel is gelegen op een ruime diepe kavel van 427 m². Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen erf en een praktische (fietsen)berging aan de voorzijde. Deze berging zou je ook kunnen ombouwen tot carport.

Aan de achterzijde hebt je de beschikking een fraai aangelegde, diepe en zonnige tuin (ca. 8 x 35 meter) op het zuidenoosten met veel privacy, groot zonneterras, speelveldje, vrijstaande schuur/berging met overkapping en zeer royale sfeervolle veranda over de volle breedte van de tuin. Hier kun je volop van de zon en tuin genieten!

De ligging is uitstekend, nabij het centrum, scholen, openbaar vervoer, sportfaciliteiten en overige voorzieningen.

Kortom deze mooie woning biedt vele extra’s en is zeker een bezichtiging waard!

De verkoop van deze woning zal starten op dinsdag 11 mei a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: hal met houten vloerdelen, modern vrijdragend toilet met fonteintje, woon/voorkamer met houten vloerdelen, halfopen keuken met houten vloerdelen en hoekopstelling met diverse (recent vernieuwde) inbouwapparatuur en natuurstenenblad, aangebouwde tuinkamer met houten vloerdelen, brede tuindeuren en houtkachel, bijkeuken met witgoed-aansluitingen, achter-entree en tuindeur, ruime slaapkamer tuindeuren.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, douche, wastafelmeubel en 2e vrijdragend toilet.

2e verdieping: vlizotrap naar zolderberging.

€ 319.500 Kosten koper

Burgumerdaam 33
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte560 m² Woning oppervlakte156 m² Bouwjaar2008

Unieke kans: wonen aan het water te Burgum!

Stelt u zich eens voor; wonen op schitterende locatie aan het water waar u alle voorzieningen binnen handbereik heeft en eveneens geniet van een prachtig vrij uitzicht over het water, ruimte en natuur. Het kan; op één van de mooiste plekjes van Burgum, aan de Burgumerdaam 33!!

Wij nemen u mee naar deze unieke locatie aan het water en aan de rand van Burgum doch nabij het centrum. Hier staat een royale half vrijstaande woning met een houten garage met carport/overkapping en 560 m² eigen grond tot uw beschikking en ruim voldoende parkeergelegenheden.

Voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer, scholen, huisartsen, fysiotherapeuten, jachthaven, diverse sportfaciliteiten etc. bevinden zich allen op loop/fietsafstand.

De woning is in 2008 degelijk, traditioneel en met hoogwaardige materialen gebouwd, goed geïsoleerd en nadien altijd goed onderhouden. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR combiketel.

Aan de achter-, voor- en waterzijde van het perceel bevindt zich een onderhoudsvriendelijke tuin met mogelijkheid voor het realiseren van een aanlegplaats op eigen erf!

Het aangrenzend open vaarwater staat in open verbinding met de Friese Meren, binnen een aantal minuten kunt u genieten van de Burgumer Mar, de Leijen en het unieke Nationale Park ‘De Alde Feanen’ (één van de pronkjuwelen van natuurbeschermingsorganisatie It Fryske Gea!).

Dit is een BUITENKANSJE VOOR DE LIEFHEBBER!!

Burgum is de hoofdplaats van de gemeente (Tytsjerksteradiel) en telt ongeveer 10.000 inwoners. Het dorp beschikt over alle mogelijke voorzieningen zoals: voorgezet onderwijs, horeca, diverse winkels, vele sportfaciliteiten (o.a. overdekt zwembad) en bibliotheek etc..

De gemeente kent een fraai, afwissend landschap. Zo vindt u er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten.

De verkoop van deze woning zal starten op donderdag 29 april a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer, vrijdragend toilet met fonteintje, ruime woonkamer met laminaatvloer, trapkast en prachtig vrij uitzicht over water, eet/woonkeuken met plavuizenvloer en moderne hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, ruime bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen en achter-entree.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met c.v.- en bergkast, recent (deels) gemoderniseerde badkamer met ruime inloopdouche en wastafel, separaat vrijdragend 2e toilet.

2e verdieping: vaste trap naar ruime zolder met bergruimte en mogelijkheid voor realiseren van extra (slaap)kamer.

€ 400.000 Kosten koper

Hillamaweg 26
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte504 m² Woning oppervlakte115 m² Bouwjaar1923

Op fraaie woonstand in ruim opgezette straat nabij het centrum en alle overige voorzieningen bevindt zich deze gerenoveerde en karaktervolle woning met diepe en zonnige privacy-volle achtertuin.

In de loop der jaren is de woning met behoud van karakter grotendeels gerenoveerd en gemoderniseerd. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een (huur) HR c.v.-combiketel en verder is er sprake van isolatieglas en muur- en dakisolatie.

Er zijn mogelijkheden voor realiseren tweede badkamer aangrenzend aan de slaapkamer op de begane grond waardoor de woning levensloopbestendig en voor vele doelgroepen geschikt is! De woning is gelegen op gewilde woonstand nabij wandelpaden, speelveld(en) en vele voorzieningen waaronder winkels, scholen, openbaar vervoer, sportfaciliteiten en overige voorzieningen.

Aan de achterzijde beschikt men over een zonnige en royale tuin van maar liefst ca. 32 meter diep met o.a. meerdere terrassen, overkapping en tweetal bergingen. Hier kun je de hele dag van de zon genieten!

De kavel meet 504 m² eigen grond en de brede oprit aan de voorzijde biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

Kortom een prachtige karaktervolle half vrijstaande woning met royale zonnige achtertuin.

De verkoop van deze woning zal starten op woensdag 28 april a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: voor-entree, hal met eiken houtenvloerdelen en kelder, sfeervolle achterkamer met eiken houten vloerdelen, erkerkozijn en glas in lood suite deuren naar zonnige voorkamer met eiken vloerdelen en ruim vrij zicht in de straat, uitpandige keuken met laminaatvloer, nette opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte, hal met laminaatvloer en achter-entree, witgoed-ruimte met plavuizenvloer, vrijdragend toilet met fonteintje, ruime slaap/werkkamer met laminaatvloer, tuindeur en ruimte voor realiseren van bijvoorbeeld 2e badkamer.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 2 slaapkamers (voorheen 3) met laminaatvloer, nette en lichte badkamer met douche, vrijdragend toilet en wastafelmeubel.

De 2 slaapkamers zijn eenvoudig weer in te delen tot 3 slaapkamers.

2e verdieping: vlizotrap naar zolderberging.

€ 300.000 Kosten koper

Taekemastrjitte 1
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte562 m² Woning oppervlakte170 m² Bouwjaar1995

Op uitstekende en gewilde locatie in woonwijk Tussendijken vindt u deze goed onderhouden vrijstaande woning met ruime inpandige garage, carport en royale zonnige tuin. Het geheel is gelegen op een ruime kavel van 562 m² eigen grond.

Deze moderne woning is in 1995 (grotendeels) traditioneel, onderhoudsarm en degelijk gebouwd en in de afgelopen jaren gemoderniseerd. De woning is geheel geïsoleerd en voorzien van kunststof kozijnen en dakgoten. Verwarming geschiedt door middel van een HR combiketel. De woning is voorzien van een 14-tal zonnepanelen en het groene label A.

Rondom de woning heeft men de beschikking over een fraai aangelegde royale en zonnige tuin met o.a. meerdere terrassen, veel privacy, vijverpartij, houten berging/schuur met overkapping en achterom. De tuin is gesitueerd op het zuidwesten waardoor men hier volop van de zon kan genieten! De oprit met carport bieden ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

Dankzij de boomwal aan de achterzijde van en het vrije uitzicht vanuit de woonkamer doet de locatie landelijk aan.

“Woonwijk Tussendijken” is een zeer gewilde woonlocatie aan de rand van Burgum met vele voorzieningen zoals o.a. winkels, sportfaciliteiten, scholen, openbaar vervoer etc. op loop-/fietsafstand. De omgeving kenmerkt zich door een ruime, groene en kindvriendelijke opzet.

Begane grond: zij-entree, hal met doorgang naar ruime geïsoleerde garage, modern vrijdragend toilet met fonteintje, slaap/werkkamer c.q. kantoorruimte, ruime L-vormige woonkamer (woonkamer en keuken meten samen ca. 55 m²), open keuken met schuifpui, moderne strakke opstelling met schier(spoel)eiland, diverse inbouwapparatuur en granieten blad, bijkeuken met plavuizenvloer, praktisch keukenblok, werkblad met witgoed-aansluitingen en achter-entree.

1e verdieping: overloop, 4 slaapkamers waarvan 1 met inloopkast, moderne tijdloze badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel, separaat modern 2e vrijdragend toilet met fonteintje, ruime inloop/bergkamer met dakraam en c.v.-opstelling.

De gehele 1e verdieping is voorzien van moderne laminaatvloeren.

2e verdieping: vlizotrap naar ruime bergzolder (stahoogte) met dakraam.

€ 500.000 Kosten koper

Kolfbaan 54
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte208 m² Woning oppervlakte115 m² Bouwjaar1972

Modern, zonnig & kindvriendelijk wonen met alle voorzieningen op loop/fietsafstand!

Deze gerenoveerde en gemoderniseerde woning met ruim vrij uitzicht in de straat, ruime houten berging/schuur en zonnige achtertuin op het zuiden kunt u zo betrekken!

De woning is gelegen op gewilde en kindvriendelijke woonstand, in een ruim opgezette straat nabij meerdere speeltuintjes voor de kleintjes. De kavel meet 208 m² eigen grond.

Deze goed onderhouden woning is de afgelopen jaren nagenoeg geheel gemoderniseerd, gerenoveerd en eigentijds ingericht. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR combiketel en verder er is sprake van, HR ++ isolatieglas, muur- en dakisolatie.

De zonnige en diepe achtertuin met achterom, sfeervolle ruime veranda, houten berging/schuur en achterom is gesitueerd op het zuiden waardoor je hier volop van de zon kan genieten!

Op steenworp afstand van de woning vind je het centrum, scholen, openbaar vervoer, sportfaciliteiten (o.a. zwembad) en overige voorzieningen.

Kortom: moderne instap klare woning gelegen op gewilde en kindvriendelijke woonstand die je niet mag missen!

De verkoop van deze woning zal starten op dinsdag 20 april a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: voor-entree, hal met garderobe- en trap/kelderkast, toilet met fonteintje, zonnige woonkamer met ruim vrij uitzicht in de straat, open deel uitgebouwde keuken met c.v.-kast, tuindeur en moderne ruime hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur.

1e verdieping: overloop, gemoderniseerde badkamer met douche, 2e toilet en wastafelmeubel, 3 slaapkamers waarvan 1 met vaste kastenwand.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met witgoed- en bergruimte, 4e slaapkamer met bergruimte en groot dakraam.

€ 219.500 Kosten koper

De Brege 4
DRACHTSTERCOMPAGNIE

Woonhuis, nieuwbouw

Perceel oppervlakte297 m² Woning oppervlakte110 m² Bouwjaar2021

Aan de (zuid)rand van het prachtige dorp Drachterstercompagnie op fraaie en groene locatie worden deze 6-tal moderne, onderhoudsarme en energiezuinige levensloopbestendige half vrijstaande woningen met carport en berging gebouwd.

In de loop van 2021 zal de bouw van deze woningen starten.

Deze eigentijdse woningen worden duurzaam en zeer energiezuinig gebouwd door Kramer’s Bouwbedrijf onder de Nieuwbouwgarantie van Woningborg. U als eigenaar van de woning heeft hiermee de garantie van een kwalitatief goede woning.

De woningen zullen van vele extra’s worden voorzien, te weten o.a. van een warmtepomp (gasloze woning), 6-tal zonnepanelen, vloerverwarming (deels), compleet ingerichte badkamer en toiletruimte, inpandige bijkeuken, carport met berging, kunststof kozijnen, gevelbekleding, deuren en ramen etc..

Al uw wensen zijn bespreekbaar!

De woningen zijn gesitueerd op goede en fraaie locatie in een verkeersluwe nieuwbouwwijk op mooie zonnige kavels, varierend in grootte van 232 tot 297 m² eigen grond. De kavels grenzen aan de achterzijde aan gemeentelijk groen en zijn daardoor heerlijk vrij gelegen! De achterzijde ligt op het zuiden.

De dorpsvoorzieningen zoals school, kerk, kleine supermarkt, sportfaciliteiten, openbaar vervoer, diverse verenigingen, kapsalon, kinderopvang etc. bevinden zich op loop/fietsafstand.

Het dorp en omgeving
Het gemoedelijke en gezellige dorp Drachtstercompagnie is een levendig dorp met z’n 1200 inwoners en tal van dorpsvoorzieningen gelegen nabij Drachten. De vele voorzieningen van Drachten bereikt u binnen 5 tot 10 (auto)minuten.

Drachtstercompagnie ligt nabij de op- en afrit van de snelweg A7 waardoor de grotere plaatsen zoals Drachten en Groningen vlot bereikbaar zijn. Een ideale centrale ligging in combinatie met een fraaie woonomgeving!

KENMERKEN
• Koopsom vanaf € 349.000,- V.O.N.
• Zeer lage energierekening door extra dikke isolatie, warmtepomp en zonnepanelen

€ 349.000 v.o.n.
1 - 18 van de 25