1 - 18 van de 59

Sjaerdemaslot 18
LEEUWARDEN

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte132 m² Woning oppervlakte115 m² Bouwjaar1981

De verkoop van deze woning start met een Open Huis op woensdag 20 november van 11.00 uur tot 12.30 uur. De woning is dan zonder afspraak vrijblijvend te bezichtigen.

Op rustige en goede locatie vind je deze gemoderniseerde, ruime en degelijk gebouwde woning met o.a. recent aangelegde strakke tuin.

In de afgelopen jaren is deze goed onderhouden woning grotendeels gerenoveerd en gemoderniseerd waardoor er nu sprake is van een modern ingerichte woning welke men zo kan betrekken. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een (huur) HRE combiketel van 2017. De woning is voorzien van isolatieglas, muur- en dakisolatie en het buitenschilderwerk is in 2017 uitgevoerd.

Aan de achterzijde bevindt zich een strakke en onderhoudsarme achtertuin met groot terras, brede achterom (geschikt voor motor) en stenen berging met overkapping. De kavel meet 132 m² eigen grond en in de ruim opgezette straat is veel parkeergelegenheid.

De woning is gelegen in de gewilde woonwijk “Camminghaburen”, nabij groot wijkwinkelcentrum, scholen en vele sportfaciliteiten.

Camminghaburen kenmerkt zich door veel openbaar groen, afgewisseld met fraaie vijverpartijen en parken. Het nabij gelegen recreatiegebied “de Groene Ster” biedt vele mogelijkheden voor ontspanning in de natuur. De wijk heeft een goede bereikbaarheid en verbindingen met bus, trein, auto, fiets naar het centrum van de stad. Camminghaburen beschikt over een eigen treinstation met verbinding Leeuwarden CS – Groningen.

Kortom ruime gemoderniseerde en betaalbare woning op goede en kindvriendelijke woonstand!

Begane grond: entree, hal met laminaatvloer, vrijdragend toilet met fonteintje, lichte Z-vormige woonkamer met laminaatvloer en trapkast, open keuken met laminaatvloer, tuindeur en gemoderniseerde hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 slaapkamers met laminaatvloer, moderne luxe badkamer met inloopdouche, vrijdragend toilet en badkamermeubel met dubbele wastafel.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met berg-, c.v.- en witgoedruimte, ruime slaapkamer met bergruimte en groot dakraam.

€ 175.000 Kosten koper

Roggemounewei 95
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte137 m² Woning oppervlakte128 m² Bouwjaar1972

In een rustige straat op loopafstand van het winkelcentrum vindt u deze fraaie onderhoudsarme en ruime woning met recent vernieuwde badkamer en gemoderniseerde bovenverdieping. Optioneel heeft u de mogelijkheid een garagebox erbij te kopen.

De woning is bijna geheel voorzien van kunststofkozijnen welke voorzien zijn van isolatieglas. De woning wordt verwarmd door een Remeha HR combiketel (2013), welke eigendom is, en beschikt over een energielabel C.

Op loopafstand bevinden zich o.a. een bushalte, huisartsenpraktijk en een sportschool. Maar ook het centrum en verschillende scholen zijn in de directe buurt. Parkeerhavens vind u voor de deur en u heeft uitzicht op een groenstrook.

Samengevat:
- Vernieuwde meterkast
- Gemoderniseerde badkamer met vernieuwde leidingen en riool
- 3 slaapkamers op de 1e verdieping met HR++ glas
- Bijna geheel voorzien van kunststofkozijnen
- Kijkt uit over een groenstrook
- Parkeerhavens voor de deur

De verkoop van deze woning zal starten op zaterdag 16 november a.s. waarbij u dan de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: U komt binnen via de voor-entree waar u het toilet met fonteintje vindt, ook is hier de trap naar de eerste verdieping en een vernieuwde meterkast. Vervolgens loopt u door naar de ruime en lichte Z-vormige woonkamer met laminaatvloer. Aansluitend komt u in de eenvoudige keuken waar ook de achter-entree is. In de achtertuin bevindt zich een ruime berging.

De 1ste verdieping is het afgelopen jaar gemoderniseerd, de kunststofkozijnen zijn voorzien van HR++ glas, de vloeren zijn vervangen door een laminaatvloer en de badkamer is gemoderniseerd en voorzien van een douchecabine, zwevend toilet en wastafelmeubel. Door het vernieuwen van de badkamer zijn ook de leidingen en het riool tot aan de voordeur vervangen.

Met een vaste trap bereikt u de 2e verdieping waar u de wasmachineaansluiting, mechanische ventilatie en de cv ketel vindt. Hier heeft u ook de mogelijkheid om een extra slaapkamer te realiseren.

€ 164.000 Kosten koper

Tjalling H. Haismastraat 16
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte731 m² Woning oppervlakte210 m² Bouwjaar1968

Op uitstekende locatie zeer nabij het centrum van Burgum bevindt zich deze grotendeels gerenoveerde vrijstaande woning met ruime achter-aanbouw, verlengde garage met carport, vrij ‘groen’ uitzicht, privacy volle zonnige tuin en dit alles op een royale kavel!

De woning is aan de achterzijde royaal uitgebouwd, zowel op de begane grond als op de verdieping, waardoor er nu sprake is van veel leefruimte.

In de loop der jaren is deze goed onderhouden woning grotendeels gerenoveerd en gemoderniseerd. Er is sprake van isolatieglas, vloer-, dak- en muurisolatie. Verwarming geschiedt door middel van heteluchtverwarming in combinatie met sfeervolle houtkachel in de woonkeuken en inbouwhaard in de woonkamer.

De woning is voor vele doelgroepen geschikt, ook voor diegenen die levensloopbestendig willen wonen! Op de begane grond bevindt zich namelijk een tweede sanitaire ruimte (voorheen badkamer) en de huidige achterkamer zou men bijvoorbeeld kunnen inrichten als slaapkamer zodat de woning levensloopbestendig is.

De fraaie, privacy volle en zonnige achtertuin is recent onderhoudsvriendelijk aangelegd en beschikt o.a. over meerdere terrassen, houtopslag en prachtige overkapping/veranda met bergruimte. Naast de lange garage van 12 m. en carport biedt de oprit ruim plaats aan meerdere auto’s. De royale kavel meet 731 m² eigen grond.

Alle denkbare voorzieningen bevinden zich op loopafstand. Burgum biedt een uitgebreid winkelaanbod, vele sportvoorzieningen, voortgezet- en basisonderwijs etc..

Begane grond: voor-entree, hal met plavuizenvloer, modern vrijdragend toilet met fonteintje, royale woonkamer van ca. 53 m² (momenteel opgedeeld in voorkamer en achterkamer/bioscoop) met parketvloer en inbouwhaardpartij, gang met plavuizenvloer en vaste kast, was/bergruimte (voorheen badkamer), woonkeuken van ca. 34 m² met massieve vloerdelen, kunststof schuifpui, sfeervolle houtkachel en nette lichte hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte, bijkeuken met plavuizenvloer, spoelbak, witgoed-aansluitingen en achter-entree.

1e verdieping: overloop met technische-ruimte en vaste kasten, 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met grote vaste kastenwand en balkon, 1 met bergruimte en 1 met wastafel, ruime gemoderniseerde badkamer met ligbad, inloopdouche, vrijdragend 2e toilet en wastafel.

€ 409.500 Kosten koper

Minnertshof 6
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte256 m² Woning oppervlakte127 m² Bouwjaar1975

Op mooie en kindvriendelijke woonstand, in een autoluwe straat en nabij vele voorzieningen vindt u deze goed onderhouden hoekwoning met aangebouwde garage.

Vanaf 2016 is deze degelijk gebouwde en verrassend ruime woning grotendeels gerenoveerd en gemoderniseerd. De woning is o.a. in 2017 geheel voorzien van vernieuwde kunststofkozijnen met HR ++ beglazing op de 1e verdieping.

De op het noorden gesitueerde achtertuin is diep genoeg om de hele dag van de zon te kunnen genieten! In de strakke en onderhoudsvriendelijke achtertuin heeft men de beschikking over een recent gerealiseerde sfeervolle overkapping.

De brede oprit biedt ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf, de kavel meet 256 m² eigen grond. Aan de royale garage (ca. 3.20 x 7 m.) is een berging aangebouwd waardoor men veel berg/stallingsruimte heeft.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een HR c.v-combiketel en verder is er sprake van dak- en muurisolatie alsmede nagenoeg geheel isolatieglas (grotendeels HR ++). De woning beschikt over het groene B energielabel!

Kortom; een mooie ruime, gemoderniseerde en onderhoudsvriendelijke woning op gewilde kindvriendelijke woonstand!

Begane grond: ruime hal met laminaatvloer, vrijdragend toilet met fonteintje, lichte doorzon woonkamer met laminaatvloer, half uitpandige open keuken met laminaatvloer en nette lichte opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte, bijkeuken met geheel betegelde kelder, witgoed-aansluitingen, tuindeur en doorgang naar ruime garage met aangebouwde berging.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 ruime slaapkamers met laminaatvloer, nette badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en 2e vrijdragend toilet.

2e verdieping: 2e verdieping: vaste trap naar overloop met berg- en c.v.-ruimte, ruime 4e slaapkamer met bergruimte.

€ 225.000 Kosten koper

Zevenhuisterweg 33
NOARDBURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte390 m² Woning oppervlakte76 m² Bouwjaar1969

Op goede locatie centraal in het dorp gelegen vrijstaande semi-bungalow met o.a. vrijstaande houten garage en zonnige privacy volle achtertuin.

Deze betaalbare woning is gebouwd omstreeks 1969 en dient grotendeels nog gerenoveerd en gemoderniseerd te worden. De prijsstelling, ruimte en gunstige ligging maken dat dit zeker de moeite waard is!

Verwarming geschiedt door middel van gaskachels en verder is er sprake van deels isolatieglas.

De moderne keuken is vernieuwd in 2009.

Alle basisvoorzieningen bevinden zich op de begane grond waardoor de woning levensloopbestendig is. Op de verdieping is echter nog behoorlijk ruimte waar je extra kamers c.q. woonruimte kunt realiseren waardoor deze woning voor meerdere doelgroepen geschikt is.

De zonnige achtertuin op het (zuid)westen met groot terras biedt veel privacy en hier kan men volop van de zon genieten! De kavel meet 390 m² eigen grond.

Op loop/fietsafstand bevinden zich o.a. sportfaciliteiten, openbaar vervoer, basisschool en het moderne Multifunctioneel Centrum (MFC) waarin o.a. kinderopvang, huisarts en peuterspeelzaal zijn gehuisvest. De woning is verder gelegen op fietsafstand van het treinstation van buurdorp Feanwâlden. Feanwâlden is gelegen aan de spoorlijn Leeuwarden-Groningen, binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen en binnen 15 treinminuten Leeuwarden.

Het dorp:
Noardburgum (Noordbergum) is een vriendelijk dorp in de Friese gemeente Tytsjerksteradiel. Deze gemeente kent een fraai, afwisselend landschap. Zo vindt u er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten.

Noardburgum is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen (Centrale As, de Haak, nieuwe N381) naar onder andere Dokkum, Leeuwarden en Drachten. Noardburgum ligt tussen een tweetal jachthavens in (Kuikhorne en Zwartkruis) die in open verbinding met de Friese meren staan: het Bergumermeer en het Lauwersmeer liggen slechts op enkele kilometers afstand.

Begane grond: zij-entree, hal, slaapkamer, toilet met fonteintje, woonkamer met laminaatvloer, slaapkamer met aangrenzend verouderde eenvoudige badkamer met douche en wastafel, gesloten keuken met laminaatvloer, vaste kasten en moderne hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, ruime bijkeuken met witgoed-aansluitingen en achter-entree.

1e verdieping: vlizotrap naar ruime zolder met mogelijkheid voor realiseren meerdere kamers.

€ 159.500 Kosten koper

Halbertsmastraat 28
BUITENPOST

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte353 m² Woning oppervlakte90 m² Bouwjaar1968

In een rustige woonwijk van Buitenpost, op fraaie en goede woonstand met ruim vrij uitzicht aan de voorzijde bevindt zich deze nette vrijstaande woning met onder andere aangebouwde stenen garage en zonnige privacy volle achtertuin.

Deze betaalbare woning is altijd goed onderhouden maar dient intern wel gemoderniseerd en gerenoveerd te worden. De gewilde ligging en de scherpe prijsstelling maken dit zonder meer de moeite waard!

Aan de achterzijde heeft men de beschikking over een zonnige tuin met terras gesitueerd op het zuidwesten, hier kan men volop van de zon kan genieten! De kavel meet 353 m² eigen grond en de oprit en garage bieden ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

De woning is gelegen in ruim opgezette straat op steenworp afstand van het centrum, scholen, openbaar vervoer (o.a. treinstation), sportfaciliteiten (o.a. zwembad) en overige voorzieningen. Alle voorzieningen vindt u op loopafstand!

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een HR c.v.-combiketel en verder is er sprake van deels isolatieglas. Het buiten schilderwerk is in 2018 uitgevoerd.

Op de begane grond bevindt zich een tweede doucheruimte en de garage zou men bijvoorbeeld kunnen ombouwen tot slaapkamer zodat de woning levensloopbestendig is.

Begane grond: voor-entree, hal met kelder, vrijdragend toilet met fonteintje, doorzon woonkamer met vrij ruim uitzicht, keuken met nette eiken hoekopstelling, ruime bijkeuken met plavuizenvloer, c.v.-opstelling, achter-entree, witgoed-aansluitingen, doucheruimte en doorgang naar aangebouwde garage.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met vaste kasten en wastafel en 1 met vaste kast, vrijdragend separaat 2e toilet, eenvoudige badkamer met douche/lavet, wastafel en vaste kast.

2e verdieping: luik naar zolderberging.

€ 175.000 Kosten koper

Stateheide 34
NOARDBURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte2290 m² Woning oppervlakte210 m² Bouwjaar1909

Hecht u veel waarde aan privacy en ruim wonen? Hier kunt u royaal, landelijk & vrij wonen nabij vele voorzieningen!

Aan de rand van Burgum gelegen sfeervolle gerenoveerde boerderij met o.a. vrijstaande dubbele garage van ruim 70 m², overkapping met dierenverblijf, prachtig vrij uitzicht over landerijen en fraai aangelegde privacy volle tuin.

Deze goed onderhouden woonboerderij is heerlijk vrij gelegen waardoor men hier veel privacy zowel in huis als buiten huis ervaart. Het perceel grenst aan landerijen waarvan het weiland aan de noordzijde optioneel is bij te kopen, dit weiland meet 11.455 m² eigen grond. Het object is daardoor ook uitermate geschikt voor het houden van bijvoorbeeld paarden of ander (klein)vee.

De oorspronkelijke boerderij is gebouwd omstreeks 1909 waarna de boerderij meerdere malen is gerenoveerd en gemoderniseerd. Tussen 2007 en 2010 zijn de laatste grondige renovaties door vakspecialisten uitstekend uitgevoerd. U vindt hier het karakter van een oude sfeervolle boerderij met hedendaags conform!

De boerderij is voorzien van (grotendeels) vloerisolatie, muurisolatie, isolatieglas en deels dakisolatie. Centrale verwarming (zone verwarming) i.c.m. nagenoeg geheel vloerverwarming op de begane grond en warmwatervoorziening geschieden door middel van een HR combiketel, de woonkamer is tevens voorzien van een eigentijdse sfeervolle houtkachel. De woning is eveneens voorzien van WTW.

Het betreft een lichte zonnige woning door de zuidelijke ligging.

De ruime werkkamer op de begane grond zou zich ook uitstekend kunnen lenen voor bijvoorbeeld kantoor- of praktijk aan huis. Verder zijn alle basisvoorzieningen op de begane grond waardoor de woning ook geschikt is voor diegenen die levensloopbestendig willen wonen.

Het geheel is gelegen op een ruim erf omgeven door een royale, zonnige en fraai aangelegde tuin met meerdere terrassen, overkapping met dierenverblijf, veel privacy en rondom vrij uitzicht over landerijen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De huiskavel meet 2290 m² eigen grond.
De ligging aan rand van Burgum en Noardburgum maakt dat de vele voorzieningen die Burgum biedt binnen fietsafstand bereikbaar zijn.

Kom kijken en laat u verrassen door de ruimte en de vrije landelijke ligging!

Noardburgum (Noordbergum) en Burgum (Bergum) zijn vriendelijke dorpen in de Friese gemeente Tytsjerksteradiel. Deze gemeente kent een fraai, afwisselend landschap. Zo vindt u er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten. Zo liggen de Noordelijke Friese Wouden bezaaid met de zgn. paardenstoelen (verwijzingsborden) die met elkaar prachtige ruiter- en menroutes vormen.

De dorpen zijn gelegen in het hart van de driehoek Leeuwarden, Dokkum en Drachten met goede ontsluitingen via “de Centrale As” naar het centrum van het land. Burgum is de hoofdplaats van de gemeente Tytsjerksteradiel en telt ongeveer 10.000 inwoners. Het dorp beschikt over alle mogelijke voorzieningen zoals; scholen, openbaar vervoer, horeca, bibliotheek, diverse winkels en sportvoorzieningen waaronder overdekt zwembad.

Begane grond: voor-entree, gang met leistenen vloer en balkenplafond, woonkeuken van ca. 22 m² met leistenen vloer, balkenplafond, tuindeur en moderne strakke opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, sfeervolle zonnige woonkamer van ca. 40 m² met leistenen vloer, balkenplafond, houtkachel, tuindeur en prachtig vrij landelijk uitzicht, toilet met fonteintje, ruime badkamer met ligbad, douche, wastafel en 2e toilet, slaapkamer met massief houten vloer en balkenplafond, ruime slaap/werkkamer (voorheen twee slaapkamers) met massief houten vloer en balkenplafond, hal met leistenen vloer en achter-entree, ruime bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, keukenblok en hoge (voormalige) ‘schuur’ deuren.

De duurzame natuurlijke leistenen vloeren zijn voorzien van comfortabele vloerverwarming.

1e verdieping: overloop met massief houten vloer, 2-tal sfeervolle ruime slaapkamers met massief houten vloer en wastafel waarvan 1 met bergruimte, grote zolder aan de voorzijde van de boerderij met veel bergruimte, technische opstellingen en mogelijkheid tot realiseren van eventueel extra (slaap)kamers.

€ 485.000 Kosten koper

Burgumerdaam 19
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte385 m² Woning oppervlakte104 m² Bouwjaar1925

Op vrije locatie, aan de rand van het centrum en op loopafstand van o.a. jachthaven, veelzijdig winkelaanbod, sportfaciliteiten en openbaar vervoer vindt u deze gerenoveerde vrijstaande woning met o.a. vrij uitzicht aan de voorzijde, stenen garage, aangebouwde schuur en parkeergelegenheid op eigen erf.

Aan de achterzijde beschikt men over een zonnige en privacy volle tuin op het zuidoosten met zonneterras en achterom. De kavel meet 385 m² eigen grond.

Deze goed onderhouden woning is in de loop der jaren geheel vakkundig gerenoveerd, gemoderniseerd en aan de achterzijde uitgebouwd. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een HR c.v.-combiketel (gedeeltelijk vloerverwarming) en er is o.a. sprake van nagenoeg geheel HR++ isolatieglas, vloer-, muur- en dakisolatie.

Alle denkbare voorzieningen bevinden zich op loop/fietsafstand. Burgum biedt u een uitgebreid winkelaanbod, vele sportfaciliteiten, openbaar vervoer, voortgezet- en basisonderwijs, kinderopvang en overige voorzieningen.

Begane grond: zij-entree, hal met garderobe, woonkamer met laminaatvloer, vrij uitzicht en suitedeuren naar woonkeuken met laminaatvloer kelder en nette lichte keuken met diverse inbouwapparatuur, tussenhal met plavuizenvloer, modern toilet met fonteintje, gemoderniseerde badkamer met vloerverwarming, inloopdouche, wastafel, witgoed-aansluitingen en designradiator, hal met vaste kast en achter-entree.

1e verdieping: overloop, 4 slaapkamers waarvan 1 met vaste kastenwand en vaste kast.

€ 275.000 Kosten koper

Reitsmaweg 60
HURDEGARYP

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte155 m² Woning oppervlakte76 m² Bouwjaar1958

Zoekt je een Kant & Klare betaalbare woning op een mooie en kindvriendelijke locatie met zonnige tuin?

Kom dan snel kijken bij deze gemoderniseerde, gerenoveerde en uitgebouwde woning die je zo kunt betrekken! Kijken is overtuigen!!

Vanaf 2009 is deze woning grotendeels gemoderniseerd en gerenoveerd. De woning is onder meer voorzien van (deels) nieuwe kunststof kozijnen, nagenoeg geheel van isolatieglas en moderne keuken Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HRE combiketel.

Aan de achterzijde heeft men de beschikking over een zonnige, recent ingerichte onderhoudsvriendelijke tuin op het westen met ruime houten berging, 2e stenen berging, zonneterras en achterom. Hier kan men volop van de zon genieten! De kavel meet 155 m² eigen grond.

Het geheel is op goede en kindvriendelijke woonstand nabij het centrum gelegen. Op loop- en fietsafstand vindt je o.a. scholen, winkels, openbaar vervoer (waaronder treinstation), kinderopvang/BSO, sportfaciliteiten etc..

Kortom; een superleuke Kant & Klare zo te betrekken (starters)woning voor een scherpe en betaalbare prijs!

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer en vaste kast, vrijdragend toilet met fonteintje, lichte woonkamer met laminaatvloer en tuindeuren naar zonnige achtertuin, aangebouwde keuken met laminaatvloer, achter-entree en recent vernieuwde moderne opstelling (2018) v.v. diverse inbouwapparatuur.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 slaapkamers met laminaatvloer waarvan 1 met slaap/speelzoldertje en 1 met was/witgoed-ruimte, nette badkamer met ligbad/douche en wastafelmeubel.

2e verdieping: vlizotrap naar zolderberging.

€ 142.500 Kosten koper

Lageweg 25
BURGUM

Woonhuis, winkelruimte, bestaande bouw

Perceel oppervlakte560 m² Woning oppervlakte190 m² Bouwjaar1921

Op goede locatie, in hartje centrum van Burgum, bevindt zich dit karakteristieke pand met ruime houten garage (ca. 35 m²), royale zonnige achtertuin en vele mogelijkheden!

Het pand heeft de bestemming ‘centrumdoeleinden’ en is daardoor geschikt voor vele doeleinden zoals o.a. detailhandel, dienstverlenende bedrijven (bijv. kantoor- of praktijkruimte), (horeca)bedrijven (cat. 1 en 2), wonen en/of een combinatie van één van deze functies, maar ook bijvoorbeeld realisatie van bed & brochje, gastenverblijf of dubbele bewoning met meerdere generaties onder één dak behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast zou u ook nog kunnen kiezen voor eigen gebruik woonruimte en verhuur van de huidige winkel/praktijkruimte zodat u geen tot zeer lage woonlasten heeft. In overleg zou huidige huurder de huur van de winkelruimte willen voortzetten.
Momenteel is de begane grond grotendeels in gebruik als winkelruimte en bevindt zich op de 1e verdieping (en voor klein deel op de begane grond) een sfeervolle gerenoveerde woning met dakterras. Zowel de woning als winkelruimte zullen vrij van huur en gebruik worden opgeleverd.

Aan de achterzijde treft men een zonnige ruime tuin met meerdere terrassen, houten tuinhuisje c.q. berging en ruime garage (bj. 1998) aan. De lange oprit biedt ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf, de kaveloppervlakte bedraagt 560 m² eigen grond.

Het goed onderhouden pand is in de loop der jaren vakkundig gerenoveerd en gemoderniseerd met behoud van authentieke details (zoals paneeldeuren en fraaie verglaasde dakpannen). Verder is er sprake van dak- en muurisolatie, isolatieglas en vernieuwde technische installaties.

Alle denkbare voorzieningen van Burgum bevinden zich op loop- en/of fietsafstand.

Kortom; een sfeer- en karaktervol object met vele mogelijkheden.

Het dorp Burgum ligt op de grens van ‘De Wâlden’ en ‘It Wetterlân’. Burgum wordt daarom wel ‘doarp tusken wâld en wetter’ genoemd (dorp tussen woud en water). Burgum telt ruim 10.000 inwoners en is daarmee de hoofdplaats van de gemeente Tytsjerksteradiel. Burgum heeft o.a. een uitgebreid winkelcentrum met leuke winkels en diverse horeca, vele sportfaciliteiten waaronder overdekt zwembad, bibliotheek, artsen, fysiotherapeuten, kinderopvang, basis- en voortgezet onderwijs, openbaar vervoer en prima uitvalswegen.

Begane grond: voor-entree, winkel/kantoor/praktijkruimte van ca. 75 m², magazijn/kantine met pantry en vrijdragend toilet met fonteintje, kantoortje met zij-entree, separate achter-entree naar woning; gang met vaste kast en kelder, werk/slaapkamer met balkenplafond, witgoed-ruimte met wastafel.

1e verdieping: lichte keuken met dakkapel, provisiekast en moderne inrichting in landelijke stijl v.v. natuurstenenblad en luxe oven, fornuis en afzuigschouw, gemoderniseerde nette compacte badkamer met ligbad/douche, vrijdragend toilet, designradiator en wastafelmeubel, 2 slaapkamers, sfeervolle woonkamer van ca. 40 m² met parketvloer, schouw en openslaande deuren naar royaal dakterras met uitzicht over “De Markt”.

€ 385.000 Kosten koper

Ymkersstrjitte 26
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte168 m² Woning oppervlakte132 m² Bouwjaar1971

Op gewilde en privacy volle locatie, in kindvriendelijke woonwijk vindt u deze royale tussenwoning met aangebouwde bijkeuken en zonnige achtertuin grenzend aan speeltuin!

Vele voorzieningen zoals scholen, het centrum, sportfaciliteiten, openbaar vervoer etc. bevinden zich op loop/fietsafstand van de woning.

Achter de woning bevindt zich een gezamenlijk (buurt)speelveld en aan de voorzijde heb je groen/vrij uitzicht waardoor zowel aan de voor- als achterzijde sprake is van geen directe inkijk en privacy volle ligging.

Deze goed onderhouden (gezins)woning is voorzien van isolerende beglazing, deels muur- en dakisolatie en verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR c.v.-combiketel. De twee dakkapellen zijn geheel van kunststof en onderhoudsarm. Deze leuke woning dient op een aantal punten nog afgewerkt te worden.

De zonnige achtertuin met ruime houten berging en achterom is gesitueerd op het westen en grenst direct aan het gezamenlijke speelveld. Hier kun je volop van de zon kan genieten met zicht op de kleintjes die plezier maken in de speeltuin! De kavel meet 168 m² eigen grond.

De ligging en de vele ruimte in huis maken deze woning uitermate geschikt voor gezinsbewoning!

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer en trapkast, toilet met fonteintje, zonnige woonkamer met laminaatvloer en ‘groen’ vrij uitzicht, halfopen keuken met laminaatvloer, gemoderniseerde lichte opstelling v.v. granietenblad, diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte, aangebouwde ruime bijkeuken met witgoedaansluitingen en achter-entree.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 4 slaapkamers met laminaatvloer, badkamer met douche, toilet en wastafel.

2e verdieping: vaste trap naar kleine overloop met bergruimte, 2 slaapkamers met laminaatvloer en kunststof dakkapel, separate berg- en cv.-ruimte. De 2e verdieping is recent heringericht en dient deels nog afgewerkt worden.

€ 175.000 Kosten koper

Frisiasingel 23
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte278 m² Woning oppervlakte101 m² Bouwjaar1976

Wat u aan de voorkant niet ziet, is dat u achter van een diepe en geheel vrije tuin geniet!

Goed onderhouden, speelse geschakelde woning met diepe zonnige tuin gelegen op uitstekende woonstand. De woning is bevindt zich op een prachtige, groene en privacy volle locatie centraal in het dorp met vrij uitzicht over groen c.q. vijverpartij.

Deze sfeervolle woning is omstreeks 1976 traditioneel en degelijk gebouwd en altijd keurig onderhouden. Het buitenschilderwerk is van 2016/2017. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR combiketel en verder is er sprake van (deels) isolatieglas, muur- en dakisolatie.

Op het (zuid)westen bevindt zich de diepe, zonnige en privacy volle tuin met een tweetal terrassen, achterom en houten berging. Men kan hier volop van de zon genieten! De kavel meet 278 m² eigen grond.

Alle denkbare voorzieningen bevinden zich op loopafstand. Burgum biedt u een uitgebreid winkelaanbod, vele sportfaciliteiten, openbaar vervoer, voortgezet- en basisonderwijs, kinderopvang en overige voorzieningen.

Deze speelse woning dien je met eigen ogen te zien! Laat je verrassen door de sfeer en de vrije ligging aan zowel de voor- als achterzijde!

Begane grond: voor-entree, hal, toilet, speelse, zonnige en privacy volle tuingerichte woonkamer met inbouw houtkachel, tuindeur en sfeervolle vide, open keuken met vrij uitzicht over groen- en vijverpartij, degelijke U-opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte, bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluiting, c.v.-opstelling en zij-entree.

1e verdieping: overloop met vide, 3 slaapkamers waarvan 1 met kastenwand, gemoderniseerde badkamer met inloopdouche, 2e toilet, wastafel en designradiator.

€ 185.000 Kosten koper

De Tulpebeam 18
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte237 m² Woning oppervlakte105 m² Bouwjaar1988

Op privacy volle en kindvriendelijke woonstand, nabij het centrum en overige voorzieningen bevindt zich deze half vrijstaande woning met o.a. vrij/groen uitzicht, aangebouwde stenen garage en vrije zonnige tuin.

Deze nette (gezins)woning is in 1988 traditioneel en degelijk gebouwd en in de loop der jaren deels gemoderniseerd. De woning wordt verwarmd door middel van een HR c.v.-combiketel en verder is er sprake van (grotendeels) isolatieglas, muur-, vloer- en dakisolatie.

De ligging tegenover speel/groenveldje in autoluwe straat maakt dat de woning uitermate geschikt is voor gezinsbewoning.

Achter de woning beschikt men over privacy volle, zonnige achtertuin gesitueerd op het zuidwesten met houten berging en groot zonneterras met luifel. Hier kun je volop van de zon genieten! De tuin grenst aan een gemeentelijk perceel en biedt daardoor veel privacy. De kavel meet 237 m² eigen grond.

Het centrum, scholen, openbaar vervoer, kinderopvang, sportfaciliteiten etc. bevinden zich op loop/fietsafstand.

Kortom; een degelijke gezinswoning met garage en zonnige vrije tuin gelegen op rustige en kindvriendelijke locatie!

Begane grond: zij-entree, hal met plavuizenvloer, toilet met fonteintje, L-woonkamer met eiken parketvloer en vrij uitzicht op groen/speelveld, keuken met plavuizenvloer en nette lichte U-opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met plavuizenvloer, vaste kast, witgoed-aansluitingen en achter-entree.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, gemoderniseerde lichte badkamer met douche, vrijdragend toilet, wastafelmeubel, designradiator en groot dakraam.

2e verdieping: vaste trap naar zolder/slaapkamer met bergruimte en groot dakraam.

€ 209.500 Kosten koper

Grote Hornstweg 1
EASTERMAR

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte437 m² Woning oppervlakte120 m² Bouwjaar1952

Op prachtige locatie aan de rand van het pittoreske Friese dorpje Eastermar bevindt zich deze royaal uitgebouwde vrijstaande woning met landelijk vrij uitzicht, stenen garage, carport en zonnige privacy volle tuin.

Het karaktervolle voorhuis is in 1952 traditioneel gebouwd, goed onderhouden en is in de loop der jaren (vanaf 1999) gerenoveerd en gemoderniseerd. In 2001 is de woning aan de achterzijde royaal uitgebouwd en is o.a. het dak van het voorhuis voorzien van isolatieplaten met nieuwe dakpannen, nieuwe c.v.-installatie aangelegd en zijn nagenoeg alle kozijnen van het voorhuis vernieuwd.

Verwarming en warm water geschiedt door middel van een recente HR c.v. combiketel in combinatie met sfeervolle gashaard in woonkamer. Verder is de woning voorzien van HR++ isolatieglas, dakisolatie, grotendeels vloerisolatie en deels muurisolatie.
Met 24 zonnepanelen heeft u lagere stroomkosten!

Aan de achterzijde heeft men de beschikking over een zonnige en privacy volle tuin met meerdere terrassen, achterom, grote regenwaterput en houten berging/overkapping. De lange oprit en carport bieden ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf. De kavel meet 437 m² eigen grond.

Voorzieningen zoals scholen, winkels, arts, fysiotherapeuten, sportfaciliteiten etc. bevinden zich allen op loopafstand.

Deze woning dient u met eigen ogen te zien! Laat u verrassen door de ruimte en de prachtige ligging die deze woning u biedt!

De verkoop van deze woning zal starten op woensdag 16 oktober a.s. waarbij u dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Het sfeervolle watersportdorp Eastermar heeft verbazend veel winkels & bedrijvigheid voor een dorp op deze schaal en is een parel in de Fryske Wâlden. Een eeuwenoud dorp, waar de rust en ruimte van weleer nog volop aanwezig zijn, gelegen in een uniek natuurgebied tussen de Burgumer Mar en de Leijen. Het dorp heeft nog volop voorzieningen. (o.a. slager, dorpssupermarkt met postkantoor, basisscholen, huisarts, kinder- en naschoolse opvang enz.) 
De woning is op slechts 10 minuten van de A7 gelegen met goede verbindingen naar o.a. de Randstad, Groningen, Heerenveen, Zwolle etc..

Begane grond: zij-entree, hal met plavuizenvloer en trapopgang, kelder (1,70m bij 2,70m en 1,23m diep), sfeervolle woonkamer met houten vloerdelen, balkenplafond, prachtig vrij uitzicht, kelder en gashaard, open keuken met houten vloerdelen, balkenplafond en lichte gemoderniseerde hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en natuurstenenblad, ruime hal met plavuizenvloer en fraai ontworpen grote raampartij met 2e trapopgang, toilet met fonteintje, speelse badkamer met ligbad, douche en wastafel, ruime bijkeuken met plavuizenvloer, achter-entree en witgoed-aansluitingen, garage met praktische carport.

1e verdieping: overloop, slaapkamer met vaste kastenwand, tussenkamer met c.v.- en bergruimte en bijvoorbeeld werkplek, tweede overloop, 3 slaapkamers waarvan één zeer royale met bergruimte, vrij hangend toilet met wastafel.

€ 265.000 Kosten koper

Bûtewacht 14
DRACHTEN

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte171 m² Woning oppervlakte130 m² Bouwjaar1975

Energiezuinige en goed geïsoleerde ruime hoekwoning met uitpandige bijkeuken en aangebouwde extra berging. Door de combinatie van zonnepanelen, zonneboiler en houtkachel is het energieverbruik van deze goed onderhouden woning bijna neutraal!

De zonnige en onderhoudsarme achtertuin met achterom is op het zuiden gesitueerd zodat je hier volop van de zon kunt genieten. Direct naast de woning vind je parkeerhavens zodat je de auto naast de deur kunt parkeren.

De woning staat aan een rustige weg met vanuit de woonkamer uitzicht over een groenstrook. Binnen enkele minuten is de autoweg N31 en de snelweg A7 bereikbaar.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1975. Perceel 171 m2
De woning is v.v. isolerende beglazing, muur-, dak- en vloerisolatie.
2015 Zonnepanelen geplaatst
2016 Houtkachel met hoog rendement
2018 1e en 2e verdieping v.v. kunststof kozijnen met HR++ glas
2018 Zonneboiler geplaatst
2019 Toilet beneden vernieuwd
Energie label A

Omgeving:
De woning is gelegen in woonwijk De Wiken. De wijk beschikt over een wijkwinkelcentrum met o.a. bakker, drogist en een tweetal supermarkten. Tevens zijn er basisscholen (Brede School) en voortgezet onderwijs aanwezig in de wijk. Zeer goede ontsluiting via de autowegen A7 en N31 richting Heerenveen-Groningen en Leeuwarden-Oosterwolde. Het transferium is op loopafstand gelegen; behalve de reguliere busverbindingen komt ook de FlixBus langs zodat u o.a. binnen 2 uren met een rechtstreekse verbinding in Amsterdam kunt zijn.

Begane grond: voor-entree, hal met trapkast, toilet en fonteintje, Z-vormige woonkamer van 30 m2 met veel daglicht en sfeervolle houtkachel, halfopen keuken met nette lichte opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, uitpandige ruime bijkeuken met o.a. de wasmachine-aansluiting en achter-entree. Naast de bijkeuken is de extra aangebouwde stenen berging.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers (9, 11, 16 m²) met laminaatvloer waarvan één over de volle breedte van de woning welke eenvoudig in twee slaapkamers gesplitst kan worden (zodat er in totaal 4 slaapkamers op de 1e verdieping ontstaan), nette badkamer v.v. wastafelmeubel, designradiator, douche en 2e toilet. De 1e verdieping is geheel voorzien van recente geplaatste kunststof kozijnen.

2e verdieping: vaste trap naar overloop, technische ruimte voor CV en warmwatervat zonneboiler, inloopberging met voldoende opbergruimte achter de diverse knie schotten, ruime 4e slaapkamer (ca. 14 m2) met voldoende lichtinval door het kunststof raamkozijn en bergruimte.

€ 189.000 Kosten koper

Van Stolbergstrjitte 43
KOOTSTERTILLE

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte267 m² Woning oppervlakte160 m² Bouwjaar1972

Op goede en kindvriendelijke woonstand bevindt zich deze uitgebouwde ruime hoekwoning met o.a. aangebouwde kantoorruimte, ruim uitzicht in de straat en maar liefst 5 slaapkamers!

Deze onderhoudsarme en verduurzaamde woning is grotendeels voorzien van kunststofkozijnen, isolatieglas, muur-, vloer- en dakisolatie. Met 14 zonnepanelen heb je hier weinig tot geen stroomkosten! Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR combiketel.

De in 2015 voormalige garage is omgebouwd tot kantoorruimte. Deze kantoorruimte van ca. 18 m² is geheel geïsoleerd, voorzien van vloerverwarming en heeft een eigen entree/ingang. Uiteraard kun je deze ruimte ook voor andere doeleinden gebruiken, te denken aan bijvoorbeeld praktijkruimte, kapsalon, hobby- of speelruimte.

De onderhoudsvriendelijke tuin is aan de achterzijde gesitueerd op het zuidoosten en beschikt over een overkapping, achterom en aangebouwde kas. In deze kas/serre kan je het hele jaar genieten van het heerlijke ‘buitengevoel’! Verder is er op eigen erf voldoende parkeergelegenheid en zijn er mogelijkheden voor het realiseren van bijvoorbeeld een carport. De kavel meet 267 m² eigen grond.

Voorzieningen zoals scholen, winkels, artsen, fysiotherapeuten, sportfaciliteiten, openbaar vervoer etc. bevinden zich allen op loop-/fietsafstand.

De woning is op slechts 10 minuten van de A7 gelegen met goede verbindingen naar o.a. de Randstad, Groningen, Heerenveen, Zwolle etc..

De ligging schuin tegenover speeltuin en de vele ruimte in huis maken deze woning uitermate geschikt voor gezinsbewoning!

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer, garderobe- en trapkast, toilet met fonteintje, woonkamer met laminaatvloer, vrij uitzicht aan voorzijde en schuifpui, open keuken met laminaatvloer en hoekopstelling v.v. veel kastruimte en enige inbouwapparatuur, aangebouwde bijkeuken met witgoed-aansluitingen, berging met trap naar ruime (berg)zolder, kantoorruimte met eigen toegangsdeur.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met kastenwand met sauna en 1 met vaste kasten, lichte badkamer met douche en wastafel met bergruimte.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met laminaatvloer en bergruimte, 2 slaapkamers met laminaatvloer waarvan 1 met bergruimte en brede dakkapel.

€ 189.000 Kosten koper

J.D. de Vriesstraat 49
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte367 m² Woning oppervlakte110 m² Bouwjaar1972

Op gewilde en kindvriendelijke woonstand, in een ruim opgezette ‘groene’ straat en nabij vele voorzieningen vindt u deze goed onderhouden hoekwoning met aangebouwde ruime garage.

Vanaf 2009 is deze degelijke traditioneel gebouwde woning gerenoveerd en gemoderniseerd. De woning is o.a. voorzien van moderne keuken, modern sanitair en vernieuwde kunststofkozijnen met HR ++ beglazing. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een HR c.v-combiketel.

De zonnige achtertuin met o.a. groot terras is op het (zuid)westen gesitueerd waardoor je hier volop van de zon kan genieten! De voortuin is strak en onderhoudsarm aangelegd en de brede oprit biedt ruime voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

Aan de ruime garage is een berging/overkapping aangebouwd waardoor men extra berg c.q. stallingsruimte tot de beschikking heeft. Deze berging/overkapping biedt tevens de toegang tot achterom. De kavel meet 367 m² eigen grond.

Op loopafstand vindt men het centrum, scholen, openbaar vervoer, sportfaciliteiten en overige voorzieningen.

Kortom; een op gewilde & kindvriendelijke woonstand gelegen gemoderniseerde, onderhoudsvriendelijke woning op ruime kavel!

Vanaf prijs € 230.000,- k.k..

De verkoop van deze woning zal starten op woensdag 2 oktober a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer, modern vrijdragend toilet, lichte Z-vormige woonkamer met laminaatvloer en open keuken met moderne opstelling v.v. diverse kwaliteits-inbouwapparatuur, ruime uitpandige bijkeuken met plavuizenvloer, tuindeur, witgoed-aansluitingen, praktisch werkblad met spoelbak en doorgang naar brede garage en aangebouwde overkapping/berging.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer en vaste kast, 3 slaapkamers waarvan 2 met laminaatvloer en 1 met vaste kast, moderne badkamer met inloopdouche, vrijdragend toilet, designradiator en wastafelmeubel met verwarmde spiegel.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met laminaatvloer en berg- en c.v.-ruimte, ruime 4e slaapkamer met laminaatvloer.

€ 230.000 Kosten koper

Burgemeester Bothenius Lohmanlaan 19
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte265 m² Woning oppervlakte125 m² Bouwjaar1968

Op fraaie, zonnige hoeklocatie in een rustige, groene buurt bevindt zich deze gerenoveerde ruime hoekwoning met aangebouwde bijkeuken, werk-/slaapkamer en carport. De kavel meet 265 m² eigen grond.

Achter de woning heeft men een zonnige, privacyvolle tuin op het zuiden met achterom en ruime houten schuur/berging. De oprit en carport bieden voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

Deze goed onderhouden woning is in de loop der jaren uitgebouwd en gerenoveerd. Verwarming geschiedt d.m.v. een HR-combiketel van 2011 (Nefit) en de 2e verdieping is voorzien van een brede dakkapel. Verder is de woning nagenoeg geheel voorzien van isolatieglas, dakisolatie, kunststof goten en (grotendeels) vernieuwde (deels kunststof) kozijnen.

De woning is eveneens geschikt voor wonen en werken (aan huis gebonden beroepen) de werkkamer heeft aan de zijkant een eigen entree te bereiken vanaf de oprit. Deze entree is momenteel niet in gebruik en zal van binnenuit weer toegankelijk moeten worden gemaakt.

Kortom; een ruime betaalbare hoekwoning met vrije zonnige achtertuin, gelegen op kindvriendelijke locatie nabij speelveldje.

Begane grond: voor-entree, hal met trapkast, vrijdragend toilet met fonteintje, doorzon woonkamer met brede kunststof schuifpui, open keuken met nette hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, ruime aangebouwde bijkeuken met plavuizenvloer, keukenblok met spoelbak en wasmachineaansluiting, aangebouwde werk-/slaapkamer met c.v./bergkast.

1e verdieping: overloop met ruime inloopkast, 3 slaapkamers met vaste kasten, lichte nette badkamer met ligbad, douche en wastafel.

2e verdieping: vaste trap, overloop met bergruimte, ruime 4e slaapkamer en dakkapel.

€ 192.500 Kosten koper
1 - 18 van de 59