1 - 18 van de 31

Greate Buorren 54, 54a
GARYP

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte853 m² Woning oppervlakte316 m² Bouwjaar1932

Nabij het prachtige natuurgebied “de Âlde Feanen” bevindt zich centraal in het dorp Garyp dit unieke object met vele mogelijkheden! Het betreft hier een karaktervol en royaal ’30 jaren pand welke tot 2006 in gebruik was als royale woning met winkel/bedrijfsruimte en nadien is getransformeerd tot twee zelfstandige woningen.

Wij bieden nu beiden woningen in één koop aan zodat u zelf uw buren kunt kiezen! Naast wonen zijn er binnen het bestemmingplan mogelijkheden voor bijvoorbeeld combinatie wonen/werken, wonen met atelier, Bêd en Brochje (B & B), wonen met volwassen kinderen of ouders (mantelzorg), verhuren tweede woning of gewoon heerlijk royaal wonen.

Beiden woningen hebben een zelfstandige entree en de tuinen zijn op dit moment eveneens van elkaar gescheiden. De totale interne oppervlakte van het pand bedraagt maar liefst bijna 400 m²!

Dit bijzondere object is van 2006 tot 2017 grotendeels gerenoveerd, verduurzaamd en heringericht. Verwarming geschiedt door middel van tweetal HR c.v.-combiketels en verder is er sprake van (deels) vloer-, dak- en muurisolatie. Veelal alle kozijnen zijn vernieuwd en voorzien van HR++ isolatieglas. De dakkapellen zijn onderhoudsvriendelijk kunststof.

Op loopafstand vindt u alle dorpsvoorzieningen zoals bijvoorbeeld basisonderwijs, kinderopvang, enkele winkels, openbaar vervoer en sportfaciliteiten (waaronder openlucht zwembad) etc..

De zonnige besloten tuin van ‘nummer 54’ is gesitueerd op het westen en o.a. voorzien van praktisch (fietsen)overkapping, vijverpartij en sfeervolle recent gebouwde veranda. Men kan hier volop van de zon genieten!

Aan de noord/achterzijde van het perceel bevinden zich een ruime dubbele garage met duo carport. Verder heeft ‘nummer 54A’ tussen de carport en achtergevel een eigen beschutte en onderhoudsarme tuin met groot zonneterras.

Op eigen erf is ruim voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s, de totale kaveloppervlakte bedraagt 853 m² eigen grond.

Garyp is een dorp aan de rand van de Wâlden (het Woudengebied). Het ligt prachtig centraal in de provincie tussen Leeuwarden en Drachten. Openbaar vervoer is net buiten het dorp, aan de N31 (Wâldwei), waar een bus tussen Drachten en Leeuwarden rijdt. Er is ruim aanbod in allerlei voorzieningen zoals: supermarkt (Spar), basisschool, (sport) verenigingen, zwembad etc.. Burgum ligt slechts op ca. 5 autominuten van Garyp evenals het watersportdorp Earnewâld en natuurgebied “de Âlde Feanen”.

Kortom: uniek royaal pand met legio mogelijkheden, buitenkansje voor de liefhebber!

Begane grond: zij-entree, hal met laminaat vloer, vaste kast en garderobe, zonnige, sfeervolle en recent gerenoveerde woonkamer met laminiaat vloer, erker en prachtige glas-in-lood bovenramen, suitedeuren naar keuken met laminaat vloer en moderne hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, tussenhal met trapopgang naar verdieping, ruime bijkeuken met laminaat vloer, praktisch keukenblokje, witgoed-aansluitingen en achter-entree, vrijdragend toilet met fonteintje.

1e verdieping: overloop met vaste kast, 3 slaapkamers (waarvan 1 zeer royale en 1 kleinere), ruime badkamer met douche, vrijdragend toilet, ligbad en badkamermeubel met dubbele wastafel.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met bergruimte, 3 slaapkamers met vernieuwde kunststof dakkapellen.

Indeling Greate Buorren 54A

Begane grond: zij-entree, ruime hal, vrijdragend toilet met fonteintje, zonnige royale woonkamer met ruim zicht in de straat, open keuken met nette hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte, slaapkamer met aangrenzend lichte badkamer met douche en badkamermeubel, bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, c.v.-opstelling, hobby/ontspanningsruimte (nu in gebruik als biljartkamer) met eigen entree en tuindeuren, tussenhalletje met toegang naar berging/hobbyruimte Hoofdwoning (eenvoudig af te sluiten indien gewenst).

1e verdieping: ruime overloop, 2 slaapkamers.

€ 498.000 Kosten koper

S.K. Feitsmastraat 7
NOARDBURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte709 m² Woning oppervlakte102 m² Bouwjaar1981

Op fraaie locatie ligt deze levensloopbestendige en verduurzaamde vrijstaande woning met o.a. zonnige royale tuin, ruime garage en vrij zicht in de straat.

De woning wordt nu alleen gelijkvloers bewoond maar de verdieping van meer dan 70 m² kan men eventueel naar eigen smaak herinrichten, de woning is voor vele doelgroepen geschikt!

In de loop der jaren is deze degelijk gebouwde en altijd keurig onderhouden woning grotendeels gemoderniseerd, optimaal (na)geïsoleerd en voorzien van verglaasde dakpannen. Mede door gebruikmaking van een 10-tal zonnepanelen (2018) zijn de energielasten laag.

De zonnige en privacy volle tuin met meerdere terrassen, hobbykas, prieeltje en houten berging is sfeervol en speels ingericht. Door de ligging op het zuidwesten kunt u hier volop van het zonnetje genieten!

Verder ligt de woning op loop/fietsafstand van o.a. basisschool, sportfaciliteiten, supermarkt, openbaar vervoer (bus & trein) en het moderne Multifunctioneel Centrum (MFC) waarin o.a. kinderopvang, huisarts en peuterspeelzaal zijn gehuisvest.

Het geheel is gelegen op een royale kavel van 709 m² eigen grond en op eigen erf is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Het dorp Noardburgum (Noordbergum) is een vriendelijk dorp in de Friese gemeente Tytsjerksteradiel. Deze gemeente kent een fraai, afwisselend landschap. Zo vindt u er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten.

Noardburgum is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen (Centrale As, de Haak, nieuwe N381) naar onder andere Dokkum, Leeuwarden en Drachten. Noardburgum ligt tussen een tweetal jachthavens in (Kuikhorne en Zwartkruis) die in open verbinding met de Friese meren staan: het Bergumermeer en het Lauwersmeer liggen slechts op enkele kilometers afstand.

Begane grond: voor-entree, ruime hal met plavuizenvloer en voldoende ruimte voor eventueel plaatsen vaste trap naar verdieping, zonnige woonkamer met PVC vloer (met comfortabele vloerverwarming), ruim vrij zicht in de straat, brede schuifpui en sfeervolle gashaard, open keuken met PVC vloer (met comfortabele vloerverwarming), ruime kelder en nette lichte U-opstelling met veel bergruimte en diverse inbouwapparatuur, gang met plavuizenvloer, 3 slaapkamers met moderne PVC vloer waarvan 1 met vaste kastenwand, modern vrijhangend toilet met fonteintje, moderne badkamer met inloopdouche en badkamermeubel, bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, schuiftrap naar verdieping en doorgang naar ruime garage.

1e verdieping: overloop, (slaap)kamer, royale hobbyruimte met c.v.-opstelling, groot dakraam en veel bergruimte, bergkamer/zolder.

€ 385.000 Kosten koper

Castorweg 54
LEEUWARDEN

kantoorruimte, bestaande bouw

Bouwjaar2002

Op bedrijventerrein “De Hemrik” bieden wij in representatief hoekkantoorpand twee fraaie kantoor/praktijkruimtes van respectievelijk ca. 37 m² (begane grond) en ca. 95 m² (verdieping) te huur aan. De twee ruimtes zijn in zijn geheel als ook afzonderlijk van elkaar te huur.

Het pand is gelegen aan het begin van een reeks bedrijfsunits en is voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas en beschikt over 3 eigen parkeerplaatsen.

De bereikbaarheid nabij uitvalswegen richting Heerenveen en Drachten is goed te noemen.

Indeling
Begane grond: gezamenlijke entree, gezamenlijke hal met plavuizenvloer, trapopgang en vrijdragend toilet met fonteintje, kantoor/praktijkruimte van ca. 37 m² met nette pantry en systeemplafond met inbouwverlichting.

1e verdieping: wacht/kantoorruimte, keuken (ca. 5 m²) met nette praktische opstelling, praktijk/kantoorruimte (nu in gebruik als fitnessruimte). De huidige fitnessruimte kan ook weer eenvoudig worden samengevoegd met de wacht/kantoorruimte zodat er één grote ruimte van ca. 90 m² ontstaat.

Huurprijs en voorwaarden

Voor beide ruimtes samen: € 850,- per maand (excl. kosten gas/water/elektra).

Ruimte op de begane grond (ca. 37 m²): € 300,- per maand (excl. kosten gas/water/elektra).

Ruimte op de verdieping (ca. 95 m²): € 600,- per maand (excl. kosten gas/water/elektra).

Minimale huurperiode bedraagt 1 jaar. Aanvaarding in overleg. Waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 1 maand huur.

€ 300 p/m

De Haven 1
FEANWÂLDEN

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte760 m² Woning oppervlakte127 m² Bouwjaar1975

Op fraaie locatie in “hartje” centrum Feanwâlden vindt u deze levensloopbestendige vrijstaande woning met o.a. zicht op de “Feanwâldster Feart”, ruime garage en zonnige tuin op het zuidwesten.

De “Feanwâldster Feart” staat in open verbinding met de unieke natuur- en recreatiegebieden "De Houtwiel" en "It Bûtenfjild".

In 2011 is de benedenverdieping van deze degelijk en traditioneel gebouwde woning geheel gemoderniseerd en levensloopbestendig ingericht waardoor de woning nu voor vele doelgroepen geschikt is.

Verder is de woning altijd keurig onderhouden en in 2022 nog vakkundig buitenom geschilderd. De muren zijn na geïsoleerd, er is grotendeels sprake van (deels HR++) isolatieglas en verwarming geschiedt door middel van een HR combiketel.

Alle voorzieningen zoals winkels, huisartsen, fysiotherapeuten, sportfaciliteiten, openbaar vervoer (trein & bus), scholen, kinderopvang etc. bevinden zich op loopafstand.

De ruime stenen garage (ca. 40 m²) is in spouwmuren opgetrokken en voorzien van een grote zolder.

Rondom de woning heeft men de beschikking over een zonnige en privacy volle tuin met meerdere terrassen en groen/speelveld. Door de ligging op het zuidwesten kunt u hier volop van het zonnetje genieten!

Het geheel is gelegen op een royale kavel van ca. 760 m² eigen grond en op eigen erf is ruim voldoende parkeergelegenheid met ruimte voor bijvoorbeeld het stallen van een caravan of camper.

Feanwâlden betreft een dorp gelegen in de prachtige Friese Wouden aan klein vaarwater en de spoorlijn Leeuwarden-Groningen. Binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen en binnen 15 treinminuten Leeuwarden. Dokkum ligt op ca. 15 autominuten afstand.

Feanwâlden is verder gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen (Centrale As, de Haak, nieuwe N381) naar onder andere Dokkum, Leeuwarden en Drachten.

Begane grond: zij-entree, ruime hal met plavuizenvloer en vide, modern vrijdragend toilet met fonteintje, royale moderne badkamer met douche, badkamermeubel met dubbele wastafel en vaste kast, slaapkamer met vaste kasten, zonnige woonkamer met laminaatvloer en ruim zicht over Feanwâldster Feart en gemeentelijk groen, eetkeuken met laminaatvloer, schuifpui en moderne hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur.

1e verdieping: overloop met vide, 2 royale slaapkamers waarvan 1 met bergruimte en 1 met vaste kastenwand en c.v.-opstelling, eenvoudige doch nette tweede badkamer met douche, wastafel en toilet.

€ 399.000 Kosten koper

Gerniersstrjitte 7
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte1642 m² Woning oppervlakte225 m² Bouwjaar2000

Royaal, hoogwaardig, gunstige ligging en vrij groen uitzicht! Vier belangrijke eigenschappen van deze moderne vrijstaande villa met vrij groen uitzicht, kantoor aan huis, ruime garage en diepe zonnige tuin gelegen op privacy volle locatie centraal in Burgum.

Op een fraaie locatie grenzend aan gemeentelijk groen bevindt zich deze in 2000 degelijk en duurzaam gebouwde woning. Bij de bouw is door de eigenaren gekozen voor hoogwaardige afwerking kenmerkend door o.a. luxe binnendeuren, airco in gehele woning, (deels) Venetiaans stucwerk, strakke plafonds, fraaie visgraad parketvloer in de living, zonnepanelen en inbouw haard met marmerenschouw etc..

Deze luxe woning met een woonoppervlakte van ca. 225 m² is centraal in het dorp gelegen in een rustige, groene en kindvriendelijke omgeving. Op loop c.q. fietsafstand vindt je vele voorzieningen waaronder het winkelcentrum, scholen, kinderopvang, openbaar vervoer en sportfaciliteiten. Je kunt hier met je gezin genieten van veel wooncomfort. Het geheel leent zich ook uitstekend voor de combinatie van wonen en werken!

Het betreft een uiterst comfortabele en uitstekend onderhouden woning gesitueerd op een diepe ruime kavel van 1642 m² eigen grond.

Rondom de woning bevindt zich een zonnige tuin met volop privacy. De tuin grenst zowel aan de achter- als zijkant aan gemeentelijk groen. Men heeft hier de beschikking over diverse (zonne)terrassen, praktische houten berging, sfeervol tuinhuis(je) en diverse fruitbomen. De brede en lange oprit biedt volop parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het isolatiepakket van de woning is uitstekend en de woning is eveneens voorzien van zonnepanelen en een energielabel A! Daarnaast is het huidige verwarmingssysteem (luchtverwarming) geschikt voor het eventueel plaatsen van een warmtepomp.

Deze woning biedt een unieke combinatie van rust, ruimte en wooncomfort zowel binnen als buiten!

Begane grond: zij-entree, ruime hal met natuurstenen (granieten) plavuizenvloer en vide, luxe vrijdragend toilet met fonteintje, royale en zonnige living van maar liefs ca. 78 m² met prachtige visgraat parketvloer, inbouw haardpartij met marmeren schouw en brede schuifpui naar terras, schuifdeuren naar eetkeuken met natuurstenen (granieten) plavuizenvloer (v.v. elektrische vloerverwarming) en luxe u-opstelling v.v. duurzaam granietenblad, veel kastruimte en diverse inbouwapparatuur, ruime bijkeuken met natuurstenen (granieten) plavuizenvloer, witgoed-aansluiting, wastafel, tuindeur/achter-entree en doorgang naar ruime, centraal verwarmde en geïsoleerde garage van ca. 30 m² met elektrische garagedeur, separate loopdeur, praktische krasbestendige lambrisering, vaste kasten en betegelde vloer.

1e verdieping: overloop met vide en technische ruimte, zeer royale slaapkamer aan de voorzijde (ca. 35 m²) met zonnige dakterras en mogelijkheid tot splitsen in 2 (ruime) slaapkamers, luxe en ruime badkamer met stoomdouche, (whirlpool)ligbad, vrijdragend toilet en dubbele wastafel, 2 ruime slaapkamers aan de achterzijde waarvan één met groot dakterras (ca. 40 m²).

2e verdieping: vaste trap naar overloop, 4e slaapkamer met wastafelmeubel, vaste (boeken)kast en groot dakraam, bergzolder met toilet voorziening.

€ 848.000 Kosten koper

Lytse Buorren 27 a
GARYP

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte378 m² Woning oppervlakte101 m² Bouwjaar1958

Op goede woonstand centraal in het dorp bevindt zich deze goed onderhouden en karaktervolle vrijstaande woning met o.a. ruime stenen garage (spouwmuren) en zonnige privacy volle achtertuin.

De woning is in 1958 degelijk en traditioneel gebouwd en in 1982 aan de achterzijde vergroot met een tuinkamer. Nadien is het geheel zowel intern als extern altijd keurig onderhouden. Alle kozijnen zijn in de loop der jaren vernieuwd en voorzien van isolatieglas (deels HR++), de goten zijn vervangen door duurzaam en onderhoudsarm kunststof en de spouwmuren zijn na geïsoleerd.

Op loop/fietsafstand vind je alle dorpsvoorzieningen zoals bijvoorbeeld basisonderwijs, kinderopvang, enkele winkels, openbaar vervoer en sportfaciliteiten (waaronder openlucht zwembad) etc..

De energielasten van deze woning zijn door goede na isolatie betaalbaar te noemen (gasverbruik ca. bedraagt op dit moment rond de 1000 m³ p/jr).

Aan de achterzijde heb je de beschikking over een zonnige, privacy volle en onderhoudsvriendelijke tuin op het zuidwesten met meerdere terrassen en praktische houten berging. Je kunt hier volop van het zonnetje genieten!

De brede en lange oprit biedt ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf, de kavel meet 378 m² eigen grond.

Garyp is een dorp aan de rand van de Wâlden (het Woudengebied). Het ligt prachtig centraal in de provincie tussen Leeuwarden en Drachten. Openbaar vervoer is net buiten het dorp, aan de N31 (Wâldwei), waar een bus tussen Drachten en Leeuwarden rijdt. Er is ruim aanbod in allerlei voorzieningen zoals: supermarkt (Spar), basisschool, (sport) verenigingen, zwembad etc.. Burgum ligt slechts op ca. 5 autominuten van Garyp evenals het watersportdorp Earnewâld en natuurgebied “de Âlde Feanen”.

Begane grond: voor-entree, ruime hal met kelder, vrijdragend toilet, zonnige woonkamer met sfeervol balkenplafond en massief eiken vloerdelen, gesloten keuken met nette lichte opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, tuinkamer met kunststof schuifpui, c.v.-kast, witgoed-aansluiting en achter-entree.

1e verdieping: overloop met vaste kasten, 3 slaapkamers waarvan achterste slaapkamer is opgedeeld in twee (slaap)kamers met beiden een vaste kast, nette compacte badkamer met douche en wastafel(tje).

2e verdieping: vlizotrap naar bergzolder.

€ 312.500 Kosten koper

Wedzebuorren 5
TWIJZEL

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte1725 m² Woning oppervlakte194 m² Bouwjaar1988

Aan de rand van het dorp doch centraal en nabij de dorpsvoorzieningen bevindt zich deze degelijk en luxe gebouwde woning met o.a. royale dubbele garage met paardenboxen en optioneel mogelijkheid voor bijkopen van groot perceel weiland (totaal 28.445 m² incl. huisperceel). Je kunt hier royaal en vrij wonen!

Vanuit de woning loop je zo door naar de royale vrijstaande dubbele garage met grote zolder, overkapping en onder meer een viertal paardenboxen. Deze garage/schuur meet ca. 110 m² op de begane grond en is uitermate geschikt voor houden paarden, uitoefenen hobby’s, realiseren Bêd & Brochje (B&B) of gebruik als bijvoorbeeld opslag- of werkruimte. Elke paardenliefhebber en hobbyist droomt van z’n ruime schuur!

Daarnaast leent de garage/schuur zich ook uitstekend voor bijvoorbeeld kangoeroe woning of bedrijvigheid aan huis (na verkregen toestemming gemeente).

De woning is voorzien van isolatieglas (deels), vloer-, muur- en dakisolatie en verwarming geschiedt door middel van een HR combiketel i.c.m. vloerverwarming. Intern is de woning gedateerd waardoor modernisering veelal wenselijk zal zijn. Zowel het buitenschilderwerk als enig houtwerk verdienen eveneens wat aandacht en liefde.

Rondom heeft men de beschikking over een zonnige ruime tuin met meerdere zonneterrassen, volop parkeergelegenheid en praktische tweede inrit aan de oostzijde van het perceel. De huiskavel meet 1.725 m² en het bij te kopen perceel weiland heeft een oppervlakte van maar liefs 26.720 m². Dit weiland is via toegangspad (recht van overpad) vanaf het eigen achtererf bereikbaar.

De woning is gelegen aan ventweg van de provinciale weg N355, nabij o.a. natuurgebieden, vele wandel- en fietspaden, openbaar vervoer, school, huisarts en dorpscafé.

Alle dorpsvoorzieningen die Twijzel en het nabij gelegen dorp Buitenpost biedt bevinden zich op fietsafstand van de woning.

Twijzel is een goed bereikbaar en levendig dorp gelegen in de Fryske Wâlden, nabij de grote dorpen Buitenpost, Surhuisterveen, Burgum en Drachten. Drachten bereik je binnen ca. 15 autominuten en Leeuwarden en Groningen binnen ca. 30 autominuten. Buitenpost ligt aan de spoorlijn Leeuwarden-Groningen.
Kom kijken en laat u verrassen door de ruimte en sfeer!

Begane grond: zij-entree, ruime hal, sfeervolle en zonnige woonkamer met houtkachel, woonkeuken met uitgebreide opstelling v.v. enige inbouwapparatuur, achter- c.q. tuinkamer met tuindeuren, hal met achter-entree, gang met tuindeur en plavuizenvloer, vrijdragend toilet met fonteintje.
De begane grond is grotendeels voorzien van sfeervolle balkenplafonds en duurzame marmerenvloeren in combinatie met comfortabele vloerverwarming.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers met bergruimte, badkamer met dakkapel, ligbad, toilet en wastafelmeubel, tussenkamer met bergruimte en witgoed-aansluitingen, ruime slaapkamer met vaste kastenwand, wastafel en toegang tot balkon.

2e verdieping: vlizotrap naar bergzolder.

€ 675.000 Kosten koper

Rijksstraatweg 91
HURDEGARYP

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte740 m² Woning oppervlakte165 m² Bouwjaar1950

Zoek je een royaal vrijstaand woonhuis met zonnige ruime tuin en landelijk vrij uitzicht? Dan is dit je kans!

Op fraaie locatie, aan de rand van het dorp met aan de achterzijde vrij uitzicht over landerijen bevindt zich deze royale uitgebouwde vrijstaande woning met een woonoppervlak van maar liefst ca. 165 m²!

Aan de achterzijde heeft men de beschikking over een diepe en privacy biedende achtertuin met meerdere terrassen en stenen berging. De meer dan 40 meter diepe achtertuin grenzend aan een perceel weiland, je kunt hier volop van de zon en het landelijke uitzicht genieten!

De nog te renoveren, moderniseren en verduurzamen woning kan met behoud van karakter naar eigen smaak worden ingericht zodat er een comfortabele (tuingerichte) woning ontstaat. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een recente HRE c.v.-combiketel van 2022. De woning is verder extern goed onderhouden en grotendeels voorzien van isolatieglas. Het buitenschilderwerk is in 2020 uitgevoerd.

Naast de woning is aan beide zijden ruimte voor het realiseren van parkeergelegenheid waarna men meerdere auto’s op eigen erf kan parkeren. De ruime kavel meet 740 m² eigen grond.

Deze in 1950 zeer degelijk gebouwde woning is oorspronkelijk gebouwd als bankkantoor met een woonruimte en nadien nog jaren gebruikt voor dubbele bewoning. In de ’70 jaren is de woning aan de achterzijde uitgebouwd en werd de laatste jaren bewoond als eengezinswoning. Door de royale omvang leent de woning zich uitstekend voor bijvoorbeeld kantoor- of praktijkruimte aan huis.

Het geheel is op een goede locatie gelegen centraal in het dorp en in een ruim opgezette straat. Op loop- en fietsafstand vind je o.a. scholen (basis- en voortgezet onderwijs), winkels, uitstekend openbaar vervoer (o.a. treinstation), kinderopvang/BSO, sportfaciliteiten etc..

Kom kijken en laat je verrassen door de ruimte en de vrije ligging!

Begane grond: voor-entree, hal met kelderkast, toilet, sfeervolle kamer en suite met vaste kasten, suitedeuren en erker, royale woonkamer van ruim 40 m² met houtkachel, hal met zij-entree, woonkeuken met lichte opstelling v.v. enige inbouwapparatuur, bijkeuken met achter-entree, witgoed- en c.v.-ruimte.

1e verdieping: overloop met was- en bergruimte, 4 slaapkamers waarvan 2 met vaste kast(en), lichte badkamer met douche, toilet en wastafel.

2e verdieping: vliering.

€ 275.000 Kosten koper

De Zwette 6
NOARDBURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte3605 m² Woning oppervlakte120 m² Bouwjaar1965

Op fraaie locatie, aan de rand van Feanwâlden met alle voorzieningen inclusief goede trein- en busverbindingen op loop/fietsafstand bevindt zich deze unieke ‘3-in-1 combinatie’ bestaande uit; vrijstaande woning (woonbestemming), separate geïsoleerde bedrijfsloods (bedrijfsbestemming cat. 1 en 2) én royale bouwkavel voor bouwen van je droomwoning. Dit object biedt vele mogelijkheden en is uniek te noemen!

De uitgebouwde vrijstaande woning met ruime stenen garage (ca. 30 m²) en ruim vrij zicht aan de voorzijde is vanaf 2006 grondig gerenoveerd, gemoderniseerd en verduurzaamd. Omstreeks 2012 is over de gehele van de woning een royale achter aanbouw gerealiseerd. Deze modern ingerichte woning is keurig afgewerkt en levensloopbestendig door de aanwezigheid van slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Achter de woning vindt je een mooi zonneterras met onderhoudsarme tuin op het zuiden gesitueerd, hij kun je heerlijk van het zonnetje genieten!

De royale en degelijk gebouwde bedrijfsloods met drietal overheaddeuren, praktische loopdeur, inpandig kantoortje (ca. 10 m²) en geïsoleerde muren en dak meet in totaal ca. 243 m². Door aanwezigheid meerdere overheaddeuren zou je deze loods eventueel ook eenvoudig kunnen splitsen in meerdere units. Het gehele bedrijventerrein is verhard, biedt volop parkeergelegenheid en is goed bruikbaar voor stalling/opslag of bijvoorbeeld presenteren handelswaar.

Bestemming: bedrijventerrein 2 (geschikt voor bedrijven vallende onder de categorieën 1 en 2). De bedrijfsruimte en het bijbehorende buitenterrein zijn geschikt voor vele doeleinden.

De Zwette 10 betreft een onbewoonbare (sloopwaardige) woning welke het beste is te kwalificeren als bouwkavel voor bouw van een vrijstaande woning (woonbestemming). Deze op het zuiden gelegen vrije kavel met naast gelegen klein perceeltje weiland meet 2330 m² eigen grond en grenst aan de twee zijden aan landerijen. Prachtige locatie voor bouwen van je droomwoning!

Bijbouwen van garage en/of ander bijgebouwen is mogelijk en uiteraard ben je vrij in architect- en aannemerskeuze.

Het gehele object (3-in-1 combinatie) is gelegen op een totale kavel van ruim 3600 m² eigen grond.

Kortom een object met vele mogelijkheden op een fraaie locatie! Kom kijken en laat u verrassen door de ruimte en de mogelijkheden!

Omgeving/Ligging
Het geheel is aan de rand van Noardburgum en het buurdorp Feanwâlden gelegen. Alle voorzieningen waaronder trein- en busstation bevinden zich op fietsafstand van de woning. Feanwâlden is gelegen aan de spoorlijn Leeuwarden-Groningen, binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen en binnen 15 treinminuten Leeuwarden.

Noardburgum (Noordbergum) is een vriendelijk dorp in de Friese gemeente Tytsjerksteradiel. Deze gemeente kent een fraai, afwisselend landschap. Zo vindt u er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten. Zo liggen de Noordelijke Friese Wouden bezaaid met de zgn. paardenstoelen (verwijzingsborden) die met elkaar prachtige ruiter- en men routes vormen.

Jachthaven Kuikhorne, die in open verbinding met de Friese meren staat, bevindt zich op fietsafstand.

Feanwalden beschikt over voldoende basisvoorzieningen zoals o.a. scholen, kinderopvang, winkels en openbaar vervoer.

Feanwalden is centraal gelegen in de prachtige Friese Wouden aan (klein) vaarwater. Het haventje van Feanwalden staat in open verbinding met het unieke natuur- en recreatiegebied het Bûtenfjild.

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer en trapkast(je), vrijdragend toilet, lichte woonkamer met laminaatvloer en ruim vrij zicht aan de voorzijde, open uitgebouwde keuken met laminaatvloer, tuindeuren naar zonneterras en moderne opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en granietenblad, hal/achter-portaal met zij-entree en c.v.-kast, nette lichte badkamer met badkamermeubel, douche, 2e vrijdragend toilet en wasmachine-aansluiting, ruime slaapkamer.

Vrijstaande stenen garage grenzend aan bedrijfsloods van ca. 30 m² met zolder.

1e verdieping: overloop met dakkapel, 2 ruime slaapkamers (waarvan 1 met laminaatvloer) met bergruimte, wastafelmeubel en dakkapel.

€ 725.000 Kosten koper

Kloosterkamp 20
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte322 m² Woning oppervlakte150 m² Bouwjaar1973

Een fijne woning voor wie op zoek is naar een rustige wijk, met goede voorzieningen en volop natuur (bos en Bergumermeer) binnen handbereik. Deze verduurzaamde woning van 150 m² ligt aan een groen woonerf, nabij de historische Kloosterlaan. De aangebouwde tuinkamer met badkamer in de achtertuin maakt de woning levensloopbestendig, maar is bijvoorbeeld ook geschikt als speel- of werkkamer.

Het gezellige winkelhart (supermarkten, horeca, Hema, vrijdagmarkt, mode etc.) ligt op 10 minuten loopafstand en vanaf de Kloosterlaan zijn de bosrijke wandelpaden in en rond Burgum snel bereikt.

Overigens ligt Burgum op zo’n 15 kilometer van het levendige Leeuwarden.

Achter de woning is een beschutte tuin, waar gedurende het hele zomerseizoen zonnige en schaduwrijke plekjes zijn te vinden. Dankzij de lommerrijke begroeiing is het een klein vogelparadijsje. De tuinkamer met glazen schuifpui kijkt uit op de tuin en is voorzien van een aangrenzende badkamer. De schuur met overkapping biedt plaats aan fietsen en tuingereedschap.

Het huis is voorzien van vernieuwde onderhoudsarme gevelbekleding, deels kunststof kozijnen en is goed (na)geïsoleerd. Samen met de 9 zonnepanelen (2021) houdt dat de energierekening laag (energielabel C).

In deze buurt gaan privacy en mienskip hand in hand: u vindt hier zowel rust als vriendelijke buren die bereid zijn elkaar de helpende hand toe te steken. De woningen zijn gegroepeerd rond een groene speel- en zitplek waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten. De nabije omgeving biedt volop recreatiemogelijkheden (zwembad, sportschool, wandel-, vaar- en fietsroutes, zwemplekken en havens voor pleziervaart).

De keuken, de badkamer op de verdieping en de vlizotrap zijn aan vernieuwing toe echter de woning zelf verkeert in goede en verduurzaamde staat. Onderhoudswerkzaamheden zijn altijd goed bijgehouden en gedocumenteerd door de vorige bewoners, zodat u zelf na kunt gaan wat er de afgelopen jaren zoal is gebeurd.

Begane grond: zij-entree, ruime hal met parketvloer, toilet met fonteintje, zonnige woonkamer met parketvloer, haard partij en ruim vrij uitzicht, open keuken met nette opstelling v.v. enige inbouwapparatuur, aangebouwde bijkeuken met witgoed-aansluitingen en tuindeur, zijkamer, garage aan de voorzijde, hal met achter-entree, aangebouwde tuinkamer met schuifpui en aangrenzende moderne badkamer met vloerverwarming, inloopdouche, wastafel en vrijdragend toilet.

1e verdieping: overloop met technische ruimte, drie slaapkamers waarvan twee met vaste kasten en één met dakkapel, verouderde badkamer met dakkapel, ligbad/douche, 2e toilet en wastafelmeubel.

De verdieping is voorzien van duurzame kurkvloer.

2e verdieping: vlizotrap naar zolder met veel bergruimte.

€ 365.000 Kosten koper

De Esk 10
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte369 m² Woning oppervlakte122 m² Bouwjaar1987

Op fraaie en privacy volle locatie, aan de rand van Burgum vindt u deze goed onderhouden half vrijstaande woning met o.a. stenen garage en diepe zonnige tuin. Het geheel is gelegen op een ruime en vrije hoekkavel van 369 m² eigen grond.

Aan de achterzijde vind je een fraai aangelegde, diepe en zonnige tuin (ca. 11 x 17 meter) op het zuiden-oosten met veel privacy, meerdere zonneterrassen, afsluitbare achterom en praktische houten berging. De achterzijde van het perceel grenst aan gemeentelijke groen.

De woning is gelegen in een ruim opgezette straat, aan de rand van het dorp, in kindvriendelijke woonwijk aan het Prinses Margriet kanaal met veel groen en wandelpaden. Het uitgebreide winkelcentrum en alle voorzieningen die Burgum biedt zijn gemakkelijk bereikbaar. Zeer nabij de woning vind je een speeltuintje.

Deze keurige en onderhoudsarme woning is in 1987 degelijk en geheel traditioneel gebouwd.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een HR c.v.-combiketel, de begane grond is voorzien van comfortabele vloerverwarming met duurzame recente PVC-vloer. Verder is er sprake van deels nieuwe kunststof kozijnen met HR++ isolatieglas, muur-, vloer- en dakisolatie.

De oprit biedt voldoende parkeergelegenheid evenals de ruim opgezette straat.

Burgum biedt een uitgebreid winkelaanbod, vele sportvoorzieningen, prima openbaar vervoer, voortgezet- en basisonderwijs etc..

Kortom degelijke half vrijstaande gezinswoning met garage en diepe privacy volle tuin op een rustige, kindvriendelijke en gewilde woonstand gelegen!

Begane grond: zij-entree, hal, toilet met fonteintje, zonnige L-vormige woonkamer met (sfeer) gashaard en vrij landelijk uitzicht (via raam zijgevel), half open keuken met moderne hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, ruime uitpandige bijkeuken met witgoed-aansluitingen, achter-entree en doorgang naar stenen garage.

De begane grond vloer is nagenoeg geheel voorzien van moderne duurzame PCV-vloer (2020) met comfortabele vloerverwarming.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer en vaste kast, 3 slaapkamers met laminaatvloer en vaste kast(en), nette en complete badkamer met whirlpool, douche, vrijdragend toilet en badkamermeubel.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met laminaatvloer, berg- en c.v.-ruimte, 4e slaapkamer met laminaatvloer, groot dakraam en bergruimte.

€ 335.000 Kosten koper

Bulthuissingel 12B
BURGUM

Appartement, bestaande bouw

Woning oppervlakte92 m² Bouwjaar2022

Kom heerlijk wonen te Burgum, genieten van de natuur!

Op fraaie groene woonstand op uitstekende locatie in het centrum van Burgum bieden wij twee luxe en royale appartementen te huur aan. Alle denkbare voorzieningen vindt je hier op loopafstand.

Deze energiezuinige en duurzaam gebouwde appartementen met vele extra’s zijn onlangs opgeleverd, verkeren in nieuwstaat en zijn tot in de puntjes afgewerkt.

De zonnige driekamerappartementen bevinden zich op de eerste verdieping en opvallend in het ontwerp zijn de royale dakterrassen gesitueerd op het zuiden. Ieder appartement heeft z’n eigen groot dakterras van ca. 35 m². Daardoor heb je een heerlijke buitenruimte, maar blijft het onderhoud van een tuin je bespaard!

Op eigen terrein heeft elk appartement een (fietsen)berging, parkeerplaats én een carport.

Naast het aanwezige groen kunt je ook genieten van water, want Burgum is aan weerszijden omgeven door water. Niet voor niets zijn de inwoners van Burgum maar wat trots op hun groene dorp ‘tusken wâld en wetter’. Het Friese coulisselandschap geeft het dorp haar smûke karakter.

Leeuwarden, Dokkum, Drachten, Groningen en Heerenveen: De Centrale As brengt je in een mum van tijd naar uw plaats van bestemming. Maar Burgum heeft ook zelf volop voorzieningen in huis. Een sfeervol winkelcentrum, gezellige (sport)verenigingen en horeca om uw vingers bij af te likken.
Kenmerken:
• Nieuwgebouwd met kunststof kozijnen met triple beglazing (HR+++)
• Moderne keuken v.v. vele inbouwapparatuur
• Hoogwaardige isolatieschil met goede kier-/luchtdichting
• Volledige vloerverwarming met pvc vloerbedekking
• Wanden, plafonds en overig schilderwerk strak, neutraal en compleet afgewerkt

Begane grond: Trapopgang naar verdieping; entree, hal/gang, vrijdragend toilet met fonteintje, ruime zonnige woonkamer met brede schuifpui over de volle breedte en open keuken met moderne opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur (totale opp. ruim 42m²), bijkeuken/berging met technische – en
witgoedruimte, moderne badkamer met inloopdouche en badkamermeubel met dubbele wastafel, 2 slaapkamers.

€ 1.350 p/m

Freiahôf 8
FEANWÂLDEN

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte559 m² Woning oppervlakte155 m² Bouwjaar2008

Op rustige en groene locatie aan de rand van Feanwâlden en nabij natuurgebied “It Bûtenfjild” vind je deze onder architectuur ontworpen, levensloopbestendige en energiezuinige vrijstaande woning met o.a. een zonnige tuin op het zuidwesten.

De ruime woning is gelegen op een mooie kavel van 559 m² eigen grond. De zonnige en privacy volle tuin met meerdere zonneterrassen, groen/speelveld en praktische brede achterom (naast garage) is op het zuidwesten gesitueerd waardoor je hier optimaal van de zon kan genieten!

Deze goed onderhouden woning is in 2008 degelijk en traditioneel gebouwd en onder meer geheel voorzien vloerverwarming, twee complete badkamers en 5 ruime slaapkamers. Alle basisvoorzieningen bevinden zich zowel op de begane grond als op de verdieping waardoor deze moderne woning voor vele doelgroepen geschikt is. Daarnaast is de woning optimaal geïsoleerd, geschikt voor installeren warmtepomp en kent lage energielasten mede door gebruik van duurzame energieopwekking door middel van 10 recent geplaatste zonnepanelen (2020).

De inpandige garage meet bijna 20 m² en is geheel geïsoleerd. Op eigen erf is ruim voldoende parkeergelegenheid en naast garage ruimte voor bijvoorbeeld stalen aanhangwagen(tje).

De woning ligt in een gewilde, rustige en kleine woonbuurt, nabij natuurgebied, openbaar vervoer (o.a. treinstation), scholen, winkels, sportfaciliteiten, kinderopvang etc..

Feanwâlden betreft een dorp gelegen in de prachtige Friese Wouden aan klein vaarwater en de spoorlijn Leeuwarden-Groningen. Binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen en binnen 15 treinminuten Leeuwarden. Dokkum ligt op ca. 15 autominuten afstand.

De “Feanwâldster Feart” staat in open verbinding met de unieke natuur- en recreatiegebieden "De Houtwiel" en "It Bûtenfjild".

Feanwâlden is verder gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen (Centrale As, de Haak, nieuwe N381) naar onder andere Dokkum, Leeuwarden en Drachten.

Begane grond: voor-entree, ruime en lichte hal met garderobehoek en doorgang naar geheel geïsoleerde garage met c.v.-opstelling, zij-entree en witgoed-aansluitingen, vrijdragend toilet met fonteintje, zonnige tuingerichte woonkamer met tuindeuren, open keuken met moderne U-opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte, ruime slaapkamer (nu in gebruik als fitnessruimte) met tuindeuren en aangrenzende complete badkamer met ligbad, badkamermeubel met dubbele wastafel, vrijdragend toilet en douche.

De gehele begane grond is voorzien van natuurstenen plavuizenvloer in combinatie met comfortabele vloerverwarming.

1e verdieping: overloop met deur naar royale berging, 4 ruime slaapkamers met toegang tot balkon, tweede complete badkamer met badkamermeubel, ligbad, douche en vrijdragend toilet.

€ 475.000 Kosten koper

Ymkersstrjitte 15
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte267 m² Woning oppervlakte79 m² Bouwjaar1978

Op fraaie en vrije woonstand met aan de voorzijde ruim vrij ‘groen’ zicht in de straat bevindt zich deze geschakelde woning met o.a. slaapkamer en badkamer op de begane grond en diepe en privacy volle achtertuin. De kavel meet maar liefst 267 m² eigen grond.

De woning is goed onderhouden, traditioneel gebouwd en vanaf 2013 grotendeels gemoderniseerd en gerenoveerd. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een recente HR c.v.-combiketel (2019) en verder is de woning voorzien van isolatieglas, dak- en muurisolatie .

De ruime, privacy volle zonnige achtertuin met meerdere terrassen, houten berging, sfeervolle ‘tuinkamer’ en achterom is ca. 23 meter diep waardoor je hier volop van de zon kan genieten!

De woning is gelegen in ruim opgezette straat nabij van het centrum, scholen, openbaar vervoer, sportfaciliteiten (o.a. zwembad) en overige voorzieningen. Alle voorzieningen vind je op loop-/fietsafstand!

Doordat alle basisvoorzieningen zich op de begane grond bevinden is deze eigentijds ingerichte woning zowel voor senioren, (kleinere) gezinnen als starters uitermate geschikt.

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer, gemoderniseerd toilet met fonteintje, woonkamer met laminaatvloer en ruim vrij ‘groen’ zicht in de straat, open keuken met nette functionele opstelling, (ouder)slaapkamer met laminaatvloer met aansluitend moderne badkamer met wastafelmeubel en douche (ook via hal bereikbaar), ruime uitpandige bijkeuken met achter-entree.

1e verdieping: overloop, ruime gerenoveerde slaapkamer met laminaatvloer, groot dakraam en bergruimte, hobby/logeerkamer met laminaatvloer, berg-, witgoed- en technische ruimte met laminaatvloer.

€ 225.000 Kosten koper

De Tunen 15
RYPTSJERK

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte287 m² Woning oppervlakte118 m² Bouwjaar2018

MODERN, DUURZAAM & GASLOOS wonen op fraaie locatie!

Op rustige woonstand in een ruim opgezette straat, bevindt zich deze in nieuwstaat verkerende half vrijstaande woning met o.a. brede luxe garage, praktische carport en zonnige tuin.

Deze moderne woning is in 2018 duurzaam, onderhoudsarm en met hoogwaardige materialen gebouwd en afgewerkt. Alle kozijnen en buitendeuren zijn van kunststof (deels v.v. elektrische screens) en de goten zijn van koper waardoor er geen sprake is van buitenschilderwerk.

Het karakteristieke speelse metselwerk in combinatie met onder meer de uitkragende strakke dakkapel aan de voorzijde zorgen voor een bijzondere en eigentijdse uitstraling van het geheel.

Het geheel is op kindvriendelijk locatie in brede ‘groene’ straat gelegen, aan de voorzijde heb je vrij uitzicht op gemeentelijk groen. Op loop- en fietsafstand vind je de dorpsvoorzieningen en openbaar vervoer (o.a. treinstation).

Deze energiezuinige en gasloze woning evenals de ruime garage zijn geheel voorzien van vloerverwarming en uitstekend geïsoleerd. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een warmtepomp waardoor de energielasten laag zijn.

In de recent aangelegde en zonnige achtertuin met achterom en groot zonneterras kun je heerlijk van het zonnetje genieten. De kavel meet 287 m² eigen grond en op de brede oprit is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Ryptsjerk is een prachtige woonlocatie in het fraaie Friese coulisselandschap, je kunt er genieten van de rust, natuur en ruimte die het dorp je biedt met alle voorzieningen van de stad Leeuwarden binnen handbereik!

De inrichting is neutraal, eigentijds en in nieuwstaat waardoor je deze prachtige woning zo kan betrekken!

Omgeving/Ligging

Ryptsjerk is centraal gelegen nabij uitvalswegen richting Dokkum, Drachten & op steenworp afstand van Leeuwarden. Het dorp ligt in een prachtige, groene omgeving omringt door prachtige natuurgebieden en het nabij gelegen Grikelân & Turkijke (natuurgebied van ca. 16.5 ha groot in de omgeving tusken Oentsjerk & Aldsjerk. Naast een basisschool heeft het dorp een rijk verenigingsleven.

Het dorp is gelegen op fietsafstand van een groot aantal voorzieningen waaronder winkels, scholen, sportfaciliteiten (o.a. openluchtzwembad), openbaar vervoer (o.a. treinstation), het Bos van Ypey, natuurgebied de Grutte Wielen en de golfbaan. De nieuwe bevaarbare sloepenroute geeft een goede bereikbaarheid via het water naar de omliggende natuurgebieden de Grutte Wielen en het Bûtenfjild (it Fryske Gea) en eveneens naar de stad Leeuwarden.

Begane grond: zij-entree, ruime en lichte hal, vrijdragend toilet met fonteintje, zonnige woonkamer met ruim groen zicht in de straat, open keuken met schuifpui en moderne strakke opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met vaste kast, witgoed-aansluitingen en doorgang naar ruime, vloer verwarmde en geheel geïsoleerde garage van ca. 3.80 x 7 meter, praktische carport.

De gehele begane grond is voorzien van moderne en duurzame pvc vloeren i.c.m. comfortabele vloerverwarming.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 slaapkamers met laminaatvloer, moderne luxe badkamer met ruime inloopdouche, vrijdragend toilet en wastafelmeubel.

2e verdieping: vaste trap naar ruime zolder met laminaatvloer, groot dakraam, technische opstelling, veel bergruimte en mogelijkheid voor realiseren van 4e (slaap)kamer.

€ 375.000 Kosten koper

De Lauwers 15
GERKESKLOOSTER

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte186 m² Woning oppervlakte94 m² Bouwjaar1980

Op fraaie en kindvriendelijke locatie in een ruim opgezette straat vind je deze onderhoudsarme en gemoderniseerde woning met o.a. diepe privacy volle tuin en openbaar parkeergelegenheid voor de deur!

Aan de voorzijde is er geen directe inkijk en ruim zicht over de voorgelegen groenstrook en aan de achterzijde is eveneens volop privacy. De achtertuin grenst aan gemeentelijk groen met daarachter open vaarwater (Oude Vaart). Er zijn mogelijkheden voor een ligplaats. Je kunt hier heerlijk wandelen, varen en fietsen.

In de afgelopen jaren is deze betaalbare woning grotendeels gemoderniseerd, gerenoveerd en verduurzaamd. De woning is geheel voorzien van kunststofkozijnen met HR++ beglazing en verder is er sprake van muur- en dakisolatie.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een HR combiketel en de woning beschikt over een groen B energielabel!

De diepe en privacy volle achtertuin is zonnige, onderhoudsvriendelijk en o.a. voorzien van ruime houten berging, strak zonneterras en achterom. De kavel meet 186 m² eigen grond.

Dorp en omgeving

Gerkesklooster is een dorp in de Friese gemeente Achtkarspelen. Het is het westelijke deel van het tweelingdorp Gerkesklooster-Stroobos, de dorpen zijn gelegen aan het Prinses Margriet kanaal. Samen met Stroobos telt het dorp ongeveer 1140 inwoners. Het dorp staat bekend om haar rustige omgeving en is een ideale plek voor mensen welke houden van ruimte en rust. Er zijn een aantal voorzieningen in het dorp zoals een basisschool en diverse sportverenigingen. Op circa 6 km bevindt zich het dorp Buitenpost waar vrijwel alle soorten winkels en voortgezet onderwijs aanwezig zijn. Vanuit Buitenpost is er een treinverbinding van en naar Leeuwarden en Groningen. Verder liggen de dorpen centraal ten opzichte van Groningen en Leeuwarden maar ook Dokkum en Drachten zijn op een 30 minuten te berijden.

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer, toilet met fontein, zonnige Z-vormige woonkamer met laminaatvloer, trapkast en schuifpui, open keuken met laminaatvloer en moderne hoekopstelling (2019) v.v. diverse inbouwapparatuur, ruime inpandige bijkeuken met laminaatvloer, witgoed-aansluitingen en achter-entree.

1e verdieping: 1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers met laminaatvloer, nette badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel.

2e verdieping: vlizotrap naar ruime bergzolder.

€ 195.000 Kosten koper
1 - 18 van de 31