1 - 18 van de 31

Stinswei 9
FEANWÂLDEN

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte355 m² Woning oppervlakte115 m² Bouwjaar1928

Op fraaie en vrije woonstand nabij het centrum van Feanwâlden bevindt zich deze markante en karaktervolle vrijstaande woning genaamd ‘Sans Souci’, het Franse woord voor ‘zorgeloos’. Zorgeloos wonen, genieten van de onderhoudsvrije achtertuin en heerlijke beschutte overkapping voor de wat killere dagen……een droom die nu werkelijkheid kan worden.

In 1928 is deze goed onderhouden woning gebouwd en in de loop der jaren (vanaf 1993) met behoud van karakter gerenoveerd, gemoderniseerd en verduurzaamd.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een HR Nefit combiketel en duurzame pelletkachel in de woonkamer. Verder is de woning voorzien van deels HR++ beglazing, muur- en dakisolatie en 10 zonnepanelen voor duurzame energieopwekking.

Het buitenschilderwerk is in 2018 uitgevoerd en het binnenwerk (deels) in 2020 waardoor men de woning zonder klussen kan betrekken! Het geheel is modern en sfeervol ingericht.

Door de vrije ligging op een mooie beschutte hoekkavel in ruim opgezette groene straat heeft men geen inkijk in de woning als in de tuin. De kavel meet 355 m² eigen grond en biedt ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

De zonnige, beschutte en onderhoudsvriendelijke tuin met houten garage biedt veel privacy en is o.a. voorzien van groot terras, prieeltje en sfeervolle recent gebouwde veranda. Deze ruime veranda met houtkachel is afsluitbaar waardoor men hier het hele jaar van het ‘buitengevoel’ kan genieten! Om nog meer te relaxen is er voor de liefhebber een overdekte jacuzzi ter overname aanwezig.

Alle voorzieningen zoals winkels, scholen, artsen, fysiotherapeuten, kinderopvang, sportfaciliteiten, openbaar vervoer (trein & bus), natuurgebied “It Bûtenfjild” etc. bevinden zich op loop/fietsafstand.

Feanwâlden betreft een dorp gelegen in de prachtige Friese Wouden aan klein vaarwater en de spoorlijn Leeuwarden-Groningen. De “Feanwâldster Feart” staat in open verbinding met het unieke natuur- en recreatiegebied het Bûtenfjild. Feanwâlden is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen (Centrale As, de Haak, nieuwe N381) naar onder andere Dokkum, Leeuwarden en Drachten.

Feanwâlden beschikt over voldoende basisvoorzieningen zoals o.a. scholen, kinderopvang, winkelcentrum en openbaar vervoer. Feanwâlden is gelegen aan de spoorlijn Leeuwarden-Groningen, binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen en binnen 15 treinminuten Leeuwarden. Dokkum is binnen ca. 15 autominuten te bereiken.

Kortom: een karaktervolle en betaalbare vrijstaande woning op fraaie woonstand!

Begane grond: voor-entree, hal/gang met laminaatvloer en kelder, sfeervolle woonkamer met laminaatvloer, erker, pelletkachel en tuindeuren, keuken met laminaatvloer en moderne opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte, bijkeuken met witgoed-aansluitingen, achter-entree en c.v.-opstelling, lichte badkamer met douche, vrijdragend toilet en wastafelmeubel.

1e verdieping: overloop met inloopkast, 4 slaapkamers waarvan 1 met vaste kasten.

€ 265.000 Kosten koper

De Koarte Baan 14
HURDEGARYP

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte219 m² Woning oppervlakte101 m² Bouwjaar1999

Op rustige en kindvriendelijke locatie, nabij het centrum, scholen, sportfaciliteiten, kinderopvang, openbaar vervoer (o.a. treinstation) en overige voorzieningen bevindt zich deze half vrijstaande woning met o.a. aangebouwde garage, uitpandige bijkeuken en zonnige tuin.

Zowel aan de voor- als achterzijde heeft men geen inkijk en daardoor veel privacy binnen en buiten!

In 1999 is deze woning degelijk en onderhoudsarm gebouwd en nadien altijd zeer netjes onderhouden. Het buitenschilderwerk is in 2018 uitgevoerd en de dakbedekkingen van de bijkeuken en garage zijn toen eveneens vernieuwd.

Verwarming geschiedt door middel van een c.v.-combiketel. Verder is de woning is geheel voorzien van isolatieglas, muur-, vloer- en dakisolatie en beschikt over groen A-energielabel!

Aan de voorzijde heeft men de beschikking over een brede oprit met ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De zonnige, onderhoudsarme en privacy volle achtertuin met praktische berging en brede afsluitbare achterom is gesitueerd op het westen. Eigen grond 219 m².

Begane grond: zij-entree, hal met plavuizenvloer, vernieuwd toilet met fonteintje, L-vormige woonkamer met laminaatvloer en trapkast, open keuken met laminaatvloer en nette lichte hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, uitpandige bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, tuindeur en doorgang naar stenen garage.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, keurig nette en lichte badkamer met douche, 2e toilet, wastafel en designradiator.

2e verdieping: vaste trap naar ruime zolder met groot dakraam, mogelijkheid tot realiseren 4e slaapkamer en berg- en c.v.- en ruimte.

€ 200.000 Kosten koper

Hanenburg 29
TYTSJERK

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte428 m² Woning oppervlakte110 m² Bouwjaar1959

Op rustige en kindvriendelijke woonstand bevindt zich deze betaalbare hoekwoning op ruime kavel met o.a. achter- en zij-aanbouw en zonnige tuin. Alle basisvoorzieningen bevinden zich op de begane grond waardoor de woning geschikt is voor vele doelgroepen.

Deze deels gerenoveerd woning wordt verwarmd door middel van een recente HR c.v.-combiketel van 2015 en is grotendeels voorzien van duurzame en onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen.

Aan de achterzijde heeft men de beschikking over een zonnige en beschutte achtertuin (ca. 17 m. diep) met achterom, een tweetal bergingen en sfeervolle verwarmde ‘buitenkamer’ c.q. ‘mancave’. Het geheel is gelegen op een ruime kavel van 428 m² eigen grond.

De woning is gelegen op loop-/fietsafstand van een groot aantal voorzieningen waaronder scholen, sportfaciliteiten, openbaar vervoer, het Bos Ypey, natuurgebied de Grutte Wielen, golfbaan en slechts op 10 autominuten van het centrum van Leeuwarden!

Kortom: een nette hoekwoning voor een betaalbare prijs!

De verkoop van deze woning zal starten op donderdag 28 mei a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, de tweede kijkdag zal zijn op donderdag 4 juni a.s., informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: voor-entree, hal, toilet, zonnige woonkamer met laminaatvloer, keuken met laminaatvloer, kelder, witgoed-aansluitingen, c.v.-opstelling en achter-entree. Vanuit woonkamer doorgang naar zij-aanbouw alwaar een ruime (2-persoons) slaapkamer met laminaatvloer en aangrenzende nette badkamer met inloopdouche, wastafel, 2e toilet en designradiator.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer en vaste kast, 3 slaapkamers met laminaatvloer waarvan 1 met vaste kast, eenvoudige badkamer met douche en wastafel.

2e verdieping: schuiftrap naar zolderberging.

€ 169.500 Kosten koper

Burgemeester van Panhuyslaan 21
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte179 m² Woning oppervlakte98 m² Bouwjaar1976

Op aantrekkelijke, groene en kindvriendelijke woonstand gelegen sfeervolle woning met zonnige achtertuin met houten berging.

Deze vrij gelegen woning grenst aan de achterzijde aan een gemeentelijk bosschage met parkeerterrein en aan de voorzijde aan een voetpad, waardoor men veel privacy heeft.

De woning is voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd door middel van een HR CV combiketel (huurketel).

Alle voorzieningen zoals scholen, winkels, artsen, fysiotherapeuten, kinderopvang, sportfaciliteiten, openbaar vervoer etc.. bevinden zich op loop/fietsafstand. Nabij de woning vindt men voor de kleintjes een speelveld.

De zonnige onderhoudsvriendelijke achtertuin is op het zuiden gesitueerd waardoor men hier optimaal van de zon kan genieten! De ruime kavel meet 179 m² eigen grond.

Kortom: een prima starters woning op goede locatie voor een betaalbare prijs!

Begane grond: voor-entree, hal met garderobekast , toilet met fonteintje, speelse woonkamer met verlaging naar achterkamer met open keuken in hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, ruime bijkeuken met plavuizenvloer, witgoedaansluitingen, c.v.-opstelling, vaste kast en achter-entree. De woonkamer, keuken en hal is voorzien van een nieuwe laminaatvloer.

1e verdieping: 1e verdieping: overloop met laminaatvloer, vaste kast en bergzoldertje, 3 slaapkamers met laminaatvloer waarvan 1 met vaste kasten en 1 met bergruimte en open bedstede, eenvoudige lichte badkamer met douche en wastafel.

2e verdieping: klein bergzoldertje.

€ 165.000 Kosten koper

Johanneswâld 11
FEANWÂLDEN

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte470 m² Woning oppervlakte130 m² Bouwjaar1992

Gezocht: Inruil koopwoning te Feanwâlden (gezinswoning met ‘kleinere’ tuin)!

Op fraaie en rustige locatie nabij de natuur- en recreatiegebieden "De Houtwiel" en "It Bûtenfjild" vindt u deze goed onderhouden vrijstaande woning met o.a. ruime garage en zonnige privacy volle tuin.

Deze degelijke woning is in 1992 traditioneel gebouwd, geheel geïsoleerd en wordt verwarmd door middel van een HR- c.v.-combiketel van ca. 2014 (Nefit). In de afgelopen jaren is de woning grotendeels gemoderniseerd en modern ingericht.

In 2019 is de gehele woning voorzien van HR++ beglazing en zijn alle buitendeuren (met kozijnen) alsmede de schuifpui vervangen door hoogwaardig duurzaam kunststof. Er is sprake van sprake van zeer lage energielasten mede door gebruikmaking van duurzame energieopwekking door middel van een 18 tal zonnepanelen (2016)!

Het geheel is gelegen op een vrije kavel van 470 m² eigen grond. De fraai aangelegde, zonnige en onderhoudsvriendelijke achtertuin beschikt over meerdere terrassen, een overkapping/veranda en afsluitbare achterom. In de tuin bevindt zich verder nog een ruime praktisch houten schuur (2015).

De woning bevindt zich op kindvriendelijke woonstand, nabij speelveld(tjes), openbaar vervoer (o.a. treinstation), scholen, winkels, sportfaciliteiten, kinderopvang etc..

Feanwâlden betreft een dorp gelegen in de prachtige Friese Wouden aan klein vaarwater en de spoorlijn Leeuwarden-Groningen. De “Feanwâldster Feart” staat in open verbinding met de unieke natuur- en recreatiegebieden "De Houtwiel" en "It Bûtenfjild".

Feanwâlden is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen (Centrale As, de Haak, nieuwe N381) naar onder andere Dokkum, Leeuwarden en Drachten.

Begane grond: .: voor-entree, hal met plavuizenvloer, modern vrijdragend toilet met fonteintje, L-vormige woonkamer met massief eiken vloer en brede kunststof schuifpui, open keuken met massief eiken vloer en moderne strakke opstelling v.v. natuurstenen blad, diverse inbouwapparatuur en Quooker-kraan, uitpandige ruime bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, spoelbakje, c.v.-opstelling, achter-entree en doorgang naar ruime stenen garage van ca. 28 m² met vernieuwde elektrische garagedeur met loopdeur.

1e verdieping: overloop met vaste (inloop)kast, 3 slaapkamers, complete en ruime badkamer met dakkapel, douche, whirlpool, vrijdragend toilet, badkamermeubel met dubbele wastafel, designradiator en vloerverwarming.

2e verdieping: vlizotrap naar zolder.

€ 365.000 Kosten koper

Bjirkewei 73
TWIJZELERHEIDE

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte1157 m² Woning oppervlakte130 m² Bouwjaar1937

Zoek je een nog naar eigen smaak te moderniseren karaktervolle woning met veel leefruimte en een heerlijke ruime tuin? Dan is dit je kans!

Het pand heeft de bestemming ‘woondoeleinden’ en is daardoor geschikt voor wonen en/of wonen in combinatie met beroep/bedrijf aan huis. Tot een aantal jaren geleden was het pand altijd in gebruik als slagerij met winkel en woonhuis en meet maar liefst bijna 160 m² (woon)oppervlak!

Aan de achterzijde beschikt men over een royale en zonnige tuin op het zuiden met o.a. een stenen berging en houten garage. Door de zuidelijke ligging kan je hier volop van de zon genieten! De ruime kavel meet 1157 m² eigen grond en de lange oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

De woning is in 1937 gebouwd en voorzien van een recente c.v.-installatie en deels isolatieglas. Renovatie en modernisering zal veelal wenselijk echter zeker de moeite waard!

Deze karaktervolle woning dien je met eigen ogen te zien! Laat je verrassen door de ruimte en vele mogelijkheden die deze woning te bieden heeft.
Het geheel is gelegen op mooie en goede woonstand centraal in het dorp nabij de dorpsvoorzieningen. Op loopafstand bevinden zich basisscholen, diverse winkels en openbaar vervoer (trein- en busverbinding). Op fietsafstand bevindt zich o.a. het uitgebreide winkelcentrum van De Westereen en vele sportfaciliteiten zoals zwembad, voetbal, tennis, fitness etc..

Begane grond: voor-entree, halletje, voormalige winkelruimte (nu in gebruik als slaapkamer), woon/voorkamer met vaste kast, eetkamer met eenvoudige opstelling en (kelder)kast, gang, voormalige winkelruimte met oude koelcel, ruime berging met achter-entree, bijkeuken/berging met c.v.-opstelling, witgoed-aansluitingen en tuindeur, toilet, eenvoudige douche met wastafel.

1e verdieping: ruime overloop met bergruimte, 4 eenvoudige slaapkamers waarvan 1 met vaste kast en 1 met deur naar platdak en vaste kast.

2e verdieping: luik naar ruime vliering.

€ 225.000 Kosten koper

De Poel 2
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte712 m² Woning oppervlakte145 m² Bouwjaar1971

Op fraaie hoeklocatie, in een ruim opgezette straat gelegen vrijstaande woning met o.a. garage en zonnige ruime tuin die veel privacy biedt.

Deze zeer goed onderhouden woning is onder architectuur gebouwd en in de loop der jaren met hoogwaardige materialen vakkundig gerenoveerd en gemoderniseerd. De gevelbekleding en het dak zijn vervangen door onderhoudsarme duurzame, nieuwe leien en het buitenschilderwerk is van 2018/2019.

Verwarming geschiedt door middel van een Brink Elan heteluchtketel in combinatie met een HRE Intergas combiketel (2018). Verder is er sprake van goede (na)isolatie toepassingen, de woning is voorzien van isolatieglas, dak-, kruipruimte- en muurisolatie en beschikt over het groene B energielabel!

Rondom de woning heeft men de beschikking over een fraai aangelegde, ruime, zonnige tuin met veel privacy en meerdere terrassen en een overkapping voor (hout)opslag. De tuin is gesitueerd op het zuidwesten, u kunt hier volop van de zon genieten! De lange oprit biedt ruim voldoende
parkeergelegenheid op eigen erf alsmede mogelijkheden voor bijvoorbeeld het stallen van een camper of caravan. Het geheel is gelegen op een royale kavel van 712 m² eigen grond.

De woning bevindt zich aan een ruim opgezette straat aan de rand van het dorp doch nabij vele voorzieningen zoals openbaar vervoer, scholen voor basis- en voortgezet onderwijs, uitgebreid winkel- en horeca-aanbod, sportfaciliteiten, kinderopvang, bibliotheek etc..

Begane grond: zij-entree, ruime hal met eiken parketvloer en garderobe, vrijdragend toilet en fonteintje, zonnige en sfeervolle woonkamer met eiken parketvloer, tuindeur en rookkanaal (houtkachel), werk/slaapkamer met eiken parketvloer, eetkeuken met plavuizenvloer en moderne hoekopstelling v.v. kwaliteits-inbouwapparatuur en natuurstenen blad, bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, spoelbak, achter-entree en technische ruimte, ruime L-vormige, extra hoge garage met separate loopdeur.

1e verdieping: ruime overloop met vide, dakkapel en laminaatvloer, 4 slaapkamers met laminaatvloer waarvan 2 met kastenwanden, 1 met bergruimte en wastafel en 1 met dakkapel, nette lichte badkamer met wastafel, douche, 2e toilet en bad.

2e verdieping: schuiftrap naar zolderberging.

€ 385.000 Kosten koper

De Esk 23
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte588 m² Woning oppervlakte125 m² Bouwjaar1987

Op rustige en groene locatie, aan de rand van Burgum ligt deze keurig onderhouden vrijstaande woning met aangebouwde stenen garage en ruime zonnige, privacy volle achtertuin.

De woning is in 1987 degelijk en traditioneel gebouwd en in de afgelopen jaren grotendeels gemoderniseerd waardoor men deze woning zonder klussen kan betrekken!

Er is sprake van een groen B energielabel en lage energielasten door goede vloer-, muur- en dakisolatie alsmede (deels) HR ++ isolatieglas.

Het geheel is gelegen op een ruime kavel van bijna 600 m², omringd door veel opgaand groen, aan de achterzijde grenzend aan watergang en gemeentelijk groen waardoor er een optimale privacy gewaarborgd is. De fraai aangelegde achtertuin ligt op het zuidwesten, beschikt over een vijverpartij, ruime houten berging/schuur en diverse zonneterrassen waarvan er één gelegen is aan de waterkant.

De woonwijk ligt aan de oostzijde van Burgum met vele wandel-, fiets- en ruiterpaden.

Burgum heeft een ruim aanbod van voorzieningen op gebied van cultuur, basis en middelbaar onderwijs, winkels, maatschappelijke voorzieningen (kerk, medisch en sport). Burgum ligt centraal ten opzichte van de grotere steden als Leeuwarden en Drachten en heeft een prima openbaar vervoer verbinding met omliggende steden en dorpen. Het centrum van Burgum ligt op enkele minuten loop- en fietsafstand van het object.

Begane grond: zij-entree, hal met recent vernieuwde plavuizenvloer, modern vrijdragend toilet met fonteintje, zonnige L-vormige woonkamer (ca. 42 m²) met laminaatvloer, rookkanaal met sfeervolle houtkachel en schuifpui naar strak ruim zonneterras met elektrische zonneluifel, halfopen keuken met laminaatvloer en nette massief beuken opstelling v.v. natuurstenen blad, veel kastruimte en diverse kwaliteitsinbouwapparatuur (Miele), uitpandige bijkeuken met recent vernieuwde plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, vaste kasten met c.v.-opstelling, tuindeur en doorgang naar ruime garage van ca. 3 x 7 meter.

1e Verdieping: overloop met vaste kasten, 3 slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer voorzien is van vaste kasten/bergruimte en een grote inloopkast, moderne en luxe badkamer met dakkapel, dubbele wastafelmeubel, vrijdragend 2e toilet en inloopdouche. De bovenverdieping is eveneens voorzien van laminaatvloeren.

2e verdieping: door middel van vlizotrap bereikbare ruime zolderberging.

€ 339.500 Kosten koper

Skoallestrjitte 29
DE WESTEREEN

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte1553 m² Woning oppervlakte195 m² Bouwjaar1909

Zoekt u een royale karaktervolle, gemoderniseerde en gerenoveerde vrijstaande woning met vele mogelijkheden op loopafstand van de voorzieningen? Dan moet u deze niet laten schieten!

Op aantrekkelijke woonstand in ruim opgezette straat in het centrum van De Westereen vindt u deze stijlvolle voormalige hoofdmeesters woning met garage met spouwmuren voorzien van dak- en glasisolatie en royale privacy volle tuin rondom.

Het pand heeft de bestemming ‘centrumdoeleinden’ en is daardoor geschikt voor vele doelen waaronder dienstverlenende bedrijven (bijv. kantoor- of praktijkruimte), detailhandel, wonen en/of een combinatie van één van deze functies, maar ook realisatie van bed & brochje, gastenverblijf of dubbele bewoning met meerdere generaties onder één dak behoort tot de mogelijkheden.

Deze sfeervolle in 1909 degelijk gebouwde en nadien zeer goed onderhouden woning is in de loop der jaren geheel gerenoveerd en gemoderniseerd met behoud van authentieke details (zoals paneeldeuren, balkenplafonds, kamer en suite, glas-in-lood ramen, fraaie verglaasde dakpannen etc.). Omstreeks 1992 is de woning op de eerste verdieping uitgebreid met een slaapkamer en douche en is de begane grond geheel gerenoveerd. In 2010 is er opnieuw een uitbreiding op de verdieping geweest waarbij er een extra slaapkamer is gerealiseerd en de gehele verdieping is gerenoveerd.

Verder is de woning verduurzaamd en goed geïsoleerd, is sprake van (grotendeels) isolatieglas, dak- en muurisolatie, 2 tal warmwater panelen en 14 zonnepanelen voor duurzame energieopwekking. De woning beschikt over het groene C energielabel!

De privacy volle, fraai ingerichte en zonnige tuin met meerdere terrassen, separate achteringang met extra parkeerruimte, kippenschuurtje en gras/speelveld is lekker ruim om hier volop van de zon te genieten! De royale kavel meet 1553 m² eigen grond en beidt voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

De woning bevindt zich op loopafstand van scholen, winkels, artsen, fysiotherapeuten, kinderopvang, sportfaciliteiten, openbaar vervoer (trein & bus).

De Westereen is een goed bereikbaar en levendig dorp gelegen in de mooie Fryske Walden met o.a. goede openbaar vervoervoorzieningen (waaronder treinstation), uitgebreid winkelcentrum, veel sportfaciliteiten (zoals o.a. manage, skeeler- en tennisbaan ect.) en watersportmogelijkheden met jachthaven. Zie voor meer info over De Westereen.

Begane grond: voor-entree, gang/hal met granito vloer, achter-entree, garderobe en kelder, sfeervolle woonkamer (kamer en suite) met balkenplafond, schouw met houtkachel, suitedeuren met vaste kasten, achter/eetkamer met vaste kasten en schouw met gaskachel, karaktervolle serre en suite met prachtige glas-in-lood ramen en tuindeuren naar zonnige tuin, werk/kantoorruimte (nu in gebruik als woonkeuken) met parketvloer en ruime trapkast, keuken met plavuizenvloer en moderne opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte, bijkeuken met granito vloer, achter-entree, witgoed-ruimte met praktisch natuurstenen blad en doucheruimte, vrijdragend toilet met fonteintje.

1e verdieping: ruime overloop met c.v./bergruimte, 5 tal slaapkamers waarvan 2 met vaste kast(en), 1 met vaste kasten, balkenplafond en wastafelmeubel en 1 met vaste kast en balkon/loggia, ruime lichte badkamer met douche, ligbad, wastafel en 2e vrijdragend toilet.

De kleinste slaapkamer is momenteel ingericht als praktische inloopkast/kamer.

€ 499.000 Kosten koper

Foijingaweg 112
KOLLUMERPOMP

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte1426 m² Woning oppervlakte242 m² Bouwjaar1900

Op schitterende landelijke locatie, direct onder het Nationaal Park Lauwersmeer, vindt u deze karaktervolle woonboerderij met ruime zonnige tuin, royaal vrijstaand bijgebouw en prachtig weids vrij uitzicht over landerijen.

De oorspronkelijke boerderij is gebouwd omstreeks 1900 waarna de boerderij vanaf 2008 nagenoeg geheel nieuw is opgetrokken. U vindt hier het karakter van een oude sfeervolle boerderij met hedendaags conform!

De boerderij is uitstekend geïsoleerd, energiezuinig en beschikt over het groene B-energielabel. Centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Nefit HR combiketel van 2010.

Het geheel is gelegen op een ruim erf omgeven door een royale privacy volle tuin op het zuiden met vrij uitzicht over landerijen, vijverpartij en tweetal sfeervolle veranda’s. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De kavel meet 1426 m² eigen grond.

De geïsoleerde vrijstaande garage met dubbele carport, royale verdieping, overkapping en werkplaats meet ca. 100 m2; een droom voor elke hobbyist! Dit bijgebouw is voor vele doeleinden geschikt!

Eventueel in te richten als kantoor- of praktijkruimte, bed & brochje, mantelzorgwoning of gastenverblijf.

Met name het bijgebouw maar ook de woning dient op een aantal onderdelen nog te worden afgewerkt maar de prachtige locatie, ruimte en sfeer maken dat zeker de moeite waard!

Het dorp Kollumerpomp is gelegen in de nieuwe gemeente Noardeast-Fryslân en telt bijna 500 inwoners. Het dorp staat bekend om haar rustige landelijke omgeving. Kollumerpomp is de plek voor mensen die houden van ruimte en rust, om lekker te wandelen, te fietsen, te vissen of te varen. Het gebied bestaat uit een gevarieerd landschap en ligt direct onder het Nationaal Park Lauwersmeer, een prachtig beschermd natuurgebied, en vlakbij Unesco Werelderfgoed de Waddenzee. Op fietsafstand (ca. 6 km.)

bevindt zich het dorp Kollum waar vrijwel alle soorten winkels, sportfaciliteiten en (voorgezet)onderwijs aanwezig zijn.

De steden Groningen, Dokkum, Leeuwarden en Drachten bereikt u binnen circa 15 tot 45 autominuten. Voorzieningen zoals o.a. openbaar vervoer, basisschool, supermarkt en sportfaciliteiten zijn op fietsafstand in het dorp Anjum aanwezig. Op ca. 10 autominuten vindt u de veerboot van Lauwersoog naar Schiermonnikoog.

Begane grond: zij-entree, hal/gang met prachtige ‘geeltjes’ vloer, balkenplafond, trapkast en achter-entree, vrijdragend toilet, woonkamer met houten vloerdelen, balkenplafond en vrij weids uitzicht, sfeervolle en ruime woonkeuken met antieke estrikken vloer, balkenplafond, schouw met houtkachel, landelijke (gedeeltelijke) opstelling v.v. enige apparatuur en tuindeuren naar veranda (serre in aanbouw), ruime badkamer met terrazzo vloer, inloopdouche, vrijstaand bad en twee wastafels, bijkeuken met witgoed-aansluitingen en c.v.-opstelling.

1e verdieping: overloop, vrijdragend toilet met fonteintje, 4 slaapkamers waarvan 1 met inloop kastenwand en loggia.

2e verdieping: vlizotrap naar zolderberging.

€ 425.000 Kosten koper

Harmen Sytstrasingel 1
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte560 m² Woning oppervlakte150 m² Bouwjaar1964

Op fraaie en gewilde locatie, direct nabij het centrum van Burgum bevindt zich deze levensloopbestendige en royaal uitgebouwde vrijstaande woning met garage en ruime zonnige tuin.

Vanaf 2015 is deze verrassend ruime woning grondig gemoderniseerd, gerenoveerd en eigentijds ingericht; de perfecte instapklare woning voor zowel senioren als gezinnen!

In 2001 is er een royale aanbouw gerealiseerd waardoor de woning thans voorzien is van een ruime slaapkamer met aangrenzende 2e badkamer op de begane grond.

Verwarming geschiedt door middel van een recente HRE c.v.-combiketel van 2015. Verder is er sprake van deels kunststof kozijnen, isolatieglas, muur-, dak- en vloerisolatie en zijn er een 4-tal zonnepanelen aanwezig. De woning beschikt over het groene C energielabel.

De recent heringerichte strakke achtertuin met meerdere zonneterrassen, houten berging en achterom is op het zuidwesten gesitueerd waardoor je hier volop van de zon kunt genieten!

Aan de zuidzijde van het perceel is een verhard pad aangelegd welke uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld stallen van caravan, camper of aanhangwagen. De kavel meet 560 m² eigen grond.

Alle denkbare voorzieningen bevinden zich op loopafstand. Burgum biedt een uitgebreid winkelaanbod, vele sportvoorzieningen, voortgezet- en basisonderwijs etc..

Begane grond: voor-entree, hal met kelder, royale tuingerichte en zonnige woonkamer van ca. 44 m² met tuindeur, keuken met vaste kast, tuindeur en moderne opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte, tussenhalletje met doorgang naar garage van ca. 21 m² met c.v.-opstelling en fraaie houten toegangsdeuren, moderne vrijdragende toilet met fonteintje, witgoed-ruimte, ruime slaapkamer met vaste kasten(wand), kunststof schuifpui en aangrenzende lichte nette badkamer met ruime douche, vrijdragend toilet en dubbel wastafelmeubel.

1e verdieping: overloop, moderne badkamer met douche, wastafelmeubel en vrijdragend toilet, 3 slaapkamers waarvan 2 met bergruimte en 1 met deur naar platdak.

De gehele woning is voorzien van moderne laminaatvloeren.

€ 375.000 Kosten koper

Bossingel 5
NOARDBURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte209 m² Woning oppervlakte45 m² Bouwjaar1950

Op landelijke locatie met ruim vrij uitzicht aan de voorzijde vindt u deze eenvoudige kleine tussenwoning met garagebox. Het geheel is gelegen op een kavel van 209 m² eigen grond (excl. garage).

Deze voormalige huurwoning is op onderdelen aan onderhoud toe en modernisering zal veelal wenselijk zijn. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een HR c.v.-combiketel. Verder is er deels sprake van isolatieglas.

Voor de garagebox heeft men nog de beschikking over een eigen parkeervak. De garage met het voorgelegen parkeervak meten in totaal 38 m².

De zonnige voortuin is op het zuiden gesitueerd. U kunt hier volop van de zon en het prachtige uitzicht genieten!

De fraaie locatie en betaalbare prijs maken dit object aantrekkelijk!

LET OP! De genoemde vraagprijs betreft een "bieden vanaf" prijs. Vind je het een leuk huis en wil je een bod doen? Dat kan door middel van online bieden. Online bieden op deze woning is mogelijk vanaf donderdag 30 april 12:00 uur tot vrijdag 1 mei 20:00 uur. Kijk in de brochure voor meer informatie over online bieden. De woning bekijken kan uitsluitend op afspraak op: vrijdag 24 april a.s.. Informeer naar de (nog) beschikbare tijden.

Begane grond: entree, hal, eenvoudige keuken, zonnige woonkamer met tuindeur, slaapkamer, eenvoudige badkamer met douche, wastafel en toilet.

1e verdieping : eenvoudige trap naar bergruimte (beperkte stahoogte) met mogelijkheid realiseren slaapruimte.

€ 95.000 Kosten koper

Rijksstraatweg 239A
HURDEGARYP

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte515 m² Woning oppervlakte145 m² Bouwjaar1925

Op goede en uitstekend bereikbare locatie grenzend aan de Centrale As bevindt zich dit bedrijfsobject met vele mogelijkheden.

Het perceel is bereikbaar vanaf een recente aangelegde toegangsweg meteen nabij de ovonde van Hurdegaryp. Via deze afsluitbare en camera beveiligde toegangsweg is het terrein met lange zware vrachtwagens (LZV) zeer goed bereikbaar.

De bedrijfsruimtes zijn vele jaren in gebruik geweest als bakkerij en nog steeds prima als zodanig bruikbaar (alle ‘bakkerij’ vergunningen zijn aanwezig). Uiteraard kan men de huidige opstallen ook voor vele andere bedrijfsdoeleinden gebruiken. In totaal is er sprake van ruim 900 m² bebouwde bedrijfsruimte en mogelijkheid tot uitbreiding bebouwing met maar liefst 800 m²!

De afzonderlijke ruimtes zijn allemaal via automatische roldeuren bereikbaar.

Alle opstallen en percelen zijn geheel asbestvrij en er is eveneens ‘schone grond’ verklaring aanwezig.

Het perceel weiland (ca. 4500 m²) ten oosten van de toegangsweg kan (incl. toegangsweg) worden bijgekocht en is bestemd en vergund voor aanleg zonnepark (plaatsing max. ca. 1100 zonnepanelen) waardoor het bedrijf ook volledig op duurzame energie kan draaien. Verhuur weiland aan derden (bijv. energieleverancier) is eveneens een duurzame en lucratieve optie.

De vraagprijs van het geheel inclusief weiland ‘zonnepark’ bedraagt € 575.000,- k.k..

Aan de voorzijde van het perceel (Rijksstraatweg 239A) is een royale woning gesitueerd. Deze karaktervolle (geschakelde) vrijstaande woning is in de loop der jaren geheel gerenoveerd en altijd keurig onderhouden. De bestemming van deze woning is ‘wonen’ en kan daardoor zowel door ‘particulieren’ als ‘ondernemers’ bewoond worden.

Optioneel zijn er nog mogelijkheden om eventueel een tweede vrijstaande woning (Rijksstraatweg 237) bij te kopen.

Het geheel is gelegen op een ruime kavel van ca. 8900 m² eigen grond (incl. weiland ‘zonnepark’), op eigen terrein is volop parkeergelegenheid aanwezig.

Bestemming: bedrijventerrein 2 (geschikt voor bedrijven vallende onder de categorieën 1 en 2) met woning (bestemming ‘wonen’) en ‘zonnepark’.

De bedrijfsruimtes en het verharde buitenterrein zijn geschikt voor vele doeleinden.

Kortom een object met vele mogelijkheden op een uitstekend bereikbare locatie!

Indeling Rijksstraatweg 239A (woning):
Begane grond: zij-entree, hal, kelder, ruime zonnige woonkamer, kantoor en archiefkast en/of doorgang naar kantoor bedrijfsruimte, woonkeuken met nette lichte opstelling v.v. recent vernieuwde inbouwapparatuur en veel kastruimte, bijkeuken met achter-entree, c.v.-opstelling, keukenblok en bergruimte, toilet, bergkast.

1e verdieping: overloop, 5 tal slaapkamers, ruime gedateerde badkamer met ligbad/douche, wastafel, 2e toilet en witgoed-aansluitingen.

De gehele woning is voorzien van praktische horren.

Indeling Rijksstraatweg 239 (bedrijfsruimtes):
Begane grond: entree, kantoren (opp. ca. 18 m²), toilet, archiefruimte, magazijn met overheaddeur, werkplaats, voormalige mengerij, bakkerij en inpakafdeling, kantine, douche, toiletgelegenheid en kleedkamers (opp. ca. 792 m²).

1e verdieping: zolderruimte ten behoeve van opslag (ca. 106 m²).

€ 525.000 Kosten koper

Lauermanstraat 53
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte227 m² Woning oppervlakte150 m² Bouwjaar1974

Op fraaie en rustige woonstand, aan de rand van het dorp en nabij vele voorzieningen vindt u deze goed onderhouden hoekwoning met aangebouwde garage, carport en ruime achter-aanbouw.

De ruime aanbouw (ca. 2005) is voorzien van ruime slaap/werkkamer (4.50 x 3.78 m.) met aangrenzend een badkamer waardoor alle basisvoorzieningen zich op de begane grond bevinden en de woning voor vele doelgroepen geschikt is!

In de loop der jaren is deze degelijk gebouwde en verrassend ruime woning gerenoveerd en gemoderniseerd. De woning is instapklaar, deels voorzien van kunststofkozijnen en altijd keurig onderhouden.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een recente HR c.v-combiketel (2018) en verder is er sprake van dak-, vloer- en muurisolatie en geheel isolatieglas (deels HR ++).

De recent aangelegde strakke en onderhoudsvriendelijke achtertuin met royaal terras en veel privacy is op het noorden gesitueerd doch diep genoeg om lekker van de zon te genieten!

Op eigen oprit en onder de praktische carport is voldoende parkeergelegenheid alsmede in de straat, de kavel meet 227 m² eigen grond.

De woning is gelegen op gewilde woonstand nabij wandelpaden, kinderspeelveld(en) en vele voorzieningen waaronder winkels, scholen, openbaar vervoer, sportfaciliteiten en overige voorzieningen.

Kortom; een mooie ruime, gemoderniseerde, levensloopbestendige en instapklare woning!

Begane grond: voor-entree, ruime hal met laminaatvloer en trapkast, toilet met fonteintje, half uitpandige open keuken met plavuizenvloer en nette gemoderniseerde opstelling v.v. natuurstenenblad en diverse inbouwapparatuur, zonnige doorzonwoonkamer met laminaatvloer en rookkanaal met mogelijkheid voor het plaatsen van een houtkachel, tussenhal met plavuizenvloer, c.v.-kast, tuindeur en doorgang naar garage, ruime slaap-/werkkamer (4.50 x 3.78 m.) met laminaatvloer, dubbele (kunststof) tuindeuren en aangrenzende moderne badkamer met ruime douche, wastafel en aansluiting voor een 2e toilet, separate witgoed-ruimte.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met deur naar platdak en 1 met laminaatvloer, nette gemoderniseerde lichte badkamer met douche, wastafel en toilet.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met bergruimte, ruime 5e (slaap)kamer met kunststof dakkapel en bergruimte.

€ 250.000 Kosten koper

Ds. Pelstraat 22
SUWÂLD

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte325 m² Woning oppervlakte160 m² Bouwjaar1994

Op prachtige en vrije locatie met aan de voorzijde ‘groen’ uitzicht vindt u deze uitgebouwde en geheel gemoderniseerde half vrijstaande woning met o.a. ruime garage, een zonnige tuin op het zuiden en maar liefst 5 (slaap)kamers!

In 2005 is de woning uitgebreid met uitpandige bijkeuken en aangebouwde geïsoleerde garage met dakopbouw. Het betreft een heerlijke ruime gezinswoning met veel leefruimte.

De woning is gelegen op een mooie, vrije en brede kavel van 325 m² eigen grond. De kavel is aan drie zijden grenzend aan ‘groen’ waardoor er sprake is van veel privacy zowel in de woning als in de tuin. Op eigen erf is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Deze uitstekend onderhouden en instapklare woning is eigentijds ingericht en voorzien van moderne strakke keuken en badkamer. Het buitenschilderwerk is van 2019. Verder is de woning optimaal geïsoleerd en kent een laag gasverbruik.

De fraai aangelegde achtertuin met o.a. groot zonneterras met elektrische zonneluifel en sfeervolle overkapping biedt veel privacy. De tuin is op het zuiden gesitueerd en grenst direct aan gemeentelijk groenveld met speelveld. Hier kun je volop van de zon genieten terwijl de kleintjes plezier maken in de speeltuin!

Het mooie dorp Suwâld, dat grenst aan het Prinses Margrietkanaal (met haventje en fietspont), ligt op ca. 25 fietsminuten van Leeuwarden en nabij Burgum. Het dorp heeft een basisschool, een eigen jachthaven, fietspont en veel actieve verenigingen. De ligging en de vele ruimte in huis maken deze woning uitermate geschikt voor gezinsbewoning!

Begane grond: zij-entree, hal met plavuizenvloer, vrijdragend toilet, L-vormige woonkamer met eiken parketvloer en palletkachel, prachtige schuif/suitedeuren naar zonnige woonkeuken met plavuizenvloer, schuifpui en moderne eigentijdse opstelling v.v. veel bergruimte en kwaliteits inbouwapparatuur, aangebouwde bijkeuken met plavuizenvloer, trapkast, witgoed-aansluiting, c.v.-opstelling, trapopgang naar separate 1e verdieping en doorgang naar ruime geïsoleerde garage.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 slaapkamers met laminaatvloer waarvan 1 met vaste kastenwand, moderne strakke en complete badkamer met ligbad, vrijdragend toilet, inloopdouche, designradiator en wastafelmeubel.

Separate 1e verdieping (bj. 2005): ruime overloop met laminaatvloer, veel bergruimte en zolder(tje), slaapkamer met laminaatvloer en dakraam.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met laminaatvloer en bergruimte, 5e slaapkamer met laminaatvloer, bergruimte en dakraam.

Verdieping boven garage: Separate 1e verdieping (bj. 2005): ruime overloop met laminaatvloer, veel bergruimte en zolder(tje), slaapkamer met laminaatvloer en dakraam.

€ 265.000 Kosten koper

Oude Commissieweg 8
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte1765 m² Woning oppervlakte230 m² Bouwjaar1970

Op goede en vrije locatie, aan de rand van het dorp doch nabij het centrum van Burgum bevindt zich deze in nieuwstaat verkerende vrijstaande woning met veel leefruimte, vrij uitzicht, ruime garage en zonnige tuin. Het geheel is gelegen op een royale kavel van 1765 m² eigen grond.

Vanaf 2018 is deze ruime onderhoudsvriendelijke woning volledig gerenoveerd, gemoderniseerd, optimaal geïsoleerd en verduurzaamd. De gehele installatietechniek is eveneens vernieuwd en er is gebruik gemaakt van moderne en energiezuinige technieken zoals warmtepomp, 30-tal zonnepanelen, vloerverwarming, pelletkachel e.d.. Veel kozijnen, deuren en de goten zijn vervangen door kunststof. De woning is gasloos en heeft een woonoppervlak van maar liefst ca. 230 m²!

De ruime, fraaie, zonnige en besloten tuin is recent aangelegd en beschikt o.a. over meerdere terrassen, hobbykas en veel parkeerruimte aan de voorzijde. De ruime stenen garage van 55 m² (11 x 5 m.) met zolder is opgedeeld in twee delen (stalling- en hobbyruimte) en zorgt voor veel bergruimte.
De woning is voor vele doelgroepen geschikt, ook voor diegenen die levensloopbestendig willen wonen! Op de begane grond bevindt zich namelijk een slaapkamer met aangrenzend een badkamer waardoor de woning levensloopbestendig is.

Alle denkbare voorzieningen bevinden zich op loop/fietsafstand. Burgum biedt een uitgebreid winkelaanbod, vele sportvoorzieningen, prima openbaar vervoer, voortgezet- en basisonderwijs etc..

Begane grond: voor-entree, ruime hal met garderobe en sfeervolle vide, vrijdragend toilet met fonteintje, zonnige ruime woonkamer met twee brede kunststof schuifpuien, pelletkachel en design akoestisch plafond, open keuken met luxe moderne opstelling v.v. veel inbouwapparatuur en ruime kelder met technische ruimte (totale opp. woonkamer/keuken ca. 63 m²), slaapkamer met inloopkast en luxe moderne aangrenzende badkamer met badkamermeubel, inloopdouche, vrijdragend toilet en vrijstaand ligbad, bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, spoelbakje en achter-entree.

De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming met duurzame PVC vloer (m.u.v. bijkeuken).

1e verdieping: royale overloop met vide, bergruimte en laminaatvloer, tweede badkamer met wastafel, toilet en inloopdouche, twee zeer royale slaapkamers met kunststof dakkapel, bergruimte en laminaatvloer.

Deze twee slaapkamers zijn eventueel eenvoudig te splitsen zodat er bijvoorbeeld 3 of 4 slaapkamers op de eerste verdieping ontstaan.

€ 565.000 Kosten koper

Rijksstraatweg 101
HURDEGARYP

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte276 m² Woning oppervlakte180 m² Bouwjaar1923

Zoekt u een royaal vrijstaand woonhuis welke u zonder klussen kunt betrekken? Dan is dit uw kans!

Deze geheel gerenoveerde, gemoderniseerde en uitgebouwde woning met ruime garage meet maar liefst ruim 180 m² (woon)oppervlak!

Vanuit de woonkamer heeft men ruim uitzicht in de straat en door de zuidelijke ligging betreft het een zonnige woning.

Omstreeks 2009/2010 is de woning aan de achterzijde royaal uitgebouwd en verder is de woning optimaal geïsoleerd, er is sprake van vloer-, muur- en dakisolatie alsmede (deels HR++) isolatieglas.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR c.v.-combiketel. De begane grond is geheel voorzien van vloerverwarming en daardoor ook geschikt voor gebruikmaking van duurzame verwarming zoals bijvoorbeeld warmtepomp.

Aan de achterzijde beschikt men over een privacy volle en onderhoudsarme tuin. Naast de woning is parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen erf en een ruime vrijstaande garage (2008). De garage van 7 x 4 meter is deels geïsoleerd en voorzien van kap. Het geheel is gelegen op een kavel van 279 m² eigen grond.

Deze bijzondere en modern ingerichte woning dient u met eigen ogen te zien! Laat u verrassen door de ruimte en de vrije ligging.

Hurdegaryp kenmerkt zich door haar vele voorzieningen als sportverenigingen, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), kinderopvangfaciliteiten en een uitgebreid winkelcentrum. Tevens beschikt het dorp over goede OV-verbindingen van zowel bus als trein, beide zijn op loopafstand bereikbaar.

Door de aanleg van de nieuwe rondweg Hurdegaryp is de verkeersintensiteit van de Rijksstraatweg (N355) veel lager geworden. De Rijksstraatweg is fraai heringericht als een echte dorpsweg met een statige bomenlaan.

Begane grond: zij-entree, gang met leistenen vloer, modern vrijdragend toilet, hal met laminaatvloer en kelder, royale en zonnige woonkamer met erker en laminaatvloer van ca. 56 m², moderne badkamer met inloopdouche en badkamermeubel met dubbele wastafel, woonkeuken met leistenen vloer, tuindeuren en moderne luxe opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en speels kookeiland, bijkeuken met leistenen vloer, witgoed-aansluitingen en c.v.-opstelling.

1e verdieping: ruime overloop, zeer ruime slaapkamer (voorheen 2 slaapkamers) met laminaatvloer aan de voorzijde, kleinere slaapkamer met laminaatvloer en vaste kastenwand, zeer ruime slaapkamer met laminaatvloer met breed inpandig balkon aan de achterzijde.

€ 275.000 Kosten koper
1 - 18 van de 31