1 - 18 van de 49

De Seine 3 Nes
Nes

bestaande bouw

Perceel oppervlakte272 m² Woning oppervlakte158 m² Bouwjaar2002

Verrassend RUIM en vanuit de (gemeentelijke) voortuin direct het WATER op!

U kunt hier heerlijk ruim en rustig wonen, centraal in het waterrijke hart van Fryslân! De woning is gelegen aan de rand van de populaire woonwijk ‘Boarnstee’ te Nes (gemeente Heerenveen) en biedt u een ideale en praktische uitvalsbasis. Het is goed thuiskomen aan De Seine 3. In de zonnige achtertuin genieten van de zon of vanuit de woonkamer turen naar de voorbijkomende boten, het verveelt hier nooit.

Deze royale en degelijk gebouwde half vrijstaande woning met prachtig vrij uitzicht over open vaarwater beschikt o.a. over een ruime stenen garage en zonnige onderhoudsvriendelijke tuin.

Het tegenovergelegen gemeentelijk groen met mogelijkheid voor aanmeren van een eigen boot(je) grenst aan doorgaande vaarroute naar Akkrum (groot open vaarwater) vanwaar men volop kan genieten van de Friese meren. De perfecte ligging voor de watersportliefhebber!

De in 2002 traditioneel en duurzaam gebouwde woning is onderhoudsarm, optimaal geïsoleerd en beschikt over het groene label B. Verwarming en warmwatervoorziening geschieden door een HRE combiketel van 2019 en de woonkamer is eveneens voorzien van een sfeervolle houtkachel. Het buitenschilderwerk is van 2017.

De zonnige onderhoudsvriendelijke achtertuin met meerdere terrassen, veranda/overkapping en achterom is gesitueerd op het zuiden waardoor u hier volop van de zon kan genieten. Op eigen erf is ruim voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s, de kavel meet 272 m² eigen grond.

De zeer fraaie ligging in gewilde woonwijk met veel watersportvoorzieningen is uniek te noemen. Hier kun je de hele dag van de zon, het uitzicht en voorbijkomende boten genieten.

Akkrum ligt, tussen Heerenveen en Leeuwarden, direct aan het spoor en aan de autosnelweg A32.

Nergens wordt het uitzicht verstoord door industrie of stedelijke drukte. In plaats daarvan uitgestrekte weilanden, bloeiende bermen, karakteristieke boerderijen en prachtige natuurgebieden.

De verkoop van deze woning zal starten op dinsdag 14 mei a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Het dorp Nes/Akkrum

Nes/Akkrum is een actief en levendig watersportdorp gelegen in het hart van Friesland. Het gehele jaar door worden er vele activiteiten georganiseerd. Daarnaast beschikt Akkrum over een ruim en prima winkelaanbod, gezellige horeca, havens en mooie historische gebouwen. Ook heeft het een rijk en actief verenigingsleven en beschikt het over een eigen treinstation en goede busverbindingen. Zo zijn de omliggende steden als Leeuwarden, Heerenveen, Sneek en Drachten snel en gemakkelijk te bereiken. 
  
Akkrum ligt aan de snelweg A32 (Leeuwarden- Zwolle). Bij Heerenveen kruist de A32 de A7 (Groningen- Joure). Ook de Randstad is hierdoor met de auto gemakkelijk en snel te bereiken.

Qua vaarwater kunt u het niet beter treffen, het dorp ligt prachtig centraal tussen de Friese meren, waardoor het hét perfecte vertrekpunt is om vanaf het water te genieten van het mooie Friese landschap.

Begane grond: zij-entree, ruime hal met plavuizenvloer, vrijdragend toilet met fonteintje, ruime woonkamer met parketvloer, houtkachel, schuifpui en prachtig vrij uitzicht over vaarwater, open keuken met plavuizenvloer en lichte hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte, bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, spoelbakje, tuindeur en doorgang naar ruime stenen garage.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 ruime slaapkamers met laminaatvloer, nette, lichte en complete badkamer met douche, ligbad, badkamermeubel en 2e vrijdragend toilet.

2e verdieping: overloop met berg- en c.v.-ruimte, ruime 4e slaapkamer met bergzolder.

€ 317.500 k.k.

Learloaijersstrjitte 13 Burgum
Burgum

bestaande bouw

Perceel oppervlakte142 m² Woning oppervlakte124 m² Bouwjaar1967

Op goede locatie, in kindvriendelijke woonwijk vindt u deze royale gemoderniseerde tussenwoning met aangebouwde bijkeuken en onderhoudsvriendelijke tuin.

Vele voorzieningen zoals scholen, het centrum, sportfaciliteiten, openbaar vervoer etc. bevinden zich op loop/fietsafstand van de woning.

In 2011 is er een ruime bijkeuken aangebouwd en in der loop der jaren is de gehele woning gerenoveerd en gemoderniseerd. Het betreft hier een keurige, moderne en in stap klare woning!

Deze zeer goed onderhouden (gezins)woning is geheel voorzien van HR++ isolerende beglazing, muur- en dakisolatie en beschikt over het groene C energielabel. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een recente HR c.v.-combiketel (sept. 2017).

De onderhoudsarme beschutte achtertuin met ruime stenen berging en achterom is van voldoende diepte dat men hier lekker van de zon kan genieten! De kavel meet 142 m² eigen grond.

In de ruim opgezette, rustige en kindvriendelijke straat zijn volop parkeervakken aanwezig.

Kortom: een op aantrekkelijke woonstand gelegen, moderne en ruime woning!

De verkoop van deze woning zal starten op maandag 13 mei a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer en trapkast, gemoderniseerd toilet met fonteintje, zonnige woonkamer met laminaatvloer, halfopen keuken met laminaatvloer, gemoderniseerde lichte hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, aangebouwde ruime bijkeuken met duurzame pvc vloer met vloerverwarming, witgoedaansluitingen met praktisch werkblad en achter-entree, aangrenzende ruime stenen berging (van buitenaf bereikbaar).

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 slaapkamers met laminaatvloer waarvan 2 met vaste kast, waskamer, moderne strakke badkamer (2016) met ligbad, douche, badkamermeubel, vrijdragend 2e toilet en vloerverwarming, was/bergkamer.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met dakraam, berg- en cv.-ruimte, 4e slaapkamer met dakraam en bergruimte.

€ 168.000 k.k.

Zevenhuisterweg 63 Noardburgum
Noardburgum

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte541 m² Woning oppervlakte126 m² Bouwjaar1928

Aan de rand van het dorp gelegen doch nabij de dorpsvoorzieningen bevindt zich deze karaktervolle, gerenoveerde en uitgebreide ’30 jaren woning met ruime schuur, diepe zonnige tuin en aan de achterzijde prachtig weids vrij uitzicht!

Deze goed onderhouden woning is in de loop der jaren (vanaf 1995) gerenoveerd en gemoderniseerd en in 2009 is de verdieping uitgebreid door middel van een verlenging van de kap. Verwarming en warmwater geschieden door middel van een recente HRE c.v. combiketel (nov. 2017) in combinatie met een zonneboiler. Verder is de woning nagenoeg geheel voorzien van isolatieglas, deels vloerisolatie, muur- en dakisolatie en heeft de woning een keurig (groen) energielabel B.

Aan de achterzijde heeft men de beschikking over een diepe zonnige achtertuin op het westen met meerdere terrassen en prachtig vrij uitzicht over landerijen. De oprit en het grote zonneterras zijn in 2018 aangelegd.

In 2003 is er een praktische ruime houten schuur met zolder en houtkachel aan de woning gebouwd, deze schuur meet ca. 6 x 6 meter (incl. luifel/overkapping). Aan de zijwand van de schuur bevindt zich een handzwengelpomp welke is verbonden aan een ruim bemeten (ca. 5 m3) regenwaterput.

Op eigen erf is ruim voldoende parkeergelegenheid en de schuur is voorzien van dubbele deuren waardoor men ook bijv. aanhangwagen of auto binnen zou kunnen stallen. Het geheel is gesitueerd op een mooie kavel van 541 m² eigen grond. 
Op loop/fietsafstand bevinden zich o.a. scholen, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en het moderne Multifunctioneel Centrum (MFC) waarin o.a. kinderopvang, huisarts en peuterspeelzaal zijn gehuisvest. De woning is verder gelegen op fietsafstand van het treinstation van buurdorp Feanwâlden. Feanwâlden is gelegen aan de spoorlijn Leeuwarden-Groningen, binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen en binnen 15 treinminuten Leeuwarden.

Het dorp 
Noardburgum (Noordbergum) is een vriendelijk dorp in de Friese gemeente Tytsjerksteradiel. Deze gemeente kent een fraai, afwisselend landschap. Zo vindt u er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten.

Noardburgum is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen (Centrale As, de Haak, nieuwe N381) naar onder andere Dokkum, Leeuwarden en Drachten. Noardburgum ligt tussen een tweetal jachthavens in (Kuikhorne en Zwartkruis) die in open verbinding met de Friese meren staan: het Bergumermeer en het Lauwersmeer liggen slechts op enkele kilometers afstand.

Begane grond: voor-entree, ruime hal met plavuizenvloer, toilet met fonteintje, eet/woonkeuken met plavuizenvloer, balkenplafond en ‘landelijke’ massieve hoekopstelling v.v. granietenblad, diverse inbouwapparatuur en Quooker-kraan (2016), woonkamer met eiken vloerdelen, balkenplafond en schouw, bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen en provisiekast, hal met plavuizenvloer, werk/hobby/slaapkamer, ruime schuur met houtkachel en zolder.

1e verdieping: overloop met houten vloerdelen, technische ruimte en inloop kastenwand, 4 slaapkamers waarvan 1 met vaste kast, badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel.

2e verdieping: vlizotrap naar zolderberging.

€ 259.500 k.k.

'T Hôf 45 Eastermar
EASTERMAR

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte280 m² Woning oppervlakte110 m² Bouwjaar1985

Op kindvriendelijke en rustige woonstand vindt u deze gemoderniseerde half vrijstaande woning met ruime stenen garage met kap, lange carport en privacy volle achtertuin.

Deze goed onderhouden woning is in 1985 geheel traditioneel gebouwd en voorzien van isolatieglas, muur-, vloer- en dakisolatie. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR c.v.-combiketel van 2009.

In de afgelopen jaren is de woning grotendeels gemoderniseerd. De luxe en moderne badkamer is in 2016 gerealiseerd.

Aan de achterzijde beschikt men over een privacy volle, zonnige en onderhoudsarme tuin grenzend aan gemeentelijk groen. Het zonneterras is voorzien van een brede elektrische zonneluifel. Het geheel is gelegen op een kavel van 280 m² eigen grond en biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen erf, onder de carport en in de ruime garage.

Voorzieningen zoals scholen, winkels, arts, fysiotherapeuten, sportfaciliteiten, openbaar vervoer etc. bevinden zich allen op loopafstand.

Eastermar heeft verbazend veel winkels & bedrijvigheid voor een dorp op deze schaal en is een parel in de Fryske Wâlden, een eeuwenoud dorp, waar de rust en ruimte van weleer nog volop aanwezig zijn, gelegen in een uniek natuurgebied tussen de Burgumer Mar en de Leijen. Het dorp heeft nog volop voorzieningen.

De woning is op slechts 10 minuten van de A7 gelegen met goede verbindingen naar o.a. de Randstad, Groningen, Heerenveen, Zwolle etc..

Begane grond: zij-entree, hal met plavuizenvloer, vrijdragend toilet met fonteintje, L-vormige woonkamer met laminaatvloer, half open keuken met laminaatvloer en nette opstelling met diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, vaste kast, c.v.-opstelling en achter-entree.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 2 met bergruimte/vaste kasten, vergrootte luxe en moderne badkamer met inloopdouche, badkamermeubel, ligbad en designradiator.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met bergruimte, dakraam en ruimte voor bijv. bureau, 4e slaapkamer met dakraam, bergruimte en vast bed.

€ 850

De Balstien 18
DE WESTEREEN

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte271 m² Woning oppervlakte100 m² Bouwjaar1989

Op uitstekende en kindvriendelijke woonstand, aan de rand van het dorp nabij vaarwater (kanaal De Zwemmer) bevindt zich deze (geschakelde) vrijstaande woning met o.a. vrij uitzicht aan de voorzijde, privacy volle tuin en ruime garage.

Deze goed onderhouden en gemoderniseerde woning wordt verwarmd door middel van heteluchtverwarming en is voorzien van isolatieglas, dak-, vloer- en muurisolatie. De woning is in 2003 vergroot met een ruime uitpandige bijkeuken.

Aan de achterzijde beschikt men over een privacy volle, onderhoudsvriendelijke en zonnige tuin met meerdere terrassen en achterom. De lange oprit aan de voorzijde en garage bieden ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De achtertuin grenst aan gemeentelijk groen met waterpartij en fiets/wandelpad. Eigen grond 271 m².

Alle voorzieningen zoals scholen, winkels, artsen, fysiotherapeuten, kinderopvang, sportfaciliteiten, openbaar vervoer etc. bevinden zich op loop/fietsafstand.

De woning is niet geheel VRIJSTAAND doordat hij deels met de goot geschakeld is aan de naastgelegen woning. U kunt hier (bijna) vrijstaand wonen voor de prijs van een 2/1 kapper!

Kom kijken en laat u verrassen door de mooie vrije ligging van deze betaalbare woning!

De Westereen is een goed bereikbaar en levendig dorp gelegen in de mooie Fryske Walden met o.a. goede openbaar vervoervoorzieningen (waaronder treinstation), uitgebreid winkelcentrum, veel sportfaciliteiten (zoals o.a. zwembad, manage, skeeler- en tennisbaan ect.) en watersportmogelijkheden met jachthaven. Zie voor meer info over De Westereen.

Begane grond: zij-entree, hal met plavuizenvloer, gemoderniseerd toilet met fonteintje, L-vormige woonkamer met laminaatvloer, rookkanaal, vrij uitzicht over gemeentelijk groen, en tuindeuren naar privacy volle achtertuin, open keuken met plavuizenvloer en moderne opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, ruime uitpandige bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen en tuindeur.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer en technische ruimte, 3 slaapkamers met laminaatvloer, nette gemoderniseerde badkamer met ligbad/douche en wastafel.

2e verdieping: schuiftrap naar ruime zolderberging (stahoogte) met tweetal dakramen

€ 209.500 Kosten koper

Iikmounewei 8a
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte355 m² Woning oppervlakte90 m² Bouwjaar1967

Op goede en fraaie hoeklocatie, op steenworp afstand van het centrum bevindt zich deze vrijstaande semi-bungalow met o.a. slaapkamer en badkamer op de begane grond, stenen garage, carport en zonnige privacy volle achtertuin.

De woning is in de loop der jaren deels gemoderniseerd en gerenoveerd. Modernisering en renovatie zal echter op meerdere onderdelen wenselijk kunnen zijn.

Aan de achterzijde heeft men de beschikking over een privacy volle zonnige achtertuin met groot zonneterras. De achtertuin is gesitueerd op het zuiden waardoor men hier de hele dag van de zon genieten! De kavel meet 355 m² eigen grond. De oprit, carport en garage bieden ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

De woning is gelegen in ruim opgezette straat op steenworp afstand van het centrum, scholen, openbaar vervoer, sportfaciliteiten (o.a. zwembad) en overige voorzieningen. Alle voorzieningen vindt u op loopafstand!

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een HR c.v.-combiketel (2012) en verder is er sprake van deels isolatieglas.

Deze betaalbare vrijstaande woning is levensloopbestendig en voor meerdere doelgroepen geschikt!

De verkoop van deze woning zal starten op donderdag 18 april a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: voor-entree, hal/gang en garderobe nis, nette badkamer met douche, wastafel en toilet, zonnige woonkamer met vaste kast, slaapkamer, keuken met nette lichte hoekopstelling en v.v. enige inbouwapparatuur, c.v.-opstelling en trapkast, bijkeuken met plavuizenvloer, spoelbakje, witgoed-aansluitingen en achter-entree.

1e verdieping: overloop, 3 eenvoudige (slaap) kamertjes met bergruimte (beperkte stahoogte).

€ 225.000 Kosten koper

Aukje Wijbengastrjitte
MÛNEIN

Woonhuis, nieuwbouw

Perceel oppervlakte570 m² Woning oppervlakte150 m² Bouwjaar2020

Fraai ontworpen nieuw te bouwen vrijstaande woning met garage gelegen op mooie vrije kavel op rustige en kindvriendelijke woonstand in het gemoedelijke dorpje Mûnein.

Mûnein is één van de dorpen van de gewilde groene woonregio ‘De Trynwâlden’.

De privacy volle kavel meet 570 m² eigen grond en is aan meerdere zijden vrij gelegen. De achtertuin meet maar liefs ca. 19 meter diep en u kunt hier volop van de zon genieten!

De woning is gesitueerd in een prachtige omgeving met vele wandel-, fiets- en ruiterpaden. Winkels-, sportfaciliteiten (o.a. openluchtzwembad), golfbaan, bibliotheek, scholen vindt u op geringe afstand. Leeuwarden op ca. 10 km afstand.

SFEERVOL WONEN

Het karakteristieke jaren '30 uiterlijk van deze prachtige vrijstaande woning past goed in de omgeving en de combinatie van het metselwerk en de houtbekleding is helemaal van deze tijd. De fraaie erker zorgt in combinatie met de fraaie kap voor een bijzondere en eigentijdse uitstraling.

Deze sfeervolle en onderhoudsarme woning zal duurzaam en zeer energiezuinig onder Bouwgarant Waarborgregeling worden gebouwd.

De woning zal o.a. voorzien worden van een warmtepomp (gasloze woning), vloerverwarming en kunststof kozijnen zodat u klaar bent voor de toekomst!

De woning kan in samenspraak met u worden aangepast aan uw wensen.

Kortom grijp nu uw kans voor het bouwen van uw droomwoning!

DE WONING HEEFT O.A. DE VOLGENDE POSITIEVE EIGENSCHAPPEN:

• Koopsom vanaf € 340.000,- V.O.N. inclusief garage en erker
• Royale woning met maar liefst ca. 150 m² woonoppervlak 
• 4 slaapkamers waarvan 1 op zolder
• Gasloos wonen d.m.v. warmtepomp met vloerverwarming
• Woonkamer met erker en open keuken samen ca. 51 m²
• Diepe zonnige en zeer privacy volle tuin rondom de woning
• Ruime garage van ca. 20 m² met mogelijkheid voor binnendoor bereikbaar
• Zeer lage energierekening door extra dikke isolatie en aanwezigheid van warmtepomp i.c.m. vloerverwarming

INSTALLATIES
• Ventilatiesysteem met natuurlijke toevoer door zelfregulerende roosters en mechanische afvoer
• Warmtepomp met boiler t.b.v. verwarming en warm tapwater
• Hele woning voorzien van vloerverwarming m.u.v. de zolder hier is een radiator voorzien. De vloerverwarming in de slaapkamers is apart regelbaar

€ 340.000 v.o.n.

Tjalling H. Haismastraat 26
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte365 m² Woning oppervlakte130 m² Bouwjaar1968

Op prachtige en gewilde woonstand met aan de voorzijde vrij uitzicht over gemeentelijk groen en de straat bevindt zich deze half vrijstaande woning met o.a. stenen garage en diepe zonnige achtertuin. Eigen grond 365 m².

De woning is degelijk en traditioneel gebouwd en deels gemoderniseerd. Modernisering en renovatie zal op meerdere onderdelen veelal wenselijk zijn.

De diepe, privacy volle zonnige achtertuin (ca. 16.5 meter) met meerdere terrassen is gesitueerd op het oosten, maar door de diepte kan men hier de hele dag van de zon genieten! De ruime kavel meet 365 m² eigen grond. De lange oprit biedt ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

De woning is gelegen op steenworp afstand van het centrum, scholen (basisscholen & voortgezet onderwijs), openbaar vervoer, sportfaciliteiten (o.a. zwembad) en overige voorzieningen.

Alle voorzieningen vindt u op loopafstand!

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een recente HR c.v.-combiketel (Nefit van 2015) en verder is sprake van deels isolatieglas.

Kom kijken en laat u verrassen door de ruimte en de fraaie ligging!

De verkoop van deze woning zal starten op vrijdag 29 maart a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: voor-entree, ruime hal met kelder/trapkast en vaste kast, toilet met fonteintje, lichte privacy volle doorzonkamer met ruim uitzicht, keuken met achter-entree/tuindeur en nette keukeninrichting v.v. diverse inbouwapparatuur.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan twee met toegang tot balkon, gemoderniseerde nette badkamer met douche, vrijdragend toilet, wastafelmeubel en wasmachine-aansluiting.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met bergruimte, hobby-/werkkamer met dakkapel, ruime 4e slaapkamer met dakkapel, kast-, berg- en c.v.-ruimte.

€ 195.000 Kosten koper

Reiddekkersstrjitte 5
NOARDBURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte197 m² Woning oppervlakte95 m² Bouwjaar1982

In een ruim opgezette staat op goede en kindvriendelijke woonstand bevindt zich deze gemoderniseerde tussenwoning met diepe, zonnige en privacy volle tuin op het zuiden.

Deze goed onderhouden woning is in de afgelopen jaren nagenoeg geheel gerenoveerd en gemoderniseerd. Het buitenschilderwerk is in 2018 uitgevoerd.

De woning is o.a. voorzien van moderne badkamer en keuken en grotendeels van recente HR ++ beglazing, dak-, muur- en vloerisolatie. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van HR combiketel van 2014 (huurketel).

De zonnige, diepe en onderhoudsarme achtertuin met achterom en houten berging is op het zuiden gesitueerd en voorzien van groot zonneterras. U kunt hier volop van de zon genieten!

Verder ligt de woning op loop/fietsafstand van o.a. scholen, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en het moderne Multifunctioneel Centrum (MFC) waarin o.a. kinderopvang, huisarts en peuterspeelzaal zijn gehuisvest.

Het dorp Noardburgum (Noordbergum) is een vriendelijk dorp in de Friese gemeente Tytsjerksteradiel. Deze gemeente kent een fraai, afwisselend landschap. Zo vindt u er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten.

Noardburgum is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen (Centrale As, de Haak, nieuwe N381) naar onder andere Dokkum, Leeuwarden en Drachten. Noardburgum ligt tussen een tweetal jachthavens in (Kuikhorne en Zwartkruis) die in open verbinding met de Friese meren staan: het Bergumermeer en het Lauwersmeer liggen slechts op enkele kilometers afstand.

Begane grond: voor-entree, gang met laminaatvloer, trap- en c.v.-kast, toilet met fonteintje, zonnige doorzonwoonkamer met laminaatvloer, keuken met plavuizenvloer, moderne opstelling (2014) v.v. diverse inbouwapparatuur en wasmachine-aansluiting, ruime bijkeuken met achter-entree.

1e verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met laminaatvloer en dakkapel, nette gemoderniseerde badkamer met douche en wastafelmeubel. De voorste slaapkamer zou je ook kunnen splitsen zodat er 3 slaapkamers ontstaan.

2e verdieping: schuiftrap naar zolderberging.

€ 142.500 Kosten koper

Braksân 181
LEEUWARDEN

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte330 m² Woning oppervlakte157 m² Bouwjaar2006

Verrassend RUIM en vanuit de ACHTERTUIN direct het WATER op!

Deze royale en degelijk gebouwde half vrijstaande woning met o.a. verlengde woonkamer, verlengde garage, zeer grote overkapping en een zonnige fraai aangelegde tuin die gelegen is aan open vaarwater!

Op fraaie en privacy volle locatie in kindvriendelijke woonwijk Zuiderburen bevindt zich deze sfeervolle doch moderne woning. De woning is direct grenzend aan open vaarwater met aansluiting op de staande mast route en beschikt over eigen aanlegsteiger.

In 2006 is de woning traditioneel en duurzaam gebouwd, optimaal geïsoleerd en beschikt over het energielabel A. De woonkamer is voorzien van een sfeervolle houtkachel. Het buitenschilderwerk is van 2018 en de woning is eveneens in 2018/2019 intern (nagenoeg geheel) geschilderd/gesausd.

Tijdens de bouw is de woning voorzien van vele extra’s zoals o.a. royale uitgebouwde woonkamer (achter-aanbouw begane grond van 2.40 m.) en verlengde garage (9.22 meter diep) v.v. elektrische deur, loopdeur en overkapping. Al met al is er sprake van veel leefruimte; de woonkamer en -keuken meten samen maar liefst ca. 62 m²!

Ook aan de achterzijde geen gebrek aan ruimte! Hier vindt men een fraaie, recent aangelegde, zonnige en onderhoudsvriendelijke tuin op het westen met veel privacy, sfeervolle ruime veranda, vlonderterras en eigen aanlegsteiger. Niet alleen kunt u de boot in de achtertuin aanmeren, u kunt hier ook volop van de zon genieten! De kavel meet 330 m² eigen grond.

De woning is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Zuiderburen op fietsafstand van openbare voorzieningen zoals basisschool, sportfaciliteiten, supermarkt etc..

Zuiderburen ligt ten zuiden van de stad Leeuwarden, een groene en waterrijke woonwijk. Enkele tientallen meters en u wandelt de natuur in; ideaal voor een kleine wandelingen met of zonder hond, geniet van de vergezichten, water, rust en ruimte dichtbij je woning. Met alle voorzieningen op korte afstand en perfecte aansluiting op de rondwegen, snelweg (A32) en Wâldwei (N31) richting Drachten-Groningen.

De verkoop van deze prachtige woning zal starten op donderdag 21 maart a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: zij-entree, hal met laminaatvloer, toilet met fonteintje, royaal uitgebouwde tuingerichte en privacy volle woonkamer met laminaatvloer, ruime trapkast, tuindeuren en sfeervolle houtkachel, lichte open keuken met laminaatvloer, erker en uitgebreide opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte. De woonkamer en keuken meten samen maar liefst ca. 62 m²!

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 tal ruime slaapkamers met laminaatvloer waarvan 1 met vaste kastenwand, nette lichte en ruime badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel met veel bergruimte.

2e verdieping: vaste trap naar zeer royale slaapkamer met laminaatvloer en tweetal grote dakramen, technische-, witgoed- en bergruimte.

€ 375.000 Kosten koper

Van Helsdingenstraat 3
HURDEGARYP

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte391 m² Woning oppervlakte127 m² Bouwjaar1961

Om door een ringetje te halen!

Deze woning is in de afgelopen 3 jaar compleet vakkundig aangepakt, royaal uitgebouwd (2018) en zo goed als alles is vernieuwd en/of gemoderniseerd. Deze woning heeft een heuse metamorfose ondergaan en is van een woning met een eenvoudige afwerking veranderd in een luxe woning. U zult tijdens een bezichtiging met eigen ogen zien hoeveel werk hier de afgelopen 3 jaar is verzet. En dat werk is u alvast uit handen genomen! U kunt er zo in!

Deze schitterende moderne woning met verlengde garage (ca. 8.5 meter) en diepe zonnige achtertuin is gelegen in een rustige straat, in het centrum van Hurdegaryp. Op loop- en fietsafstand vindt u o.a. scholen, winkels, openbaar vervoer (waaronder treinstation), kinderopvang/BSO, sportfaciliteiten etc..

Het geheel is gelegen op een ruime kavel van bijna 400 m² eigen grond!

Deze woning is nagenoeg geheel voorzien van isolatieglas (deels kunststof kozijnen), vloer-, muur- en dakisolatie en beschikt over het groene C energielabel.

De verlengde garage zou men (deels) kunnen ombouwen tot slaapkamer met badkamer waardoor de woning voor meerdere doelgroepen geschikt is.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een HR c.v.-combiketel van 2018. De begane grond is voorzien van vloerverwarming en kan daardoor in de toekomst eventueel ook worden verwarmt met een elektrische warmtepomp.

Aan de achterzijde heeft men de beschikking over een diepe zonnige en privacy volle tuin van ca. 25 meter diep met groot zonneterras, veranda, speel/grasveld en achterom. De oprit biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

De verkoop van deze prachtige woning zal starten op donderdag 14 maart a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: voor-entree, hal, modern vrijdragend toilet met fonteintje, zonnige, sfeervolle en zeer royaal uitgebouwde woonkamer met prachtige lichtstraat en brede tuindeuren naar zonnige tuin en veranda, open keuken met moderne luxe opstelling v.v. kookeiland, diverse inbouwapparatuur en vaste kast, bijkeuken met c.v.- en bergkast, witgoed-aansluitingen en doorgang naar ruime garage met spoelbakje en extra dubbele deuren aan tuinzijde. 
De begane grond is voorzien van een nieuwe geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming en duurzame moderne PVC vloer en de woonkamer en keuken meten samen maar liefs ca. 65 m²!

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, moderne luxe badkamer met inloopdouche, wasmeubel met dubbele wastafel, vrijdragend toilet en designradiator, 3 slaapkamers met laminaatvloer waarvan 1 met ruime vaste kast en 1 met deur naar platdak.

2e verdieping: vlizotrap naar zolderberging.

€ 262.500 Kosten koper

Jan Ritskesstrjitte 2
TWIJZEL

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte462 m² Woning oppervlakte150 m² Bouwjaar1978

Op een mooie hoekkavel centraal in het dorp vindt u deze goed onderhouden vrijstaande woning met o.a. een aangebouwde stenen garage.

Deze degelijk gebouwde woning is eigentijds qua ontwerp en in 1999 aan de voorzijde uitgebouwd waardoor er nu sprake is van een ruime lichte woonkamer.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een recente HR combiketel en verder is er sprake van dakisolatie en deels isolatieglas. Het buitenschilderwerk is in 2018 vakkundig uitgevoerd.

Twijzel is een goed bereikbaar en levendig dorp gelegen in de Fryske Wâlden. Drachten bereikt u binnen ca. 15 autominuten en Leeuwarden en Groningen binnen ca. 30 autominuten.

De woning is gesitueerd op een kavel van 462 m² eigen grond en op eigen erf en in de garage is voldoende parkeergelegenheid. De zonnige tuin is voorzien van houten berging en meerdere terrassen.

Begane grond: zij-entree, hal met plavuizenvloer en vaste kast, gemoderniseerd vrijdragend toilet met fonteintje, woonkeuken met laminaatvloer en nette lichte hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, ruime en zonnige woonkamer met tuindeur en haardpartij, slaapkamer, ruime bijkeuken met achter-entree, c.v.-kast, witgoed-aansluiting en doorgang naar garage (spouwmuren) met zoldertje en automatische deur.

1e verdieping: overloop met vide, 3 slaapkamers waarvan één met vaste kast, één met balkon, bergruimte en wastafel en één over de volle breedte van de woning (voorheen 2 slaapkamers) met wastafelmeubel, gemoderniseerde lichte badkamer met dakkapel, inloopdouche, wastafel en 2e toilet.

2e verdieping: trap vanuit slaapkamer naar zolderberging.

€ 239.000 Kosten koper

Koaikamp 32
HURDEGARYP

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte174 m² Woning oppervlakte120 m² Bouwjaar1970

Op goede en rustige woonstand vindt u deze gemoderniseerde woning met zonnige privacy volle en diepe achtertuin.

Deze lichte woning met uitpandige bijkeuken heeft zowel aan de voor- als achterzijde geen directe inkijk waardoor men veel privacy heeft zowel binnenshuis als in de tuin.

De woning is gelegen op een ruime kavel in een kindvriendelijke en ruim opgezette straat nabij het centrum, scholen, openbaar vervoer (o.a. treinstation), kinderopvang, sportfaciliteiten etc..

In 2018 is badkamer compleet en vakkundig vernieuwd. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een HR c.v.-combiketel en verder is de woning voorzien van (deels) isolatieglas.

Aan de achterzijde heeft men de beschikking over een diepe, onderhoudsvriendelijke en zonnige tuin met ruime houten berging/prieel (2012) en achterom. De achtertuin is gesitueerd op het noorden maar voldoende diep om de hele dag van de zon te genieten! De kavel meet 174 m² eigen grond.

Kortom een zonnige woning gelegen op uitstekende woonstand!

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer, gemoderniseerd toilet, zonnige lichte woonkamer met laminaatvloer, keuken met laminaatvloer en lichte hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, uitpandige bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluiting, vaste kasten en achter-entree.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 slaapkamers waarvan 1 met vaste kasten, 1 met laminaatvloer en 1 met laminaatvloer en vaste kasten, moderne badkamer (2018) met douche, vrijdragend toilet, designradiator en wastafelmeubel.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met laminaatvloer, c.v.- en bergruimte, ruime 4e slaapkamer met laminaatvloer en tweetal grote dakramen.

€ 150.000 Kosten koper
1 - 18 van de 49