1 - 18 van de 30

Florynwei 7
BURGUM

bedrijfsruimte, bestaande bouw

Bouwjaar2020

Op goede locatie op bedrijventerrein Burgum-West gelegen nieuw te bouwen representatieve bedrijfsunits. De 13 tal units zijn gelegen op een omheind en afsluitbaar bestraat terrein aan einde van doodlopende straat.

De meeste units meten 48 m² vloeroppervlak en de hoekunit aan de voorzijde met grote raampartij meet bijna 100 m². Deze hoekunit is ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld (deels) in te richten als kantoorruimte of showroom.

Er kunnen in overleg ook twee (of meerdere) units van 48 m² samengevoegd worden zodat er een ruimte van bijna 100 m² ontstaat.

De in aanbouw zijnde units zijn optimaal geïsoleerd en voorzien van o.a. een gevlinderde betonvloer, grote overheaddeur (3.50 m. breed x 3.80 m. hoog), separate looddeur, spoelbak met koudwaterkraan, meterkast met elektra en wateraansluiting, riolering en mogelijkheid voor realiseren toilet en zolder op de verdieping.

Bestemming: bedrijventerrein 2 (geschikt voor bedrijven vallende onder de categorieën 1 en 2).

De huurprijs voor de units van 48 m² bedraagt € 200,- per maand (excl. BTW) en de huurprijs van de hoekunit van bijna 100 m² bedraagt € 330,- per maand (excl. BTW). De minimale huurperiode bedraagt 1 jaar en verder is er sprake van borgstelling (2 huurmaanden).

Beschikbaarheid op aanvraag. Verwachte oplevering rond eind 2020.

Voor meer informatie over deze te huren nieuwe units of het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u contact met ons opnemen.

€ 200

Easterein 29
GARYP

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte15188 m² Woning oppervlakte200 m² Bouwjaar1812

Geheel gerestaureerde, schitterende, monumentale kop-hals-rompboerderij ‘BINNENRUST’ met o.a. inpandige bedrijfsruimte (voor vele doeleinden geschikt), aangebouwde ruime schuur (ca. 200 m²) met een 6 tal paardenboxen en aangrenzend perceel weiland van 11.110 m².

Door de prachtige landelijke ligging kunt u hier volop genieten van het vrije uitzicht over de landerijen. Rust & ruimte typeren deze fraaie locatie! Het geheel is gesitueerd aan de rand van het dorp doch op loop/fietsafstand van alle dorpsvoorzieningen.

De onderhoudsstaat van de boerderij is zeer goed tot uitstekend. Vanaf 2001 is de gehele boerderij en aangebouwde schuur vakkundig gerestaureerd en verduurzaamd met behoud van karakter.

In de voormalige inpandige schuur is in 2001 een bedrijfsruimte van ca. 215 m² oppervlak gerealiseerd. Deze ruimtes zijn momenteel in gebruik als ‘medisch specialistische paardenkliniek’ (Paardenkliniek Garyp) doch kunnen voor vele doeleinden gebruikt worden (bedrijfs- of hobbymatig of bijvoorbeeld voor dubbele ‘kangoeroe’ bewoning). Het huisperceel is bestemd voor ‘maatschappelijk medische en sociaal medische voorzieningen’, binnen het bestemmingsplan zijn mogelijkheden voor het wijzigen van de bestemming naar bijvoorbeeld geheel ‘woondoeleinden’.

De boerderij is gelegen op een ruim erf, mooi centraal op het huisperceel en omgeven door een royale fraaie boerentuin met diverse oude beplanting en originele stookhut. Totale perceeloppervlak (incl. weiland) bedraagt 15.188 m².

Door de aanwezigheid van ruime schuur met 6 prachtige paardenboxen en aangrenzend perceel weiland is dit bijzondere object uitermate geschikt voor het houden van paarden of andere dieren.

“Binnenrust” is van cultuurhistorisch en architectonisch belang en is daarom aangewezen als Rijksmonument. Diverse sfeervolle authentieke elementen, zoals balkenplafonds, paneeldeuren, kelder, schouwen etc., zijn bewaard gebleven. Rijksmonumenten kennen gunstige fiscale aftrekmogelijkheden, subsidieregelingen en extra leenmogelijkheden (met zeer lage rente) ten behoeve van onderhoudskosten.

Een veel voorkomend misverstand is dat u niets mag veranderen aan een monument. Van belang is dat de werkzaamheden geen afbreuk doen aan het waardevolle karakter en dat de monumentale waarden worden gerespecteerd. Daarbij heeft u zelf immers ook alle belang!

Garyp is een dorp aan de rand van de Wâlden (het Woudengebied). Het ligt prachtig centraal in de provincie tussen Leeuwarden en Drachten. Openbaar vervoer is net buiten het dorp, aan de N31 (Wâldwei), waar een bus tussen Drachten en Leeuwarden rijdt. Er is ruim aanbod in allerlei
voorzieningen zoals: supermarkt (Spar), slagerij, basisschool, (sport) verenigingen, zwembad etc..

Burgum ligt slechts op ca. 5 autominuten van Garyp evenals het watersportdorp Earnewâld en natuurgebied “de Âlde Feanen”.

Kortom uniek object met vele mogelijkheden, gelegen op zeer fraaie woonstand op royale kavel.

EEN BUITENKANSJE VOOR DE LIEFHEBBER !!

Begane grond: voor-entree, gang met prachtige plavuizenvloer en ruime kelder, sfeervolle voorkamer met landelijke uitzichten, balkenplafond, houten vloerdelen, vaste kast en schouw met houtkachel, zij/woonkamer met eveneens landelijk ruim uitzicht, balkenplafond, houten vloerdelen en schouw, hal met houten vloerdelen en trapopgang naar verdieping, sfeervolle slaapkamer met balkenplafond en houten vloerdelen, woonkeuken met balkenplafond, tuindeur en massieve hoekopstelling, ruime bijkeuken met plavuizenvloer, spoelbakje, technische-ruimte en witgoed-aansluiting, moderne ruime badkamer met inloopdouche, vrijdragend toilet en wastafelmeubel, inpandige schuur/berging met achter-entree en binnen doorgang naar bedrijfsruimte.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met origineel ’spekhok’ en 1 met vaste kastenwand en doorgang naar royale zolder (boven bedrijfsruimte).

Indeling bedrijfsruimte:
Begane grond: achter-entree, ontvangstruimte, voorbereidingsruimte, onderzoeksruimte met donkere kamer c.q. laboratorium, kantoor, wachtkamer met pantry, vrijdragend toilet met fonteintje.

1e verdieping: vaste trap naar magazijn en royale (berg)zolder met bijzonder monumentaal bintwerk.

Indeling bij schuur:
Dubbele schuurdeuren naar geheel gerenoveerde schuur met 6-tal paardenboxen en opslagruimte, binnen doorgang naar bedrijfsruimte/boerderij. Achterin de stal is nog opslagruimte voor onder andere open haard hout.

€ 725.000 Kosten koper

Sânhichte 20
GARYP

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte175 m² Woning oppervlakte108 m² Bouwjaar1997

Duurzaam, energiezuinig & kindvriendelijk wonen met alle voorzieningen op loop/fietsafstand!

Deze goed onderhouden betaalbare woning is in 1997 ecologisch met hoogwaardige en duurzame materialen gebouwd. De woning is optimaal geïsoleerd en wordt verwarmd en voorzien van warmwater d.m.v. van een recente HRE (huur) c.v.-combiketel i.c.m. een zonneboiler. Alle vloeren zijn in beton uitgevoerd en de goten zijn van onderhoudsarm kunststof.

Aan de achterzijde vind je een heerlijke diepe, privacy volle en zonnige achtertuin (ca. 11 ½ meter diep) met achterom, groot zonneterras en ruime houten berging. De tuin is gesitueerd op het zuiden waardoor je hier volop van de zon kunt genieten! Eigen grond 175 m².

De woning is gelegen aan de rand van het dorp in autoluwe straat nabij speeltuin, het dorpscentrum, basisschool, openbaar vervoer, sportfaciliteiten en overige voorzieningen.

Kortom: moderne duurzame energiezuinige woning gelegen op gewilde en kindvriendelijke woonstand!

De verkoop van deze woning zal starten op woensdag 15 juli a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Garyp is een dorp aan de rand van de Wâlden (het Woudengebied). Het ligt prachtig centraal in de provincie tussen Leeuwarden en Drachten. Openbaar vervoer is net buiten het dorp, aan de N31 (Wâldwei), waar een bus tussen Drachten en Leeuwarden rijdt. Er is ruim aanbod in allerlei
voorzieningen zoals: supermarkt (Spar), slagerij, basisschool, (sport) verenigingen, zwembad etc..

Burgum ligt slechts op ca. 5 autominuten van Garyp evenals het watersportdorp Earnewâld en natuurgebied “de Âlde Feanen”.

Begane grond: voor-entree, ruime hal, toilet met fonteintje, nette badkamer met inloopdouche en wastafel, halfopen keuken met moderne opstelling v.v. natuurstenenblad en diverse inbouwapparatuur, tuingerichte L-vormige woonkamer met tuindeur naar zonnige diepe achtertuin.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 zeer royale welke eventueel op te delen in 2 slaapkamers of in te richten als slaapkamer én 2e badkamer.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met witgoed-, berg- en technische ruimte, 4e slaapkamer.

€ 165.000 Kosten koper

Haadstrjitte 34 b
FEANWÂLDEN

Appartement, bestaande bouw

Woning oppervlakte92 m² Bouwjaar2007

In hartje centrum aan de Koemarkt van Feanwâlden vindt u dit fraaie en lichte split level appartement gelegen op de 1e en 2e verdieping met o.a. royaal en zonnige balkon.

Het 3-kamer appartement is voorzien van een video-intercomsysteem (veilig wonen) en is eigentijds en keurig ingericht. Verder is het complex optimaal geïsoleerd, uitstekend onderhouden en voorzien van een liftinstallatie.

Er is sprake van een gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren. De afgelopen jaren is het nodige groot onderhoud uitgevoerd; het complex is onder andere buitenom geschilderd, voorzien van nieuwe buitendeuren en de bitumineuze dakbedekking is geheel vernieuwd.

Alle benodigde voorzieningen zoals winkels, fysiotherapie, apotheek, kapper, schoonheidssalon etc. bevinden zich eveneens in dit complex of aan de Koemarkt.

Op de begane grond is een separate gezamenlijke fietsenberging en op de Koemarkt is ruim voldoende (openbare) parkeergelegenheid.

Feanwâlden betreft een dorp gelegen in de prachtige Friese Wouden aan klein vaarwater en de spoorlijn Leeuwarden-Groningen. De “Feanwâldster Feart” staat in open verbinding met het unieke natuur- en recreatiegebied het Bûtenfjild. Luister naar de heikikker, ontmoet de zilveren maan en ruik de gagel. Het 297 hectare grote Bûtenfjild heeft veel te bieden (zie voor meer informatie )!

Alle voorzieningen zoals scholen, winkels, artsen, fysiotherapeuten, kinderopvang, sportfaciliteiten, openbaar vervoer (trein & bus) etc. bevinden zich op loop/fietsafstand van het appartement.

Begane grond: Op de begane grond bevindt zich de centrale entree met video-intercomsysteem, postbussen, lift, trapopgang en een gezamenlijke fietsenberging.

Vanuit de lift (of trap) stap je de brede galerij binnen. Hier bevindt zich de voordeur naar het appartement. Indeling: entree, hal met laminaatvloer, trapkast en trapopgang naar verdieping, berging met eigen entreedeur, witgoed-aansl. en technische ruimte, vrijdragend toilet met fonteintje, 2 slaapkamers met laminaatvloer, nette moderne badkamer met douche en wastafelmeubel.

1e verdieping: ruime lichte living van ca. 47 m² met laminaatvloer en open keuken met moderne hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en deur naar royaal en zonnig balkon over de volle breedte van de woning (ca. 9 m²) gesitueerd op het zuidwesten. Hier kun je volop van de zon genieten!

€ 165.000 Kosten koper

Trambaan 31
BURGUM

Appartement, nieuwbouw

Woning oppervlakte80 m² Bouwjaar2020

Kom heerlijk wonen te Burgum, genieten van de natuur!

Op fraaie groene woonstand in het Sminiabosk ontwikkelt Mekander Friesland 18 energiezuinige en duurzame appartementen. Het complex wordt gasloos gebouwd en wekt groene energie op via zonnepanelen.

De driekamerappartementen zijn verdeeld over drie woonlagen en opvallend in het ontwerp zijn de balkons. Ieder appartement heeft z’n eigen balkon of groot terras in balkonsfeer. Daardoor heeft u een heerlijke buitenruimte, maar blijft het onderhoud van een tuin u bespaard!

Op eigen terrein heeft elk appartement zijn eigen parkeerplaats en berging met o.a. twee laadpunten voor elektrische fiets.

Het complex zal degelijk en vakkundig door Bouwbedrijf Swart uit Eastermar worden gebouwd en het installatiewerk zal eveneens door een lokaal deskundig bedrijf worden uitgevoerd. U als eigenaar heeft hiermee de garantie van een kwalitatief goede woning.

De appartementen zijn voor vele doelgroepen geschikt door de aanwezigheid van lift (geschikt voor rolstoel- en brancardgebruik). Zowel jong als oud kunnen hier prachtig in het groen wonen!

Het complex wordt omarmd door de bomen uit het Sminiabosk. Naast het aanwezige groen kunt u ook genieten van water, want Burgum is aan weerszijden omgeven door water. Niet voor niets zijn de inwoners van Burgum maar wat trots op hun groene dorp ‘tusken wâld en wetter’. Het Friese coulisselandschap geeft het dorp haar smûke karakter. Bovendien zit u hier eersterang als het gaat om de natuurpracht. Sta dus niet versteld wanneer u tijdens een wandeltocht plotseling oog in oog staat met een ree.

Leeuwarden, Dokkum, Drachten, Groningen en Heerenveen: De Centrale As brengt u in een mum van tijd naar uw plaats van bestemming. Maar Burgum heeft ook zelf volop voorzieningen in huis. Een knus winkelcentrum, gezellige (sport)verenigingen en horeca om uw vingers bij af te likken.

Opties mogelijk zoals:

• Eigen wensen voor de tegels en het sanitair
• Luxere binnendeuren
• Eigen wensen zijn altijd bespreekbaar

Kenmerken:

• Gasloos gebouw
• Kunststof kozijnen met triple beglazing (HR+++)
• Lucht/water combiwarmtepomp
• Hoogwaardige isolatieschil met goede kier-/luchtdichting
• Volledige vloerverwarming
• Zonnepanelen
• Zuinige LED-verlichting in de algemene ruimtes
• Balansventilatie WTW unit
• Zeer laag energieverbruik door hoogwaardige isolatie, warmtepomp en zonnepanelen
• Koopsom vanaf € 295.000 v.o.n.

€ 295.000 v.o.n.

Mounehoek 32
GARYP

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte550 m² Woning oppervlakte170 m² Bouwjaar1936

Zoekt u een royaal vrijstaand woonhuis met zonnige ruime tuin en landelijk vrij uitzicht? Dan is dit uw kans!

Op fraaie locatie, aan de rand van het dorp met aan de achterzijde vrij uitzicht over landerijen bevindt zich deze royale uitgebouwde vrijstaande woning met een woonoppervlak van maar liefst ca. 170 m²!

Aan de achterzijde heeft men de beschikking over een royale en privacy volle achtertuin met meerdere terrassen, stenen schuur/garage en overkapping. De achtertuin is gesitueerd op het zuid-westen en grenzend aan perceel weiland. U kunt hier volop van de zon en het landelijke uitzicht genieten!

In 1994 is het gehele dak en de bovenverdieping vernieuwd. Er is sprake van (deels) isolatieglas, muur- en dakisolatie. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR c.v.-combiketel van 2017.

Naast de woning is aan beide zijden ruimte voor het realiseren van parkeergelegenheid waarna men meerdere auto’s op eigen erf kan parkeren. Het geheel is gelegen op een ruime kavel van 550 m² eigen grond.

Deze bijzondere en goed onderhouden woning dient u met eigen ogen te zien! Laat u verrassen door de ruimte en de vrije ligging.

De dorpsvoorzieningen bevinden zich allen op loop/fietsafstand van de woning.

Garyp is een dorp aan de rand van de Wâlden (het Woudengebied). Het ligt prachtig centraal in de provincie tussen Leeuwarden en Drachten. Openbaar vervoer is net buiten het dorp, aan de N31 (Wâldwei), waar een bus tussen Drachten en Leeuwarden rijdt. Er is ruim aanbod in allerlei voorzieningen zoals: supermarkt (Spar), slagerij, basisschool, (sport) verenigingen, zwembad etc.. Burgum ligt slechts op ca. 5 autominuten van Garyp evenals het watersportdorp Earnewâld en natuurgebied “de Âlde Feanen”.

Begane grond: zij-entree, ruime hal met plavuizenvloer, slaap/werkkamer, ruim toilet met urinoir, fonteintje en vrijdragend closet, sfeervolle woonkamer met balkenplafond, zijkamer c.q. slaapkamer, woon/eetkeuken met plavuizenvloer, prachtig vrij landelijk uitzicht, kelderkast, tuindeuren en strakke lichte opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met plavuizenvloer, achter-entree en witgoed-aansluitingen met praktisch werkblad met spoelbak.

1e verdieping: ruime overloop met technische ruimte, 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met laminaatvloer, vaste kasten en toegang tot breed balkon, 1 met bergruimte en 1 met bergruimte en wastafel, nette lichte badkamer met ligbad/douche, badkamermeubel met dubbele wastafel en vrijdragend closet.

€ 298.000 Kosten koper

De Slag 4
DRACHTEN

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte193 m² Woning oppervlakte118 m² Bouwjaar1998

Op goede en fraaie locatie in woonwijk ‘De Venen’ bevindt zich deze ruime halfvrijstaande woning met aangebouwde stenen garage en zonnige tuin.

De in 1998 degelijk en traditioneel gebouwde woning is goed onderhouden, optimaal geïsoleerd en in mei 2020 buitenom vakkundig geschilderd. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR c.v.-combiketel van 2014 en de woning beschikt over een groen B energielabel.

Aan de achterzijde beschikt men over een zonnige onderhoudsarme achtertuin met houten berging, brede achterom en grote zonneluifel. De beschutte tuin is op het zuiden gesitueerd waardoor je hier volop van de zon kunt genieten! De kavel meet 193 m² eigen grond.

Het geheel is gelegen in een ruim opgezette groene straat waardoor er naast parkeergelegenheid op eigen oprit (en in garage) voldoende openbare parkeerruimte aanwezig is.

Begane grond: zij-entree, hal met plavuizenvloer, modern vrijdragend toilet met fonteintje, L-vormige woonkamer met laminaatvloer, tuindeur en ruim zicht in de straat, open keuken met nette lichte hoekopstelling v.v. diverse (vernieuwde) inbouwapparatuur, veel kastruimte en achter-entree.

1e verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met wastafel, lichte, ruime en nette badkamer met douche, wastafel, 2e toilet en witgoed-aansluitingen.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met berg- en c.v.-ruimte, 3e en 4e slaapkamer met groot dakraam en bergruimte.

€ 235.000 Kosten koper

Stinswei 9
FEANWÂLDEN

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte355 m² Woning oppervlakte115 m² Bouwjaar1928

Op fraaie en vrije woonstand nabij het centrum van Feanwâlden bevindt zich deze markante en karaktervolle vrijstaande woning genaamd ‘Sans Souci’, het Franse woord voor ‘zorgeloos’. Zorgeloos wonen, genieten van de onderhoudsvrije achtertuin en heerlijke beschutte overkapping voor de wat killere dagen……een droom die nu werkelijkheid kan worden.

In 1928 is deze goed onderhouden woning gebouwd en in de loop der jaren (vanaf 1993) met behoud van karakter gerenoveerd, gemoderniseerd en verduurzaamd.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een HR Nefit combiketel en duurzame pelletkachel in de woonkamer. Verder is de woning voorzien van deels HR++ beglazing, muur- en dakisolatie en 10 zonnepanelen voor duurzame energieopwekking.

Het buitenschilderwerk is in 2018 uitgevoerd en het binnenwerk (deels) in 2020 waardoor men de woning zonder klussen kan betrekken! Het geheel is modern en sfeervol ingericht.

Door de vrije ligging op een mooie beschutte hoekkavel in ruim opgezette groene straat heeft men geen inkijk in de woning als in de tuin. De kavel meet 355 m² eigen grond en biedt ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

De zonnige, beschutte en onderhoudsvriendelijke tuin met houten garage biedt veel privacy en is o.a. voorzien van groot terras, prieeltje en sfeervolle recent gebouwde veranda. Deze ruime veranda met houtkachel is afsluitbaar waardoor men hier het hele jaar van het ‘buitengevoel’ kan genieten! Om nog meer te relaxen is er voor de liefhebber een overdekte jacuzzi ter overname aanwezig.

Alle voorzieningen zoals winkels, scholen, artsen, fysiotherapeuten, kinderopvang, sportfaciliteiten, openbaar vervoer (trein & bus), natuurgebied “It Bûtenfjild” etc. bevinden zich op loop/fietsafstand.

Feanwâlden betreft een dorp gelegen in de prachtige Friese Wouden aan klein vaarwater en de spoorlijn Leeuwarden-Groningen. De “Feanwâldster Feart” staat in open verbinding met het unieke natuur- en recreatiegebied het Bûtenfjild. Feanwâlden is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen (Centrale As, de Haak, nieuwe N381) naar onder andere Dokkum, Leeuwarden en Drachten.

Feanwâlden beschikt over voldoende basisvoorzieningen zoals o.a. scholen, kinderopvang, winkelcentrum en openbaar vervoer. Feanwâlden is gelegen aan de spoorlijn Leeuwarden-Groningen, binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen en binnen 15 treinminuten Leeuwarden. Dokkum is binnen ca. 15 autominuten te bereiken.

Kortom: een karaktervolle en betaalbare vrijstaande woning op fraaie woonstand!

Begane grond: voor-entree, hal/gang met laminaatvloer en kelder, sfeervolle woonkamer met laminaatvloer, erker, pelletkachel en tuindeuren, keuken met laminaatvloer en moderne opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte, bijkeuken met witgoed-aansluitingen, achter-entree en c.v.-opstelling, lichte badkamer met douche, vrijdragend toilet en wastafelmeubel.

1e verdieping: overloop met inloopkast, 4 slaapkamers waarvan 1 met vaste kasten.

€ 265.000 Kosten koper

De Koarte Baan 14
HURDEGARYP

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte219 m² Woning oppervlakte101 m² Bouwjaar1999

Op rustige en kindvriendelijke locatie, nabij het centrum, scholen, sportfaciliteiten, kinderopvang, openbaar vervoer (o.a. treinstation) en overige voorzieningen bevindt zich deze half vrijstaande woning met o.a. aangebouwde garage, uitpandige bijkeuken en zonnige tuin.

Zowel aan de voor- als achterzijde heeft men geen inkijk en daardoor veel privacy binnen en buiten!

In 1999 is deze woning degelijk en onderhoudsarm gebouwd en nadien altijd zeer netjes onderhouden. Het buitenschilderwerk is in 2018 uitgevoerd en de dakbedekkingen van de bijkeuken en garage zijn toen eveneens vernieuwd.

Verwarming geschiedt door middel van een c.v.-combiketel. Verder is de woning is geheel voorzien van isolatieglas, muur-, vloer- en dakisolatie en beschikt over groen A-energielabel!

Aan de voorzijde heeft men de beschikking over een brede oprit met ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De zonnige, onderhoudsarme en privacy volle achtertuin met praktische berging en brede afsluitbare achterom is gesitueerd op het westen. Eigen grond 219 m².

Begane grond: zij-entree, hal met plavuizenvloer, vernieuwd toilet met fonteintje, L-vormige woonkamer met laminaatvloer en trapkast, open keuken met laminaatvloer en nette lichte hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, uitpandige bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, tuindeur en doorgang naar stenen garage.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, keurig nette en lichte badkamer met douche, 2e toilet, wastafel en designradiator.

2e verdieping: vaste trap naar ruime zolder met groot dakraam, mogelijkheid tot realiseren 4e slaapkamer en berg- en c.v.- en ruimte.

€ 200.000 Kosten koper

Hanenburg 29
TYTSJERK

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte428 m² Woning oppervlakte110 m² Bouwjaar1959

Op rustige en kindvriendelijke woonstand bevindt zich deze betaalbare hoekwoning op ruime kavel met o.a. achter- en zij-aanbouw en zonnige tuin. Alle basisvoorzieningen bevinden zich op de begane grond waardoor de woning geschikt is voor vele doelgroepen.

Deze deels gerenoveerd woning wordt verwarmd door middel van een recente HR c.v.-combiketel van 2015 en is grotendeels voorzien van duurzame en onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen.

Aan de achterzijde heeft men de beschikking over een zonnige en beschutte achtertuin (ca. 17 m. diep) met achterom, een tweetal bergingen en sfeervolle verwarmde ‘buitenkamer’ c.q. ‘mancave’. Het geheel is gelegen op een ruime kavel van 428 m² eigen grond.

De woning is gelegen op loop-/fietsafstand van een groot aantal voorzieningen waaronder scholen, sportfaciliteiten, openbaar vervoer, het Bos Ypey, natuurgebied de Grutte Wielen, golfbaan en slechts op 10 autominuten van het centrum van Leeuwarden!

Kortom: een nette hoekwoning voor een betaalbare prijs!

De verkoop van deze woning zal starten op donderdag 28 mei a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, de tweede kijkdag zal zijn op donderdag 4 juni a.s., informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: voor-entree, hal, toilet, zonnige woonkamer met laminaatvloer, keuken met laminaatvloer, kelder, witgoed-aansluitingen, c.v.-opstelling en achter-entree. Vanuit woonkamer doorgang naar zij-aanbouw alwaar een ruime (2-persoons) slaapkamer met laminaatvloer en aangrenzende nette badkamer met inloopdouche, wastafel, 2e toilet en designradiator.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer en vaste kast, 3 slaapkamers met laminaatvloer waarvan 1 met vaste kast, eenvoudige badkamer met douche en wastafel.

2e verdieping: schuiftrap naar zolderberging.

€ 169.500 Kosten koper

Burgemeester van Panhuyslaan 21
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte179 m² Woning oppervlakte98 m² Bouwjaar1976

Op aantrekkelijke, groene en kindvriendelijke woonstand gelegen sfeervolle woning met zonnige achtertuin met houten berging.

Deze vrij gelegen woning grenst aan de achterzijde aan een gemeentelijk bosschage met parkeerterrein en aan de voorzijde aan een voetpad, waardoor men veel privacy heeft.

De woning is voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd door middel van een HR CV combiketel (huurketel).

Alle voorzieningen zoals scholen, winkels, artsen, fysiotherapeuten, kinderopvang, sportfaciliteiten, openbaar vervoer etc.. bevinden zich op loop/fietsafstand. Nabij de woning vindt men voor de kleintjes een speelveld.

De zonnige onderhoudsvriendelijke achtertuin is op het zuiden gesitueerd waardoor men hier optimaal van de zon kan genieten! De ruime kavel meet 179 m² eigen grond.

Kortom: een prima starters woning op goede locatie voor een betaalbare prijs!

Begane grond: voor-entree, hal met garderobekast , toilet met fonteintje, speelse woonkamer met verlaging naar achterkamer met open keuken in hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, ruime bijkeuken met plavuizenvloer, witgoedaansluitingen, c.v.-opstelling, vaste kast en achter-entree. De woonkamer, keuken en hal is voorzien van een nieuwe laminaatvloer.

1e verdieping: 1e verdieping: overloop met laminaatvloer, vaste kast en bergzoldertje, 3 slaapkamers met laminaatvloer waarvan 1 met vaste kasten en 1 met bergruimte en open bedstede, eenvoudige lichte badkamer met douche en wastafel.

2e verdieping: klein bergzoldertje.

€ 165.000 Kosten koper

Johanneswâld 11
FEANWÂLDEN

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte470 m² Woning oppervlakte130 m² Bouwjaar1992

Gezocht: Inruil koopwoning te Feanwâlden (gezinswoning met ‘kleinere’ tuin)!

Op fraaie en rustige locatie nabij de natuur- en recreatiegebieden "De Houtwiel" en "It Bûtenfjild" vindt u deze goed onderhouden vrijstaande woning met o.a. ruime garage en zonnige privacy volle tuin.

Deze degelijke woning is in 1992 traditioneel gebouwd, geheel geïsoleerd en wordt verwarmd door middel van een HR- c.v.-combiketel van ca. 2014 (Nefit). In de afgelopen jaren is de woning grotendeels gemoderniseerd en modern ingericht.

In 2019 is de gehele woning voorzien van HR++ beglazing en zijn alle buitendeuren (met kozijnen) alsmede de schuifpui vervangen door hoogwaardig duurzaam kunststof. Er is sprake van sprake van zeer lage energielasten mede door gebruikmaking van duurzame energieopwekking door middel van een 18 tal zonnepanelen (2016)!

Het geheel is gelegen op een vrije kavel van 470 m² eigen grond. De fraai aangelegde, zonnige en onderhoudsvriendelijke achtertuin beschikt over meerdere terrassen, een overkapping/veranda en afsluitbare achterom. In de tuin bevindt zich verder nog een ruime praktisch houten schuur (2015).

De woning bevindt zich op kindvriendelijke woonstand, nabij speelveld(tjes), openbaar vervoer (o.a. treinstation), scholen, winkels, sportfaciliteiten, kinderopvang etc..

Feanwâlden betreft een dorp gelegen in de prachtige Friese Wouden aan klein vaarwater en de spoorlijn Leeuwarden-Groningen. De “Feanwâldster Feart” staat in open verbinding met de unieke natuur- en recreatiegebieden "De Houtwiel" en "It Bûtenfjild".

Feanwâlden is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen (Centrale As, de Haak, nieuwe N381) naar onder andere Dokkum, Leeuwarden en Drachten.

Begane grond: .: voor-entree, hal met plavuizenvloer, modern vrijdragend toilet met fonteintje, L-vormige woonkamer met massief eiken vloer en brede kunststof schuifpui, open keuken met massief eiken vloer en moderne strakke opstelling v.v. natuurstenen blad, diverse inbouwapparatuur en Quooker-kraan, uitpandige ruime bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, spoelbakje, c.v.-opstelling, achter-entree en doorgang naar ruime stenen garage van ca. 28 m² met vernieuwde elektrische garagedeur met loopdeur.

1e verdieping: overloop met vaste (inloop)kast, 3 slaapkamers, complete en ruime badkamer met dakkapel, douche, whirlpool, vrijdragend toilet, badkamermeubel met dubbele wastafel, designradiator en vloerverwarming.

2e verdieping: vlizotrap naar zolder.

€ 365.000 Kosten koper

De Poel 2
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte712 m² Woning oppervlakte145 m² Bouwjaar1971

Op fraaie hoeklocatie, in een ruim opgezette straat gelegen vrijstaande woning met o.a. garage en zonnige ruime tuin die veel privacy biedt.

Deze zeer goed onderhouden woning is onder architectuur gebouwd en in de loop der jaren met hoogwaardige materialen vakkundig gerenoveerd en gemoderniseerd. De gevelbekleding en het dak zijn vervangen door onderhoudsarme duurzame, nieuwe leien en het buitenschilderwerk is van 2018/2019.

Verwarming geschiedt door middel van een Brink Elan heteluchtketel in combinatie met een HRE Intergas combiketel (2018). Verder is er sprake van goede (na)isolatie toepassingen, de woning is voorzien van isolatieglas, dak-, kruipruimte- en muurisolatie en beschikt over het groene B energielabel!

Rondom de woning heeft men de beschikking over een fraai aangelegde, ruime, zonnige tuin met veel privacy en meerdere terrassen en een overkapping voor (hout)opslag. De tuin is gesitueerd op het zuidwesten, u kunt hier volop van de zon genieten! De lange oprit biedt ruim voldoende
parkeergelegenheid op eigen erf alsmede mogelijkheden voor bijvoorbeeld het stallen van een camper of caravan. Het geheel is gelegen op een royale kavel van 712 m² eigen grond.

De woning bevindt zich aan een ruim opgezette straat aan de rand van het dorp doch nabij vele voorzieningen zoals openbaar vervoer, scholen voor basis- en voortgezet onderwijs, uitgebreid winkel- en horeca-aanbod, sportfaciliteiten, kinderopvang, bibliotheek etc..

Begane grond: zij-entree, ruime hal met eiken parketvloer en garderobe, vrijdragend toilet en fonteintje, zonnige en sfeervolle woonkamer met eiken parketvloer, tuindeur en rookkanaal (houtkachel), werk/slaapkamer met eiken parketvloer, eetkeuken met plavuizenvloer en moderne hoekopstelling v.v. kwaliteits-inbouwapparatuur en natuurstenen blad, bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, spoelbak, achter-entree en technische ruimte, ruime L-vormige, extra hoge garage met separate loopdeur.

1e verdieping: ruime overloop met vide, dakkapel en laminaatvloer, 4 slaapkamers met laminaatvloer waarvan 2 met kastenwanden, 1 met bergruimte en wastafel en 1 met dakkapel, nette lichte badkamer met wastafel, douche, 2e toilet en bad.

2e verdieping: schuiftrap naar zolderberging.

€ 385.000 Kosten koper

De Esk 23
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte588 m² Woning oppervlakte125 m² Bouwjaar1987

Op rustige en groene locatie, aan de rand van Burgum ligt deze keurig onderhouden vrijstaande woning met aangebouwde stenen garage en ruime zonnige, privacy volle achtertuin.

De woning is in 1987 degelijk en traditioneel gebouwd en in de afgelopen jaren grotendeels gemoderniseerd waardoor men deze woning zonder klussen kan betrekken!

Er is sprake van een groen B energielabel en lage energielasten door goede vloer-, muur- en dakisolatie alsmede (deels) HR ++ isolatieglas.

Het geheel is gelegen op een ruime kavel van bijna 600 m², omringd door veel opgaand groen, aan de achterzijde grenzend aan watergang en gemeentelijk groen waardoor er een optimale privacy gewaarborgd is. De fraai aangelegde achtertuin ligt op het zuidwesten, beschikt over een vijverpartij, ruime houten berging/schuur en diverse zonneterrassen waarvan er één gelegen is aan de waterkant.

De woonwijk ligt aan de oostzijde van Burgum met vele wandel-, fiets- en ruiterpaden.

Burgum heeft een ruim aanbod van voorzieningen op gebied van cultuur, basis en middelbaar onderwijs, winkels, maatschappelijke voorzieningen (kerk, medisch en sport). Burgum ligt centraal ten opzichte van de grotere steden als Leeuwarden en Drachten en heeft een prima openbaar vervoer verbinding met omliggende steden en dorpen. Het centrum van Burgum ligt op enkele minuten loop- en fietsafstand van het object.

Begane grond: zij-entree, hal met recent vernieuwde plavuizenvloer, modern vrijdragend toilet met fonteintje, zonnige L-vormige woonkamer (ca. 42 m²) met laminaatvloer, rookkanaal met sfeervolle houtkachel en schuifpui naar strak ruim zonneterras met elektrische zonneluifel, halfopen keuken met laminaatvloer en nette massief beuken opstelling v.v. natuurstenen blad, veel kastruimte en diverse kwaliteitsinbouwapparatuur (Miele), uitpandige bijkeuken met recent vernieuwde plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, vaste kasten met c.v.-opstelling, tuindeur en doorgang naar ruime garage van ca. 3 x 7 meter.

1e Verdieping: overloop met vaste kasten, 3 slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer voorzien is van vaste kasten/bergruimte en een grote inloopkast, moderne en luxe badkamer met dakkapel, dubbele wastafelmeubel, vrijdragend 2e toilet en inloopdouche. De bovenverdieping is eveneens voorzien van laminaatvloeren.

2e verdieping: door middel van vlizotrap bereikbare ruime zolderberging.

€ 339.500 Kosten koper

Skoallestrjitte 29
DE WESTEREEN

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte1553 m² Woning oppervlakte195 m² Bouwjaar1909

Zoekt u een royale karaktervolle, gemoderniseerde en gerenoveerde vrijstaande woning met vele mogelijkheden op loopafstand van de voorzieningen? Dan moet u deze niet laten schieten!

Op aantrekkelijke woonstand in ruim opgezette straat in het centrum van De Westereen vindt u deze stijlvolle voormalige hoofdmeesters woning met garage met spouwmuren voorzien van dak- en glasisolatie en royale privacy volle tuin rondom.

Het pand heeft de bestemming ‘centrumdoeleinden’ en is daardoor geschikt voor vele doelen waaronder dienstverlenende bedrijven (bijv. kantoor- of praktijkruimte), detailhandel, wonen en/of een combinatie van één van deze functies, maar ook realisatie van bed & brochje, gastenverblijf of dubbele bewoning met meerdere generaties onder één dak behoort tot de mogelijkheden.

Deze sfeervolle in 1909 degelijk gebouwde en nadien zeer goed onderhouden woning is in de loop der jaren geheel gerenoveerd en gemoderniseerd met behoud van authentieke details (zoals paneeldeuren, balkenplafonds, kamer en suite, glas-in-lood ramen, fraaie verglaasde dakpannen etc.). Omstreeks 1992 is de woning op de eerste verdieping uitgebreid met een slaapkamer en douche en is de begane grond geheel gerenoveerd. In 2010 is er opnieuw een uitbreiding op de verdieping geweest waarbij er een extra slaapkamer is gerealiseerd en de gehele verdieping is gerenoveerd.

Verder is de woning verduurzaamd en goed geïsoleerd, is sprake van (grotendeels) isolatieglas, dak- en muurisolatie, 2 tal warmwater panelen en 14 zonnepanelen voor duurzame energieopwekking. De woning beschikt over het groene C energielabel!

De privacy volle, fraai ingerichte en zonnige tuin met meerdere terrassen, separate achteringang met extra parkeerruimte, kippenschuurtje en gras/speelveld is lekker ruim om hier volop van de zon te genieten! De royale kavel meet 1553 m² eigen grond en beidt voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

De woning bevindt zich op loopafstand van scholen, winkels, artsen, fysiotherapeuten, kinderopvang, sportfaciliteiten, openbaar vervoer (trein & bus).

De Westereen is een goed bereikbaar en levendig dorp gelegen in de mooie Fryske Walden met o.a. goede openbaar vervoervoorzieningen (waaronder treinstation), uitgebreid winkelcentrum, veel sportfaciliteiten (zoals o.a. manage, skeeler- en tennisbaan ect.) en watersportmogelijkheden met jachthaven. Zie voor meer info over De Westereen.

Begane grond: voor-entree, gang/hal met granito vloer, achter-entree, garderobe en kelder, sfeervolle woonkamer (kamer en suite) met balkenplafond, schouw met houtkachel, suitedeuren met vaste kasten, achter/eetkamer met vaste kasten en schouw met gaskachel, karaktervolle serre en suite met prachtige glas-in-lood ramen en tuindeuren naar zonnige tuin, werk/kantoorruimte (nu in gebruik als woonkeuken) met parketvloer en ruime trapkast, keuken met plavuizenvloer en moderne opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte, bijkeuken met granito vloer, achter-entree, witgoed-ruimte met praktisch natuurstenen blad en doucheruimte, vrijdragend toilet met fonteintje.

1e verdieping: ruime overloop met c.v./bergruimte, 5 tal slaapkamers waarvan 2 met vaste kast(en), 1 met vaste kasten, balkenplafond en wastafelmeubel en 1 met vaste kast en balkon/loggia, ruime lichte badkamer met douche, ligbad, wastafel en 2e vrijdragend toilet.

De kleinste slaapkamer is momenteel ingericht als praktische inloopkast/kamer.

€ 499.000 Kosten koper

Foijingaweg 112
KOLLUMERPOMP

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte1426 m² Woning oppervlakte242 m² Bouwjaar1900

Op schitterende landelijke locatie, direct onder het Nationaal Park Lauwersmeer, vindt u deze karaktervolle woonboerderij met ruime zonnige tuin, royaal vrijstaand bijgebouw en prachtig weids vrij uitzicht over landerijen.

De oorspronkelijke boerderij is gebouwd omstreeks 1900 waarna de boerderij vanaf 2008 nagenoeg geheel nieuw is opgetrokken. U vindt hier het karakter van een oude sfeervolle boerderij met hedendaags conform!

De boerderij is uitstekend geïsoleerd, energiezuinig en beschikt over het groene B-energielabel. Centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Nefit HR combiketel van 2010.

Het geheel is gelegen op een ruim erf omgeven door een royale privacy volle tuin op het zuiden met vrij uitzicht over landerijen, vijverpartij en tweetal sfeervolle veranda’s. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De kavel meet 1426 m² eigen grond.

De geïsoleerde vrijstaande garage met dubbele carport, royale verdieping, overkapping en werkplaats meet ca. 100 m2; een droom voor elke hobbyist! Dit bijgebouw is voor vele doeleinden geschikt!

Eventueel in te richten als kantoor- of praktijkruimte, bed & brochje, mantelzorgwoning of gastenverblijf.

Met name het bijgebouw maar ook de woning dient op een aantal onderdelen nog te worden afgewerkt maar de prachtige locatie, ruimte en sfeer maken dat zeker de moeite waard!

Het dorp Kollumerpomp is gelegen in de nieuwe gemeente Noardeast-Fryslân en telt bijna 500 inwoners. Het dorp staat bekend om haar rustige landelijke omgeving. Kollumerpomp is de plek voor mensen die houden van ruimte en rust, om lekker te wandelen, te fietsen, te vissen of te varen. Het gebied bestaat uit een gevarieerd landschap en ligt direct onder het Nationaal Park Lauwersmeer, een prachtig beschermd natuurgebied, en vlakbij Unesco Werelderfgoed de Waddenzee. Op fietsafstand (ca. 6 km.)

bevindt zich het dorp Kollum waar vrijwel alle soorten winkels, sportfaciliteiten en (voorgezet)onderwijs aanwezig zijn.

De steden Groningen, Dokkum, Leeuwarden en Drachten bereikt u binnen circa 15 tot 45 autominuten. Voorzieningen zoals o.a. openbaar vervoer, basisschool, supermarkt en sportfaciliteiten zijn op fietsafstand in het dorp Anjum aanwezig. Op ca. 10 autominuten vindt u de veerboot van Lauwersoog naar Schiermonnikoog.

Begane grond: zij-entree, hal/gang met prachtige ‘geeltjes’ vloer, balkenplafond, trapkast en achter-entree, vrijdragend toilet, woonkamer met houten vloerdelen, balkenplafond en vrij weids uitzicht, sfeervolle en ruime woonkeuken met antieke estrikken vloer, balkenplafond, schouw met houtkachel, landelijke (gedeeltelijke) opstelling v.v. enige apparatuur en tuindeuren naar veranda (serre in aanbouw), ruime badkamer met terrazzo vloer, inloopdouche, vrijstaand bad en twee wastafels, bijkeuken met witgoed-aansluitingen en c.v.-opstelling.

1e verdieping: overloop, vrijdragend toilet met fonteintje, 4 slaapkamers waarvan 1 met inloop kastenwand en loggia.

2e verdieping: vlizotrap naar zolderberging.

€ 425.000 Kosten koper
1 - 18 van de 30