1 - 18 van de 41

Kolfbaan 48
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte317 m² Woning oppervlakte120 m² Bouwjaar1970

Op prachtige en gewilde woonstand met aan de voorzijde ruim/vrij zicht in de straat bevindt zich deze onderhoudsarme hoekwoning met o.a. stenen garage en ruime zonnige achtertuin. De kavel meet 317 m² eigen grond.

De woning is goed onderhouden, degelijk en traditioneel gebouwd. Aan de achterzijde is de woning uitgebreid door het aanbouwen van de keuken en in 2012 zijn er duurzame kunststof kozijnen aangebracht waardoor er nu sprake is van een onderhoudsvriendelijk geheel.

Enige modernisering/renovatie zal op onderdelen veelal wenselijk zijn doch de fraaie ligging maakt dat meer dan de moeite waard!

De ruime, privacy volle zonnige achtertuin met meerdere terrassen en achterom is gesitueerd op het zuiden waardoor je hier volop van de zon kan genieten! De lange oprit biedt ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een recente HR c.v.-combiketel (Intergas van 2015) en verder is de woning voorzien van isolatieglas.

De woning is gelegen in ruim opgezette straat op steenworp afstand van het centrum, scholen, openbaar vervoer, sportfaciliteiten (o.a. zwembad) en overige voorzieningen. Alle voorzieningen vindt u op loopafstand!

De verkoop van deze woning zal starten op donderdag 5 maart a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: voor-entree, hal met vaste kast en kelderkast, vrijdragend toilet met fonteintje, zonnige L-vormige woonkamer met parketvloer en sfeervolle haardpartij, aangebouwde keuken met achter-entree en nette lichte opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met wastafel en vaste kasten en 1 met vaste kasten, nette lichte badkamer met douche, badkamermeubel, 2e toilet en witgoed-aansluitingen.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met bergruimte, ruime 4e slaapkamer met kunststof dakkapel en berg/c.v.-ruimte.

€ 219.500 Kosten koper

Inialoane 70a
GARYP

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte830 m² Woning oppervlakte120 m² Bouwjaar1976

Op fraaie locatie, aan de rand van het dorp met aan de achterzijde vrij uitzicht over landerijen bevindt zich deze gemoderniseerde vrijstaande woning met o.a. ruime serre/tuinkamer, stenen garage met praktische carport en vrijstaande houten berging met carport. Het geheel is gelegen op een ruime kavel van 830 m² eigen grond.

Aan de achterzijde heeft men de beschikking over een diepe en privacy volle royale achtertuin (ca. 37 meter diep) gesitueerd op het zuid-westen en grenzend aan perceel weiland. U kunt hier volop van de zon en het landelijke uitzicht genieten!

De woning is aan de achterzijde uitgebouwd en in de laatste jaren geheel gemoderniseerd, voorzien van een moderne, luxe keuken (2017) en de badkamer is voorzien van een ligbad. De goten, gevelplanken, gevelbekleding, dakkapel en kozijnen op de verdieping zijn vervangen door kunststof. Verder is er sprake van isolatieglas (deels HR ++), muur-, vloer- en dakisolatie en verwarming geschiedt door middel van een HR c.v.-combiketel.

De dorpsvoorzieningen bevinden zich allen op loop/fietsafstand van de woning. Garyp is een dorp aan de rand van de Wâlden (het Woudengebied). Het ligt prachtig centraal in de provincie tussen Leeuwarden en Drachten. Openbaar vervoer is net buiten het dorp, aan de N31 (Wâldwei), waar een bus tussen Drachten en Leeuwarden rijdt. Er is ruim aanbod in allerlei voorzieningen zoals: supermarkt (Spar), slagerij, basisschool, (sport) verenigingen, zwembad etc..

Burgum ligt slechts op ca. 5 autominuten van Garyp evenals het watersportdorp Earnewâld en natuurgebied “de Âlde Feanen”.

Begane grond: voor-entree, hal, modern vrijdragend toilet met fonteintje, slaapkamer met wastafel, woonkeuken voorzien van moderne, luxe keukenopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur en schuifpui, aangebouwde royale serre c.q. tuinkamer met tuindeur, bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, c.v.-opstelling en achter-entree. De gehele begane grond verdieping is voorzien van een nieuwe laminaatvloer.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 royaal met bergruimte, gemoderniseerde badkamer met dakkapel, ligbad, douche en wastafel.

€ 325.000 Kosten koper

De Koaten 27
KOOTSTERTILLE

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte2028 m² Woning oppervlakte145 m² Bouwjaar1915

Fraaie karaktervolle en grotendeels authentieke woning met royale tuin, landelijk vrij uitzicht, stenen berging en mogelijkheid tot optioneel bij kopen van aangrenzend weiland.

Deze sfeervolle woning is gelegen aan de rand van het dorp aan de provinciale weg N369, grenzend aan landerijen en nabij natuurgebieden, vele wandel- en fietspaden, openbaar vervoer, scholen, huisarts, kinderopvang, sportfaciliteiten, winkels, jachthaven ect.. Vanuit de woning heeft men o.a. uitzicht over het prachtige coulisselandschap.

De ‘huiskavel’ meet ca. 2000 m² eigen grond en optioneel is er max. ca. 4 hectare weiland (ca. 40.000 m²) bij te kopen (kavelopp. in overleg nader overeen te komen). Het object is daardoor ook uitermate geschikt voor het houden van bijvoorbeeld paarden of ander (klein)vee.

Vele authentieke en fraaie elementen van weleer, waaronder bedsteden, paneeldeuren, balkenplafonds, glas in lood, plavuizenvloer en fraaie kozijnomlijstingen zijn bij deze statige in 1915 gebouwde woning behouden gebleven.

De onderhoudsstaat is matig tot redelijk te noemen en modernisering c.q. renovatie zal veelal wenselijk zijn, doch is deze fraaie woning dit meer dan waard! Verwarming geschiedt door middel van gaskachels en verder is er sprake van deels dubbele beglazing.

De woning is centraal gelegen nabij de grote dorpen Burgum, Buitenpost, Surhuisterveen en stad Drachten. Daarnaast zijn de grote uitvalswegen richting Groningen, Leeuwarden, Heerenveen en randstad uitstekend bereikbaar. Alle dorpsvoorzieningen die Kootstertille biedt zijn op liggen op fietsafstand.

Dit fraaie pand moet u zien! Laat u verrassen door de ruimte, sfeer en de vrije ligging!

Begane grond: voor-entree, prachtige sfeervolle gang met achter-portaal met fraaie plavuizenvloer, glas-in-lood deur en achter-entree, woonkamer met balkenplafond, schouw, bedstede en vaste kasten, woonkeuken met balkenplafond, trapkast en degelijke opstelling v.v. enige inbouwapparatuur, authentieke “bedsteden” opkamer c.q. alkoof met twee bedsteden en vaste kast, kelder, slaapkamer met wastafel, bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluiting en achter-entree, toilet met fonteintje, eenvoudige badkamer met douche en wastafel.

1e verdieping: vaste trap naar nog in te richten verdieping met dakkapel aan de voorzijde.

€ 225.000 Kosten koper

De Hageboek 11
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte269 m² Woning oppervlakte121 m² Bouwjaar1986

Op fraaie, rustige en kindvriendelijke woonstand, aan de rand van het dorp nabij vele fiets- en wandelpaden bevindt zich deze gemoderniseerde half vrijstaande woning met o.a. aangebouwde stenen garage en diepe zonnige achtertuin.

Alle voorzieningen zoals scholen, winkels, artsen, fysiotherapeuten, kinderopvang, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en het centrum bevinden zich op loop-/fiets afstand.

Deze goed onderhouden woning is in 1986 traditioneel en degelijk gebouwd en in de loop der jaren gemoderniseerd. Verwarming geschiedt door middel van een HR c.v.-combiketel van 2014 en verder is er sprake van isolatieglas (deels HR++), muur-, vloer- en dakisolatie. Meerdere kozijnen en deuren zijn recentelijk vervangen door duurzaam en onderhoudsvriendelijk kunststof.

De ligging in autoluwe straat maakt dat de woning uitermate geschikt is voor gezinsbewoning.

Achter de woning beschikt men over een diepe (ca. 13 meter) zonnige achtertuin met meerdere terrassen en houten berging/schuur (2018) met sfeervolle overkapping. De strakke tuin is in 2018 onderhoudsvriendelijk aangelegd en voorzien van drainage. Het geheel is gelegen op een kavel van 269 m² eigen grond.

De lange oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

Kortom een degelijke gemoderniseerde woning met stenen garage en diepe tuin gelegen op rustige en kindvriendelijke locatie!

De verkoop van deze woning zal starten op dinsdag 11 februari a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: zij-entree, hal, vrijdragend, L-vormige zonnige woonkamer, halfopen keuken met lichte hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en natuurstenenblad, uitpandige ruime en recent gerenoveerd bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, kunststof tuindeur en doorgang naar ruime garage.

1e verdieping: overloop met inloopkast (voorheen badkamer), 2 slaapkamers waarvan 1 met dakkapel, ruime badkamer met douche, whirlpool hoekbad, 2e vrijdragend toilet en badkamermeubel.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met berg- en c.v.-ruimte, 3e slaapkamer met bergruimte en dakraam.

€ 235.000 Kosten koper

Wettermunt 1
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte458 m² Woning oppervlakte150 m² Bouwjaar2004

Op een uitstekende en rustige locatie, in een kindvriendelijke woonwijk in Burgum-West bevindt zich deze luxe en moderne halfvrijstaande woning met geïsoleerde ruime stenen garage en zonnige tuin. Het geheel is gelegen op een royale kavel van 458 m² eigen grond.

Deze royale in moderne jaren ’30 stijl gebouwde woning is in 2004 traditioneel, degelijk en met hoogwaardige materialen gebouwd en afgewerkt. De inrichting is neutraal en eigentijds waardoor je deze prachtige woning zo kan betrekken!

Op loop c.q. fietsafstand vindt u vele voorzieningen waaronder het winkelcentrum, scholen, kinderopvang, openbaar vervoer en sportfaciliteiten.

De woning is (groten)deels voorzien van vloerverwarming en kan daardoor in de toekomst eventueel ook worden verwarmd met bijvoorbeeld een warmtepomp. De energielasten zijn zeer laag door optimale isolatie en aanwezigheid van 16 stuks recent geplaatste zonnepanelen (gelegen op het zuiden).

De woning beschikt over het groene energielabel A.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR Nefit combiketel van 2019.

De royale zonnige en fraai aangelegde achtertuin met meerdere terrassen, houten berging en achterom is op het zuiden gesitueerd waardoor men hier volop van de zon kan genieten. De brede oprit en ruimte naast de garage bieden ruim voldoende mogelijkheden voor parkeren meerdere auto’s en/of caravan/camper op eigen erf.

De verkoop van deze woning zal starten op 30 januari a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: zijentree, lichte hal, modern vrijdragend toilet met fonteintje, royale L-vormige woonkamer met erker aan de voorzijde, uitgebouwde open keuken met brede tuindeuren (2016), werkplek/hoek, luxe moderne opstelling voorzien van vele inbouwapparatuur (o.a. Quooker) en deur naar ruime verlengde en geïsoleerde L-vormige garage (ca. 34 m²) met witgoed-ruimte, spoelbakje en extra loopdeur aan de achterzijde. De gehele begane grond vloer is voorzien van een duurzame PVC vloer (2016) met vloerverwarming (m.u.v. garage).

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 ruime slaapkamers met laminaatvloer waarvan 2 met vaste kastenwand, moderne ruime en lichte badkamer met ligbad, douche, 2e vrijdragend toilet, dubbele wastafel en wandkast.

2e verdieping: vaste trap naar royale slaapkamer met laminaatvloer, groot dakraam en vaste kastenwand met veel bergruimte.

€ 329.000 Kosten koper

Stinzelân 6
MINNERTSGA

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte355 m² Woning oppervlakte116 m² Bouwjaar2007

Eigentijdse moderne half vrijstaande woning met aangebouwde stenen garage, uitpandige bijkeuken en royale zonnige tuin. De woning is gelegen op rustige en kindvriendelijke woonstand op een ruime kavel van 355 m² eigen grond in het actieve en betrokken dorp Minnertsga.

In 2007 is deze goed onderhouden woning traditioneel en degelijk gebouwd. Er is sprake van volledige isolatie en recent is de woning voorzien van een 8-tal zonnepanelen waardoor er sprake is van lage energielasten!

De kavel is mooi breed en de dubbele oprit biedt parkeerruimte voor meerdere auto’s en bijv. caravan. Aan de achterzijde beschikt men over een zonnige ruime tuin met achterom en terras. De tuin is gesitueerd op het zuiden waardoor je hier volop van de zon kan genieten!

Minnertsga is een dorp met vele voorzieningen zoals (basis)scholen, huisarts, fysiotherapeut, apotheek, diverse winkels, verenigingen en sportclubs en modern multifunctioneel centrum. Minnertsga ligt nabij de steden Franeker, Leeuwarden en Harlingen, Amsterdam en Zwolle liggen op ca. 75 autominuten afstand.

Begane grond: zij-entree, hal met eiken vloerdelen, vrijdragend toilet met fonteintje, L-vormige woonkamer met eiken vloerdelen, open keuken met eiken vloerdelen, tuindeuren en moderne hoekopstelling (2011) v.v. diverse inbouwapparatuur, uitpandige bijkeuken met laminaatvloer, achter-entree, witgoed-aansluiting en doorgang naar stenen garage.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 slaapkamers met laminaatvloer, complete moderne en lichte badkamer met douche, ligbad, wastafel en 2e vrijdragend toilet.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met eiken vloerdelen, berg- en technische-ruimte, 4e slaapkamer met eiken vloerdelen.

€ 225.000 Kosten koper

Bachstraat 1
LEEUWARDEN

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte132 m² Woning oppervlakte90 m² Bouwjaar1932

Karaktervolle gerenoveerde ’30 jaren hoekwoning met eigen oprit gelegen op mooie locatie in de zeer gewilde Componistenbuurt.

De prachtige historische binnenstad van Leeuwarden bereik je binnen 5 fietsminuten! Vele andere voorzieningen zoals speeltuintjes, sportfaciliteiten, scholen, kinderopvang, winkels, openbaar vervoer en overige voorzieningen bevinden zich eveneens op loop/fietsafstand.

Deze sfeervolle en eigentijds ingerichte woning met ruim uitzicht in de straat is in de loop der jaren nagenoeg geheel gerenoveerd, gemoderniseerd en verduurzaamd. In december 2019 zijn een 8-tal zonnepanelen geplaatst en verder is er sprake van spouwmuurisolatie (2019), isolatieglas (deels HR ++) en dakisolatie waardoor de energielasten laag zijn.

De oprit biedt ruim parkeergelegenheid op eigen erf en in de straat kun je voor de deur gratis (openbaar) parkeren. Vanuit de woonkamer stap je zo door de brede kunststof tuindeuren naar het terras gesitueerd op het zuidwesten, hier kun je lekker van het zonnetje genieten! De kavel meet 132 m² eigen grond.

In 2019 is de 2e verdieping voorzien van een grote kunststof dakkapel, waardoor men eenvoudig een extra (slaap)kamer kan realiseren.

Kortom een karakteristieke en sfeervolle woning die men zo betrekken op uitstekende woonstand!

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer, sfeervolle woonkamer met prachtige massief houten vloerdelen, erker, ruim straatzicht en mooie brede kunststof tuindeuren, uitpandige keuken met massief houten vloerdelen en gemoderniseerde opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met laminaatvloer en witgoed-aansluitingen, toilet, berging met brede achter-entree (geschikt voor motor).

1e verdieping: overloop met deur naar platdak/dakterras, 2 slaapkamers met laminaatvloer en vaste kast, gemoderniseerde complete badkamer met ligbad, toilet, douche en badkamermeubel.

2e verdieping: vaste trap naar zolder met recent geplaatste grote kunststof dakkapel, c.v.- en bergruimte en mogelijkheid voor realiseren 3e slaapkamer.

€ 195.000 Kosten koper

Tussendijken 27
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte880 m² Woning oppervlakte164 m² Bouwjaar1991

Op uitstekende en gewilde woonstand, op één van de mooiste locaties van Burgum, in het ‘oude’ Tussendijken vindt u deze goed onderhouden vrijstaande woning met ruime inpandige garage en royale tuin rondom. Het geheel is gelegen op een ruime kavel van maar liefst 880 m² eigen grond.

Deze bijzondere woning is in 1991 onder architectuur, (grotendeels) traditioneel en degelijk gebouwd en nadien altijd keurig onderhouden. De woning is geheel geïsoleerd en verwarming geschiedt door middel van een HR combiketel van 2012 en in de woonkamer is een (sfeer)gashaard aanwezig. In 1998 zijn de topgevels voorzien van onderhoudsarm en duurzaam Redcedar hout.

Rondom de woning heeft men de beschikking over een fraai aangelegde royale en zonnige tuin met o.a. meerdere terrassen, veel privacy, houten berging en achterom. De tuin is gesitueerd op het zuidwesten waardoor men hier volop van de zon kan genieten! De brede oprit en extra ruimte naast de garage bieden ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

“Tussendijken” is een zeer gewilde woonlocatie aan de rand van Burgum met vele voorzieningen zoals o.a. winkels, sportfaciliteiten, scholen, openbaar vervoer etc. op loop-/fietsafstand.

Begane grond: entree, ruime hal met parketvloer, vrijdragend toilet met fonteintje, lichte woonkamer met parketvloer, sfeervolle haard en tuindeuren, open keuken met plavuizenvloer, nette neutrale hoekopstelling v.v. natuurstenenblad en diverse (vernieuwde) inbouwapparatuur, bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen en achter-entree, brede garage met separate loopdeur.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 5 slaapkamers waarvan twee met laminaatvloer, één zeer royale (boven garage) met bergruimte, één met laminaatvloer en wastafel en één met laminaatvloer en loggia, nette badkamer met douche, ligbad, badkamermeubel en 2e toilet.

2e verdieping: 2e verdieping: vlizotrap naar ruime zolderberging (stahoogte) met veel bergruimte, groot dakraam en c.v.-opstelling.

€ 439.000 Kosten koper

A. van der Meulenstrjitte 4
DE WESTEREEN

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte370 m² Woning oppervlakte130 m² Bouwjaar1963

Op aantrekkelijke en uitstekende woonstand in ruim opgezette straat in het centrum van De Westereen vindt u deze fraai uitgebouwde vrijstaande woning met privacy volle zonnige tuin en ruime stenen garage.

In 1993 is de woning royaal aan de achter- en zijzijde uitgebouwd en in 2005 is de woonkamer voorzien van een serre. Ook de garage is in 1993 verlengd en voorzien van kap waardoor er veel hobby- en stallingsruimte is ontstaan. De garage meet maar liefst ca 13 x 3 m. en is behoorlijk hoog en geschikt voor plaatsing van bijv. caravan. De woning is voorzien van traplift en daardoor voor vele doelgroepen, waaronder senioren, geschikt!

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR combiketel in combinatie met vloerverwarming in de keuken. Verder is er sprake van dak-, (deels) vloer- en muurisolatie en isolatieglas. De achtergevel is voorzien van kunststof gevelbekleding met kunststof kozijnen en de goten zijn eveneens in kunststof uitgevoerd.

De privacy volle zonnige achtertuin met meerdere terrassen, vijverpartij, berging en gras/speelveld is gesitueerd op het (zuid)oosten en voldoende diep om hier volop van de zon te genieten! De kavel meet 370 m² eigen grond en biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

De woning bevindt zich op loopafstand van scholen, winkels, artsen, fysiotherapeuten, kinderopvang, sportfaciliteiten, openbaar vervoer (trein & bus).

De Westereen is een goed bereikbaar en levendig dorp gelegen in de mooie Fryske Walden met o.a. goede openbaar vervoervoorzieningen (waaronder treinstation), uitgebreid winkelcentrum, veel sportfaciliteiten (zoals o.a. manage, skeeler- en tennisbaan ect.) en watersportmogelijkheden met jachthaven.

Zie voor meer info over De Westereen.

Begane grond: zij-entree, ruime hal met plavuizenvloer, vrijdragend toilet met fonteintje, zonnige woonkamer met aangebouwde serre en kelder, uitgebouwde tuingerichte eetkeuken met plavuizenvloer (v.v. vloerverwarming) en degelijke opstelling v.v. natuurstenenblad en diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, keukenblokje, vaste kast, c.v.-opstelling, tuindeur en doorgang naar ruime garage (ca. 13 x 3 m.) met zolderberging.

1e verdieping: overloop met vaste kast en toegang tot balkon, 4 slaapkamers waarvan 1 zeer royale, ruime en nette lichte badkamer met douche, vrijdragend toilet, ligbad en wastafelmeubel.

2e verdieping: vlizotrap naar zolderberging.

€ 267.500 Kosten koper

Easterein 16
GARYP

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte438 m² Woning oppervlakte119 m² Bouwjaar1931

Sfeervolle woning die u ook nog eens zo kunt betrekken!

Aan de rand van het dorp bevindt zich deze sfeervolle, vrijstaande jaren ‘30 woning met aangebouwde garage, houten berging, zonnige privacy volle tuin en ruim uitzicht in de straat.

Deze goed onderhouden woning is in de afgelopen jaren geheel gerenoveerd c.q. gemoderniseerd, voorzien van deels kunststof kozijnen, dubbele beglazing, muurisolatie en deels dak- en vloer isolatie. Verwarming en warmwater geschiedt door middel van een recente HR combiketel van 2018.

Deze woning biedt u een slaap– en badkamer op de begane grond wat maakt dat de woning voor meerdere doelgroepen geschikt is.

Achter de woning heeft men de beschikking over een ruime zonnige tuin met meerdere zonneterrassen en houten berging met overkapping.

Alle voorzieningen die Garyp te bieden heeft o.a. supermarkt, basisschool, openlucht zwembad en sportvoorzieningen zijn op loopafstand gelegen. Het dorp Garyp is gunstig gesitueerd, in slechts 15 autominuten bereikt u Leeuwarden en Drachten. Burgum ligt slechts op 5 autominuten afstand.

Een bezichtiging van deze sfeervolle woning is zeker de moeite waard!

Begane grond: entree/hal, kelder, L-vormige woonkamer met eigen houten vloer, open keuken voorzien van moderne hoekopstelling met eigen houten vloer en diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met c.v.-ketel, modern toilet met fonteintje, moderne badkamer met hoekligbad (whirlpool), douchehoek, wastafelmeubel en design radiator, hal met vaste kasten, slaapkamer met laminaatvloer, ruime garage voorzien van openslaande deuren aan beide zijden.

1e verdieping: overloop, tweetal slaapkamers met laminaatvloer en waarvan 1 met deur naar platdak, 2e toiletruimte met vaste wastafel, werkkamer met laminaatvloer.

2e verdieping: door middel van vlizotrap bereikbare ruime zolderberging.

€ 275.000 Kosten koper

Burgemeester van Panhuyslaan 4
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte322 m² Woning oppervlakte92 m² Bouwjaar1965

Op privacy volle, groene locatie vindt u deze gemoderniseerde half vrijstaande woning met o.a. vrij ‘groen’ zicht, ruime stenen garage (ca 3.40 x 7 meter) met kap en zonnige onderhoudsarme tuin.

Deze traditioneel gebouwde woning is de afgelopen jaren nagenoeg geheel gemoderniseerd en gerenoveerd. De woning is modern en eigentijds ingericht en kan men zo betrekken!

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR c.v.-combiketel van 2017 (Nefit) en verder is er sprake van isolatieglas.

De woning is gelegen op rustige kindvriendelijke woonstand nabij wandelpaden, speelveld(en) en vele voorzieningen waaronder winkels, scholen, openbaar vervoer, sportfaciliteiten en overige voorzieningen.

Aan de voor- en achterzijde is geen (directe) inkijk waardoor men in huis als in de achtertuin veel privacy ervaart.

De zonnige recent aangelegde strakke achtertuin met achterom is op het zuid(oosten) gesitueerd en de lange en brede oprit biedt ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf. Het geheel is gelegen op een ruime kavel van 322 m² eigen grond.

Kortom; een gemoderniseerde woning op gewilde privacy volle en groene woonstand!

De verkoop van deze woning zal starten op donderdag 5 december a.s. waarbij u dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer, vrijdragend toilet, zonnige woonkamer met laminaatvloer, ‘groen’ vrij uitzicht en tuindeuren, open keuken met laminaatvloer en gemoderniseerde opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en Quooker, uitpandige bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen en achter-entree.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, gemoderniseerde badkamer met ligbad/douche, groot dakraam en wastafelmeubel(tje), 3 slaapkamers met laminaatvloer waarvan 2 met dakkapel en 1 met bergruimte.

€ 225.000 Kosten koper

Braksân 167
LEEUWARDEN

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte354 m² Woning oppervlakte157 m² Bouwjaar2005

Verrassend RUIM en vanuit de ACHTERTUIN direct het WATER op!

Deze royale en degelijk gebouwde half vrijstaande woning met o.a. achter-aanbouw, verlengde garage en zonnige sfeervolle aangelegde tuin is gelegen aan open vaarwater.

Op fraaie en privacy volle locatie in kindvriendelijke woonwijk Zuiderburen bevindt zich deze sfeervolle moderne woning. De woning is direct grenzend aan open vaarwater met aansluiting op de staande mast route en beschikt over eigen aanlegsteiger.

In 2005 is de woning traditioneel en duurzaam gebouwd, optimaal geïsoleerd en beschikt over het groene label A. De woonkamer is voorzien van een sfeervolle houtkachel.

Tijdens de bouw is de woning voorzien van vele extra’s zoals o.a. royale uitgebouwde woonkamer (achter-aanbouw begane grond van 2.40 m.) en verlengde garage (9.22 meter diep). Al met al is er sprake van veel leefruimte; de woonkamer en -keuken meten samen maar liefst ca. 60 m².

Ook aan de achterzijde geen gebrek aan ruimte! Hier vindt men een sfeervolle en zonnige tuin op het westen met groot elektrisch zonnescherm, veel privacy, meerdere terrassen waaronder vlonderterras, eigen aanlegsteiger en achterom. Niet alleen kunt u de boot in de achtertuin aanmeren, u kunt hier ook volop van de zon genieten! De kavel meet 354 m² eigen grond.

De woning is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Zuiderburen op fietsafstand van openbare voorzieningen zoals basisschool, sportfaciliteiten, supermarkt etc..

Zuiderburen ligt ten zuiden van de stad Leeuwarden, een groene en waterrijke woonwijk. Enkele tientallen meters en u wandelt de natuur in. Geniet van de vergezichten, water, rust en ruimte dichtbij je woning. Met alle voorzieningen op korte afstand en perfecte aansluiting op de rondwegen, snelweg (A32) en Wâldwei (N31) richting Drachten-Groningen.

Begane grond: zij-entree, hal met plavuizenvloer, toilet met fonteintje, uitgebouwde tuingerichte en privacy volle woonkamer met eiken houten vloerdelen, ruime trapkast, tuindeuren en sfeervolle houtkachel, woonkeuken met plavuizenvloer, erker en uitgebreide opstelling v.v. enige inbouwapparatuur een 6-pits gasfornuis met twee ovens en veel kastruimte. De woonkamer en woonkeuken meten samen maar liefst ca. 60 m²!

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 tal ruime slaapkamers met laminaatvloer, nette lichte en ruime badkamer met inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel met veel bergruimte. Eveneens is er een aansluiting voor het plaatsen van een bad.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met laminaatvloer, technische en witgoedruimte, een zonneboiler en veel bergruimte, een royale slaapkamer met laminaatvloer en twee grote dakramen.

€ 375.000 Kosten koper

Nieuwstad 55
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte5620 m² Woning oppervlakte152 m² Bouwjaar1926

Op landelijke woonstand aan de rand van Burgum, doch op fietsafstand van alle voorzieningen vindt u deze deels riet gedekte, gerenoveerd en gemoderniseerd WOONBOERDERIJ geheel gelegen op 5620 m² eigen grond.

De boerderij beschikt o.a. over een royale vrijstaande schuur (2001) met 3 paardenboxen, werktuigstalling en bergzolder, carport (2016) en een ruime inpandige schuur/garage.

Het object is eveneens geschikt voor het houden van bijvoorbeeld paarden en/of ander kleinvee. Er is een verlichte buitenbak van 18 x 35 meter aanwezig.

Deze goed onderhouden ’30 jaren woonboerderij is degelijk gebouwd en in de loop der jaren geheel gerenoveerd en gemoderniseerd. Het dak is in 2008 vernieuwd en in goede staat. De woning is voorzien van isolatieglas, vloer-, muur- en dakisolatie en heeft lage energielasten (ca. 1700 m³ gas verbruik per jaar).

Aan de zij- en achterzijde heeft men de beschikking over een zonnige ruime tuin met meerdere terrassen, veel privacy en landelijke uitzichten. Op eigen terrein is meer dan voldoende parkeergelegenheid.

Locatie:
De boerderij is op landelijke woonstand aan de rand van Burgum. De vele voorzieningen die Burgum biedt bevinden zich op fietsafstand van de boerderij.

Burgum is een vriendelijk dorp in de Friese gemeente Tytsjerksteradiel. De ligging, de aanwezige bedrijvigheid en het ruime winkelaanbod maken Burgum tot een veelzijdige en comfortabele woonplaats. Het dorp ligt aan het Prinses Margrietkanaal tussen de Wijde Ee en de Burgumermar. Tussen bos en water, of op z’n Fries ‘wâld en wetter’!

Deze gemeente kent een fraai, afwisselend landschap. Zo vindt u er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten. Zo liggen de Noordelijke Friese Wouden bezaaid met de zgn. paardenstoelen (verwijzingsborden) die met elkaar prachtige ruiter- en men routes vormen.

Begane grond: zij-entree, hal met plavuizenvloer en garderobe, modern vrijdragend toilet met fonteintje, ruime slaapkamer (ca. 17 m2) met laminaatvloer, gemoderniseerde badkamer met douche en badkamermeubel met dubbele wastafel, woonkamer met plavuizenvloer v.v. vloerverwarming en een op afstand bedienbare moderne sfeerhaard, woon/eetkeuken met plavuizenvloer v.v. vloerverwarming en moderne hoekopstelling (2011) met natuurstenenblad en diverse inbouwapparatuur, witgoed-ruimte en kelder, ruime inpandige schuur van ca. 77 m² met zolder.

1e verdieping: overloop met vaste kast en losse trap naar vliering, 4 slaapkamers.

Bijgebouwen:
In 2000 is de degelijk gebouwde vrijstaande in spouwmuren opgetrokken en voorzien van een drietal paardenboxen, zolder en werktuigstalling. Deze schuur heeft een oppervlak van 150 m².

De inpandige schuur/garage is deels voorzien van een zolder, beschikt over een rondpompsysteem tegen het bevriezen van de waterleiding en heeft een oppervlakte van ca. 77 m².

In 2016 is er een praktische carport bijgebouwd.

€ 550.000 Kosten koper

Van Stolbergstrjitte 45
KOOTSTERTILLE

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte270 m² Woning oppervlakte125 m² Bouwjaar1972

Op goede en kindvriendelijke woonstand bevindt zich deze gerenoveerde en onderhoudsarme ruime hoekwoning met uitgebouwde keuken, recent gebouwd bijgebouw, zonnige tuin en ruim uitzicht in de straat en over speeltuin.

In het bijgebouw bevindt zich aan de voorzijde een geheel geïsoleerde en centraal verwarmde praktijkruimte van ca. 22 m² met eigen toilet, deze ruimte was eerder in gebruik als kapsalon maar is uiteraard voor diverse doeleinden geschikt. Je hebt hier de mogelijkheden voor beroep/bedrijf aan huis maar de ruimte is ook prima te gebruiken voor hobby’s!

Vanuit de achtertuin bereik je de ruime verwarmde berging/schuur (achterste deel bijgebouw) met grote zolder. Het bijgebouw is opgetrokken van duurzaam Redcedar hout.

In de afgelopen jaren is de woning o.a. grotendeels voorzien van vernieuwde (deels kunststof) kozijnen, nieuwe keuken (2017), nieuwe groepenkast, nieuw voegwerk etc.. Zowel binnen als buiten is het schilderwerk van 2017 waardoor men deze gemoderniseerde woning zo kan betrekken!

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR combiketel en verder is er sprake van muurisolatie. De woning beschikt over een groen C energielabel.

De onderhoudsvriendelijke achtertuin met groot zonneterras en achterom is gesitueerd op het zuidoosten. Hier kun je volop van de zon genieten!

Verder is er op eigen erf voldoende parkeergelegenheid en zijn er mogelijkheden voor het realiseren van bijvoorbeeld een carport. De kavel meet 270 m² eigen grond.

Voorzieningen zoals scholen, winkels, artsen, fysiotherapeuten, sportfaciliteiten, openbaar vervoer etc. bevinden zich allen op loop-/fietsafstand.

De woning is op slechts 10 minuten van de A7 gelegen met goede verbindingen naar o.a. de Randstad, Groningen, Heerenveen, Zwolle etc..

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer, garderobekast, vrijdragend toilet met fonteintje, woonkamer met eiken vloerdelen, vrij uitzicht aan voorzijde en open deels uitgebouwde keuken met eiken vloerdelen, vaste kast met kelderruimte, moderne strakke opstelling (2017) v.v. diverse inbouwapparatuur, schuifpui en witgoed-ruimte, halletje met achter-entree.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers met laminaatvloer waarvan 1 met vaste kastenwand, lichte badkamer met douche, zitbad, designradiator en wastafel.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met berg- en c.v.-ruimte, ruime slaapkamer met laminaatvloer, bergruimte en tweetal grote dakramen.

€ 185.000 Kosten koper

Sjaerdemaslot 18
LEEUWARDEN

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte132 m² Woning oppervlakte115 m² Bouwjaar1981

De verkoop van deze woning start met een Open Huis op woensdag 20 november van 11.00 uur tot 12.30 uur. De woning is dan zonder afspraak vrijblijvend te bezichtigen.

Op rustige en goede locatie vind je deze gemoderniseerde, ruime en degelijk gebouwde woning met o.a. recent aangelegde strakke tuin.

In de afgelopen jaren is deze goed onderhouden woning grotendeels gerenoveerd en gemoderniseerd waardoor er nu sprake is van een modern ingerichte woning welke men zo kan betrekken. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een (huur) HRE combiketel van 2017. De woning is voorzien van isolatieglas, muur- en dakisolatie en het buitenschilderwerk is in 2017 uitgevoerd.

Aan de achterzijde bevindt zich een strakke en onderhoudsarme achtertuin met groot terras, brede achterom (geschikt voor motor) en stenen berging met overkapping. De kavel meet 132 m² eigen grond en in de ruim opgezette straat is veel parkeergelegenheid.

De woning is gelegen in de gewilde woonwijk “Camminghaburen”, nabij groot wijkwinkelcentrum, scholen en vele sportfaciliteiten.

Camminghaburen kenmerkt zich door veel openbaar groen, afgewisseld met fraaie vijverpartijen en parken. Het nabij gelegen recreatiegebied “de Groene Ster” biedt vele mogelijkheden voor ontspanning in de natuur. De wijk heeft een goede bereikbaarheid en verbindingen met bus, trein, auto, fiets naar het centrum van de stad. Camminghaburen beschikt over een eigen treinstation met verbinding Leeuwarden CS – Groningen.

Kortom ruime gemoderniseerde en betaalbare woning op goede en kindvriendelijke woonstand!

Begane grond: entree, hal met laminaatvloer, vrijdragend toilet met fonteintje, lichte Z-vormige woonkamer met laminaatvloer en trapkast, open keuken met laminaatvloer, tuindeur en gemoderniseerde hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 slaapkamers met laminaatvloer, moderne luxe badkamer met inloopdouche, vrijdragend toilet en badkamermeubel met dubbele wastafel.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met berg-, c.v.- en witgoedruimte, ruime slaapkamer met bergruimte en groot dakraam.

€ 175.000 Kosten koper

Stateheide 34
NOARDBURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte2290 m² Woning oppervlakte210 m² Bouwjaar1909

Hecht u veel waarde aan privacy en ruim wonen? Hier kunt u royaal, landelijk & vrij wonen nabij vele voorzieningen!

Aan de rand van Burgum gelegen sfeervolle gerenoveerde boerderij met o.a. vrijstaande dubbele garage van ruim 70 m², overkapping met dierenverblijf, prachtig vrij uitzicht over landerijen en fraai aangelegde privacy volle tuin.

Deze goed onderhouden woonboerderij is heerlijk vrij gelegen waardoor men hier veel privacy zowel in huis als buiten huis ervaart. Het perceel grenst aan landerijen waarvan het weiland aan de noordzijde optioneel is bij te kopen, dit weiland meet 11.455 m² eigen grond. Het object is daardoor ook uitermate geschikt voor het houden van bijvoorbeeld paarden of ander (klein)vee.

De oorspronkelijke boerderij is gebouwd omstreeks 1909 waarna de boerderij meerdere malen is gerenoveerd en gemoderniseerd. Tussen 2007 en 2010 zijn de laatste grondige renovaties door vakspecialisten uitstekend uitgevoerd. U vindt hier het karakter van een oude sfeervolle boerderij met hedendaags conform!

De boerderij is voorzien van (grotendeels) vloerisolatie, muurisolatie, isolatieglas en deels dakisolatie. Centrale verwarming (zone verwarming) i.c.m. nagenoeg geheel vloerverwarming op de begane grond en warmwatervoorziening geschieden door middel van een HR combiketel, de woonkamer is tevens voorzien van een eigentijdse sfeervolle houtkachel. De woning is eveneens voorzien van WTW.

Het betreft een lichte zonnige woning door de zuidelijke ligging.

De ruime werkkamer op de begane grond zou zich ook uitstekend kunnen lenen voor bijvoorbeeld kantoor- of praktijk aan huis. Verder zijn alle basisvoorzieningen op de begane grond waardoor de woning ook geschikt is voor diegenen die levensloopbestendig willen wonen.

Het geheel is gelegen op een ruim erf omgeven door een royale, zonnige en fraai aangelegde tuin met meerdere terrassen, overkapping met dierenverblijf, veel privacy en rondom vrij uitzicht over landerijen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De huiskavel meet 2290 m² eigen grond.
De ligging aan rand van Burgum en Noardburgum maakt dat de vele voorzieningen die Burgum biedt binnen fietsafstand bereikbaar zijn.

Kom kijken en laat u verrassen door de ruimte en de vrije landelijke ligging!

Noardburgum (Noordbergum) en Burgum (Bergum) zijn vriendelijke dorpen in de Friese gemeente Tytsjerksteradiel. Deze gemeente kent een fraai, afwisselend landschap. Zo vindt u er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten. Zo liggen de Noordelijke Friese Wouden bezaaid met de zgn. paardenstoelen (verwijzingsborden) die met elkaar prachtige ruiter- en menroutes vormen.

De dorpen zijn gelegen in het hart van de driehoek Leeuwarden, Dokkum en Drachten met goede ontsluitingen via “de Centrale As” naar het centrum van het land. Burgum is de hoofdplaats van de gemeente Tytsjerksteradiel en telt ongeveer 10.000 inwoners. Het dorp beschikt over alle mogelijke voorzieningen zoals; scholen, openbaar vervoer, horeca, bibliotheek, diverse winkels en sportvoorzieningen waaronder overdekt zwembad.

Begane grond: voor-entree, gang met leistenen vloer en balkenplafond, woonkeuken van ca. 22 m² met leistenen vloer, balkenplafond, tuindeur en moderne strakke opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, sfeervolle zonnige woonkamer van ca. 40 m² met leistenen vloer, balkenplafond, houtkachel, tuindeur en prachtig vrij landelijk uitzicht, toilet met fonteintje, ruime badkamer met ligbad, douche, wastafel en 2e toilet, slaapkamer met massief houten vloer en balkenplafond, ruime slaap/werkkamer (voorheen twee slaapkamers) met massief houten vloer en balkenplafond, hal met leistenen vloer en achter-entree, ruime bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, keukenblok en hoge (voormalige) ‘schuur’ deuren.

De duurzame natuurlijke leistenen vloeren zijn voorzien van comfortabele vloerverwarming.

1e verdieping: overloop met massief houten vloer, 2-tal sfeervolle ruime slaapkamers met massief houten vloer en wastafel waarvan 1 met bergruimte, grote zolder aan de voorzijde van de boerderij met veel bergruimte, technische opstellingen en mogelijkheid tot realiseren van eventueel extra (slaap)kamers.

€ 485.000 Kosten koper
1 - 18 van de 41