1 - 18 van de 28

Bulthuissingel 101
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte232 m² Woning oppervlakte84 m² Bouwjaar1960

Zoekt u een betaalbare woning met diepe zonnige tuin gelegen op gewilde woonstand? Maak dan nu een afspraak voor het bezichtigen van deze eigentijdse woning!

In een kindvriendelijke woonbuurt, op aantrekkelijke locatie nabij het centrum bevindt zich deze nagenoeg geheel gerenoveerde en gemoderniseerde tussenwoning met royale tuin.

Aan de achterzijde bevindt zich een diepe, zonnige en privacy volle tuin van ca. 24 meter diep met geïsoleerde stenen berging, achterom en sfeervolle recent gerealiseerde overkapping/veranda.

De achtertuin is op het zuidwesten gesitueerd zodat je hier volop van de zon kunt genieten!

De royale kavel meet 232 m² eigen grond en zowel de voor- als achtertuin zijn strak en onderhoudsarm ingericht.

De woning is vanaf 2013 gerenoveerd en gemoderniseerd. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een HR c.v.-combiketel. Verder er is sprake van (deels) isolatieglas en is het zadeldak vernieuwd en v.v. isolatieplaten. In 2019 is de woning onder andere voorzien van een prachtige moderne inbouwkeuken en nieuwe laminaatvloeren in woonkamer en keuken. Deze gemoderniseerde woning kun je zo betrekken!

De achtertuin grenst aan de openbare weg wat eventueel mogelijkheden zou kunnen bieden voor parkeren op eigen erf of het realiseren van een carport. Men dient hiervoor wel een inritvergunning aan te vragen.

De woning is gelegen op uitstekende woonstand op loopafstand van het centrum, scholen, openbaar vervoer, sportfaciliteiten en overige voorzieningen.

De verkoop zal starten met een kijkdag op donderdag 21 januari a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer en trap/kelderkast, gemoderniseerd vrijdragend toilet, recent gerenoveerde lichte woonkamer met laminaatvloer, open keuken met laminaatvloer en prachtige moderne opstelling (2019) v.v. diverse inbouwapparatuur, ruime uitpandige bijkeuken met witgoed-aansluitingen, geïsoleerde stenen berging met achter-entree.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3-tal slaapkamers met laminaatvloer en vaste kast, lichte badkamer met douche en wasmeubel.

2e verdieping: vlizotrap naar zolder met berg- en c.v.-ruimte.

€ 169.500 Kosten koper

Douwetille 9
HURDEGARYP

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte196 m² Woning oppervlakte133 m² Bouwjaar1961

Zoekt u een zonnige en gemoderniseerde woning op goede en ‘groene’ woonstand?

Maak dan nu een afspraak voor het bezichtigen van deze gerenoveerde, gemoderniseerde en uitgebouwde woning met ruim vrij uitzicht en tuin op het zuiden!

De woning is altijd keurig onderhouden en aan de achterzijde uitgebouwd. Het buitenschilderwerk is van 2020. Verder is de woning o.a. voorzien van kunststof schuifpui, nieuwe groepenkast, deels nieuwe kozijnen met isolatieglas (grotendeels HR++), muur- en dakisolatie.

Optioneel is er een nabij gelegen goed onderhouden garagebox bij te kopen.

De zonnige en onderhoudsvriendelijke achtertuin met overkapping, achterom en houten berging is gesitueerd op het zuiden. Je kunt hier volop van de zon genieten! De ruime kavel meet 196 m² eigen grond.

Het geheel is op uitstekende en kindervriendelijke locatie nabij het centrum in brede ‘groene’ straat gelegen. Op loop- en fietsafstand vind je o.a. scholen (basis- en voortgezet onderwijs), winkels, openbaar vervoer (o.a. treinstation), kinderopvang/BSO, sportfaciliteiten etc..

Kortom: op gewilde woonstand gelegen gerenoveerde woning met ruim uitzicht en zonnige tuin.

De verkoop van deze woning zal starten op vrijdag 11 december a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: : voor-entree, ruime hal met trapkast en vernieuwde meterkast, vrijdragend toilet met fonteintje, ruime en zonnige woonkamer met ruim groen/vrij uitzicht en erkerkozijn , uitgebouwde open keuken met kunststof schuifpui en moderne hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, ruime bijkeuken met c.v.-opstelling, witgoed-aansluitingen en achter-entree.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met balkon, lichte, ruime en complete badkamer met ligbad, douche, 2e toilet en wastafel.

2e verdieping: vaste trap naar keurig en strak afgewerkte zolder/slaapkamer met groot dakraam en veel bergruimte(s).

€ 187.500 Kosten koper

Wedzebuorren 29
TWIJZEL

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte480 m² Woning oppervlakte127 m² Bouwjaar1930

Fraaie karaktervolle en grotendeels authentieke vrijstaande woning met voormalig ‘kruidenierswinkeltje’, houten garage en privacy volle tuin met achteringang.

Deze sfeervolle woning is gelegen aan de rand van het dorp aan ventweg van de provinciale weg N355, nabij o.a. natuurgebieden, vele wandel- en fietspaden, openbaar vervoer, school, huisarts en dorpscafé.

Diverse authentieke elementen waaronder paneeldeuren, balkenplafonds en suitedeuren zijn bij deze in 1930 degelijk gebouwde woning behouden gebleven. In de loop der jaren is de woning aan de achterzijde uitgebouwd.

De onderhoudsstaat is redelijk tot goed te noemen, modernisering c.q. renovatie zal veelal wenselijk zijn, doch is deze karaktervolle woning dit meer dan waard! Verwarming geschiedt door middel van gaskachels en verder is er sprake van deels dubbele beglazing.

Aan de achterzijde vindt je een diepe en privacy volle zonnige tuin met eenvoudige houten garage, achteringang en voldoende parkeergelegenheid op eigen erf. De kavel meet 480 m² eigen grond.

Alle dorpsvoorzieningen die Twijzel biedt bevinden zich op loop/ fietsafstand van de woning.

Twijzel is een goed bereikbaar en levendig dorp gelegen in de Fryske Wâlden, nabij de grote dorpen Burgum, Buitenpost, Surhuisterveen en stad Drachten. Drachten bereik je binnen ca. 15 autominuten en Leeuwarden en Groningen binnen ca. 30 autominuten.

Begane grond: voor-entree, voormalige winkelruimte met trapopgang, achterkamer met erker, vaste kast en suitedeuren naar voorkamer met vaste kast, gesloten keuken met kelder, witgoed-aansluiting en eenvoudige inrichting, ruime bijkeuken/berging met achter-entree, eenvoudig toilet, eenvoudige douche-ruimte.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met vaste kast en wastafel en 1 met vaste kasten, 2 bergruimtes.

2e verdieping: losse trap naar bergruimte.

€ 185.000 Kosten koper

Jan Flintermanloane 12
FEANWÂLDEN

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte418 m² Woning oppervlakte145 m² Bouwjaar1977

ROYAAL, ONDERHOUDSARM & op GEWILDE LOCATIE wonen met vele voorzieningen op loop/fietsafstand!

Op een uitstekende locatie, in een ruim opgezette en groene Villawijk “Tichelkamp” bevindt zich deze sinds 2008 nagenoeg geheel gemoderniseerde en gerenoveerde half vrijstaande meander woning met ruime zonnige tuin en stenen garage (3.70 x 7 m.). Het geheel is gelegen op 418 m² eigen grond.

Deze royale en degelijk gebouwde woning is voorzien van recente kunststof kozijnen en goten, modern sanitair, nieuwe groepenkast, moderne luxe keuken, nieuw zink en aan de achterzijde grotere kunststof dakkapellen die voor meer ruimte en lichtinval op de slaapkamers zorgen. De lichte woonkamer en keuken bieden veel leefruimte en meten samen maar liefst ca. 66 m²!

Aan de achterzijde vindt men een zonnige en ruime tuin op het zuidoosten met achterom en een zonneterras. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een HRC Nefit c.v.-ketel van 2011 en verder is de woning voorzien van isolatieglas (deels HR +++) en muurisolatie. De woonkamer is voorzien van een sfeervolle open haard.

Feanwâlden ligt in de prachtige Friese Wouden en grenst aan het unieke natuur- en recreatiegebied het Bûtenfjild. Luister naar de heikikker, ontmoet de zilveren maan en ruik de gagel. Het 297 hectare grote Bûtenfjild heeft veel te bieden (zie voor meer informatie!).
Feanwâlden beschikt over voldoende basisvoorzieningen zoals o.a. scholen, kinderopvang, winkelcentrum en openbaar vervoer. Feanwâlden is gelegen aan de spoorlijn Leeuwarden-Groningen, binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen en binnen 15 treinminuten Leeuwarden. Verder is Dokkum binnen ca. 15 autominuten te bereiken.

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer en vaste kast, modern vrijdragend toilet met fonteintje, royale en zonnige living van maar liefst ca. 56 m² met laminaatvloer, sfeervolle open haard en erker, keuken (ca. 10 m²) met laminaatvloer, tuindeur en luxe moderne hoekopstelling v.v. vele kwaliteit inbouwapparatuur (Siemens/Bosch, o.a. inductiekookplaat), composietblad en veel bergruimte.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 4 ruime slaapkamers met laminaatvloer en kunststof dakkapel waarvan 1 met wastafel, de 2 slaapkamers die aan de achterzijde gesitueerd zijn hebben beiden een grotere dakkapel waardoor er meer ruimte en lichtinval is gecreëerd, gemoderniseerde badkamer met douche, vrijdragend 2e toilet, badkamermeubel en designradiator.

2e verdieping: vlizotrap naar zolderberging.

€ 250.000 Kosten koper

Noarder Stasjonsstrjitte 14
DE WESTEREEN

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte230 m² Woning oppervlakte105 m² Bouwjaar1971

Op uitstekende woonstand, in het centrum van het dorp op steenworp afstand van de winkels, scholen, sportfaciliteiten, gezondheidscentrum etc. bevindt zich deze goed onderhouden vrijstaande woning met o.a. slaapkamer en badkamer op de begane grond en privacy volle tuin.

De woning is vanaf 2001 grondig gerenoveerd, gemoderniseerd en verduurzaamd mede door gebruikmaking van onderhoudsvriendelijke materialen zoals kunststof gevelbekleding en trespa boeidelen e.d..

Verwarming geschiedt door middel van een HR ketel en verder is de woning voorzien van isolatieglas, dak-, vloer- en muurisolatie. Het buitenschilderwerk is in mei 2020 uitgevoerd.

Aan de achterzijde beschikt men over een zonnige, privacy volle en beschutte tuin op het westen met overkapping/veranda, ruime (fietsen)berging/overkapping, achterom en inpandige hobbyruimte/berging (deel voormalige garage). De tuin is onderhoudsarm aangelegd en door de brede oprit is er voldoende parkeergelegenheid op eigen erf, de kavel meet 230 m² eigen grond.

Door de aanwezigheid van alle basisvoorzieningen op de begane grond is deze keurige woning voor vele doelgroepen geschikt. Uiteraard kan een nieuwe eigenaar er ook voor kiezen om de voormalige garage (nu ingericht als slaapkamer en berging) weer in ere te herstellen.

Alle voorzieningen zoals scholen, winkels, artsen, fysiotherapeuten, kinderopvang, sportfaciliteiten, openbaar vervoer etc. bevinden zich op loopafstand.

De Westereen is een goed bereikbaar en levendig dorp gelegen in de mooie Fryske Walden met o.a. goede openbaar vervoervoorzieningen (waaronder treinstation), uitgebreid winkelcentrum, veel sportfaciliteiten (zoals o.a. manage, skeeler- en tennisbaan ect.) en watersportmogelijkheden met jachthaven. Zie voor meer info over De Westereen.

Begane grond: zij-entree, hal met plavuizenvloer, vrijdragend toilet met fonteintje, nette badkamer met douche en wastafelmeubel, 2-persoons slaapkamer met eiken parketvloer en wastafelmeubel, woonkamer met parketvloer en trapkast, keuken met parketvloer en gemoderniseerde opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte, eetkamer met laminaatvloer, tuindeur en vaste kastenwand met witgoed-aansluitingen.

1e verdieping: kleine overloop met dakkapel, 2 slaapkamers met dakkapel en bergruimte.

€ 225.000 Kosten koper

Kobbeflecht 15
HURDEGARYP

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte209 m² Woning oppervlakte120 m² Bouwjaar1970

Zoekt u een zonnige, gemoderniseerde en gerenoveerde woning op goede locatie? Maak dan snel een afspraak voor het bekijken van deze sfeervolle woning!

Deze goed onderhouden en onderhoudsarme woning is de afgelopen jaren nagenoeg geheel gemoderniseerd en eigentijds ingericht. De meeste kozijnen en alle de goten zijn vervangen door duurzaam kunststof. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR combiketel en er is sprake van (deels) HR ++ isolatieglas.

De zonnige en diepe achtertuin met achterom, sfeervolle ruime veranda en houten berging is gesitueerd op het zuiden waardoor men hier volop van de zon kan genieten! Verder is de tuin recentelijk onderhoudsvriendelijk aangelegd en is er geen tot weinig inkijk en daardoor veel privacy.

De woning met deels ‘groen’ vrij uitzicht is gelegen op een ruime kavel van 209 m² eigen grond (excl. aandeel in steeg), op kindvriendelijke woonstand, nabij het centrum, scholen, openbaar vervoer (o.a. treinstation), kinderopvang, sportfaciliteiten etc..

Kortom; op goede woonstand gelegen moderne woning met zonnige vrije tuin!

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer, toilet met fonteintje, zonnige woonkamer met laminaatvloer, kunststof schuifpui naar sfeervolle veranda en zonnige tuin, open keuken met plavuizenvloer en nette moderne hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en natuurstenenblad, uitpandige bijkeuken met plavuizenvloer, spoelbak en achter-entree.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 slaapkamers met laminaatvloer waarvan 1 met vaste kasten en 1 met vaste kasten en wastafel, moderne strakke badkamer met inloopdouche, vrijdragend 2e toilet en badkamermeubel.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met laminaatvloer en c.v.-opstelling, berg- en witgoedruimte, ruime 4e slaapkamer met laminaatvloer en twee grote dakramen.

€ 189.900 Kosten koper

Hazzeleger 15
HURDEGARYP

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte148 m² Woning oppervlakte76 m² Bouwjaar1962

Zoek je een betaalbare en goed onderhouden woning op gewilde locatie met zonnige tuin?

Kom dan kijken bij deze gemoderniseerde, gerenoveerde en uitgebouwde woning die je zo kunt betrekken!

In de loop der jaren is deze woning grotendeels gemoderniseerd en gerenoveerd. De woning is onder meer voorzien van (deels) vernieuwde kozijnen, isolatieglas, dakisolatie en gemoderniseerde keuken en badkamer. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR combiketel en het buitenschilderwerk is van september 2020.

Aan de achterzijde heeft men de beschikking over een zonnige en onderhoudsvriendelijke tuin op het zuiden met ruime houten berging, groot zonneterras en achterom. Hier kun je volop van de zon genieten! De kavel meet 148 m² eigen grond.

Het geheel is gelegen op in ruim opgezette straat op goede en kindvriendelijke woonstand nabij het centrum. Op loop- en fietsafstand vindt je o.a. scholen, winkels, openbaar vervoer (waaronder treinstation), kinderopvang/BSO, sportfaciliteiten etc..

Kortom; een superleuke en zo te betrekken (starters)woning voor een betaalbare prijs!

Begane grond: voor-entree, hal met houten vloerdelen en vaste kast, toilet, lichte woonkamer met houten vloerdelen, sfeervol balkenplafond en tuindeuren naar zonnige achtertuin, open keuken met houten vloerdelen, kelder en moderne opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en natuurstenenblad, aangebouwde bijkeuken met plavuizenvloer, bergruimte, c.v.-opstelling, witgoed-aansluitingen en achter-entree.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 2 vaste kast, gemoderniseerde badkamer met douche en wastafel.

2e verdieping: losse trap naar zolderberging.

€ 165.000 Kosten koper

De Hagedoarn 8
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte213 m² Woning oppervlakte94 m² Bouwjaar1983

Op fraaie, rustige en kindvriendelijke woonstand, aan de rand van het dorp nabij Nieuwstadservaart en vele fiets- en wandelpaden bevindt zich deze gemoderniseerde half vrijstaande woning met o.a. aangebouwde stenen garage en zonnige achtertuin.

Alle voorzieningen zoals scholen, winkels, artsen, fysiotherapeuten, kinderopvang, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en het centrum bevinden zich op loop/afstand.

Deze goed onderhouden woning is in 1983 gebouwd, in de loop der jaren gemoderniseerd en in 1995 voorzien van een extra dakkapel aan de achterzijde. Verder is o.a. de topgevel vervangen door onderhoudsvriendelijk en duurzame kunststofbekleding en zijn de tuindeuren en boeidelen (deels) eveneens van kunststof. Het buitenschilderwerk is in juni 2020 uitgevoerd.

De ligging in autoluwe straat en nabij speelveldje voor de kleintjes maakt dat de woning uitermate geschikt is voor gezinsbewoning.

Verwarming geschiedt door middel van een recente HR c.v.-combiketel van 2019 en is er sprake van grotendeels isolatieglas, muur-, vloer- en dakisolatie. De woning heeft een groen C energielabel!

Achter de woning beschikt men over een zonnige strakke en onderhoudsvriendelijke achtertuin op het zuidwesten met groot zonneterras en sfeervolle overkapping met bergkast. Men kan hier volop van de zon genieten! Het geheel is gelegen op een kavel van 213 m² eigen grond.

De lange oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

Kortom gemoderniseerde woning met stenen garage en zonnige tuin gelegen op rustige en kindvriendelijke locatie!

De verkoop van deze woning zal starten op donderdag 8 oktober a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: zij-entree, hal met laminaatvloer, vrijdragend toilet met fonteintje, woonkamer met laminaatvloer, open keuken met laminaatvloer, kunststof tuindeuren en moderne opstelling (2017) v.v. diverse inbouwapparatuur, uitpandige bijkeuken met laminaatvloer, witgoed/berg-kastenwand en doorgang naar ruime L-vormige garage met elektrische sectionaaldeur.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers met laminaatvloer en dakkapel waarvan 1 met vaste kastenwand, nette lichte badkamer met dakkapel, ligbad/douche, wastafel en bergruimte.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met berg- en c.v.-ruimte, 4e slaapkamer met dakraam en bergruimte

€ 215.000 Kosten koper

Preesterlânswei 42
HURDEGARYP

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte169 m² Woning oppervlakte125 m² Bouwjaar1974

Op gewilde en kindvriendelijke woonstand gelegen ruime en degelijk gebouwde woning met ruim groen uitzicht aan de voorzijde en privacy volle zonnige achtertuin.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een HR c.v.-combiketel en verder is de woning voorzien van grotendeels HR++ isolatieglas en dakisolatie.

Deze ruime woning met 4 slaapkamers is gelegen in een ruim opgezette ‘groene’ straat nabij het centrum, scholen, openbaar vervoer (o.a. treinstation), kinderopvang, sportfaciliteiten etc..

Aan de achterzijde beschikt met over een onderhoudsvriendelijke en zonnige tuin met veel privacy, stenen berging, groot zonneterras en achterom. De tuin grenst aan de voor- en achterzijde aan gemeentelijke groen velden en is daardoor heerlijk ‘vrij’ gelegen. Het perceel meet 169 m² eigen grond.

Zeer nabij de woning is voldoende openbare parkeergelegenheid.

Kortom; een op uitstekende woonstand gelegen ruime woning met privacy volle zonnige tuin!

De verkoop van deze woning zal starten op vrijdag 9 oktober a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer en trapkast, toilet met fonteintje, lichte doorzon woonkamer met laminaatvloer en ruim vrij uitzicht, open keuken met laminaatvloer en nette opstelling v.v. enige inbouwapparatuur.

1e verdieping: overloop met witgoedruimte, badkamer met douche, vrijdragend 2e toilet en wastafelmeubel, 3 slaapkamers waarvan 2 ruime.

2e verdieping: overloop met berg- en c.v.-ruimte, ruime 4e slaapkamer met dakraam en inloop/bergkast.

€ 168.500 Kosten koper

Sape de Vriesstrjitte 7
NOARDBURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte409 m² Woning oppervlakte102 m² Bouwjaar1987

Centraal in het dorp op vrije en rustige locatie nabij alle dorpsvoorzieningen bevindt zich deze vrijstaande woning met o.a. ruime dubbele garage en zonnige tuin grenzend aan weiland.

Deze nette woning is gebouwd omstreeks 1987 en nadien gemoderniseerd. Verwarming en warmwater geschieden door middel van een Nefit HR c.v. combiketel van 2013. Verder is de woning nagenoeg geheel voorzien van isolatieglas, vloerisolatie, muur- en dakisolatie.

Aan de achterzijde heeft men de beschikking over een zonnige en privacy volle achtertuin grenzend aan perceel weiland met meerdere terrassen waaronder een overkapping. De tuin is gesitueerd op het zuidwesten waardoor je hier volop van de zon kunt genieten!

In 2008 is er praktische ruime houten garage met kap gebouwd, deze garage meet ca. 8 x 6 meter en is ideaal voor de hobbyist.

Op eigen erf is ruim voldoende parkeergelegenheid. Het geheel is gesitueerd op een mooie kavel van 409 m² eigen grond in een autoluwe en kindvriendelijk straat.

Op loop/fietsafstand bevinden zich o.a. scholen, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en het moderne Multifunctioneel Centrum (MFC) waarin o.a. kinderopvang, huisarts en peuterspeelzaal zijn gehuisvest. De woning is verder gelegen op fietsafstand van het treinstation van buurdorp Feanwâlden. Feanwâlden is gelegen aan de spoorlijn Leeuwarden-Groningen, binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen en binnen 15 treinminuten Leeuwarden.

De verkoop van deze woning zal starten op dinsdag 6 oktober a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: zij-entree, hal met plavuizenvloer, badkamer met inloopdouche en wastafel, vrijdragend toilet, woonkamer met schuifpui, open keuken met nette moderne opstelling v.v. natuurstenen blad en diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met plavuizenvloer, vaste kast, c.v.-opstelling, witgoed-aansluitingen en achter-entree.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met vaste kastenwand, bergkamertje/inloopkast.

2e verdieping: schuiftrap naar zolderberging.

€ 249.500 Kosten koper

Tsjerkelân 4
TWIJZEL

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte335 m² Woning oppervlakte110 m² Bouwjaar1997

Op fraaie, rustige en kindvriendelijke locatie aan de rand van het dorp vind je deze geschakelde woning met o.a. ruime vrijstaande garage en diepe zonnige achtertuin.

Deze verrassend ruime woning is in 1997 degelijk en (groten)deels traditioneel gebouwd en nadien altijd keurig onderhouden. De verdiepingsvloer is evenals de begane grond vloer van beton waardoor er geen (tot weinig) sprake is van geluidsoverdracht. Verder is er op de 2e verdieping volop ruimte voor het realiseren van bijvoorbeeld een extra (slaap)kamer.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een recente HRE combiketel en verder is er sprake van isolatieglas, dak-, muur- en vloerisolatie. Het buitenschilderwerk is in 2018 uitgevoerd.

De woning is gesitueerd op een diepe kavel van 335 m² eigen grond en op eigen erf en in de garage is voldoende parkeergelegenheid.

Aan de achterzijde heb je een diepe en zonnige tuin (ca. 19 meter diep) met veel privacy, houten berging, meerdere terrassen en sfeervolle veranda. De vrije achtertuin grenst aan gemeentelijke groenstrook.

De kindvriendelijke ligging zeer nabij speeltuin in ruim opgezette rustige straat maken deze woning uitermate geschikt voor gezinsbewoning.

Twijzel is een goed bereikbaar en levendig dorp gelegen in de Fryske Wâlden. Drachten bereik je binnen ca. 15 autominuten en Leeuwarden en Groningen binnen ca. 30 autominuten.

Begane grond: zij-entree, hal met laminaatvloer, toilet met fonteintje, zonnige L-vormige woonkamer met laminaatvloer en tuindeuren, (half) open keuken met nette hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, uitpandige bijkeuken met plavuizenvloer, c.v.-opstelling, witgoed-aansluitingen en achter-entree.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 slaapkamers met laminaatvloer, nette lichte en complete badkamer met ligbad, wastafel, 2e toilet en (vernieuwde) douche.

2e verdieping: vlizotrap naar ruime zolder (stahoogte) met mogelijkheden voor realiseren extra (slaap)kamer.

€ 225.000 Kosten koper

Willem Kroezestraat 1
WASKEMEER

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte806 m² Woning oppervlakte140 m² Bouwjaar1965

Op fraaie hoeklocatie centraal in het dorp bevindt zich deze markante, eigentijds ontworpen vrijstaande woning met o.a. royale zonnige tuin, ruim vrij uitzicht over de straat en stenen garage.

In 1965 is de voormalige woning ‘voor het hoofd der school’ eigentijds ontworpen en degelijk gebouwd. Het geheel is altijd zeer goed onderhouden en in de loop der jaren grotendeels gerenoveerd en gemoderniseerd. De woning is voorzien van dakisolatie, isolatieglas en recent aangebrachte spouwmuurisolatie.

Rondom de woning beschikt men over een zonnige royale tuin op het zuiden met groot zonneterras, houten berging en achterom. De ruime kavel meet maar liefst 806 m² eigen grond! De stenen garage en brede oprit bieden ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

Waskemeer is een fraai en gemoedelijk dorp met ongeveer 850 inwoners en ligt aan de rand van de gemeente Ooststellingwerf, vlakbij het drieprovinciënpunt van Friesland, Groningen en Drenthe.

Het dorp heeft een betrokken dorpsleven en beschikt onder andere over een dorpshuis, een sporthal, een peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang, een basis- en een middelbare school. Ook o.a. een bloeiende toneel-, voetbal- en volleybalvereniging ontbreken niet.

Een dorp dus met voldoende mogelijkheden om hier kinderen te laten opgroeien!

Grotere plaatsen met veel voorzieningen zoals Oosterwolde, Drachten en Assen zijn in ca. 10 tot 25 autominuten bereikbaar. Alle basisvoorzieningen zoals supermarkten, bakker, huisartsenpraktijk, tandarts, etc. zijn te vinden op zo’n 5 minuten autorijden in de aangrenzende dorpen Haulerwijk en Bakkeveen. Ook is in beide dorpen een zwembad en een tennisbaan.

Uniek aan het dorp Waskemeer is de prachtige ligging in een bosrijke omgeving met veel natuurgebieden rondom waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en sporten. In slechts een paar minuten ben je op de Duurswouderheide en in het z.g. Blauwe Bos. De Duurswouderheide is het grootst overgebleven heideveld van Friesland en maakt deel uit van ca. 1000 hectare bos (de bossen van Bakkeveen). Iets verderop liggen de bossen van Appelscha en Norg en natuurgebied het Fochteloërveen.

En verder is iedereen welkom in het gezellige ontmoetingscafé ‘De Herberg’, dat staat in het hart van het dorp, voor een gezellig praatje onder het genot van een natje en een droogje!

Begane grond: zij-entree, hal met plavuizenvloer en vaste kast, vrijdragend toilet met fonteintje, keuken met plavuizenvloer en moderne opstelling (2016) v.v. diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte, zonnige ruime woonkamer (ca. 36 m²) met laminaatvloer, sfeervol balkenplafond (deels), tuindeuren en ruim vrij zicht in de straat, bijkeuken met plavuizenvloer, c.v.- opstelling, vaste kast, witgoed-aansluitingen en achter-entree.

1e verdieping: overloop met vaste kast, 4 slaapkamers met vaste kast(en) waarvan 1 met wastafel en toegang tot balkon, gemoderniseerde nette badkamer met douche, 2e vrijdragend toilet, wastafelmeubel en vloerverwarming.

€ 325.000 Kosten koper

Nycle J. Haismastrjitte 17
GYTSJERK

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte247 m² Woning oppervlakte138 m² Bouwjaar1971

Zoekt u een onderhoudsvriendelijke en ruime (gezins)woning op goede woonstand welke u zonder te hoeven klussen kunt betrekken? Maak dan een afspraak voor het bezichtigen van deze gerenoveerde halfvrijstaande woning met garage!

Deze goed onderhouden woning is in een rustige, ruim opgezette en kindvriendelijk straat op een fraaie locatie nabij het centrum gelegen.

In de loop der jaren is de woning vakkundig gerenoveerd, gemoderniseerd en grotendeels voorzien van kunststofkozijnen. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een recente HRE c.v.-combiketel van 2018. De woning is verder voorzien van isolatieglas (deels HR++), muur- en dakisolatie en beschikt over het groene C energielabel.

Aan de achterzijde heeft men de beschikking over een onderhoudsarme zonnige tuin met sfeervolle overkapping. De achtertuin is op het zuiden gesitueerd waardoor men hier de hele dag van de zon kan genieten! De kavel meet 247 m² (eigen grond) en de ruime oprit biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

De woning ligt in een prachtige omgeving met vele wandel-, fiets- en ruiterpaden nabij het centrum, scholen, winkels, bibliotheek, sportfaciliteiten (waaronder openluchtzwembad) en overige voorzieningen. Gytsjerk is centraal gelegen in de Trynwâlden nabij uitvalswegen Leeuwarden, Dokkum en Burgum.

De verkoop van deze woning zal starten op donderdag 27 augustus a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: voor-entree, hal, vrijdragend toilet met fonteintje, zonnige woonkamer met laminaatvloer en trapkast, open keuken met nette lichte hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, uitpandige ruime bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, c.v.-opstelling, tuindeur en doorgang naar stenen garage.

1e verdieping: overloop, 4 slaapkamers, nette gemoderniseerde badkamer met douche, vrijdragend 2e toilet en wastafel.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met laminaatvloer, bergruimte en dakraam, ruime 4e slaapkamer met laminaatvloer, bergruimte en groot dakraam.

€ 209.500 Kosten koper
1 - 18 van de 28