1 - 18 van de 39

Heliconweg 36
LEEUWARDEN

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte204 m² Woning oppervlakte145 m² Bouwjaar1938

De verkoop van deze woning zal starten op dinsdag 20 oktober a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Op goede locatie aan de rand van de zeer gewilde Leeuwarder Vosseparkwijk vind je deze karaktervolle en royale hoekwoning met o.a. zonnige tuin, stenen garage en eigen oprit.

De prachtige historische binnenstad van Leeuwarden bereik je binnen 5 fietsminuten! Vele andere voorzieningen zoals speeltuintjes, sportfaciliteiten, scholen, kinderopvang, winkels, openbaar vervoer en overige voorzieningen bevinden zich eveneens op loop/fietsafstand.

Deze sfeervolle en zeer ruime woning met vele authentieke elementen zoals paneeldeuren, glas-in-lood ramen en balkenplafonds is altijd netjes onderhouden en meet maar liefst ca. 140 m² woonoppervlak.

Intern is woning op meerdere onderdelen gedateerd en zal modernisering veelal wenselijk zijn.

Verwarming geschiedt door middel van centrale verwarming en verder is de woning grotendeels voorzien van isolatieglas.

De oprit biedt ruim parkeergelegenheid op eigen erf en in de straat kun je voor de deur gratis (openbaar) parkeren. Uiteraard kan je er ook voor kiezen de auto te stallen in de aangebouwde stenen garage!

Vanuit de woonkamer stap je zo door de tuindeur naar de zonnige achtertuin gesitueerd op het zuidwesten, hier kun je lekker van het zonnetje genieten! De kavel meet 204 m² eigen grond.

Kortom een karakteristieke, sfeervolle en royale woning met garage en zonnige tuin op goede woonstand!

Begane grond: zij-entree, hal met eiken parketvloer, authentieke tegellambrisering en vaste kast, toilet met fonteintje, sfeervolle kamer en suite bestaande uit voorkamer met balkenplafond en glas-in-lood schuifsuite deur naar achterkamer met balkenplafond, vaste kasten en tuindeur naar zonnige tuin, keuken met parketvloer en nette gedateerde opstelling met veel kastruimte, witgoed-ruimte met spoelbakje en tuindeur, bergruimte met doorgang naar garage met zoldertje en dubbele deuren aan achterzijde.

1e verdieping: overloop met vaste kasten, 3 slaapkamers waarvan 1 met balkon en vaste kasten, 1 met wastafel en vaste kasten en 1 kleinere slaapkamer met vaste kast, lichte badkamer met douche, 2e toilet, wastafel en deur naar droogplat.

2e verdieping: vaste trap naar royale overloop met c.v.-opstelling en hobby/werkruimte, ruime 4e slaapkamer met brede dakkapel en vaste kasten.

3e verdieping: losse trap naar bergzolder.

€ 225.000 Kosten koper

Noarder Stasjonsstrjitte 14
DE WESTEREEN

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte230 m² Woning oppervlakte105 m² Bouwjaar1971

Op uitstekende woonstand, in het centrum van het dorp op steenworp afstand van de winkels, scholen, sportfaciliteiten, gezondheidscentrum etc. bevindt zich deze goed onderhouden vrijstaande woning met o.a. slaapkamer en badkamer op de begane grond en privacy volle tuin.

De woning is vanaf 2001 grondig gerenoveerd, gemoderniseerd en verduurzaamd mede door gebruikmaking van onderhoudsvriendelijke materialen zoals kunststof gevelbekleding en trespa boeidelen e.d..

Verwarming geschiedt door middel van een HR ketel en verder is de woning voorzien van isolatieglas, dak-, vloer- en muurisolatie. Het buitenschilderwerk is in mei 2020 uitgevoerd.

Aan de achterzijde beschikt men over een zonnige, privacy volle en beschutte tuin op het westen met overkapping/veranda, ruime (fietsen)berging/overkapping, achterom en inpandige hobbyruimte/berging (deel voormalige garage). De tuin is onderhoudsarm aangelegd en door de brede oprit is er voldoende parkeergelegenheid op eigen erf, de kavel meet 230 m² eigen grond.

Door de aanwezigheid van alle basisvoorzieningen op de begane grond is deze keurige woning voor vele doelgroepen geschikt. Uiteraard kan een nieuwe eigenaar er ook voor kiezen om de voormalige garage (nu ingericht als slaapkamer en berging) weer in ere te herstellen.

Alle voorzieningen zoals scholen, winkels, artsen, fysiotherapeuten, kinderopvang, sportfaciliteiten, openbaar vervoer etc. bevinden zich op loopafstand.

De Westereen is een goed bereikbaar en levendig dorp gelegen in de mooie Fryske Walden met o.a. goede openbaar vervoervoorzieningen (waaronder treinstation), uitgebreid winkelcentrum, veel sportfaciliteiten (zoals o.a. manage, skeeler- en tennisbaan ect.) en watersportmogelijkheden met jachthaven. Zie voor meer info over De Westereen.

Begane grond: zij-entree, hal met plavuizenvloer, vrijdragend toilet met fonteintje, nette badkamer met douche en wastafelmeubel, 2-persoons slaapkamer met eiken parketvloer en wastafelmeubel, woonkamer met parketvloer en trapkast, keuken met parketvloer en gemoderniseerde opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte, eetkamer met laminaatvloer, tuindeur en vaste kastenwand met witgoed-aansluitingen.

1e verdieping: kleine overloop met dakkapel, 2 slaapkamers met dakkapel en bergruimte.

€ 225.000 Kosten koper

Kobbeflecht 15
HURDEGARYP

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte209 m² Woning oppervlakte120 m² Bouwjaar1970

Zoekt u een zonnige, gemoderniseerde en gerenoveerde woning op goede locatie? Maak dan snel een afspraak voor het bekijken van deze sfeervolle woning!

Deze goed onderhouden en onderhoudsarme woning is de afgelopen jaren nagenoeg geheel gemoderniseerd en eigentijds ingericht. De meeste kozijnen en alle de goten zijn vervangen door duurzaam kunststof. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR combiketel en er is sprake van (deels) HR ++ isolatieglas.

De zonnige en diepe achtertuin met achterom, sfeervolle ruime veranda en houten berging is gesitueerd op het zuiden waardoor men hier volop van de zon kan genieten! Verder is de tuin recentelijk onderhoudsvriendelijk aangelegd en is er geen tot weinig inkijk en daardoor veel privacy.

De woning met deels ‘groen’ vrij uitzicht is gelegen op een ruime kavel van 209 m² eigen grond (excl. aandeel in steeg), op kindvriendelijke woonstand, nabij het centrum, scholen, openbaar vervoer (o.a. treinstation), kinderopvang, sportfaciliteiten etc..

Kortom; op goede woonstand gelegen moderne woning met zonnige vrije tuin!

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer, toilet met fonteintje, zonnige woonkamer met laminaatvloer, kunststof schuifpui naar sfeervolle veranda en zonnige tuin, open keuken met plavuizenvloer en nette moderne hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en natuurstenenblad, uitpandige bijkeuken met plavuizenvloer, spoelbak en achter-entree.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 slaapkamers met laminaatvloer waarvan 1 met vaste kasten en 1 met vaste kasten en wastafel, moderne strakke badkamer met inloopdouche, vrijdragend 2e toilet en badkamermeubel.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met laminaatvloer en c.v.-opstelling, berg- en witgoedruimte, ruime 4e slaapkamer met laminaatvloer en twee grote dakramen.

€ 189.900 Kosten koper

Van Beverwijckstraat 12
LEEUWARDEN

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte91 m² Woning oppervlakte96 m² Bouwjaar1930

De verkoop van deze woning zal starten op 13 oktober a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Karaktervolle gerenoveerde ’30 jaren woning met zonnige tuin gelegen op goede locatie nabij het Zamenhofpark en de Groningerstraatweg.

De prachtige historische binnenstad van Leeuwarden bereik je binnen 5 fietsminuten! Vele andere voorzieningen zoals winkelplein Cambuur (met Jumbo, Lidl, Action, Aldi etc.), speeltuintjes, sportfaciliteiten, scholen, kinderopvang, winkels, openbaar vervoer, medische en overige voorzieningen bevinden zich eveneens op loop/fietsafstand.

Deze sfeervolle en eigentijds ingerichte woning is goed onderhouden en in de loop der jaren nagenoeg geheel gerenoveerd en gemoderniseerd. De woning is voorzien van een HR combiketel, isolatieglas en dakisolatie.

De zonnige en onderhoudsvriendelijke achtertuin met (afsluitbare) achterom en (fietsen)berging is gesitueerd op het zuiden waardoor je hier lekker van het zonnetje kan genieten!

De kavel meet 91 m² eigen grond en is dieper dan de buurpercelen doordat het de laatste woning van de steeg betreft. Verder kun je in de straat gratis (openbaar) parkeren.

Kortom een karakteristieke en sfeervolle woning met zonnige tuin en dakterras op goede woonstand!

Begane grond: voor-entree, gang met parketvloer en trapkast, toilet, zonnig doorzonwoonkamer met parketvloer en sfeervolle erker, uitpandige keuken met moderne opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, witgoedruimte en achter-entree.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, c.v.-kast en deur naar zonnig dakterras, 2 slaapkamers met laminaatvloer, ruime lichte badkamer met ligbad, 2e toilet, douche en wastafel.

2e verdieping: vaste trap naar recent gerenoveerde strakke 3e slaap/zolderkamer met laminaatvloer, bergruimte en dakraam.

€ 169.500 Kosten koper

Hazzeleger 15
HURDEGARYP

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte148 m² Woning oppervlakte76 m² Bouwjaar1962

Zoek je een betaalbare en goed onderhouden woning op gewilde locatie met zonnige tuin?

Kom dan kijken bij deze gemoderniseerde, gerenoveerde en uitgebouwde woning die je zo kunt betrekken!

In de loop der jaren is deze woning grotendeels gemoderniseerd en gerenoveerd. De woning is onder meer voorzien van (deels) vernieuwde kozijnen, isolatieglas, dakisolatie en gemoderniseerde keuken en badkamer. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR combiketel en het buitenschilderwerk is van september 2020.

Aan de achterzijde heeft men de beschikking over een zonnige en onderhoudsvriendelijke tuin op het zuiden met ruime houten berging, groot zonneterras en achterom. Hier kun je volop van de zon genieten! De kavel meet 148 m² eigen grond.

Het geheel is gelegen op in ruim opgezette straat op goede en kindvriendelijke woonstand nabij het centrum. Op loop- en fietsafstand vindt je o.a. scholen, winkels, openbaar vervoer (waaronder treinstation), kinderopvang/BSO, sportfaciliteiten etc..

Kortom; een superleuke en zo te betrekken (starters)woning voor een betaalbare prijs!

Begane grond: voor-entree, hal met houten vloerdelen en vaste kast, toilet, lichte woonkamer met houten vloerdelen, sfeervol balkenplafond en tuindeuren naar zonnige achtertuin, open keuken met houten vloerdelen, kelder en moderne opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en natuurstenenblad, aangebouwde bijkeuken met plavuizenvloer, bergruimte, c.v.-opstelling, witgoed-aansluitingen en achter-entree.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 2 vaste kast, gemoderniseerde badkamer met douche en wastafel.

2e verdieping: losse trap naar zolderberging.

€ 165.000 Kosten koper

De Hagedoarn 8
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte213 m² Woning oppervlakte94 m² Bouwjaar1983

Op fraaie, rustige en kindvriendelijke woonstand, aan de rand van het dorp nabij Nieuwstadservaart en vele fiets- en wandelpaden bevindt zich deze gemoderniseerde half vrijstaande woning met o.a. aangebouwde stenen garage en zonnige achtertuin.

Alle voorzieningen zoals scholen, winkels, artsen, fysiotherapeuten, kinderopvang, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en het centrum bevinden zich op loop/afstand.

Deze goed onderhouden woning is in 1983 gebouwd, in de loop der jaren gemoderniseerd en in 1995 voorzien van een extra dakkapel aan de achterzijde. Verder is o.a. de topgevel vervangen door onderhoudsvriendelijk en duurzame kunststofbekleding en zijn de tuindeuren en boeidelen (deels) eveneens van kunststof. Het buitenschilderwerk is in juni 2020 uitgevoerd.

De ligging in autoluwe straat en nabij speelveldje voor de kleintjes maakt dat de woning uitermate geschikt is voor gezinsbewoning.

Verwarming geschiedt door middel van een recente HR c.v.-combiketel van 2019 en is er sprake van grotendeels isolatieglas, muur-, vloer- en dakisolatie. De woning heeft een groen C energielabel!

Achter de woning beschikt men over een zonnige strakke en onderhoudsvriendelijke achtertuin op het zuidwesten met groot zonneterras en sfeervolle overkapping met bergkast. Men kan hier volop van de zon genieten! Het geheel is gelegen op een kavel van 213 m² eigen grond.

De lange oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

Kortom gemoderniseerde woning met stenen garage en zonnige tuin gelegen op rustige en kindvriendelijke locatie!

De verkoop van deze woning zal starten op donderdag 8 oktober a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: zij-entree, hal met laminaatvloer, vrijdragend toilet met fonteintje, woonkamer met laminaatvloer, open keuken met laminaatvloer, kunststof tuindeuren en moderne opstelling (2017) v.v. diverse inbouwapparatuur, uitpandige bijkeuken met laminaatvloer, witgoed/berg-kastenwand en doorgang naar ruime L-vormige garage met elektrische sectionaaldeur.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers met laminaatvloer en dakkapel waarvan 1 met vaste kastenwand, nette lichte badkamer met dakkapel, ligbad/douche, wastafel en bergruimte.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met berg- en c.v.-ruimte, 4e slaapkamer met dakraam en bergruimte

€ 215.000 Kosten koper

Preesterlânswei 42
HURDEGARYP

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte169 m² Woning oppervlakte125 m² Bouwjaar1974

Op gewilde en kindvriendelijke woonstand gelegen ruime en degelijk gebouwde woning met ruim groen uitzicht aan de voorzijde en privacy volle zonnige achtertuin.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een HR c.v.-combiketel en verder is de woning voorzien van grotendeels HR++ isolatieglas en dakisolatie.

Deze ruime woning met 4 slaapkamers is gelegen in een ruim opgezette ‘groene’ straat nabij het centrum, scholen, openbaar vervoer (o.a. treinstation), kinderopvang, sportfaciliteiten etc..

Aan de achterzijde beschikt met over een onderhoudsvriendelijke en zonnige tuin met veel privacy, stenen berging, groot zonneterras en achterom. De tuin grenst aan de voor- en achterzijde aan gemeentelijke groen velden en is daardoor heerlijk ‘vrij’ gelegen. Het perceel meet 169 m² eigen grond.

Zeer nabij de woning is voldoende openbare parkeergelegenheid.

Kortom; een op uitstekende woonstand gelegen ruime woning met privacy volle zonnige tuin!

De verkoop van deze woning zal starten op vrijdag 9 oktober a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer en trapkast, toilet met fonteintje, lichte doorzon woonkamer met laminaatvloer en ruim vrij uitzicht, open keuken met laminaatvloer en nette opstelling v.v. enige inbouwapparatuur.

1e verdieping: overloop met witgoedruimte, badkamer met douche, vrijdragend 2e toilet en wastafelmeubel, 3 slaapkamers waarvan 2 ruime.

2e verdieping: overloop met berg- en c.v.-ruimte, ruime 4e slaapkamer met dakraam en inloop/bergkast.

€ 168.500 Kosten koper

Sape de Vriesstrjitte 7
NOARDBURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte409 m² Woning oppervlakte102 m² Bouwjaar1987

Centraal in het dorp op vrije en rustige locatie nabij alle dorpsvoorzieningen bevindt zich deze vrijstaande woning met o.a. ruime dubbele garage en zonnige tuin grenzend aan weiland.

Deze nette woning is gebouwd omstreeks 1987 en nadien gemoderniseerd. Verwarming en warmwater geschieden door middel van een Nefit HR c.v. combiketel van 2013. Verder is de woning nagenoeg geheel voorzien van isolatieglas, vloerisolatie, muur- en dakisolatie.

Aan de achterzijde heeft men de beschikking over een zonnige en privacy volle achtertuin grenzend aan perceel weiland met meerdere terrassen waaronder een overkapping. De tuin is gesitueerd op het zuidwesten waardoor je hier volop van de zon kunt genieten!

In 2008 is er praktische ruime houten garage met kap gebouwd, deze garage meet ca. 8 x 6 meter en is ideaal voor de hobbyist.

Op eigen erf is ruim voldoende parkeergelegenheid. Het geheel is gesitueerd op een mooie kavel van 409 m² eigen grond in een autoluwe en kindvriendelijk straat.

Op loop/fietsafstand bevinden zich o.a. scholen, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en het moderne Multifunctioneel Centrum (MFC) waarin o.a. kinderopvang, huisarts en peuterspeelzaal zijn gehuisvest. De woning is verder gelegen op fietsafstand van het treinstation van buurdorp Feanwâlden. Feanwâlden is gelegen aan de spoorlijn Leeuwarden-Groningen, binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen en binnen 15 treinminuten Leeuwarden.

De verkoop van deze woning zal starten op dinsdag 6 oktober a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: zij-entree, hal met plavuizenvloer, badkamer met inloopdouche en wastafel, vrijdragend toilet, woonkamer met schuifpui, open keuken met nette moderne opstelling v.v. natuurstenen blad en diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met plavuizenvloer, vaste kast, c.v.-opstelling, witgoed-aansluitingen en achter-entree.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met vaste kastenwand, bergkamertje/inloopkast.

2e verdieping: schuiftrap naar zolderberging.

€ 249.500 Kosten koper

Tsjerkelân 4
TWIJZEL

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte335 m² Woning oppervlakte110 m² Bouwjaar1997

Op fraaie, rustige en kindvriendelijke locatie aan de rand van het dorp vind je deze geschakelde woning met o.a. ruime vrijstaande garage en diepe zonnige achtertuin.

Deze verrassend ruime woning is in 1997 degelijk en (groten)deels traditioneel gebouwd en nadien altijd keurig onderhouden. De verdiepingsvloer is evenals de begane grond vloer van beton waardoor er geen (tot weinig) sprake is van geluidsoverdracht. Verder is er op de 2e verdieping volop ruimte voor het realiseren van bijvoorbeeld een extra (slaap)kamer.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een recente HRE combiketel en verder is er sprake van isolatieglas, dak-, muur- en vloerisolatie. Het buitenschilderwerk is in 2018 uitgevoerd.

De woning is gesitueerd op een diepe kavel van 335 m² eigen grond en op eigen erf en in de garage is voldoende parkeergelegenheid.

Aan de achterzijde heb je een diepe en zonnige tuin (ca. 19 meter diep) met veel privacy, houten berging, meerdere terrassen en sfeervolle veranda. De vrije achtertuin grenst aan gemeentelijke groenstrook.

De kindvriendelijke ligging zeer nabij speeltuin in ruim opgezette rustige straat maken deze woning uitermate geschikt voor gezinsbewoning.

Twijzel is een goed bereikbaar en levendig dorp gelegen in de Fryske Wâlden. Drachten bereik je binnen ca. 15 autominuten en Leeuwarden en Groningen binnen ca. 30 autominuten.

Begane grond: zij-entree, hal met laminaatvloer, toilet met fonteintje, zonnige L-vormige woonkamer met laminaatvloer en tuindeuren, (half) open keuken met nette hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, uitpandige bijkeuken met plavuizenvloer, c.v.-opstelling, witgoed-aansluitingen en achter-entree.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 slaapkamers met laminaatvloer, nette lichte en complete badkamer met ligbad, wastafel, 2e toilet en (vernieuwde) douche.

2e verdieping: vlizotrap naar ruime zolder (stahoogte) met mogelijkheden voor realiseren extra (slaap)kamer.

€ 225.000 Kosten koper

Van Stolbergstrjitte 39
KOOTSTERTILLE

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte187 m² Woning oppervlakte125 m² Bouwjaar1972

Op goede en kindvriendelijke woonstand bevindt zich deze uitgebouwde, onderhoudsarme en energiezuinige woning met zonnige diepe achtertuin en ‘groen’ vrij uitzicht aan de voorzijde.

In de loop der jaren is deze zeer goed onderhouden woning nagenoeg geheel gerenoveerd en gemoderniseerd. De woning is o.a. grotendeels voorzien van vernieuwde kunststof kozijnen met HR++ glas, nieuwe meterkast, kunststof goten, moderne keuken, buitenzonweringen etc..

Het buiten schilderwerk is recent nog vakkundig uitgevoerd (sept. 2020).

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een (huur) HR combiketel van 2020 en verder is er sprake van HR ++ isolatieglas, muur-, dak- en vloerisolatie. Door gebruikmaking van een 12 stuks zonnepanelen zijn de energiekosten laag! De woning beschikt dan ook over een groen A energielabel.

De onderhoudsvriendelijke achtertuin met groot zonneterras, stenen berging en achterom is gesitueerd op het zuidoosten. Hier kun je volop van de zon genieten!

De kavel meet 187 m² eigen grond.

Voorzieningen zoals scholen, winkels, artsen, fysiotherapeuten, sportfaciliteiten, openbaar vervoer etc. bevinden zich allen op loop-/fietsafstand.

De woning is op slechts 10 minuten van de A7 gelegen met goede verbindingen naar o.a. de Randstad, Groningen, Heerenveen, Zwolle etc..

De ligging schuin tegenover speeltuin maken deze woning uitermate geschikt voor gezinsbewoning!

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer, garderobe- en trapkast, toilet met fonteintje, woonkamer met laminaatvloer en suitedeuren naar woonkeuken met laminaatvloer en moderne hoekopstelling v.v. natuurstenenblad en diverse inbouwapparatuur, aangebouwde bijkeuken met witgoedaansluitingen, c.v.-opstelling en achter-entree, stenen berging.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 2 met kastenwand, lichte badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met laminaatvloer, dakraam en bergruimte, ruime 4e slaapkamer met laminaatvloer, 2 dakramen en bergruimte.

€ 159.500 Kosten koper

Tuorrebout 18
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte618 m² Woning oppervlakte215 m² Bouwjaar2007

ROYAAL & MODERN wonen op vrije en kindvriendelijke woonstand!

Op uitstekende locatie, in rustige en kindvriendelijke buurt, nabij speelveld, sportfaciliteiten en overige voorzieningen, bevindt zich deze zeer ruime vrijstaande woning met o.a. aangebouwde en verlengde bijkeuken en stenen garage met carport en een fraai aangelegde zonnige tuin.

Het geheel is gelegen op een ruime kavel van 618 m² eigen grond en grenst aan de achterzijde aan een parkje.

In 2007 is deze strakke in moderne jaren ’30 stijl woning degelijk, royaal en inclusief vele extra opties gebouwd. De woonoppervlakte bedraagt maar liefst ca. 215 m²!

De huidige en eerste eigenaren hebben de woning laten bouwen met o.a. de volgende extra opties; extra lange uitvoering (boven en beneden), erker, carport, lange garage met luxe houten deuren, dakkapel, uitpandige lange bijkeuken, brede pui met tuindeuren, suitedeuren, hard houten trap etc..

Aan de achterzijde heeft men de beschikking over een zonnige, ruime tuin met veel privacy van ca. 16 x 20 meter gesitueerd op het zuidoosten met o.a. groot zonneterras, kindvriendelijk speel/grasveld, praktische berging, achterom en sfeervolle overkapping.
Op eigen erf, onder de carport en in de garage is ruim voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

De woning is uitstekend onderhouden en geheel tot in de puntjes modern en luxe afgewerkt. Het binnen schilder- en stucwerk is in 2017 en 2019 professioneel uitgevoerd. De inrichting is neutraal en eigentijds waardoor men deze prachtige woning zo kan betrekken!

Verder is de woning uitstekend geïsoleerd waardoor er sprake is van zeer lage energielasten.

Kortom: een in uitstekende staat verkerende woning die u veel ruimte & comfort biedt zowel buiten als binnen en prachtig is gelegen!

Begane grond: zij-entree, ruime hal, vrijdragend toilet met fonteintje, royale en lichte woonkamer van ca. 55 m² met sfeervolle brede erker, schuif(suite) deuren naar eveneens royale en lichte woonkeuken van ca. 36 m² met tuindeuren naar zonnige tuin en moderne strakke U-opstelling v.v. kwaliteits inbouwapparatuur en veel kastruimte, ruime uitpandige bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, achter-entree en doorgang naar stenen garage (ca. 24 m²) met praktische carport.

De hal, woonkamer en woonkeuken zijn voorzien van een prachtige (onlangs geschuurde en gelakte) parketvloer!

1e verdieping: ruime overloop met technische ruimte, 4 ruime slaapkamers, moderne, ruime en luxe badkamer met dakkapel, ligbad, badkamermeubel met dubbele wastafel, douche en 2e vrijdragend toilet.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met berg- en speelruimte en 5e slaapkamer.

€ 500.000 Kosten koper

Achterwei 6
SUMAR

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte397 m² Woning oppervlakte95 m² Bouwjaar1933

Op fraaie woonstand centraal in het dorp bevindt zich deze goed onderhouden vrijstaande woning met ruime houten garage (7 x 3.5 m.) en privacy volle tuin.

Deze karaktervolle woning is de ’30 jaren traditioneel gebouwd, altijd keurig onderhouden en is in de loop der jaren gerenoveerd en gemoderniseerd. In 1995 is de woning aan de achterzijde uitgebouwd.

Verwarming en warm water geschiedt door middel van een recente HR c.v. combiketel (dec. 2016) en verder is de woning voorzien van isolatieglas, dak-, vloer- en muurisolatie.

Aan de achterzijde vind je een privacy volle, strakke en onderhoudsarme tuin met groot zonneterras.

Het geheel is gelegen op een kavel van bijna 400 m² eigen grond en de lange en brede oprit biedt ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

Sumar is een gemoedelijk dorp centraal gelegen aan het Bergumermeer en uitvalswegen naar o.a. Drachten, Leeuwarden en Burgum. In het dorp vindt u o.a. basisscholen, dorpshuis, sportfaciliteiten, haven, openbaar vervoer en een rijk verenigingsleven.

De verkoop van deze woning zal starten op vrijdag 25 september a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer en kelder?, sfeervolle lichte woonkamer met laminaatvloer, balkenplafond en erker, uitgebouwde eetkeuken met plavuizenvloer, schuifpui en moderne opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, hal met plavuizenvloer en achter-entree, toilet met fonteintje, praktische witgoed- en c.v.-ruimte met plavuizenvloer en spoelbakje, nette lichte badkamer met wastafel en douche.

1e verdieping: overloop met dakkapel en vaste kast, 3 slaapkamers waarvan 2 met bergruimte.

2e verdieping: vlizotrap naar zolderberging.

€ 225.000 Kosten koper

Willem Kroezestraat 1
WASKEMEER

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte806 m² Woning oppervlakte140 m² Bouwjaar1965

Op fraaie hoeklocatie centraal in het dorp bevindt zich deze markante, eigentijds ontworpen vrijstaande woning met o.a. royale zonnige tuin, ruim vrij uitzicht over de straat en stenen garage.

In 1965 is de voormalige woning ‘voor het hoofd der school’ eigentijds ontworpen en degelijk gebouwd. Het geheel is altijd zeer goed onderhouden en in de loop der jaren grotendeels gerenoveerd en gemoderniseerd. De woning is voorzien van dakisolatie, isolatieglas en recent aangebrachte spouwmuurisolatie.

Rondom de woning beschikt men over een zonnige royale tuin op het zuiden met groot zonneterras, houten berging en achterom. De ruime kavel meet maar liefst 806 m² eigen grond! De stenen garage en brede oprit bieden ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

Waskemeer is een fraai en gemoedelijk dorp met ongeveer 850 inwoners en ligt aan de rand van de gemeente Ooststellingwerf, vlakbij het drieprovinciënpunt van Friesland, Groningen en Drenthe.

Het dorp heeft een betrokken dorpsleven en beschikt onder andere over een dorpshuis, een sporthal, een peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang, een basis- en een middelbare school. Ook o.a. een bloeiende toneel-, voetbal- en volleybalvereniging ontbreken niet.

Een dorp dus met voldoende mogelijkheden om hier kinderen te laten opgroeien!

Grotere plaatsen met veel voorzieningen zoals Oosterwolde, Drachten en Assen zijn in ca. 10 tot 25 autominuten bereikbaar. Alle basisvoorzieningen zoals supermarkten, bakker, huisartsenpraktijk, tandarts, etc. zijn te vinden op zo’n 5 minuten autorijden in de aangrenzende dorpen Haulerwijk en Bakkeveen. Ook is in beide dorpen een zwembad en een tennisbaan.

Uniek aan het dorp Waskemeer is de prachtige ligging in een bosrijke omgeving met veel natuurgebieden rondom waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en sporten. In slechts een paar minuten ben je op de Duurswouderheide en in het z.g. Blauwe Bos. De Duurswouderheide is het grootst overgebleven heideveld van Friesland en maakt deel uit van ca. 1000 hectare bos (de bossen van Bakkeveen). Iets verderop liggen de bossen van Appelscha en Norg en natuurgebied het Fochteloërveen.

En verder is iedereen welkom in het gezellige ontmoetingscafé ‘De Herberg’, dat staat in het hart van het dorp, voor een gezellig praatje onder het genot van een natje en een droogje!

Begane grond: zij-entree, hal met plavuizenvloer en vaste kast, vrijdragend toilet met fonteintje, keuken met plavuizenvloer en moderne opstelling (2016) v.v. diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte, zonnige ruime woonkamer (ca. 36 m²) met laminaatvloer, sfeervol balkenplafond (deels), tuindeuren en ruim vrij zicht in de straat, bijkeuken met plavuizenvloer, c.v.- opstelling, vaste kast, witgoed-aansluitingen en achter-entree.

1e verdieping: overloop met vaste kast, 4 slaapkamers met vaste kast(en) waarvan 1 met wastafel en toegang tot balkon, gemoderniseerde nette badkamer met douche, 2e vrijdragend toilet, wastafelmeubel en vloerverwarming.

€ 325.000 Kosten koper

Markt 106
BURGUM

Appartement, bestaande bouw

Woning oppervlakte138 m² Bouwjaar2003

ROYAAL, LUXE & MODERN appartement in hartje centrum Burgum met terras op het zuiden en zonnige patio!

Het vierkamerappartement is gelegen op de 1e verdieping van het luxe complex ‘Merkestins’ en meet maar liefst bijna 140 m² woonoppervlak. In de ondergrondse garage heeft men de beschikking over een eigen parkeerplaats (optioneel bij te kopen), separate berging en gezamenlijke fietsenstalling.

Het appartement beschikt over een centraal geregelde water onthardingsinstallatie en het complex is recent voorzien van beveiligingscamara’s!

Vanuit de woonkamer heeft met vrij uitzicht over het levendige en groene winkelhart (de Markt) van Burgum.

Het appartement is onder meer voorzien van een royale living, 3 slaapkamers (waarvan 1 kleinere werk/slaapkamer), 2 badkamers en luxe keuken. Alle wanden zijn voorzien van glasvlies en recentelijk opnieuw gesausd.

Aan de achterzijde vindt u een zonnig terras op het zuiden en vanuit de keuken en slaapkamer heeft men toegang tot de beschutte ruime patio.

Dit comfortabele en in nieuw staat verkerend appartement is voorzien van een nieuwe HR CV combiketel (2018) en zal gestoffeerd worden opgeleverd en is op korte termijn beschikbaar.

De centrale ligging, de aanwezige bedrijvigheid, vele voorzieningen en het ruime winkelaanbod maken Burgum tot een veelzijdige en comfortabele woonplaats. Het dorp ligt aan het Prinses Margrietkanaal tussen de Wijde Ee en Bergumermeer. Tussen bos en water, of op z’n Fries ‘wâld en wetter’!

Veilig en modern wonen met alle voorzieningen binnen handbereik!

Indeling: Lift en trap naar verdieping: entree, gang, ruime slaapkamer met vaste kasten, witgoed- en technische-ruimte, (gasten) badkamer met toilet, wastafelmeubel en douche, ruime slaapkamer met toegang tot patio en aangrenzende luxe badkamer met toilet, badkamermeubel, douche en ligbad, keuken met luxe opstelling v.v. vele inbouwapparatuur, werk/slaapkamer met vaste kasten, ruime berging, royale living met vrij uitzicht.

€ 319.500 Kosten koper

Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg 38C
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte850 m² Woning oppervlakte280 m² Bouwjaar1981

Op goede locatie, op steenworp afstand van het centrum van Burgum met alle voorzieningen op loop/fietsafstand bevindt zich deze royale vrijstaande (bedrijfs)woning met inpandige bedrijfsruimte.

Deze goed onderhouden woning is degelijk gebouwd, levensloopbestendig en in de loop der jaren nagenoeg geheel gemoderniseerd en gerenoveerd. Door aanwezigheid van een royale slaapkamer en badkamer op de begane grond is de woning voor meerdere doelgroepen geschikt.

De woning meet maar liefst ca. 310 m² (incl. garages/bedrijfsruimte)!

De fraai aangelegde zonnige en ruime tuin is voorzien van meerdere terrassen en veel privacy. De achtertuin is gesitueerd op het zuiden waardoor men hier volop van de zon kan genieten.

Op eigen terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid en mogelijkheid voor presenteren van bijvoorbeeld handelswaar.

Het geheel is gelegen op een ruime kavel van ca. 850 m² eigen grond, in een ruim opgezette straat nabij vele voorzieningen zoals openbaar vervoer, scholen, winkels, sportfaciliteiten, kinderopvang etc..

Inpandig zijn er meerdere mogelijkheden voor bedrijfsmatig gebruik. Zo zijn er op dit moment kantoor/praktijkruimtes mogelijk op de begane grond als de verdieping. Verder kan men garages met berging ook gebruiken als bedrijfsruimte of bijvoorbeeld een bedrijfsruimte bij bouwen. Het betreft een object met vele mogelijkheden.

Bestemming: bedrijventerrein 2 (geschikt voor bedrijven vallende onder de categorieën 1 en 2) met bedrijfswoning.

Begane grond: voor-entree, ruime hal met natuurstenenvloer, vide, vaste kast en kelder, toilet met fonteintje, woonkamer met massief houten vloer, houtkachel en schuifpui naar zonnige tuin, open keuken met natuurstenenvloer en U-opstelling v.v. veel kastruimte, natuurstenen blad en diverse inbouwapparatuur, gang met natuurstenenvloer en achter-entree, bijkeuken met natuurstenenvloer en witgoed-aansluiting, royale slaapkamer met schuifpui en aangrenzende moderne badkamer met ligbad, toilet, douche en badkamermeubel met dubbele wastafel, kantoor/praktijkruimte met laminaatvloer, ruime dubbele garage c.q. bedrijfsruimte met separate berging met vaste kasten en eigen entree (totale opp. van ca 45 m²).

1e verdieping: overloop met vide, 2e badkamer met wastafel, toilet en bad/douche, 3 ruime slaapkamers waarvan één zeer royale (nu in gebruik als ontspanningsruimte) met sauna en technische ruimte. Deze zeer royale (slaap)kamer is ook uitermate geschikt voor gebruik als kantoor/werkruimte.

€ 425.000 Kosten koper

Alde Hamsterwei 6
KOOTSTERTILLE

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte630 m² Woning oppervlakte135 m² Bouwjaar1905

Op fraaie woonstand bevindt zich deze gerenoveerde en karaktervolle vrijstaande woning met privacy volle zonnige tuin, ruime stenen garage/schuur en (slaap)kamer en badkamer op de begane grond.

Deze sfeervolle en goed onderhouden woning is gelegen aan de rand van het dorp doch op loop/fietsafstand van de (dorps)voorzieningen evenals vele wandel- en fietspaden.

In de loop der jaren is de woning royaal aan de achterzijde uitgebouwd en grotendeels gerenoveerd en gemoderniseerd met behoud van authentieke fraaie elementen zoals balkenplafonds, paneeldeuren, originele luiken, schouw e.d.. De woning is onder meer voorzien van vernieuwde verglaasde dakpannen, nagenoeg geheel kunststof goten, moderne sanitair en moderne keuken.

De zijkamer is ook uitermate geschikt om te gebruiken als slaapkamer waardoor deze woning ook geschikt is voor diegenen die alle basisvoorzieningen op de begane grond wensen.

Aan de achterzijde heeft men de beschikking over een ruime zonnige tuin met meerdere terrassen en veel privacy. De achtertuin is het zuidwesten gesitueerd waardoor je hier volop van de zon kunt genieten!

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een recente centrale verwarmingsinstallatie. Verder is er sprake is van dakisolatie, isolatieglas en deels muurisolatie.

De woning is centraal gelegen nabij de grote dorpen Burgum, Buitenpost, Surhuisterveen en Drachten. Daarnaast zijn de grote uitvalswegen richting Groningen, Leeuwarden, Heerenveen en randstad uitstekend bereikbaar. Kootstertille biedt vele voorzieningen zoals o.a. openbaar vervoer, scholen, huisarts, kinderopvang, sportfaciliteiten, winkels, jachthaven ect..

Het geheel is gelegen op een ruime kavel van 630 m² eigen grond en er is voldoende parkeergelegenheid op eigen erf. De vrijstaande stenen garage/schuur meet ca. 30 m² en is in redelijke staat doch nog prima geschikt als stalling/opslagruimte.

Begane grond: voor-entree, gang met (deels) authentieke plavuizenvloer, sfeervolle woonkamer met fraaie schouw, prachtige authentieke luiken en balkenplafond, zijkamer met prachtige authentieke luiken en sfeervol balkenplafond, moderne badkamer met inloopdouche, vrijdragend toilet en wastafelmeubel, woonkeuken met laminaatvloer en moderne opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, ruime bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, c.v.-kast, kelder(kast) en achter-entree.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer en bergruimte, 3 slaapkamers met laminaatvloer waarvan 1 zeer ruime met vaste kastenwand met bergruimte.

€ 265.000 Kosten koper

Nycle J. Haismastrjitte 17
GYTSJERK

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte247 m² Woning oppervlakte138 m² Bouwjaar1971

Zoekt u een onderhoudsvriendelijke en ruime (gezins)woning op goede woonstand welke u zonder te hoeven klussen kunt betrekken? Maak dan een afspraak voor het bezichtigen van deze gerenoveerde halfvrijstaande woning met garage!

Deze goed onderhouden woning is in een rustige, ruim opgezette en kindvriendelijk straat op een fraaie locatie nabij het centrum gelegen.

In de loop der jaren is de woning vakkundig gerenoveerd, gemoderniseerd en grotendeels voorzien van kunststofkozijnen. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een recente HRE c.v.-combiketel van 2018. De woning is verder voorzien van isolatieglas (deels HR++), muur- en dakisolatie en beschikt over het groene C energielabel.

Aan de achterzijde heeft men de beschikking over een onderhoudsarme zonnige tuin met sfeervolle overkapping. De achtertuin is op het zuiden gesitueerd waardoor men hier de hele dag van de zon kan genieten! De kavel meet 247 m² (eigen grond) en de ruime oprit biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

De woning ligt in een prachtige omgeving met vele wandel-, fiets- en ruiterpaden nabij het centrum, scholen, winkels, bibliotheek, sportfaciliteiten (waaronder openluchtzwembad) en overige voorzieningen. Gytsjerk is centraal gelegen in de Trynwâlden nabij uitvalswegen Leeuwarden, Dokkum en Burgum.

De verkoop van deze woning zal starten op donderdag 27 augustus a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: voor-entree, hal, vrijdragend toilet met fonteintje, zonnige woonkamer met laminaatvloer en trapkast, open keuken met nette lichte hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, uitpandige ruime bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, c.v.-opstelling, tuindeur en doorgang naar stenen garage.

1e verdieping: overloop, 4 slaapkamers, nette gemoderniseerde badkamer met douche, vrijdragend 2e toilet en wastafel.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met laminaatvloer, bergruimte en dakraam, ruime 4e slaapkamer met laminaatvloer, bergruimte en groot dakraam.

€ 209.500 Kosten koper

Burgemeester van Panhuyslaan 137
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte260 m² Woning oppervlakte98 m² Bouwjaar1978

Modern, zonnig, energiezuinig & kindvriendelijk wonen met alle voorzieningen op loop/fietsafstand!

Deze schitterend afgewerkte hoekwoning met ruime stenen garage en zonnige privacy volle achtertuin op het zuiden kunt u zo betrekken, de woning én tuin zijn AF!!

In de afgelopen jaren is deze uitstekend onderhouden (gezins)woning geheel gemoderniseerd, gerenoveerd en verduurzaamd. De ruime stenen garage met kleine carport is in 2006 nieuw aangebouwd en grotendeels geïsoleerd.

De woning is vrij en kindvriendelijk in autoluw deel van de straat gelegen, het perceel grenst aan de oostzijde aan voetpad met speeltuintje voor de kleintjes. Op eigen erf is ruim voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. De kavel meet 260 m² eigen grond.

Aan de voor- en achterzijde is de tuin zeer fraai en recent heringericht. De zonnige en privacy volle achtertuin met achterom en meerdere terrassen is gesitueerd op het zuiden waardoor je hier volop van de zon én tuin kan genieten!

In 2018 is er nog een degelijk houten schuur met royale kap en sfeervolle overkapping bijgebouwd.

Verder is de woning prima geïsoleerd en in 2020 buitenom geschilderd. Er is sprake van (deels HR++) isolatieglas, vloer-, muur- en dakisolatie en verwarming geschiedt door middel van HR combiketel van 2019. De woonkamer is tevens voorzien van een rookkanaal waardoor je bijvoorbeeld ook een houtkachel zou kunnen plaatsen. De huidige eigenaren hebben zeer lage energielasten mede door gebruikmaking van duurzame energieopwekking door middel van een 11 tal zonnepanelen (2019).

Alle voorzieningen zoals scholen, winkels, artsen, fysiotherapeuten, kinderopvang, sportfaciliteiten, openbaar vervoer etc. bevinden zich op loop/fietsafstand.

Kortom: moderne energiezuinige en instap klare woning gelegen op gewilde en kindvriendelijke woonstand die je niet mag missen!

De verkoop van deze woning zal starten op vrijdag 21 augustus a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: voor-entree, hal met plavuizenvloer, lichte L- vormige woonkamer met laminaatvloer, rookkanaal en kunststof schuifpui naar zonnige tuin, open keuken met laminaatvloer en moderne tijdloze hoekopstelling (2018) v.v. diverse inbouwapparatuur, recent gerenoveerde uitpandige bijkeuken met laminaatvloer, bergzolder(tje), vaste kastenwand met witgoed-aansl. en doorgang naar ruime grotendeels geïsoleerde garage (bouwjaar 2006) van 3 x 9 meter met kleine carport, tussenhalletje met laminaatvloer, modern vrijdragend toilet.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 slaapkamers met laminaatvloer, moderne badkamer (2010) met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en vloerverwarming.

2e verdieping: vlizotrap naar zolderberging.

€ 215.000 Kosten koper
1 - 18 van de 39