1 - 18 van de 47

De Hagedoarn 5
FEANWÂLDEN

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte500 m² Woning oppervlakte130 m² Bouwjaar1978

Op een vrije en centrale locatie zeer nabij het centrum van Feanwâlden vindt u deze goed onderhouden vrijstaande woning met o.a. prachtige sfeervolle veranda, zonnige privacy volle tuin, aangebouwde stenen garage en aan de voorzijde vrij uitzicht in de straat!

Het geheel is gelegen op een ruime vrije kavel van 500 m² eigen grond. De zonnige tuin met eenvoudige houten berging en achterom is gesitueerd op het (zuid)westen, biedt veel privacy en beschikt over ruime sfeervolle veranda waardoor men hier optimaal van de zon en het ‘buitenleven’ kan genieten!

Deze nette woning is aan de achterzijde uitgebouwd met een extra slaap/werkkamer waardoor er nu sprake is van maar liefst 5 slaapkamers!

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een recente HR c.v.-combiketel (huur) en verder is sprake van isolatieglas, muur- en dakisolatie. De woonkamer is tevens voorzien van een open haardpartij.

Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen erf en in de aangebouwde garage.

Het geheel is gelegen op goede, vrije en kindvriendelijke locatie op loopafstand van alle voorzieningen zoals scholen, winkels, artsen, fysiotherapeuten, kinderopvang, sportfaciliteiten, openbaar vervoer (trein & bus) etc..

Feanwâlden betreft een dorp gelegen in de prachtige Friese Wouden aan klein vaarwater en de spoorlijn Leeuwarden-Groningen. De “Feanwâldster Feart” staat in open verbinding met de unieke natuur- en recreatiegebieden "De Houtwiel" en "It Bûtenfjild".

In 2017 is er een nieuwe electric-only vaarroute aangelegd: de Bûtenfjildroute! Deze vaarverbinding loopt vanaf de Grutte Wielen bij Leeuwarden via Ryptsjerk en het natuurgebied Bûtenfjild naar de Swemmer bij De Westereen. Dit traject verbindt het Bûtenfjild (en daarmee ook Feanwâlden) met Leeuwarden en met de Lits-Lauwersmarroute en betekent een prachtige uitbreiding van het vaarnetwerk in Fryslân.

Door de aanleg van de Centrale As (N356 Dokkum-Nijega) zijn zowel Dokkum (ca. 10 min.), Leeuwarden (ca. 10 min.), Drachten (ca. 20 min.) als de uitvalswegen naar de randstad uitstekend bereikbaar.

Kortom; een betaalbare goed onderhouden vrijstaande woning met zonnige tuin en garage op gelegen op vrije woonstand!

Begane grond: zij-entree, ruime hal met laminaatvloer, modern vrijdragend toilet met fonteintje, L-vorige woonkamer met laminaatvloer en openhaard partij, open keuken met laminaatvloer, tuindeuren en nette opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met laminaatvloer, witgoed-aansluiting en achter-entree, werk/slaapkamer met laminaatvloer, garage.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer en berg-/c.v.-ruimte, gemoderniseerd badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet, 4 slaapkamers waarvan 2 met laminaatvloer en 1 met vaste kast.

2e verdieping: vliering.

€ 275.000 Kosten koper

Skeanpaad
GARYP

Woonhuis, nieuwbouw

Woning oppervlakte255 m² Bouwjaar2019

Aan de rand van het dorp aan “It Skeanpaad” op fraaie en kindvriendelijke locatie wordt deze zeer royale halfvrijstaande, onderhoudsarme en energiezuinige woning met garage gebouwd.

Deze eigentijdse royale woning van maar liefst ca. 255 m² woonoppervlak worden compleet, duurzaam en zeer energiezuinig gebouwd door Bouwbedrijf BHB (Garyp/Sumar).

De woning zal van vele extra’s worden voorzien, te weten o.a. van een warmtepomp (gasloze woning), zonnepanelen, vloerverwarming (deels), compleet ingerichte badkamer en toiletruimtes, inpandige bijkeuken, ruime garage, kunststof kozijnen, deuren, ramen, windveren en goten, vaste trap naar 2e verdieping etc..

Al uw wensen zijn bespreekbaar en de bouw kan (na vergunningverlening) snel worden gestart!

De woning is gesitueerd op goede locatie in een verkeersluwe kindvriendelijke nieuwbouwwijk op royale kavel van 451 m² eigen grond. Aan de achterzijde grenst de kavel aan gemeentelijk grond waardoor men in de diepe zonnige tuin veel privacy heeft.

Voorzieningen zoals winkels, arts, fysiotherapeuten, sportfaciliteiten, openbaar vervoer (trein & bus), school, kinderopvang etc. bevinden zich op loop/fietsafstand.

De koopprijzen zijn vanaf € 325.000,- v.o.n.

Het dorp en omgeving
Garyp is een dorp aan de rand van de Wâlden (het Woudengebied) op ca. 5 autominuten gelegen van het watersportdorp Earnewâld en natuurgebied “de Âlde Feanen”. Het ligt prachtig centraal in de provincie tussen Leeuwarden en Drachten. Openbaar vervoer is net buiten het dorp, aan de N31 (Wâldwei), waar een bus tussen Drachten en Leeuwarden rijdt. Er is ruim aanbod in allerlei voorzieningen waaronder: supermarkt (Spar), slagerij, basisschool, (sport)verenigingen en 
openlucht zwembad. Burgum ligt slechts op 4 kilometer afstand.

OPTIES mogelijk zoals:
• erker voorzijde
• extra slaapkamer(s) op de tweede verdieping
• eigen wensen voor de tegels en het sanitair
• eigen wensen zijn altijd bespreekbaar

KENMERKEN
• Koopsom € 325.000 EUR V.O.N. (inclusief garage)
• Royale woning met maar liefst ca. 255 m² woonoppervlak en een inhoud van ruim 880 m³
• Woonkamer en keuken van circa 60 m²
• 4 ruime slaapkamers op de 1e verdieping
• Zolder van circa 56 m² met mogelijkheid voor extra slaapkamer(s)
• Diepe zonnige tuin en royale kavel van 451 m² eigen grond
• Zeer lage energierekening door extra dikke isolatie, warmtepomp en zonnepanelen

€ 325.000 v.o.n.

Rijksstraatweg 59
NOARDBURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte1150 m² Woning oppervlakte110 m² Bouwjaar1924

Op goede en vrije locatie aan de rand van de bebouwde kom en aan doorgaande weg, bevindt zich deze gemoderniseerde en uitgebouwde vrijstaande woning met ruime stenen garage (ca. 30 m²), vrijstaande houten schuur (ca. 30 m², bouwjaar 2004) en diepe zonnige tuin.

Aan de achterzijde heeft men een diepe zonnige en privacy volle tuin van ca. 14 x 55 meter met meerdere terrassen, moestuin, hobbykas en overkapping voor hout voorraad. De brede oprit en het achtererf bieden ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

Het geheel is gelegen op een royale kavel van 1150 m² eigen grond, op mooie locatie met vrij uitzicht aan de voorzijde en op loop/fietsafstand van de dorpsvoorzieningen en openbaar vervoer.

De van oorsprong in omstreeks 1924 gebouwde woning is nadien aan de zij- en achterkant uitgebouwd en vanaf 2013 grotendeels gemoderniseerd. Verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een recente HR c.v-combiketel van 2014 deels in combinatie met vloerverwarming.

Op de begane grond zijn een slaapkamer en de badkamer aanwezig waardoor de woning voor vele doelgroepen geschikt is. Verder is grotendeels sprake van voorzien van isolatieglas, vloer-, muur- en dakisolatie.

Het dorp Noardburgum (Noordbergum) is een vriendelijk dorp in de Friese gemeente Tytsjerksteradiel. Deze gemeente kent een fraai, afwisselend landschap. Zo vindt u er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten.

Noardburgum is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen (Centrale As, de Haak, nieuwe N381) naar onder andere Dokkum, Leeuwarden en Drachten. Noardburgum ligt tussen een tweetal jachthavens in (Kuikhorne en Zwartkruis) die in open verbinding met de Friese meren staan: het Bergumermeer en het Lauwersmeer liggen slechts op enkele kilometers afstand.

In Noardburgum vindt u o.a. basisonderwijs, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en een modern Multifunctioneel Centrum (MFC) waarin o.a. kinderopvang, huisarts en peuterspeelzaal zijn gehuisvest. Het op fietsafstand gelegen buurdorp Feanwâlden beschikt over een treinstation. Feanwâlden is gelegen aan de spoorlijn Leeuwarden-Groningen, binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen en binnen 15 treinminuten Leeuwarden.

Begane grond: voor-entree, hal met PVC vloer en kelder, ruime woonkeuken van ca. 20 m² met PVC vloer (i.c.m. vloerverwarming) en moderne hoekopstelling v.v. veel kastruimte en diverse inbouwapparatuur, zonnige woonkamer van ca. 25 m² met PVC vloer (i.c.m. vloerverwarming) en erker, tussenhal met PVC vloer, slaapkamer met vloerverwarming, gemoderniseerde badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en design-radiator, ruime bijkeuken met PVC vloer, witgoed-aansluitingen en achter-entree, modern vrijdragend toilet met fonteintje.

1e verdieping: overloop met vaste kasten, berg- en c.v.-ruimte, 2-tal slaapkamers waarvan 1 met vaste kast.

2e verdieping: kleine zolderberging.

€ 225.000 Kosten koper

Burgemeester van Sytzamalaan 7
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte549 m² Woning oppervlakte135 m² Bouwjaar1973

Centraal in het dorp gelegen half vrijstaande woning op een zeer royale kavel!

JA het kan! Een royale kavel, op een prachtige locatie centraal in het dorp! Hier vindt u deze goed onderhouden woning met stenen garage en prachtige diepe tuin.

Deze traditioneel en degelijke gebouwde woning is altijd keurig bewoond en uitgebreid met een serre. In deze serre kan men het hele jaar genieten van het uitzicht op de fraaie tuin, het licht en het heerlijke ‘buitengevoel’!

De woning is gelegen op rustige kindvriendelijke woonstand nabij wandelpaden, speelveld(en) en vele voorzieningen waaronder winkels, scholen, openbaar vervoer, sportfaciliteiten en overige voorzieningen.

De royale zonnige achtertuin op het zuiden (ca. 12,5 m. breed x 28 m. diep) biedt volop privacy en beschikt een houten berging, meerdere zonneterrassen en zitjes. De ruime kavel meet bijna 550 m² eigen grond.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR c.v.-combiketel. Verder is er sprake van (deels) isolatieglas, dak- en muurisolatie en beschikt de woning over het groene C energielabel. Het buitenschilderwerk is in 2018 uitgevoerd.

De aangebouwde stenen garage is in spouwmuren opgetrokken en voorzien van vernieuwde sectionaaldeur. Door de brede oprit beschikt men over ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

Deze vrij gelegen woning heeft aan de voor- en achterzijde geen (directe) inkijk waardoor men in huis ook veel privacy ervaart.

Kortom: een uniek object op mooie woonstand! Zien is geloven!

Begane grond: zij-entree, ruime hal met plavuizenvloer, modern vrijdragend toilet met fonteintje, L-vormige woonkamer, aangebouwde serre met schuifpui naar zonnige tuin, halfopen keuken met plavuizenvloer en nette lichte hoekopstelling v.v. enige inbouwapparatuur, ruime bijkeuken met plavuizenvloer, tuin- en achterdeur, witgoed-aansluitingen en doorgang naar aangebouwde garage.

1e verdieping: overloop, 4-tal slaapkamers met dakkapel waarvan 1 met c.v.-kast, 1 met wastafel en 1 met vaste kastenwand en bergruimte, nette lichte en complete badkamer met ligbad/douche, 2e toilet, separate douche en wastafelmeubel.

2e verdieping: vlizotrap naar zolderberging.

€ 245.000 Kosten koper

Burgemeester Drijberweg 30
HURDEGARYP

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte503 m² Woning oppervlakte110 m² Bouwjaar1906

Aan de voorkant vermoed u niet, dat u achter van een royale en geheel vrije tuin geniet! Deze sfeervolle jaren '30 woning met royale schuur/garage is in der loop jaren gerenoveerd, gemoderniseerd en uitgebouwd.

De woning is centraal in het dorp gelegen op een privacy volle diepe kavel grenzend aan pleintje (met garageboxen). Alle denkbare voorzieningen bevinden zich op loopafstand. Hurdegaryp biedt u een prima (basis) winkelaanbod, meerdere sportfaciliteiten, uitstekend openbaar vervoer, voortgezet- en basisonderwijs, kinderopvang en overige voorzieningen.

In 2011 is er aan de achterzijde van het perceel een ruime dubbele garage/schuur van 9 x 6 meter met grote zolder gebouwd. Hier droomt elke hobbyist van!

Verwarming en warmwater geschieden door middel van een HR c.v. combiketel en de woning voorzien van isolatieglas, muur- en dakisolatie. Het buitenschilderwerk is recent (voorjaar 2019) uitgevoerd.

Aan de achterzijde beschikt men over een royale, privacy volle en diepe zonnige tuin (ca. 25 meter diep) met meerdere zonneterrassen zodat men optimaal van de tuin en dit heerlijke stekje kan genieten!

De kavel meet 503 m² eigen grond en o.a. de lange oprit biedt ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

Deze karaktervolle woning dient u echt met eigen ogen te zien! Laat u verrassen door de ruimte, sfeer en de vrije ligging aan de achterzijde.

Hurdegaryp kenmerkt zich door haar vele voorzieningen als sportverenigingen, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), kinderopvangfaciliteiten en een uitgebreid winkelcentrum. Tevens beschikt het dorp over goede OV-verbindingen van zowel bus als trein, beide zijn op loopafstand bereikbaar.

Begane grond: voor-entree, gang met eiken vloerdelen, lichte sfeervolle woonkamer met eiken vloerdelen, balkenplafond en schouw, open keuken met eiken vloerdelen, balkenplafond en gemoderniseerde hoekopstelling v.v. granietenblad en diverse inbouwapparatuur, ruime bijkeuken met laminaatvloer, witgoed-aansluitingen en achter-entree, gemoderniseerde badkamer met whirlpool hoekbad/douche en wastafel, vrijdragend toilet met fonteintje.

1e verdieping: overloop met vaste kast en dakkapel, 3 slaapkamers waarvan 1 met vaste kast en 1 met kastenwand, praktische sanitaire ruimte met wastafelmeubel en 2e toilet. De gehele verdieping is voorzien van laminaatvloeren.

€ 269.500 Kosten koper

Dr. Albert Plesmanloane 77
FEANWÂLDEN

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte1565 m² Woning oppervlakte292 m² Bouwjaar1980

MODERN, HOOGWAARDIG, ROYAAL EN VRIJ WONEN! Vier kernwoorden voor deze luxe, onder architectuur gebouwde villa gelegen op werkelijk schitterende locatie aan de rand van Feanwâlden met prachtig landelijk vrij uitzicht over natuurgebied "It Bûtenfjild".

Deze zeer degelijk gebouwde woning is in de afgelopen vijf jaar geheel gerenoveerd, verduurzaamd en gemoderniseerd waardoor er u nu sprake is van een moderne, intern in nieuwstaat verkerende eigentijdse villa! Het woonoppervlak bedraagt maar liefst bijna 300 m²!

U kunt hier vrij en landelijk wonen en toch alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Op loop/fietsafstand vindt u onder andere winkelcentrum, scholen, kinderopvang, openbaar vervoer, sportfaciliteiten etc.

De aangebouwde garage(s) zou men ook kunnen inrichten als bijvoorbeeld kantoor- of praktijkruimte waardoor het object ook uitermate geschikt is voor de combinatie wonen en werken.

Er is een zeer goed isolatiepakket toegepast en er wordt gebruik gemaakt van duurzame energie installatie bestaande uit een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming. De living is tevens voorzien van een sfeervolle haard. De gehele benedenverdieping uitgevoerd met zwevende plafonds met sfeervolle energiezuinige ledverlichting.

Meerdere kozijnen en deuren zijn vervangen door onderhoudsarme kunststof. De zeer energiezuinige WP installatie in gehele woning is voorbereid op CO2 neutraal verbruik, men dient alleen nog zonnepanelen te plaatsen, het grote dakvlak van de woning biedt hier goede mogelijkheden voor.

Het buiten- en (grotendeels) binnen schilderwerk zijn in voorjaar 2019 nog vakkundig uitgevoerd. U kunt deze woning zo betrekken.

Rondom de woning vindt u een royale, privacy volle en zonnige tuin op het zuidwesten met groot zonneterras met prachtig landelijk uitzicht, dubbele luxe carport (2014) met ruimte voor 4 auto’s, kinderspeelruimte, pannakooi met kunstgras en ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

Het betreft een uiterst comfortabele en duurzame woning op een royale kavel van 1565 m² met een hoogwaardige afwerking.

Deze villa gelegen op één van de mooiste locaties van Feanwâlden biedt u een unieke combinatie van rust, ruimte en wooncomfort met vele mogelijkheden. Hier kunt u volop met uw gezin genieten!

Feanwâlden betreft een dorp gelegen in de prachtige Friese Wouden aan klein vaarwater en de spoorlijn Leeuwarden-Groningen. De “Feanwâldster Feart” staat in open verbinding met de unieke natuur- en recreatiegebieden "De Houtwiel" en "It Bûtenfjild".

Door de aanleg van de Centrale As (N356 Dokkum-Nijega) zijn zowel Dokkum (ca. 10 min.), Leeuwarden (ca. 10 min.), Drachten (ca. 20 min.) als de uitvalswegen naar de randstad uitstekend bereikbaar.

In 2017 is er een nieuwe electric-only vaarroute aangelegd: de Bûtenfjildroute! Deze vaarverbinding loopt vanaf de Grutte Wielen bij Leeuwarden via Ryptsjerk en het natuurgebied Bûtenfjild naar de Swemmer bij De Westereen. Dit traject verbindt het Bûtenfjild (en daarmee ook Feanwâlden) met Leeu-warden en met de Lits-Lauwersmarroute en betekent een prachtige uitbreiding van het vaarnetwerk in Fryslân.

Begane grond: zij-entree met voorportaal, ruime hal, modern vrijdragend toilet met fonteintje, ruime bijkeuken met tweede entree, zeer royale woonkamer met meerdere zithoeken, sfeerhaard en prachtig vrij uitzicht over It Butenfjild, open keuken met extra brede schuifpui en luxe moderne keuken met vele inbouwapparatuur, ruime berging/bijkeuken (voorheen garage) met achter-entree, tuindeur en vlizotrap naar bergzolder met technische ruimte, aangebouwde garage welke ook schikt zou zijn voor bijvoorbeeld gebruik als kantoor-/praktijkruimte.

De gehele begane grond is voorzien van moderne strakke plavuizenvloer met vloerverwarming.

1e verdieping: overloop met inloopkast, 4 ruime slaapkamers waarvan 1 met inloopkast en direct grenzend aan moderne badkamer met inloopdouche, witgoed-ruimte, 2e toilet, badkamermeubel met dubbele wastafel en vloerverwarming.

2e verdieping: vaste trap naar royaal kantoor (ook te gebruiken als bijvoorbeeld slaapkamer) met separaat toilet, ruime 5e slaapkamer.

€ 650.000 Kosten koper

Einekroas 2
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte299 m² Woning oppervlakte125 m² Bouwjaar2011

Op fraaie, privacy volle en kindvriendelijke locatie in Burgum-West, nabij het centrum, sportfaciliteiten en overige voorzieningen vindt u deze modern vormgegeven en luxe afgewerkte half vrijstaande woning met aangebouwde garage, praktische carport en ruime schuur.

Aan de voorzijde heeft men ruim zicht over de straat en de kavel grenst aan de oostzijde aan brede groenstrook waardoor men veel privacy heeft. Naast deze groenstrook vindt men voor de kleintjes een recent aangelegd speelveldje.

Deze uitstekend onderhouden, energiezuinige en onderhoudsarme woning is in 2011 degelijk en traditioneel (casco) gebouwd en in 2014/2015 met luxe en hoogwaardige materialen modern afgewerkt en ingericht. Het geheel is optimaal geïsoleerd. In 2018 is de woning buitenom geschilderd en deels voorzien van elektrische screens.

Aan de achterzijde heeft men de beschikking over een privacy volle en fraai aangelegde tuin met tweetal sfeervolle overkappingen/veranda’s en ruime schuur (2015) met kap van 7.50 x 4 meter. De achtertuin is ruim voldoende diep om hier volop van de zon te kunnen genieten! De vrije kavel meet bijna 300 m² eigen grond.

Kortom: op prachtige vrije locatie gelegen Kant & Klare in nieuwstaat verkerende woning die u veel ruimte & comfort biedt. Kom kijken en overtuig uzelf!

De verkoop van deze woning zal starten op donderdag 4 juli a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: zij-entree, hal, vrijdragend toilet met fonteintje, L-vormige woonkamer met ruim zicht over de straat en sfeervolle houtkachel, open keuken met tuindeuren, achter-entree, luxe moderne design opstelling v.v. kwaliteits-inbouwapparatuur en veel kastruimte, doorgang naar aangebouwde garage met praktische carport.

De gehele begane grond is voorzien van een prachtige strakke en duurzame plavuizenvloer met vloerverwarming.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 2 met vaste (inloop)kast, moderne en complete badkamer met ligbad, vrijdragend toilet, douche, wastafelmeubel en vloerverwarming.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met berg-, c.v.- en witgoedruimte, ruime 4e slaapkamer met inloopkast, groot dakraam en wastafelmeubel.

€ 317.500 Kosten koper

Eskdoarn 14
DE WESTEREEN

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte292 m² Woning oppervlakte137 m² Bouwjaar1978

Op uitstekende en kindvriendelijke woonstand, centraal in het dorp op steenworp afstand van de scholen, sportfaciliteiten, winkels, gezondheidscentrum etc. bevindt zich deze goed onderhouden 2/1 kap woning met o.a. privacy volle tuin en garage.

De woning is in 1978 degelijk en geheel traditioneel gebouwd en nadien uitgebreid met uitpandige keuken/bijkeuken en dakopbouw. In de loop der jaren is deze nette woning grotendeels gerenoveerd en gemoderniseerd. Verwarming geschiedt door middel van een HR ketel en verder is de woning voorzien van (deels) isolatieglas, dak- en muurisolatie.

Zowel aan de voor- als achterzijde heeft men geen (directe) inkijk in de woning en tuin waardoor men veel privacy heeft.

Aan de achterzijde beschikt men over een zonnige, privacy volle en diepe tuin (ca. 21 m.) op het westen met groot terras met meerdere zitjes waaronder overkapping/veranda en brede achterom/ingang. U kunt hier volop van de zon genieten! Door de extra achter-inrit kan men bijvoorbeeld caravan, camper of aanhangwagen op eigen erf stallen.

De kavel meet 292 m² eigen grond.

Alle voorzieningen zoals scholen, winkels, artsen, fysiotherapeuten, kinderopvang, sportfaciliteiten, openbaar vervoer etc. bevinden zich op loopafstand.

Kom kijken en laat u verrassen door de mooie vrije ligging van deze ruime (gezins)woning!

De Westereen is een goed bereikbaar en levendig dorp gelegen in de mooie Fryske Walden met o.a. goede openbaar vervoervoorzieningen (waaronder treinstation), uitgebreid winkelcentrum, veel sportfaciliteiten (zoals o.a. manage, skeeler- en tennisbaan ect.) en watersportmogelijkheden met jachthaven. Zie voor meer info over De Westereen.

Begane grond: voor-entree, hal met parketvloer en trapkast, modern vrijdragend toilet met fonteintje, lichte L-vormige ruime woonkamer met parketvloer, aangebouwde keuken met parketvloer, tuindeur en nette hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte, bijkeuken met witgoed-aansluitingen, achter-entree en doorgang naar garage.

1e verdieping: overloop, gemoderniseerde nette badkamer met douche, vrijdragend toilet en wastafel, 4 slaapkamers waarvan 4e slaapkamer (boven garage) via ander slaapkamer bereikbaar is, deze ruime 4e slaapkamer is voorzien van bedstede, bergruimte, wastafelmeubel en vast bureau. De drie overige slaapkamers zijn voorzien van moderne laminaatvloer.

2e verdieping: vaste trap naar royale zolder met 2-tal grote dakramen, berg- en c.v.-ruimte en mogelijkheid voor realiseren van 1 of 2 (slaap)kamers.

€ 217.500 Kosten koper

Solcamastraat 30 16A
SUMAR

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte343 m² Woning oppervlakte79 m² Bouwjaar2005

Op prachtige locatie aan het Burgumermeer en met uitzicht over het Prinses Margrietkanaal vindt u deze zeer goed onderhouden vrijstaande recreatiewoning met eigen parkeerplaats en zonnige tuin.

Deze sfeervol ingerichte 6-persoons recreatiewoning is in 2005 onderhoudsarm en degelijk gebouwd door middel van het Tasta-bouwsysteem en daarmee is de woning bovengemiddeld geïsoleerd.

De woning is anders dan de andere recreatiewoningen op het park “andersom” neergezet zodat men direct vanuit de leefruimte vrij zicht heeft over het Prinses Margietkanaal.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een recente HRE c.v.-combiketel van 2017 en woonkamer is tevens voorzien van een mooie strakke houtkachel.

De fraaie aangelegde zonnige tuin is aan de achterzijde grenzend aan grote (vis)vijver, voorzien van meerdere terrassen waaronder een folderterras aan het water en houten berging. De ruime kavel meet 343 m² eigen grond.

Zowel intern als extern is de woning in zeer goede en verzorgde staat en ‘in stap klaar’. Het buitenschilderwerk is in 2017/2018 uitgevoerd.

De woning is gelegen op één van de mooiste locaties van Vakantiepark Burgumermeer. Het vakantiepark ligt centraal in de Friese Wouden nabij het Nationaal park de Alde Feanen.

Maar het is niet alleen een vakantieparadijs voor de natuurliefhebbers, hier vindt men namelijk een breed scala aan voorzieningen. Er zijn onder andere een zwem- en speelparadijs voor de kinderen, een midgetgolfbaan, twee stranden, diverse horecagelegenheden, prachtige wandel- en fietspaden, campingwinkel, bootverhuur en een jachthaven met ligplaats voor uw eigen boot. Het Bergumermeer heeft namelijk een prima vaarverbinding met de overige Friese Meren.

Begane grond: zij-entree, hal met laminaatvloer, toilet met fonteintje, lichte nette badkamer met whirlpool/douche en dubbele wastafel, lichte woonkamer met laminaatvloer, brede tuindeuren, houtkachel (ter overname) en prachtig ruim vrij uitzicht richting Prinses Margrietkanaal, open keuken met laminaatvloer en nette moderne hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, via tuin te bereiken geïsoleerde berging met c.v.-opstelling, witgoed-aansluiting en bergruimte.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer en 2-persoons ‘bedstede’, 2e toilet met fonteintje, 2 ruime slaapkamers met laminaatvloer waarvan 1 met vaste kastenwand en 1 met bergruimte.

€ 175.000 Kosten koper

Finkstrjitte 2
DE WESTEREEN

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte551 m² Woning oppervlakte130 m² Bouwjaar1976

Op uitstekende, rustige en kindvriendelijke woonstand, centraal in het dorp nabij vele voorzieningen en vaarwater (kanaal De Zwemmer) bevindt zich deze vrijstaande woning met o.a. slaapkamer en badkamer op de begane grond, privacy volle tuin en ruime garage.

Deze goed onderhouden, degelijke ‘in stijl’ gebouwde woning wordt verwarmd door middel van een HRE combiketel van 2013 (begane grond nagenoeg geheel v.v. vloerverwarming) en is verder geheel voorzien van HR++ isolatieglas, dak- en muurisolatie. De woning is vanaf 2013 gemoderniseerd en gerenoveerd en daardoor ‘instap klaar’. Het buitenschilderwerk is van 2018.

Aan de achterzijde beschikt men over een privacy volle zonnige tuin met groot terras, speel/grasveld, achterom en grote vrijstaande garage met kap (ca. 28 m²). De brede oprit, de bestrate ruimte naast de garage en de garage bieden ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en mogelijkheden voor het stallen van bijv. caravan, camper of aanhangwagen.

De woning is voorzien van moderne badkamer en 2 persoons slaapkamer op de begane grond en is daardoor voor zowel senioren als gezinsbewoning geschikt!

Alle voorzieningen zoals scholen, winkels, artsen, fysiotherapeuten, kinderopvang, sportfaciliteiten, openbaar vervoer etc. bevinden zich op loop/fietsafstand.

De vrije hoekkavel meet 551 m² eigen grond en grenst aan de achterzijde aan gemeentelijk groen waardoor men veel privacy heeft.

Kom kijken en laat u verrassen door de mooie vrije ligging en de sfeervolle inrichting!

De Westereen is een goed bereikbaar en levendig dorp gelegen in de mooie Fryske Walden met o.a. goede openbaar vervoervoorzieningen (waaronder treinstation), uitgebreid winkelcentrum, veel sportfaciliteiten (zoals o.a. manage, skeeler- en tennisbaan ect.) en watersportmogelijkheden met jachthaven. Zie voor meer info over De Westereen.

Begane grond: zij-entree, hal met plavuizenvloer en vaste kast, vrijdragend toilet, moderne badkamer met inloopdouche en strakke brede wastafel, 2 persoons slaapkamer met laminaatvloer, lichte sfeervolle woonkamer met balkenplafond en eikenhouten vloerdelen, (half) open keuken met plavuizenvloer en moderne hoekopstelling v.v. natuurstenen blad en diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluiting, c.v.-opstelling, vaste kastenwand en achter-entree.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, sfeervol balkenplafond en vaste kasten/bergruimte, modern toilet, 3 slaapkamers met laminaatvloer en sfeervol balkenplafond.

€ 289.500 Kosten koper

Noordersingel 60
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte560 m² Woning oppervlakte138 m² Bouwjaar1928

Wat u aan de voorkant niet ziet, is dat u achter van een royale en geheel vrije tuin geniet!

Deze sfeervolle jaren '30 woning is in de loop der jaren gerenoveerd, gemoderniseerd en uitgebouwd. De zonnige woonkamer van maar liefs bijna 13 meter is lekker ruim doch gezellig en speels ingericht.

De woning is centraal in het dorp gelegen op een privacy volle diepe kavel grenzend aan groenstrook met fietspad. Alle denkbare voorzieningen bevinden zich op loopafstand. Burgum biedt u een uitgebreid winkelaanbod, vele sportfaciliteiten, openbaar vervoer, voortgezet- en basisonderwijs, kinderopvang en overige voorzieningen.

Men is inmiddels gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor de geplande herinrichting van de Noordersingel. De weg zal dan onder andere smaller worden, de basis voor de nieuwe inrichting gaat uit van het historische profiel: een dorpsweg met een bomen, groen en voetpad aan weerzijden.

In 2014 zijn de woonkamer en keuken uitgebouwd waardoor er nu sprake is van een heerlijke leefruimte van ca. 70 m² (keuken en woonkamer). Verwarming en warmwater geschieden door middel van een HR c.v. combiketel van 2014 in combinatie met deels vloerverwarming. Verder is de woning voorzien van isolatieglas, deels vloer-, muur- en dakisolatie.

Aan de achterzijde beschikt men over een royale, privacy volle en diepe zonnige tuin met meerdere zonneterrassen, ruime houten garage van 8 x 4 m. en prachtig ingericht tuinhuis (18 m²) met ruime veranda (18 m²) van waaruit men optimaal van de tuin en dit heerlijke stekje kan genieten!

De kavel meet 560 m² eigen grond en er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

Dit prachtige object dient u echt met eigen ogen te zien! Laat u verrassen door de ruimte, sfeer en de vrije ligging aan de achterzijde.

Begane grond: entree, ruime sfeervolle woonkamer met lengte van maar liefst bijna 13 meter met parketvloer, erker, balkenplafond en schouw, verhoogde separate werk/speelhoek met parketvloer, balkenplafond, bergruimte, vaste kast en trapopgang, lichte open keuken met parketvloer, balkenplafond, tuindeuren, vloerverwarming en moderne U-opstelling (2013) v.v. diverse inbouwapparatuur, hal/bijkeuken met plavuizenvloer, spoelbakje en witgoed-aansluitingen, 2e compacte badkamer met douche en wastafel, tussenhalletje met plavuizenvloer, vrijdragend toilet met fonteintje en een kelder (2,75 x 1,25).

1e verdieping: (achter-aanbouw): vaste trap naar ruime 4e slaapkamer met parketvloer en dakkapel.

1e verdieping: (voorhuis): overloop met bergruimte en houten vloerdelen, gemoderniseerde badkamer met bad, wastafelmeubel en 2e vrijdragend toilet, 2 slaapkamers waarvan 1 met vaste kastenwand en laminaatvloer en 1 met houten vloerdelen.

2e verdieping: vaste trap naar zolderkamer met laminaatvloer en bergruimte.

€ 325.000 Kosten koper

Schoolstraat 53
JISTRUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte1745 m² Woning oppervlakte235 m² Bouwjaar1876

Een bijzonder woon/werkpand of een royaal woonhuis op een privacy volle locatie inclusief heerlijke ruime tuin? Deze plek biedt u beide! Of u nu royaal, privacy vol wilt wonen of u wilt wonen combineren met werken, hier kan het! Kortom een object met vele mogelijkheden!

Het pand heeft de bestemming ‘woondoeleinden’ en is daardoor geschikt voor wonen en/of wonen in combinatie met beroep/bedrijf aan huis. Nu is het in gebruik als royaal woonhuis met fysiotherapiepraktijk aan de voorzijde en meet het geheel maar liefst een (woon)oppervlakte van ruim 230 m².

Men vindt onder andere de basisscholen, peuterschool, sportfaciliteiten en dorpscafé op loopafstand. Op fietsafstand bevindt zich o.a. het haventje van Jistrum (aan het Burgumermeer), openbaar vervoer en het winkelcentrum van Kootstertille.

In de loop der jaren is het pand vakkundig gerenoveerd, gemoderniseerd en uitgebouwd. Verwarming geschiedt door middel van een HR c.v.-combiketel in combinatie met deels vloerverwarming. Eveneens vindt u hier nagenoeg geheel HR ++ isolatieglas, muur- en dakisolatie en deels vloerisolatie. Daarnaast is er sprake van duurzame energieopwekking door middel van 15 zonnepanelen (2019).

Aan de achterzijde beschikt men over een royale, privacy volle en zonnige tuin op het westen met o.a. meerdere terrassen waaronder sfeervolle overkapping/veranda, recent gebouwde schuur en grote hobbykas. De achtertuin grenst deels aan de dorps begraafplaats en perceeltje weiland. Het geheel is gelegen op een royale kavel van 1745 m² eigen grond. Aan de voorzijde van het perceel is ruim voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen erf.

Het buitenschilderwerk is in 2017 uitgevoerd. De achter- en zijaanbouw zijn in 2008 met gebruikmaking van onderhoudsvriendelijke en duurzame materialen zoals kunststof kozijnen en bankirai gevelbekleding gebouwd. De woning is veelal voorzien van elektrische screens.

Jistrum is een klein dorp aan het Bergumermeer met eigen (aanleg)haventje nabij Drachten en Burgum, gelegen in het typische Friese Woudenlandschap. Slechts 15 minuten van de A7 gelegen met goede verbindingen naar o.a. de Randstad, Groningen, Heerenveen, Zwolle etc..
Dit bijzondere pand dient u met eigen ogen te zien! Laat u verrassen door de ruimte, vele mogelijkheden en de prachtige ligging!

Begane grond: voor-entree, ruime hal met plavuizenvloer en vaste kast, praktijkkamer met parketvloer en vaste kasten, zijkamer met vloerverwarming, toilet met fonteintje, witgoed/douche-ruimte, gang/hal met parketvloer en vaste kastenwand/inloopkasten, royale tuingerichte en zonnige woonkamer van ca. 73 m² (incl. keuken) met tuindeuren, moderne luxe open keuken v.v. vele kwaliteitsinbouwapparatuur en duurzame pvc vloer met vloerverwarming, slaapkamer met parketvloer en tuindeur, moderne luxe en ruime badkamer met ligbad, badkamermeubel met dubbele wastafel, vrijdragend toilet, ruime inloopdouche en vaste kastenwand.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 2 ruime slaapkamers (beperkte stahoogte) met laminaatvloer en bergruimte.

€ 339.000 Kosten koper

Tuorrebout 35
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte355 m² Woning oppervlakte135 m² Bouwjaar2015

De verkoop van deze woning zal starten op donderdag 13 juni a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

MODERN & DUURZAAM wonen op kindvriendelijke woonstand!

Op uitstekende locatie in een ruim opgezette straat en kindvriendelijke buurt, bevindt zich deze in nieuwstaat verkerende half vrijstaande woning met geïsoleerde garage/berging en royale diepe achtertuin.

Deze strakke en in moderne jaren ’30 stijl gebouwde woning is in 2015 degelijk, onderhoudsarm en met hoogwaardige materialen gebouwd en afgewerkt. Alle kozijnen, buitendeuren, goten etc. zijn van duurzaam kunststof en de woning is o.a. voorzien van verglaasde dakpannen.

Op loop c.q. fietsafstand vindt u vele voorzieningen waaronder het winkelcentrum, scholen, kinderopvang, openbaar vervoer, zwembad en sportfaciliteiten.

De woning is (groten)deels voorzien van vloerverwarming en kan daardoor in de toekomst eventueel ook worden verwarmt met bijvoorbeeld een warmtepomp. De energielasten van deze woning zijn zeer laag door de uitstekende isolatie.

De diepe, zonnige en privacy volle achtertuin met meerdere terrassen en achterom is op het westen gesitueerd waardoor men hier volop van het zonnetje kan genieten. Het geheel is gelegen op een royale kavel van 355 m² eigen grond en grenst aan de achterzijde aan een gemeentelijke groenstrook met speeltuintje/veldje. In de achtertuin vindt men nog een ruime houten schuur met sfeervolle overkapping/veranda.

De inrichting is neutraal en eigentijds waardoor men deze prachtige woning zo kan betrekken.

Kortom: in uitstekende staat verkerende woning die u veel comfort biedt!

Begane grond: zij-entree, hal, vrijdragend toilet met fonteintje, geïsoleerde garage, lichte woonkamer met brede erker, uitgebouwde open keuken met moderne hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en schuifpui naar zonnige tuin, bijkeuken met witgoed-aansluiting en achter entree.

De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming met moderne duurzame PVC vloer.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met Frans balkon, moderne luxe badkamer met inloopdouche, 2e toilet, badkamermeubel v.v. dubbele wastafel, designradiator en vloerverwarming.

€ 317.500 Kosten koper

Minister van den Brinklaan 20
BURGUM

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte205 m² Woning oppervlakte128 m² Bouwjaar1972

Op goede en kindvriendelijke woonstand op steenworp afstand van het winkelcentrum vindt u deze onderhoudsarme en ruime woning met o.a. vrij uitzicht over groen/speelveld en zonnige fraai aangelegde tuin.

Deze goed onderhouden en gemoderniseerde woning beschikt over een fraai aangelegde tuin op het zuiden met achterom, ruime overkapping, groot zonneterras en stenen berging. De kaveloppervlakte bedraagt 205 m² eigen grond.

De woning is geheel voorzien van kunststofkozijnen met (deels) isolatieglas, dak-, vloer- en muurisolatie. Verwarming en warmwatervoorziening geschikt door middel van een HR c.v.-combiketel.

Op loopafstand bevinden zich o.a. scholen, sportfaciliteiten, openbaar vervoer, huisartsenpraktijk, het uitgebreide winkelcentrum etc..

Begane grond: voor-entree, hal met eiken parketvloer en trapkast, modern vrijdragend toilet met fonteintje, ruime en lichte Z-vormige woonkamer met eiken parketvloer en vrij ruim zicht aan de voorzijde, keuken met laminaatvloer, achter-entree en moderne lichte hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en granieten blad.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 ruime slaapkamers met laminaatvloer, vergrootte complete en lichte badkamer met ligbad, douche, 2e vrijdragend toilet en wastafelmeubel.

2e verdieping: vaste trap naar ruime zolder alwaar c.v.-, berg- en witgoedruimte alsmede mogelijkheid voor realiseren van 1 of 2 (slaap)kamers.

€ 188.000 Kosten koper

Moark 29
FEANWÂLDEN

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte343 m² Woning oppervlakte205 m² Bouwjaar1996

Op prachtige locatie aan de rand van Feanwâlden met ruim vrij uitzicht richting natuurgebied “It Bûtenfjild” vindt u deze royale uitgebouwde half vrijstaande woning met o.a. een tuin met veel privacy, maar liefst 5 slaapkamers en vele mogelijkheden.

Omstreeks 2003 is de woning royaal uitgebouwd en op de begane grond onder meer voorzien van royale tuinkamer. Deze ruimte is ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld gebruik als praktijk-/kantoorruimte of in te richten als mantelzorg appartement.

Wie alle basisvoorzieningen op de begane grond wenst kan deze ruimte eenvoudig inrichten als ruime slaapkamer met aangrenzende badkamer.

De woning is gelegen op een mooie, vrije kavel van 343 m² eigen grond grenzend aan landerijen. In deze privacy volle tuin kunt u volop genieten van de ondergaande zon en 365 dagen per jaar van prachtige weidse uitzichten!!

Deze goed onderhouden woning is optimaal geïsoleerd, wordt verwarmd door middel van een HR- c.v.-combiketel van 2017 en kent een laag gasverbruik (huidig verbruik ca. 1000 m³ per jaar). Met 18 zonnepanelen heeft u zeer lage stroomkosten (gemiddelde opbrengst ca. 2500 kWh per jaar).

De woning ligt in een kindvriendelijke buurt, nabij speelveld, openbaar vervoer (o.a. treinstation), scholen, winkels, sportfaciliteiten, kinderopvang etc..

Feanwâlden betreft een dorp gelegen in de prachtige Friese Wouden aan klein vaarwater en de spoorlijn Leeuwarden-Groningen. De “Feanwâldster Feart” staat in open verbinding met de unieke natuur- en recreatiegebieden "De Houtwiel" en "It Bûtenfjild".
Door de aanleg van de Centrale As (N356 Dokkum-Nijega) zijn zowel Dokkum (ca. 10 min.), Leeuwarden (ca. 10 min.), Drachten (ca. 20 min.) als de uitvalswegen naar de randstad uitstekend bereikbaar.

In 2017 is er een nieuwe electric-only vaarroute aangelegd: de Bûtenfjildroute! Deze vaarverbinding loopt vanaf de Grutte Wielen bij Leeuwarden via Ryptsjerk en het natuurgebied Bûtenfjild naar de Swemmer bij De Westereen. Dit traject verbindt het Bûtenfjild (en daarmee ook Feanwâlden) met Leeuwarden en met de Lits-Lauwersmarroute en betekent een prachtige uitbreiding van het vaarnetwerk in Fryslân.

Feanwâlden is gelegen aan de spoorlijn Leeuwarden-Groningen, binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen en binnen 15 treinminuten Leeuwarden. Dokkum ligt op ca. 15 autominuten afstand.

Begane grond: entree, ruime hal met houten vloerdelen, berging met plavuizenvloer, vaste kastenwand en buitendeur, toilet met fonteintje, royale tuinkamer van ca. 35 m² met plavuizenvloer (v.v. vloerverwarming), schuifpui, sfeervolle gashaard en prachtig weids vrij uitzicht over landerijen en natuurgebied, zonnige L-vormige woonkamer met houten vloerdelen, open keuken met houten vloerdelen en luxe notenhouten designkeuken (2010) met o.a. duurzaam keramisch werkblad, Quooker (kokend waterkraan) en combi stoomoven, ruime bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluiting, c.v.-opstelling en tuindeur.

1e verdieping: overloop, 4 slaapkamers waarvan 1 zeer royale slaapkamer met deur naar toegang tot platdak en uitzicht over de landerijen en 2 slaapkamers met vaste kastenwand, nette lichte badkamer met douche, wastafel, 2e toilet en designradiator.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met bergruimte, ruime 5e slaapkamer.

€ 265.000 Kosten koper

De Seine 3
NES

Woonhuis, bestaande bouw

Perceel oppervlakte272 m² Woning oppervlakte158 m² Bouwjaar2002

Verrassend RUIM en vanuit de (gemeentelijke) voortuin direct het WATER op!

U kunt hier heerlijk ruim en rustig wonen, centraal in het waterrijke hart van Fryslân! De woning is gelegen aan de rand van de populaire woonwijk ‘Boarnstee’ te Nes (gemeente Heerenveen) en biedt u een ideale en praktische uitvalsbasis. Het is goed thuiskomen aan De Seine 3. In de zonnige achtertuin genieten van de zon of vanuit de woonkamer turen naar de voorbijkomende boten, het verveelt hier nooit.

Deze royale en degelijk gebouwde half vrijstaande woning met prachtig vrij uitzicht over open vaarwater beschikt o.a. over een ruime stenen garage en zonnige onderhoudsvriendelijke tuin.

Het tegenovergelegen gemeentelijk groen met mogelijkheid voor aanmeren van een eigen boot(je) grenst aan doorgaande vaarroute naar Akkrum (groot open vaarwater) vanwaar men volop kan genieten van de Friese meren. De perfecte ligging voor de watersportliefhebber!

De in 2002 traditioneel en duurzaam gebouwde woning is onderhoudsarm, optimaal geïsoleerd en beschikt over het groene label B. Verwarming en warmwatervoorziening geschieden door een HRE combiketel van 2019 en de woonkamer is eveneens voorzien van een sfeervolle houtkachel. 
Het buitenschilderwerk is van 2017.

De zonnige onderhoudsvriendelijke achtertuin met meerdere terrassen, veranda/overkapping en achterom is gesitueerd op het zuiden waardoor u hier volop van de zon kan genieten. Op eigen erf is ruim voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s, de kavel meet 272 m² eigen grond.

De zeer fraaie ligging in gewilde woonwijk met veel watersportvoorzieningen is uniek te noemen. Hier kun je de hele dag van de zon, het uitzicht en voorbijkomende boten genieten.

Akkrum ligt, tussen Heerenveen en Leeuwarden, direct aan het spoor en aan de autosnelweg A32.

Nergens wordt het uitzicht verstoord door industrie of stedelijke drukte. In plaats daarvan uitgestrekte weilanden, bloeiende bermen, karakteristieke boerderijen en prachtige natuurgebieden.

Het dorp Nes/Akkrum

Nes/Akkrum is een actief en levendig watersportdorp gelegen in het hart van Friesland. Het gehele jaar door worden er vele activiteiten georganiseerd.  
Daarnaast beschikt Akkrum over een ruim en prima winkelaanbod, gezellige horeca, havens en mooie historische gebouwen. Ook heeft het een rijk en actief verenigingsleven en beschikt het over een eigen treinstation en goede busverbindingen. Zo zijn de omliggende steden als Leeuwarden, Heerenveen, Sneek en Drachten snel en gemakkelijk te bereiken.
 
Akkrum ligt aan de snelweg A32 (Leeuwarden- Zwolle). Bij Heerenveen kruist de A32 de A7 (Groningen- Joure). Ook de Randstad is hierdoor met de auto gemakkelijk en snel te bereiken.

Qua vaarwater kunt u het niet beter treffen, het dorp ligt prachtig centraal tussen de Friese meren, waardoor het hét perfecte vertrekpunt is om vanaf het water te genieten van het mooie Friese landschap.

Begane grond: zij-entree, ruime hal met plavuizenvloer, vrijdragend toilet met fonteintje, ruime woonkamer met parketvloer, houtkachel, schuifpui en prachtig vrij uitzicht over vaarwater, open keuken met plavuizenvloer en lichte hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur (o.a. nieuwe vaatwasser en combioven) en veel kastruimte, bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, spoelbakje, tuindeur en doorgang naar ruime stenen garage.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 ruime slaapkamers met laminaatvloer, nette, lichte en complete badkamer met douche, ligbad, badkamermeubel en 2e vrijdragend toilet.

2e verdieping: overloop met berg- en c.v.-ruimte, ruime 4e slaapkamer met bergzolder.

€ 309.500 k.k.

Learloaijersstrjitte 13 Burgum
Burgum

bestaande bouw

Perceel oppervlakte142 m² Woning oppervlakte124 m² Bouwjaar1967

Op goede locatie, in kindvriendelijke woonwijk vindt u deze royale gemoderniseerde tussenwoning met aangebouwde bijkeuken en onderhoudsvriendelijke tuin.

Vele voorzieningen zoals scholen, het centrum, sportfaciliteiten, openbaar vervoer etc. bevinden zich op loop/fietsafstand van de woning.

In 2011 is er een ruime bijkeuken aangebouwd en in der loop der jaren is de gehele woning gerenoveerd en gemoderniseerd. Het betreft hier een keurige, moderne en in stap klare woning!

Deze zeer goed onderhouden (gezins)woning is geheel voorzien van HR++ isolerende beglazing, muur- en dakisolatie en beschikt over het groene C energielabel. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een recente HR c.v.-combiketel (sept. 2017).

De onderhoudsarme beschutte achtertuin met ruime stenen berging en achterom is van voldoende diepte dat men hier lekker van de zon kan genieten! De kavel meet 142 m² eigen grond.

In de ruim opgezette, rustige en kindvriendelijke straat zijn volop parkeervakken aanwezig.

Kortom: een op aantrekkelijke woonstand gelegen, moderne en ruime woning!

De verkoop van deze woning zal starten op maandag 13 mei a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer en trapkast, gemoderniseerd toilet met fonteintje, zonnige woonkamer met laminaatvloer, halfopen keuken met laminaatvloer, gemoderniseerde lichte hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, aangebouwde ruime bijkeuken met duurzame pvc vloer met vloerverwarming, witgoedaansluitingen met praktisch werkblad en achter-entree, aangrenzende ruime stenen berging (van buitenaf bereikbaar).

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 slaapkamers met laminaatvloer waarvan 2 met vaste kast, waskamer, moderne strakke badkamer (2016) met ligbad, douche, badkamermeubel, vrijdragend 2e toilet en vloerverwarming, was/bergkamer.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met dakraam, berg- en cv.-ruimte, 4e slaapkamer met dakraam en bergruimte.

€ 168.000 k.k.
1 - 18 van de 47