Verkopen

Een belangrijke stap in uw leven. Het verkopen van uw huis!

U heeft besloten uw huis te verkopen. Dan gaat u op zoek naar een makelaar. De juiste makelaar. Maar wie is die juiste makelaar? De goedkoopste met de laagste tarieven? De grootste in de buurt? Of wilt u een makelaar die luistert naar uw wensen en die er alles aan zal doen om uw huis te verkopen voor de juiste prijs.

Link Makelaars is niet de goedkoopste maar ook zeker niet de duurste! Voor een eerlijk tarief levert Link Makelaars de hoogste kwaliteit om uw huis succesvol te verkopen. Onze inzet, realistische no-nonsense aanpak, deskundigheid en jarenlange ervaring in combinatie met een superieure presentatie zorgen ervoor dat de verkoop van uw huis een succes wordt.

De grootste zijn wij ook niet, wij werken met z’n drieën waardoor u altijd de persoonlijke aandacht van de juiste persoon krijgt. Wij nemen de tijd voor u en uw huis, geen vlotte praatjes & mooie verhalen, wij komen om uw huis te verkopen & u volledig te ontzorgen!

Voor een professionele, persoonlijke en integere begeleiding bij het verkooptraject bent u bij ons op het juiste adres. Samen met u gaan we ervoor!

Vanaf de eerste kennismaking tot aan de juridische en financiële afwikkeling staan wij altijd voor uw klaar. Ook na deze laatste afwikkeling blijft onze deur voor u open!

Wilt u graag alles weten over onze aanpak en duidelijkheid waar wij ons in onderscheiden, nodig Link Makelaars dan uit samen met bijvoorbeeld nog twee andere makelaars. We gaan graag de competitie aan!

Wilt u uw huis wel verkopen, maar hier nog geen ruchtbaarheid aan geven?
Dan is de stille verkoop van uw huis een goede oplossing. 
Geen te koop bord in de tuin maar wél kans op een koper!in de afgelopen 12 maanden

57Verkocht
4Verhuurd
9Aangekocht

Waarom een NVM-Makelaar?

Tessa de Jong mag zich sinds jaar en dag NVM-makelaar noemen. Klinkt goed, maar wat houdt dat precies in? En wat heeft u eraan, als consument? Het antwoord valt samen te vatten in één woord: zekerheid. De zekerheid van een makelaar die zich sinds jaar en dag bewijst als een slagvaardig en professioneel vakvrouw.

Wie is de NVM?
De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en andere vastgoeddeskundigen. De zelfstandige leden van de vereniging onderscheiden zich door een uiterst professionele en doelgerichte dienstverlening in alle segmenten van het vastgoed.

Wanneer u kiest voor Link Makelaars & Taxateurs, kiest u voor een NVM-makelaar; een specialist die het hele traject van aan- en verkoop en huur- en verhuur van vastgoed voor u regisseert. De NVM-makelaar signaleert, adviseert en bemiddelt. Het NVM-logo is dan ook uitgegroeid tot een keurmerk van professie en kwaliteit.

De voordelen van een NVM-makelaar

Sinds de beschermde titel van makelaar is afgeschaft, mag iedereen zich makelaar noemen. Dat maakt het voor een particulier vaak moeilijk om de juiste makelaar te kiezen. Een NVM-makelaar garandeert echter een aantal zekerheden. De NVM investeert als geen ander in de deskundigheid van de beroepsgroep, onder meer door permanente educatie. Ieder lid moet voldoen aan hoge opleidingseisen. 

Ook dienen de leden zich te houden aan de NVM-erecode, waarin deskundigheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid zijn vastgelegd. Kortom, een uiterst serieuze opvatting van het vak. Een opvatting waarin Link makelaars & taxateurs zich uitstekend kan vinden.

Met een NVM-makelaar in huis bent u verzekerd van een goede positie op funda.nl.

Wanneer u overweegt een huis te kopen of te verkopen, doet u er verstandig aan te letten op een makelaar die het NVM-logo mag voeren. Een makelaar als Link dus. Zo bent u verzekerd van kwaliteit die verder gaat waar vanzelfsprekendheid ophoudt.

In deze tijden is zekerheid omtrent de kwaliteit van dienstverlening van uw makelaar van groot belang. Uw belangen zijn onze zorg

VastgoedCert

Sinds er geen wettelijke beëdiging meer is, mag iedereen zich makelaar of taxateur noemen. Een risicovolle ontwikkeling, gezien de (financiële) belangen die met de aan- en verkoop van onroerend goed gemoeid zijn. Daarom is in 2004 de Stichting VastgoedCert opgericht, een branche breed platform dat gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken registreert op basis van hun vakbekwaamheid. Link makelaars & taxateurs is zo’n vakbekwame VastgoedCert makelaar. Wij zijn in geschreven in de kamers Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed (BV).

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u altijd nog contact met ons opnemen. Maak gebruik van het onderstaande formulier, bel ons via 0511 469 048 of mail direct naar [email protected].

*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy