Link Makelaars
10-jarig jubileum actie

Ons kantoor Link Makelaars & Taxateurs te Burgum bestaat deze maand 10 jaar. In het voorjaar van 2014 opende ons makelaarskantoorop het dieptepunt van de crisis op de woningmarkt. Dat was geen makkelijke start. In tien jaar tijd is Link Makelaars uitgegroeid tot een bloeiend kantoor. Inmiddels met vier vrouw sterk, op een prachtige plek in het centrum van Burgum.

“Wij zijn zo trots als een pauw”! Toen we begonnen was het helemaal geen gunstige tijd voor de makelaardij. Ondanks dat de woningmarkt in een economische dip verkeerde vonden wij dat er binnen de makelaardij plaats was voor een vernieuwend kantoor. In een uitdagende woningmarkt hebben we in tien jaar tijd een prachtig kantoor neergezet en veel mensen geholpen met het kopen of verkopen van hun woning.”

Wij willen vooral onderscheidend zijn in onze klantgerichtheid. Hoe? Door net dat stapje extra te doen voor de klant. Door zoveel mogelijk bereikbaar te zijn. Door appjes snel te beantwoorden en altijd de telefoon op te nemen. Behulpzaamheid staat op nummer een voor ons. We behandelen jouw (toekomstige) huis, alsof het ons eigen huis is. Wij willen er voor je zijn met meer dan 200% inzet. Persoonlijke service vinden we belangrijk.

Jubileumactie
Ter ere van het 10-jarig jubileum hebben wij een leuke actie bedacht. De eerste 10 mensen die hun woning bij ons kantoor in de verkoop zetten, krijgen een ballonvaart cadeau. Een prachtige manier om onze regio waar wij actief zijn vanuit vogelvlucht te bekijken!!

*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy