?>

Bernhardlaan 58 9291 HP KOLLUM

€ 249.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op gewilde locatie, in het “oude” gedeelte van het gezellige dorp Kollum, bevindt zich deze fraai ontworpen half vrijstaande woning met onder andere vrij groen uitzicht, diepe tuin en garage.

De woning is gelegen aan de rand van Kollum in een rustige woonwijk. Vanuit hier heb je volop mogelijkheden om te wandelen of te fietsen. Het park en hertenkamp zijn op steenworpafstand aanwezig, net als de winkels, basisscholen, voortgezet onderwijs, zorg- en sportvoorzieningen.

In 1965 is deze degelijke woning ruimer (breder), luxer en speelser gebouwd dan de anderen woningen in de straat!

Deze charmante woning verkeert in nette staat, is deels voorzien van kunststof kozijnen en verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR combiketel. Op onderdelen zal modernisering c.q. renovatie veelal wenselijk en kan men de woning naar eigen smaak aanpassen.

Verder is er sprake van isolatieglas en dakisolatie.

De diepe en zonnige achtertuin met achterom, meerdere terrassen en houten garage is gesitueerd op het noorden. Een ruime tuin waar je kunt ontspannen, tuinieren of eventueel een overkapping kunt plaatsen om gezellig te kunnen vertoeven met familie of vrienden. De kavel meet 319 m² eigen grond, er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.


Omgeving Kollum
Omringd door groen, kun je genieten van prachtige uitzichten op de natuur en de frisse lucht. Doch zijn alle voorzieningen die je nodig hebt binnen handbereik, waaronder winkels, restaurants, scholen en recreatieve faciliteiten.

De woning is gelegen in de nabijheid van belangrijke wegen en snelwegen, waardoor je gemakkelijk kunt reizen naar andere plaatsen in de regio, Kollum kent uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer. De omgeving biedt een overvloed aan natuurlijke schoonheid, van weelderige parken tot mooie wandel- en fietspaden en in de nabijheid van het water waardoor je gemakkelijk kunt genieten van watersporten en activiteiten, zoals vissen, varen en zwemmen.


Begane grond: voor-entree, hal met kelder, vrijdragend toilet met fonteintje, woonkamer met parketvloer, vaste kast en groen vrij uitzicht, half open eetkamer met parketvloer, deels uitpandige keuken met nette opstelling v.v. enige inbouwapparatuur, ruime bijkeuken met witgoed-aansluitingen en achter-entree.

1e verdieping: overloop met vaste kast, 3 slaapkamers waarvan 2 met vaste kast(en) en 1 met deur naar platdak, nette lichte badkamer met inloopdouche, vrijdragend toilet en wastafelmeubel.

2e verdieping: vlizotrap naar ruime zolder (stahoogte) met c.v.- en bergruimte en kan omgetoverd worden tot een slaapkamer, speelkamer, kantoor of hobbyruimte.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 249.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1965
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte111 m²
Perceeloppervlakte319 m²
Woning Inhoud400 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelD
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen