?>

Brandsmaloane 21 9263 TV GARYP

€ 359.500 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op fraaie en privacy volle woonstand gelegen vrijstaande woning met vrij groen uitzicht, royale zonnige tuin en ruime aangebouwde garage. Deze voor meerdere doelgroepen geschikte woning beschikt over een slaap- en badkamer op de begane grond.

Op loop/fietsafstand vind je alle dorpsvoorzieningen zoals bijvoorbeeld basisonderwijs, kinderopvang, enkele winkels, meerdere speeltuinen voor de kleintjes, openbaar vervoer en sportfaciliteiten (waaronder openlucht zwembad) etc..

Het geheel is gesitueerd op een mooie hoekkavel van 677 m² eigen grond.

De woning is voorzien van isolatieglas, muur-, dak- en vloerisolatie en beschikt over een groen B energielabel!

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR combiketel. Modernisering van de woning zal veelal wenselijk zijn waarna men de woning geheel naar eigen smaak kan inrichten. De topgevels zijn met onderhoudsarm materiaal bekleed.

Aan de achterzijde beschikt men over een zonnige, ruime en privacy volle tuin op het zuiden met zonneterras. Hier kan je volop van het zonnetje genieten!

Garyp is een dorp aan de rand van de Wâlden (het Woudengebied). Het ligt prachtig centraal in de provincie tussen Leeuwarden en Drachten. Openbaar vervoer is net buiten het dorp, aan de N31 (Wâldwei), waar een bus tussen Drachten en Leeuwarden rijdt. Er is ruim aanbod in allerlei voorzieningen zoals: supermarkt (Spar), basisschool, (sport) verenigingen, zwembad etc.. Burgum ligt slechts op ca. 5 autominuten van Garyp evenals het watersportdorp Earnewâld en natuurgebied “de Âlde Feanen”.

Begane grond: voor-entree, ruime hal met natuurstenenvloer en vide, toilet met fonteintje, slaapkamer met vaste kast en aangrenzend compacte badkamer met douche en wastafel, zonnige woonkamer met laminaatvloer, schuifpui en ruim groen vrij uitzicht, open keuken met nette lichte hoekopstelling, deels uitpandige bijkeuken met witgoed-aansluiting, c.v.-opstelling en doorgang naar ruime L-vormige garage.

1e verdieping: overloop met vide, 2 royale slaapkamers welke eventueel zijn op te splitsen naar meerdere slaapkamers.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 359.500 k.k.
Bouw
Bouwjaar1993
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte110 m²
Perceeloppervlakte677 m²
Woning Inhoud475 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelB
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen