?>

Bulthuissingel 99 9251 BV BURGUM

€ 250.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Zoek je een betaalbare woning met parkeerplaats op eigen erf én diepe zonnige tuin gelegen op gewilde woonstand? Maak dan nu een afspraak voor het bezichtigen van deze fraaie woning!

In een kindvriendelijke woonbuurt, op aantrekkelijke locatie nabij het centrum bevindt zich deze nagenoeg geheel gerenoveerde en gemoderniseerde tussenwoning met royale tuin en vrij uitzicht aan de voorzijde.

De diepe achtertuin grenst aan autoluwe (doodlopende) openbare weg vanwaar je de parkeerplaats op eigen erf bereikt. Voor deze inrit is door de gemeente een officiële inritvergunning verleend. Het realiseren van bijvoorbeeld een carport of garage behoort ook tot de mogelijkheden.

Vanaf ca. 2014 tot 2022 is de woning gerenoveerd, gemoderniseerd en verduurzaamd! Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een HR c.v.-combiketel en de woonkamer is eveneens voorzien van een sfeervolle houtkachel. Er is sprake van een groen B energielabel, (deels) HR++ isolatieglas, muurisolatie en vernieuwd zadeldak met isolatie. Mede door gebruikmaking van een 3 tal zonnepanelen (2021) zijn de energielasten zeer laag, de huidige eigenaar heeft slechts een gasverbruik van ca. 375 m³ per jaar!

Aan de achterzijde bevindt zich een diepe, zonnige en privacy volle tuin van ca. 24 meter diep met meerdere terrassen, achterom en sfeervolle recent gerealiseerde overkapping. De achtertuin is op het zuidwesten gesitueerd zodat je hier volop van de zon kunt genieten!

De woning is gelegen op uitstekende woonstand op loopafstand van het centrum, scholen, openbaar vervoer, sportfaciliteiten en overige voorzieningen. De royale kavel meet 232 m² eigen grond.

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer en trap/kelderkast, toilet, zonnige woonkamer met laminaatvloer, vrij uitzicht in de straat en sfeervolle houtkachel, open keuken met laminaatvloer en modern landelijk opstelling v.v. luxe blad en enige inbouwapparatuur, aanbouwde bijkeuken met plavuizenvloer, spoelbakje, witgoed-aansluitingen en doorgang naar ruime berging (ca. 15 m²) met achter-entree.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers met vaste kast, lichte badkamer met inloopdouche en wastafel.

2e verdieping: vlizotrap naar bergzolder met c.v.-opstelling.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 250.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1961
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte87 m²
Perceeloppervlakte232 m²
Woning Inhoud310 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelB
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen