?>

De Iken 67 9269 PR FEANWALDEN

€ 365.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op prachtige locatie aan de rand van Feanwâlden met ruim vrij uitzicht aan de achterzijde over het natuurgebied “De Houtwiel” bevindt zich deze verduurzaamde geschakelde woning met o.a. privacy volle tuin, veel hobby- en bergruimtes en mogelijkheid voor een garage.

In 1998 is de woning aan de achterzijde uitgebouwd waardoor er nu sprake is van een royale woonkamer en praktische ruime bijkeuken.

Het geheel is gelegen op een mooie, vrije kavel van 330 m² eigen grond grenzend aan landerijen en natuurgebied. In deze privacy volle tuin met groot verlaagd terras is het volop genieten van de ondergaande zon en 365 dagen per jaar van prachtige weidse uitzichten!

Voor de voormalige garage, welke op eenvoudige wijze in ere hersteld kan worden, is voldoende ruimte voor parkeren op eigen erf.

Deze goed onderhouden en grotendeels vrijstaande woning is optimaal geïsoleerd, wordt verwarmd door middel van een HRE- c.v.- combiketel van 2020 en kent een laag gasverbruik (huidig verbruik ruim 800 m³ per jaar). Door de uitstekende isolatietoepassingen (o.a. nagenoeg geheel v.v. HR++ beglazing, muur-, vloer- en extra dakisolatie) en duurzame energieopwekking door middel van 10 zonnepanelen (2020) zijn de energielasten laag. De woning is voorzien van een groen B energielabel.

Inclusief de extra hobby- en bergruimtes meet deze fraaie woning maar liefst bijna 168 m² gebruiksoppervlak!

De woning ligt in een kindvriendelijke buurt, nabij een speelveld, openbaar vervoer (o.a. treinstation), scholen, winkels, sportfaciliteiten, kinderopvang etc..

Feanwâlden betreft een dorp gelegen in de prachtige Friese Wouden aan klein vaarwater en de spoorlijn Leeuwarden-Groningen. Binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen en binnen 15 treinminuten Leeuwarden. De “Feanwâldster Feart” staat in open verbinding met de unieke natuur- en recreatiegebieden "De Houtwiel" en "It Bûtenfjild".

Feanwâlden is verder gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen (Centrale As, de Haak, nieuwe N381) naar onder andere Dokkum, Leeuwarden en Drachten.

Begane grond: voor-entree, hal met plavuizenvloer, modern vrijdragend toilet met fonteintje, uitgebouwde tuingerichte woonkamer met parketvloer, tuindeuren en prachtig vrij weids uitzicht, halfopen keuken met plavuizenvloer en nette speelse opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte, bijkeuken met plavuizenvloer, vaste kast, spoelbak, praktisch keukenblokje met bureaublad en tuindeur, hobbyschuur met (losse) trap naar hobbyruimte/zolder (ruim 10 m² stahoogte) met dakraam, fietsenberging met separate loopdeur.

De hobbyschuur en fietsenberging kunnen ook (weer) gebruikt worden als ruime garage.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met inloopkast, moderne badkamer met douche, vrijdragend 2e toilet en wastafel.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met bergruimte en separate witgoed-ruimte met plavuizenvloer, wastafel, c.v.-opstelling en groot dakraam, ruime 4e slaapkamer met vaste kasten en veel bergruimte.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 365.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1978
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte132 m²
Perceeloppervlakte330 m²
Woning Inhoud550 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelB
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen