?>

De Swette 35 9269 RD FEANWALDEN

€ 379.500 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op fraaie locatie, aan de rand van Feanwâlden met alle voorzieningen inclusief goede trein- en busverbindingen op loop/fietsafstand bevindt zich deze karaktervolle woning met ruime garage met kap, vrijstaande praktijkruimte en royale diepe tuin!
Het betreft een sfeervolle en goed onderhouden woning met vele mogelijkheden.

In de loop der jaren is deze karaktervolle woning met behoud van sfeer gerenoveerd en rond 1994 aan de achterzijde royaal uitgebouwd.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR combiketel en verder is er sprake van grotendeels isolatieglas, (deels) muur- en dakisolatie.

De ruime garage met kap meet bijna 27 m² en heeft een bergzoldertje. Deze garage is ideaal voor gebruik als hobby- en stallingsruimte.

Het geheel is gelegen op een ruime kavel van bijna 900 m² eigen grond.

De in 2021 gerealiseerde vrijstaande praktijkruimte van ca. 13.5 m² is multifunctioneel, geheel geïsoleerd en wordt elektrisch verwarmd. Verder is deze ruimte keurig afgewerkt en voorzien van moderne pantry/keukenblokje.

Men kan deze ruimte voor vele doeleinden, zoals bijvoorbeeld kantoor/praktijkruimte (beroeps- en of bedrijfsactiviteiten aan huis), Bêd en Brochje (B&B), ontspanningsruimte, tiny house etc., gebruiken.

Aan de achterzijde bevindt zich een royale, zonnige en zeer diepe achtertuin van maar liefst ca. 55 meter diep met veel privacy, fruitbomen, meerdere terrassen, hobbykas met moestuin, houten berging en speel/grasveld. Je kunt hier volop van het zonnetje genieten!

De lange oprit en het erf bieden ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Kom kijken en laat je verrassen door deze sfeervolle woning, de diepe tuin en vele mogelijkheden!

Het geheel is gelegen aan de rand van Feanwâlden doch alle voorzieningen waaronder trein- en busstation bevinden zich op loop- en fietsafstand. Feanwâlden beschikt over voldoende basisvoorzieningen zoals o.a. scholen, kinderopvang, winkels en uitstekend openbaar vervoer. Feanwâlden is gelegen aan de spoorlijn Leeuwarden-Groningen, binnen 25 (snel)treinminuten bereikt u Groningen en binnen 10 (snel)treinminuten Leeuwarden.

De woning ligt nabij jachthaven Kuikhorne die in open verbinding met de Friese meren staat: het Burgumermeer en het Lauwersmeer liggen slechts op enkele kilometers afstand. Feanwâlden is centraal gelegen in de prachtige Friese Wouden aan (klein) vaarwater. Het haventje van Feanwâlden staat in open verbinding met de unieke natuur- en recreatiegebieden "De Houtwiel" en "It Bûtenfjild.

Door de aanleg van de Centrale As (N356 Dokkum-Nijega) zijn zowel Dokkum (ca. 10 min.), Leeuwarden (ca. 10 min.), Drachten (ca. 20 min.) als de uitvalswegen naar de randstad uitstekend bereikbaar.

Begane grond: voor-entree, hal/gang met parketvloer, sfeervolle en zonnige woonkamer met parketvloer, balkenplafond en schouw, eetkeuken met laminaatvloer en nette hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, hal/bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, achter-entree en vaste kasten met c.v.-opstelling, toilet, lichte badkamer met douche, ligbad en wastafelmeubel.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer en bergruimtes, 2e toilet met fonteintje, 3 slaapkamers met laminaatvloer en bergruimte.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 379.500 k.k.
Bouw
Bouwjaar1905
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte110 m²
Perceeloppervlakte895 m²
Woning Inhoud350 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelF
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: De Swette 35

Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy