?>

De Wylch 23 9251 PB BURGUM

€ 365.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op fraaie en kindvriendelijke woonstand, aan de rand van het dorp nabij vele fiets- en wandelpaden bevindt zich deze uitgebouwde half vrijstaande woning met o.a. zonnige privacy volle achtertuin en brede geïsoleerde garage.

Alle voorzieningen zoals scholen, winkels, artsen, fysiotherapeuten, kinderopvang, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en het centrum bevinden zich op loop/afstand.

Deze traditioneel gebouwde en keurig onderhouden woning is in de loop der jaren nagenoeg gemoderniseerd, gerenoveerd en aan de achterzijde uitgebouwd. Verder is de woning recent verduurzaamd wat heeft gezorgd voor een groen B energielabel en forse besparing op de energielasten!

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR c.v.-combiketel. De woning is voorzien van isolatieglas (deels HR++), vloer-, dak- en muurisolatie én duurzame energieopwekking door middel van een 13 tal zonnepanelen (2022).

De huidige eigenaar verbruikte het afgelopen jaar nog geen 500 m³ gas en het elektra verbruik was bijna 1100 kWh lager dan de opbrengst (d.m.v. zonnepanelen).

Aan de voorzijde is de gevelbekleding vervangen door onderhoudsarm kunststof en het buitenschilderwerk in 2022 vakkundig uitgevoerd.

De zonnige en privacy volle achtertuin is fraai ingericht en voorzien van een luxe sauna (ter overname), houten berging en meerdere zonne- en schaduwterrassen. Je kan hier volop van de zon genieten!

Het geheel is gelegen in mooie brede en groene straat op een kavel van 304 m² eigen grond en de oprit biedt ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

Begane grond: zij-entree, hal met parketvloer, vrijdragend toilet met fonteintje, uitgebouwde, zonnige en speelse woonkamer met parketvloer, ruim zicht aan de voorzijde, trapkast, schuifpui en open keuken met gemoderniseerde opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur (totale opp. ca 54 m²), ruime geïsoleerde en verwarmde garage met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, kunststof tuindeur, praktisch keukenblok en loopdeur naast kanteldeur.

1e verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers (voorheen 3) waarvan 1 over de volle breedte van de woning met vaste kastenwand en schuifpui naar ruim dakterras, gemoderniseerde complete badkamer met inloopdouche, zitbad, wastafel en vrijdragend toilet.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met dakraam, berg- en technische ruimte, slaapkamer met dakkapel en bergzoldertje.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 365.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1980
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte131 m²
Perceeloppervlakte304 m²
Woning Inhoud525 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelB
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen