?>

De Wylch 30 9251 PC BURGUM

€ 625.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op schitterende groene locatie, aan de rand van Burgum bevindt zich deze vrijstaande woning op een royale kavel met inpandige garage, prachtig vrij uitzicht over Prinses Margrietkanaal en ruime privacy volle tuin op het zuiden. Je kunt hier heerlijk genieten van de rust en ruimte!

De woning is in 1979 degelijk en met hoogwaardige materialen gebouwd en nadien altijd keurig onderhouden. Er is sprake van isolatieglas, dak- en muurisolatie en een groen C energielabel. Verwarming en warmwater voorziening geschiedt door middel van een recente HRE c.v.-combiketel. De begane grond is voorzien van comfortabele vloerverwarming en in de woonkamer is daarnaast een sfeervolle strakke haardpartij aanwezig.

Men zou ervoor kunnen kiezen om de inpandige garage in te richten als slaapkamer met compacte badkamer waardoor de woning levensloopbestendig en voor alle doelgroepen geschikt is.

Het geheel is gelegen op een prachtige vrije en ruime kavel van 815 m² eigen grond en de oprit biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

De privacy volle ruime landelijke tuin met magnifiek uitzicht over het Prinses Margrietkanaal en landerijen is op het zuiden gesitueerd en beschikt over groot zonneterras. Je kunt hier optimaal van de zon, rust en vrijheid genieten! De fraai aangelegde achtertuin gaat harmonieus over in de groene waterrijke omgeving en geeft zo een erg mooi ruimtelijk effect.

Alle denkbare voorzieningen bevinden zich op fiets/loopafstand. Burgum biedt een uitgebreid winkelaanbod, vele sportvoorzieningen, prima openbaar vervoer, voortgezet- en basisonderwijs etc..

Begane grond: voor-entree, ruime hal met plavuizenvloer, toilet met fonteintje, technische ruimte, royale tuingerichte woonkamer met plavuizenvloer, strakke haardpartij en brede schuifpui met magnifiek vrij uitzicht over Prinses Magrietkanaal, halfopen keuken met plavuizenvloer, kelderkast en nette eenvoudige opstelling, bijkeuken met plavuizenvloer, spoelbak, witgoed-aansluiting, achter-entree en doorgang naar garage met separate loopdeur.

1e verdieping: ruime overloop met inloopkast en hobby/werkplek, nette lichte badkamer met douche, ligbad, toilet en dubbele wastafel, 4 slaapkamers waarvan 1 over de volle breedte van de woning met vaste kastwand en balkon.

2e verdieping: schuiftrap naar ruime bergzolder.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht onder voorbehoud
Prijs€ 625.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1979
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte170 m²
Perceeloppervlakte815 m²
Woning Inhoud650 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen