?>

De Yp 76 9251 NB BURGUM

€ 212.500 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op vrije locatie in een kindvriendelijk en rustig (doodlopend) hofje vind je deze betaalbare en degelijk gebouwde (gezins)woning!

Aan de voorzijde heb je vrij uitzicht op speelveldje en aan de achterzijde beschikt men over een privacy volle achtertuin. De onderhoudsarme zonnige tuin op het (zuid)oosten met achterom, groot zonneterras en houten berging grenst aan een groenstrook. De kavel meet 138 m² eigen grond.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HRE (huur)combiketel van 2021 en verder is er sprake van deels isolatieglas, dak- en muurisolatie. De woning beschikt over een groen C energielabel.

Het buiten schilderwerk is deels als matig te omschrijven en verdient dan ook wat aandacht en liefde.

De ligging nabij het uitgebreide winkelcentrum, scholen, kinderopvang, openbaar vervoer, sportfaciliteiten etc. is zeer praktisch. Alle voorzieningen zijn op loop- of fietsafstand bereikbaar.

Kortom; op mooie, vrije en rustige woonstand gelegen woning met nabij vele voorzieningen!

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer, toilet met fonteintje, woonkamer met laminaatvloer, ruim zicht op openbaar speeltuin(tje) en praktische trapkast, tussenhal met trapopgang, deels uitpandige keuken met laminaatvloer en nette hoekopstelling, bijkeuken met laminaatvloer, vaste kastenwand met witgoed-aansluiting(en), achter-entree en vlizotrap naar bergzolder met c.v.-opstelling.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 slaapkamers met laminaatvloer, nette badkamer met douche, 2e toilet en wastafelmeubel.

2e verdieping: vaste trap naar ruime zolder met bergruimte en mogelijkheid voor realiseren 4e slaapkamer.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 212.500 k.k.
Bouw
Bouwjaar1977
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte115 m²
Perceeloppervlakte138 m²
Woning Inhoud375 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen