?>

Eilansgrien 33 9264 TB EARNEWALD

€ 469.500 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op een mooie locatie in het watersportdorp Earnewâld bevindt zich deze traditioneel gebouwde en gemoderniseerde vrijstaande woning met o.a. een royale garage en zonnige tuin op het zuiden. Op loopafstand vindt je prachtige waterrijke natuurgebieden, de sfeervolle jachthaven en het karakteristieke dorpscentrum.

Het betreft hier een verrassend ruime, zonnige en lichte woning welke in de afgelopen jaren nagenoeg geheel is gerenoveerd en gemoderniseerd. In 2020 voorzien van een moderne, luxe badkamer en in 2023 voorzien van een moderne luxe keuken met vele inbouwapparatuur (o.a. koelkast, vaatwasser, grote oven, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging en koffieautomaat). Deze modern ingerichte woning is instap klaar te noemen en kan je zonder klussen betrekken!

Deze woning is voorzien van isolatieglas, vloer- en dakisolatie. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HRE combiketel en daarnaast is de woonkamer voorzien van een sfeervolle houtkachel.

De gehele begane grond is voorzien van moderne duurzame PVC vloer (2021) met comfortabele vloerwarming. Deze vloerverwarming (lage temperatuurverwarming) is ook geschikt voor een eventueel toekomstige warmtepomp.

De zonnige en privacy volle achtertuin met meerdere terrassen, gras/speelveld en berging is gesitueerd op het zuiden waardoor je hier volop van de zonnetje kunt genieten!

Het geheel is gelegen op een kavel van 465 m² eigen grond. De lange oprit biedt parkeerruimte voor meerdere auto’s.

Het dorp Earnewâld is gelegen in het schitterende (beschermde) natuurgebied De Alde Feanen en heeft een prima voorzieningsniveau, vele watersportmogelijkheden en unieke uitgestrekte natuurgebieden. Een gebied met rust, ruimte én ontspanning in overvloed. Earnewâld ligt nabij uitvalswegen naar o.a. Drachten, Leeuwarden en Groningen.

Begane grond: zij-entree, hal, vrijdragend toilet, sfeervolle L-vormige woonkamer met balkenplafond en houtkachel, open keuken met balkenplafond, tuindeuren en luxe moderne opstelling (2023) met kookeiland en voorzien van diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met wastafel (warm– en koudwa-ter), praktische strakke witgoedopstelling met vaste kasten en doorgang naar ruime (grotendeels) geïsoleerde garage met ontspannings-/kantoorruimte.

1e verdieping: overloop met vide, separaat vrijdragend toilet, 3 slaapkamers waarvan 1 met inbouwkasten, moderne, luxe badkamer (2020) met ligbad voorzien van inbouw Smart tv led scherm, inloopdouche, badkamermeubel en elektrische vloerverwarming.

2e verdieping: vlizotrap naar zolderberging.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht onder voorbehoud
Prijs€ 469.500 k.k.
Bouw
Bouwjaar1978
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte142 m²
Perceeloppervlakte465 m²
Woning Inhoud670 m³
Kamers5 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen