?>

Eilansgrien 43 9264 TB EARNEWALD

€ 415.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op mooie locatie in het watersportdorp Earnewâld bevindt zich deze traditioneel gebouwde en grotendeels gemoderniseerde vrijstaande woning met o.a. ruime garage en zonnige tuin. Op loopafstand vindt je prachtige waterrijke natuurgebieden, de sfeervolle jachthaven en het karakteristieke dorpscentrum.

Het betreft een zonnige lichte woning welke in de loop der jaren grotendeels is gerenoveerd en gemoderniseerd. De topgevels en goten zijn vervangen door onderhoudsarm kunststof en recent is de groepenkast (met 3-fasen aansluiting) vernieuwd.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR combiketel van 2022 en daarnaast is de woonkamer voorzien van een sfeervolle houtkachel.

De gehele begane grond is voorzien van moderne duurzame PVC vloer (2021) met comfortabele vloerwarming. Deze vloerverwarming (lage temperatuurverwarming) is ook geschikt voor een eventueel toekomstige warmtepomp.

Verder is de woning voorzien van isolatieglas (deels HR++), muur-, vloer- en dakisolatie.

De onderhoudsvriendelijke tuin met twee grote en besloten zonneterrassen bieden veel privacy en zijn gesitueerd op het zuid(westen) waardoor je hier volop van de zonnetje kunt genieten! Het geheel is gelegen op een kavel van 384 m² eigen grond en de lange oprit biedt parkeerruimte voor meerdere auto’s.

Het dorp Earnewâld is gelegen in het schitterende (beschermde) natuurgebied De Alde Feanen en heeft een prima voorzieningsniveau, vele watersportmogelijkheden en unieke uitgestrekte natuurgebieden. Een gebied met rust, ruimte én ontspanning in overvloed. Earnewâld ligt nabij uitvalswegen naar o.a. Drachten, Leeuwarden en Groningen.

Begane grond: zij-entree, hal, toilet met fonteintje, ruime, strakke en zonnige L-vormige woonkamer met houtkachel, tuindeuren en open keuken met moderne lichte opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, uitpandige bijkeuken met witgoed-aansluitingen, tuindeur en doorgang naar ruime garage met luxe brede houten deuren.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 4 slaapkamers met bergruimte en laminaatvloer waarvan 1 met toegang tot platdak, nette en complete badkamer met dakkapel, ligbad, douche, wastafelmeubel en vrijdragend toilet.

2e verdieping: vaste trap naar royale zolderverdieping met dakraam, veel bergruimte en mogelijkheid voor realiseren van extra (slaap)kamer.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 415.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1980
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte137 m²
Perceeloppervlakte384 m²
Woning Inhoud660 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Eilansgrien 43

Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy