?>

Elte Martens Beimastrjitte 62 9261 VK EASTERMAR

€ 350.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op gewilde woonstand in het centrum van het dorp bevindt zich deze uitgebouwde en verduurzaamde vrijstaande woning met onder meer royale zonnige achtertuin met sfeervolle overkapping.

De woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1966 en nadien meerdere malen aan de achterzijde uitgebouwd. Vanaf 2018 is de woning grotendeels verduurzaamd, gemoderniseerd en voorzien van onderhoudsarme kunststof kozijnen.

Door goede (na)isolatie toepassingen en gebruikmaking van een 18 tal zonnepanelen (2018) zijn de energielasten betaalbaar. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR combiketel (2018) en verder is de woning voorzien van een groen B energielabel.

Je hebt hier ook de kans om bijvoorbeeld werken en wonen te combineren. Het perceel heeft namelijk de bestemming ‘centrumdoeleinden’ en biedt daardoor vele mogelijkheden (o.a. detailhandel, horecabedrijven categorie 1, dienstverlenende bedrijven, wonen en/of een combinatie van één van deze functies).

De dorpsvoorzieningen zoals winkels, scholen (basisonderwijs), horeca, huisarts, fysiotherapeuten, jachthaven, diverse sportfaciliteiten etc. bevinden zich allen op loopafstand.

Eastermar heeft een rijke historie met vele recreatie mogelijkheden in de directe omgeving. De jachthaven van Eastermar staat in open verbinding met de Friese Meren, binnen een aantal minuten kun je genieten van de Burgumer Mar en de Leijen.

Aan de achterzijde bevindt zich een ruime en zonnige tuin op het zuiden met o.a. meerdere terrassen, speel/grasweide en recent gerealiseerde sfeervolle overkapping met twee praktische bergingen. Je kunt hier volop van het zonnetje genieten!

Het geheel is gelegen op een kavel van 500 m² eigen grond. Op eigen erf is op parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

Het sfeervolle watersportdorp Eastermar heeft verbazend veel winkels & bedrijvigheid voor een dorp op deze schaal en is een parel in de Fryske Wâlden, een eeuwenoud dorp, waar de rust en ruimte van weleer nog volop aanwezig zijn, gelegen in een uniek natuurgebied tussen de Burgumer Mar en de Leijen.

Het dorp heeft nog volop voorzieningen (o.a. slager, dorpssupermarkt met postkantoor, basisscholen, huisarts, kinder- en naschoolse opvang enz.) zie ook www.eastermar.nl.

Het pand is op slechts 10 minuten van de A7 gelegen met goede verbindingen naar o.a. de Randstad, Groningen, Heerenveen, Zwolle etc..


Begane grond: voor-entree, hal met kelder, keuken met moderne opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, uitgebouwde woonkamer met kunststof schuifpui naar diepe zonnige tuin, bijkeuken met c.v.-kast, witgoed-aansluitingen en achter-entree, modern toilet, gemoderniseerde badkamer met douche en wastafelmeubel.

1e verdieping: overloop met vaste kast, 4 slaapkamers, vaste kasten, tussen/waskamer met witgoed-aansluitingen.

2e verdieping: vlizotrap naar bergzolder.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 350.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1966
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte122 m²
Perceeloppervlakte500 m²
Woning Inhoud375 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelB
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Elte Martens Beimastrjitte 62

Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy