?>

Falkenawei 5 9269 TJ FEANWALDEN

€ 275.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op fraaie en aantrekkelijke woonstand in een rustige straat bevindt zich deze betaalbare vrijstaande woning met zonnige tuin en eigen oprit.

De woning is gunstig gelegen nabij vele voorzieningen waaronder winkels, scholen, openbaar vervoer (o.a. treinstation), sportfaciliteiten en natuurgebieden “It Bûtenfjild” en “De Houtwiel”.

Vanaf 2012 is deze sfeervolle jaren ’30 woning nagenoeg geheel gerenoveerd, verduurzaamd en gemoderniseerd met behoud van diverse authentieke details (zoals o.a. paneeldeuren, balkenplafonds en schouw). De woning is eigentijds ingericht en instap klaar te noemen!

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR c.v.-combiketel en verder is er sprake van (deels) HR++ isolatieglas, dak- en muurisolatie. Er is sprake van een groen C energielabel.

De beschutte, zonnige achtertuin met veel privacy en meerdere terrassen is op het zuidwesten gesitueerd waardoor je hier al vroeg in het voorjaar van het zonnetje kunt genieten. De tuin beschikt daarnaast over een recent gebouwde fraaie houten berging en diverse fruitbomen. Op eigen erf is ruim voldoende parkeergelegenheid, de kavel meet 280 m² eigen grond.

Voor deze woning biedt gemeente Dantumadiel STARTERS (onder voorwaarden) de mogelijkheid voor het afsluiten van een STARTERSLENING waarbij je in de eerste drie jaar geen maandlasten over deze lening betaalt. Voor meer informatie over deze interessante financieringsmogelijkheden kun je contact met ons opnemen.

Ben je op zoek naar een sfeervolle, gerenoveerde en gemoderniseerde vrijstaande woning voor een betaalbare prijs dan is een bezichtiging zeker de moeite waard!

Locatie
Feanwâlden betreft een gewild dorp gelegen in de prachtige Friese Wouden aan klein vaarwater en de spoorlijn Leeuwarden-Groningen. De “Feanwâldster Feart” staat in open verbinding met de unieke natuur- en recreatiegebieden "De Houtwiel" en "It Bûtenfjild". Feanwâlden heeft een goed voorzieningenniveau (scholen, winkels, horeca etc.), een gezellig verenigingsleven en vele sportfaciliteiten.

Door de aanleg van de Centrale As (N356 Dokkum-Nijega) zijn zowel Dokkum (ca. 10 min.), Leeuwarden (ca. 10 min.), Drachten (ca. 15 min.) als de uitvalswegen naar de randstad uitstekend bereikbaar.

In 2017 is er een nieuwe electric-only vaarroute aangelegd: de Bûtenfjildroute! Deze vaarverbinding loopt vanaf de Grutte Wielen bij Leeuwarden via Ryptsjerk en het natuurgebied Bûtenfjild naar de Swemmer bij De Westereen. Dit traject verbindt het Bûtenfjild (en daarmee ook Feanwâlden) met Leeuwarden en met de Lits-Lauwersmarroute en betekent een prachtige uitbreiding van het vaarnetwerk in Fryslân.

Begane grond: zij-entree, hal met eiken vloerdelen, trapkast en vernieuwde trap, sfeervolle en zonnige woonkamer met eiken vloerdelen, balkenplafond, schouw en ruim zicht in de straat, halfopen keuken met plavuizenvloer, balkenplafond en moderne luxe hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met plavuizenvloer, achter-entree, witgoed-aansluitingen en toegang tot ruime geheel geïsoleerde en afgetimmerde bergzolder (via vlizotrap bereikbaar), modern vrijdragend toilet, gemoderniseerde badkamer met inloopdouche en badkamermeubel met dubbel luxe waskom.

1e verdieping: ruime en lichte overloop met groot dakraam, toegang tot vliering en mogelijkheid voor realiseren van bijv. werkplek, sfeervolle slaapkamer met vaste kastenwand en bergzoldertje aan de voorzijde, 2e slaapkamer met dakkapel.

De gehele verdieping is voorzien van een moderne laminaatvloer.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht onder voorbehoud
Prijs€ 275.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1938
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte83 m²
Perceeloppervlakte5 m²
Woning Inhoud275 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen