?>

Heerenweg 32 9262 SH SUMAR

€ 225.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Stel je eens voor; betaalbaar wonen op een vrij plekje centraal in de prachtige Fryske Wâlden (Friese Wouden) op fietsafstand van Burgum en Drachten waar je alle voorzieningen binnen handbereik hebt en eveneens geniet van een prachtig vrij landelijk uitzicht, van rust en natuur. Het kan aan de Heerenweg 32 te Sumar!

Deze karaktervolle half vrijstaande woning met zowel aan de voor- als achterzijde vrij zicht bevindt zich aan de rand van het dorp, op fiets/loopafstand van de dorpsvoorzieningen en openbaar vervoer. Het perceel grenst aan de achterzijde aan weiland en biedt daardoor volop privacy.

De van oorsprong rond begin 1900 gebouwde woning is omstreeks 2002 royaal uitgebouwd en in de loop der jaren grotendeels gerenoveerd, verduurzaamd en gemoderniseerd. Er is sprake van een groen C energielabel, deels HR++ glas, muur- en dakisolatie. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een recente HRE combiketel (2021).

In de directe omgeving zijn vele mooie wandel-, fiets- en ruitenpaden, de woning ligt te midden van het prachtige Friese coulisselandschap nabij de Burgumer Mar.

De zonnige achtertuin met ruime berging/schuur is onlangs heringericht en voorzien van groot (zonne)terras en speel/grasveld. Door situering op het zuidwesten kun je in de achtertuin naast van het landelijk uitzicht ook volop van het zonnetje genieten! De kavel meet 170 m² eigen grond.

Aan de openbare weg is (bijna) ‘naast de deur’ parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

Sumar is een gemoedelijk dorp in de Friese gemeente Tytsjerksteradiel. Deze gemeente kent een fraai, afwisselend landschap. Zo vindt u er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten. Zo liggen de Noordelijke Friese Wouden bezaaid met de zgn. paddenstoelen (verwijzingsborden) die met elkaar prachtige ruiter- en menroutes vormen.

Sumar ligt aan het Burgumermeer die in open verbinding staat met de andere Friese meren. Het dorp is zeer centraal gelegen nabij diverse uitvalswegen (Centrale As, N31, A7 en nieuwe N381), op korte afstand van Drachten en Burgum.

In Sumar vindt u o.a. basisscholen, dorpshuis, sportfaciliteiten, haven, openbaar vervoer en een rijk verenigingsleven.

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer, woonkamer met laminaatvloer en deels landelijk uitzicht, eetkeuken met laminaatvloer en moderne opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur, nette lichte badkamer met douche en wastafel, toilet, bijkeuken/hal met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, c.v.-kast en achter-entree.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 slaapkamers waarvan 2 met laminaatvloer en bergruimte.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 225.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1905
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte88 m²
Perceeloppervlakte170 m²
Woning Inhoud290 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen