?>

Heidewei 54 9299 HZ SWEAGERBOSK

€ 295.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op fraaie en kindvriendelijke woonstand, aan de rand van het dorp nabij vele fiets- en wandelpaden bevindt zich deze uitgebouwde half vrijstaande woning met zonnige ruime achtertuin en mogelijkheid voor bijbouwen van bijvoorbeeld garage of carport. Het geheel is gelegen op een mooie kavel 301 m² eigen grond.

Deze traditioneel gebouwde en onderhoudsarme (gezins)woning is recent voor een groot deel gemoderniseerd en gerenoveerd. Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd, deze dient nog afgewerkt te worden en kan men gemakkelijk bij de woonkamer/keuken betrekken.

De woning is grotendeels voorzien van HR++ isolatieglas (de gehele bovenverdieping is in 2022 voorzien van nieuwe kunststofkozijnen met HR++ beglazing), vloer-, dak- en muurisolatie én duurzame energieopwekking door middel van een 9 tal zonnepanelen (2023). Er sprake van een groen B energielabel!

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR c.v.-combiketel van 2022 en deels elektrische verwarming.

De beschutte, zonnige en onderhoudsarme achtertuin met overkapping, houten berging en het recent aangelegde zonneterras is gesitueerd op het zuidoosten. Hier kun je heerlijk van het zonnetje genieten!

Er zijn volop mogelijkheden voor bijbouwen van garage of carport. De lange oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto’s en bijvoorbeeld stallen camper of caravan op eigen erf.

Nabij de woning bevinden zich de dorpsvoorzieningen van het buurdorp Twijzelerheide, zoals basisscholen, sportfaciliteiten, diverse winkels en openbaar vervoer. Op fietsafstand vind je o.a. treinstation en het uitgebreide winkelcentrum van De Westereen.

Kortom een fraaie gemoderniseerde en verduurzaamde (gezins)woning gelegen op mooie woonstand!

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer, toilet met fonteintje, zonnige en strakke woonkamer met laminaatvloer en praktische trapkast, half open keuken met laminaatvloer en gemoderniseerde opstelling voorzien van duurzaam blad en diverse inbouwapparatuur, ruime bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, c.v.-opstelling, zolderberging, achter-entree en doorgang naar aangebouwde (nog af te werken) tuinkamer/serre met kunststof schuifpui.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 slaapkamers met laminaatvloer waarvan 1 met bergruimte, moderne en verruimde badkamer met dakkapel, ligbad, inloopdouche, vrijdragend toilet, wastafelmeubel en vloerverwarming.

2e verdieping: vlizotrap naar ruime zolder.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 295.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1980
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte106 m²
Perceeloppervlakte301 m²
Woning Inhoud400 m³
Kamers6 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelB
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen