?>

Heidewei 60 9299 HZ SWEAGERBOSK

€ 295.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op fraaie en kindvriendelijke woonstand, aan de rand van het dorp nabij vele fiets- en wandelpaden bevindt zich deze uitgebouwde half vrijstaande woning met o.a. zonnige achtertuin, ruime stenen garage met kap en carport. Het geheel is gelegen op een kavel van bijna 300 m² eigen grond.

Deze traditioneel gebouwde en keurig onderhouden woning is in de loop der jaren nagenoeg geheel gemoderniseerd, gerenoveerd en aan de achterzijde uitgebouwd. Verder is de woning recent verduurzaamd wat heeft gezorgd voor een groen A energielabel en forse besparing op de energielasten!

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR c.v.-combiketel (2021).

Daarnaast kan men ook genieten van de sfeervolle houtkachel en deels airco verwarming (2023).

De woning is voorzien van HR++ isolatieglas, vloer-, dak- en muurisolatie én duurzame energieopwekking door middel van een 14 tal zonnepanelen. De huidige eigenaar heeft slechts een gasverbruik van ca. 100 m³ én veel minder elektraverbruik dan eigen opbrengst.

Nabij de woning bevinden zich de dorpsvoorzieningen van het buurdorp Twijzelerheide, zoals basisscholen, sportfaciliteiten, diverse winkels en openbaar vervoer. Op fietsafstand vind je o.a. treinstation en het uitgebreide winkelcentrum van De Westereen.

De beschutte, zonnige en onderhoudsarme achtertuin met houten berging, achterom, meerdere terrassen waaronder sfeervolle recente gerealiseerde overkapping is gesitueerd op het zuidoosten. Hier kun je heerlijk van het zonnetje genieten!

In de ruime stenen garage met kap is voor de hobbyist voldoende ruimte om zijn hobby’s uit te oefenen. De lange oprit en hoge carport bieden parkeergelegenheid voor meerdere auto’s en bijvoorbeeld stallen camper of caravan op eigen erf.
Kortom fraaie verduurzaamde (gezins)woning gelegen op mooie woonstand!

Begane grond: voor-entree, hal met natuurstenen vloer, vrijdragend toilet met fonteintje, woonkamer met eiken vloerdelen, praktische trapkast en sfeervolle houtkachel, aangebouwde tuinkamer/serre met eiken vloerdelen en schuifpui, half open keuken met plavuizenvloer en moderne ‘landelijk’ hoekopstelling voorzien van duurzaam blad en diverse inbouwapparatuur (waaronder recent vernieuwde luxe oven met inductiekookplaat), ruime bijkeuken met witgoed-aansluiting,
achter-entree en vlizotrap naar zolderberging met c.v.-opstelling.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, nette badkamer met dakkapel, vernieuwde ruime douche en wastafelmeubel.

2e verdieping: vlizotrap naar ruime zolder met berg- en technische ruimte.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
PrijsPrijs op aanvraag
Bouw
Bouwjaar1981
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte104 m²
Perceeloppervlakte299 m²
Woning Inhoud410 m³
Kamers5 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen