?>

J.D. de Vriesstraat 25 9251 CG BURGUM

€ 319.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op uitstekende en kindvriendelijke woonstand, vindt u deze uitgebouwde en goed onderhouden half vrijstaande woning met o.a. diepe zonnige tuin en mogelijkheid voor alle basisvoorzieningen op de begane grond!

De woning is gelegen in een gewilde ruim opgezette woonwijk op steenworp afstand van het centrum, scholen, openbaar vervoer, sportfaciliteiten, kinderopvang en de overige voorzieningen. Aan de voorzijde heeft men geen directe inkijk waardoor men ook binnen in de woning veel privacy heeft.

Deze keurige woning is in de loop der jaren (grotendeels) gemoderniseerd, gerenoveerd en aan de achterzijde uitgebouwd.

In 2014 is de woning voorzien van een ruime (rolstoelvriendelijke) badkamer en slaapkamer op de begane grond waardoor de woning voor vele doelgroepen geschikt is. Recentelijk is de slaapkamer bij de eetkeuken getrokken en is er een woonkeuken ontstaan echter op eenvoudige wijze kan men deze
ruimte weer opdelen.

Centrale verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HRE-combiketel (2017). De woning is deels voorzien van kunststof kozijnen en verder is er sprake van dubbele beglazing waarvan deels HR++ isolatieglas en deels vloer-, dak- en muurisolatie.

De zonnige, privacy volle en diepe achtertuin (ca. 21 m.) met meerdere terrassen en stenen berging is op het (zuid)westen gesitueerd. Je kan hier volop van de zon genieten!

Momenteel is de geïsoleerde garage in gebruik als berging maar deze kan, indien wenselijk, eenvoudig weer als garage worden gebruikt.

Het geheel is gelegen op een ruime kavel van 362 m² eigen grond en biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

Kom kijken en overtuig uzelf!


Begane grond: voor-entree, hal met parketvloer en kelderkast, vrijdragend toilet, L-vormige woonkamer met parketvloer en elektrische sfeerhaard, uitgebouwde woonkeuken (eenvoudig op te delen in slaapkamer en eetkeuken) met plavuizenvloer, tuindeuren en moderne opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, ruime badkamer met douche, wastafel en witgoed-aansluitingen.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met vaste kast, nette en lichte tweede badkamer met douche, vrijdragend toilet en wastafel.

2e verdieping: vaste trap naar slaap/logeerruimte met groot dakraam en ruime bergzolder.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 319.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1961
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte110 m²
Perceeloppervlakte378 m²
Woning Inhoud420 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelE
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen