?>

Keapmanswei 19 9271 GG DE WESTEREEN

€ 795.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

MODERN EN ROYAAL! Twee kernwoorden voor deze moderne onder architectuur gebouwde vrijstaande woning met o.a. vrij landelijk uitzicht, multifunctioneel bijgebouw en royale tuin gelegen aan de rand van De Westereen.

Op een fraaie locatie grenzend aan weiland bevindt zich deze in 2010 degelijk en duurzaam gebouwde moderne woning met alle basisvoorzieningen op de begane grond.

Het betreft een uiterst comfortabele woning gesitueerd op een mooie ruime kavel van 1310 m2 eigen grond.

Deze eigentijdse woning, met een woonoppervlakte van maar liefst ca. 275 m² is gelegen in een rustige en kindvriendelijke omgeving. Op loop c.q. fietsafstand vindt u vele voorzieningen waaronder het winkelcentrum, scholen, kinderopvang, openbaar vervoer (trein & bus), jachthaven en sportfaciliteiten. Je kunt hier met uw gezin genieten van veel wooncomfort. Het geheel leent zich ook uitstekend voor de combinatie van wonen en werken!

De begane grond is geheel voorzien van vloerwarming en het isolatiepakket van de woning is uitstekend waardoor de woning in de toekomst eventueel eenvoudig kan worden verwarmt met een warmtepomp. Er is sprake van een groen A energielabel!

Het multifunctioneel bijgebouw meet ca. 68 m² op de begane rond en is voorzien van dubbele garage, hal met entree en vaste trap naar royale verdieping, sanitaire ruimte en kantoor. Dit bijgebouw is voor vele doeleinden geschikt, compleet geïsoleerd en centraal verwarmd. Na overleg gemeente zou je dit bijgebouw bijvoorbeeld kunnen gebruiken/inrichten als 2e woning c.q. mantelzorg- of kangoeroewoning, kantoor/praktijkruimtes of Bêd & Brochje kamers (B&B).

Rondom de woning is een ruime zonnige en privacy volle tuin op het zuiden grenzend aan weiland, men heeft hier de beschikking over meerdere zonnige (overkapte) terrassen en sfeervolle veranda. Daarnaast is er volop parkeergelegenheid op eigen erf.

Deze woning biedt een unieke combinatie van rust, ruimte en wooncomfort!

De Westereen is een goed bereikbaar en levendig dorp gelegen in de mooie Fryske Walden met o.a. goede openbaar vervoervoorzieningen (waaronder treinstation), uitgebreid winkelcentrum, veel sportfaciliteiten (zoals o.a. manage, skeeler- en tennisbaan ect.) en watersportmogelijkheden met jachthaven.

Zie www.westereen-promoasje.nl voor meer info over De Westereen.

Begane grond: voor-entree, ruime hal met vide en garderobe, vrijdragend toilet met urinoir en wastafelmeubeltje, royale tuingerichte en zonnige living van ca. 84 m² met drietal schuifpuien en luxe keuken opstelling v.v. vele kwaliteits inbouwapparatuur en natuurstenenblad, sfeervolle veranda, zeer ruime slaapkamer (ca. 34 m²) met luxe inloopkast en aangrenzende moderne badkamer met whirlpool ligbad, luxe douche, vrijdragend toilet, bidet en badkamermeubel met dubbele wastafel, bijkeuken met achter-entree en modern keukenblok met witgoed-aansluitingen.

De gehele begane grond is voorzien van een prachtige duurzame Italiaanse plavuizenvloer met vloerverwarming.

1e verdieping: ruime overloop met vide en technische ruimte, vrijdragend toilet met fonteinmeubeltje, 3 royale slaapkamers (evt. op te splitsen in 4 ruime), 2e badkamer met whirlpool hoekbad, douche en badkamermeubel.

2e verdieping: vlizotrap naar ruime bergzolder.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht onder voorbehoud
Prijs€ 795.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar2010
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte275 m²
Perceeloppervlakte1310 m²
Woning Inhoud900 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen